Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
Tothgera30 #29882 üzenetére
Nem te tévedtél el? Imho az igazi pilóta ritkán quartz.
Laco, Stowa, IWC, Zenith, Tutima, Fortis...
Bár Laco csinál quartzot is. -
Közbe megjött a Seiko, ingyen megcsinálták a lünettát a J. H. P. Time Bt.-nél
. Nagyon nagy tiszteletem nekik
.
-
csabulaxi
senior tag
A boltban biztosan sok halogén lámpa fog világítani, azok amúgy is picit kékesebb fényvilágúak, a kék Mako csillog villog, gyönyörű, míg mellette a fekete matt számlappal nem fog tetszeni .Én így jártam. szerintem téged is az fog elvarázsolni.
Ne hagyd magadat, nézegesd sokáig és ne kapkod el!
Később már a feketére vágytam, most azt választanám.+ fekete
Amúgy a Ray-t választanám, de nem tudom az árkülönbözetet.
-
phranxinatra
aktív tag
-
-
Kellene egy kis segítség.
Faliórát keresek, de nem akármilyetSzóval analóg legyen, de rádióvezérelt, arab számokkal, halk másodpercmutatóval, és ami a legritkább, lumineszkáló mutatók és indexek.
Eleve már olyat sem találok, ami rádiós és halk, de a lumineszkálás már egyenesen lehetetlen... -
solgew
csendes tag
Köszönöm a válaszod. Már kezdek tisztábban látni e kérdésben.
A japanok viszont nem is titkoltan az araik emelesevel akarnak presztizst teremteni maguknak.
És az ORIENT? Hazai boltban 17 pénzért egy ilyen kialakítás például nekem nem tűnik emelt presztízs árnak. (Most ez tetszik a legjobban, de még gondolkodom)
-
Csigusz 1
aktív tag
Ismeri Valaki a Boccia órákat?
Milyen minőséget képviselnek?
Gondolkodom egy női óra vásárlásán. Anyám néhány éve fémallergiás lett, azóta csak műanyag órát tud hordani, de azok nem túl tartósak, és elég nehéz olyat találni, aminek a hátlapja sem fém, valamint analóg.
Gondoltam, a névnapjára meglepem valami pofásabb titánium órával.
A Boccia választékából már kinéztem néhány darabot. Párat élőben is láttam, nekem tetszett a kivitelezésük.
Amennyire tudom, Myota szerkezet dolgozik bennük. Főleg az érdekel, hogy valóban hordhatják-e fémallergiások is - nem szeretném potyára megvenni.Beszéljetek rá - vagy le róla!
-
seiko
senior tag
válasz
solgew #29884 üzenetére
A tokok, csatok kidolgozottsaga az ar fuggvenyeben lehet jobb, es a beepitett szerkezet diszitese, minosege is.
A manuafkturalis oraknal a befektetett kezimunka ideje nagyban emeli az arakat, es az esetek tobbsegeben meg kell fizetni a nevet, es a reklamkoltsegeket is.
Nem adhatja a Rolex fillerekert az orait, mert senki sem hinne el, hogy azok szinze a legjobbak.
A japanok viszont nem is titkoltan az araik emelesevel akarnak presztizst teremteni maguknak.
Tisztelet a kivetelnek! -
Takuun
aktív tag
válasz
Tothgera30 #29882 üzenetére
Nem tévedtem el! Nem véletlen kérdeztem, hogy esetleg létezik-e kvarc szerkezettel.
Pilóta kéne kvarc szerkezettel, dátumos. Citizen Promasterek is tetszenek, de túl bonyolultak és a funkciók nagy részét nem használnám ki.
Igazából azok az órák jönnek be, melyek hasonlítanak a Promaster család tagjaihoz illetve a Steinhart által gyártott pilóta stílusú órákhoz. -
válasz
Takuun #29881 üzenetére
Szerintem picit eltévedtél, a pilóta stílusú órák szinte csak és kizárólag úgy készülnek, automata ritka közöttük, vagy nagyon drága. Búvárórák között, viszont Orient Fune 3001F pl. olyasmi, ez lehet egy ütős belépőmodell ehhez a kaszthoz, de a Seikonak/Citizennek is vannak olyan vagy efféle búvár órái, csak dupla áron.
-
Takuun
aktív tag
válasz
Dzsana #29874 üzenetére
Köszönöm! (Seiko-nak is!)
Sikerült!
Mellesleg, ha bedöglene a szerkezet akkor órásnál lehet venni?
Nem gondoltam volna, hogy egy pár ezer forintos órában ilyen kis gagyi szerkezet van. Vagy ez jónak számít?Forumokon olvastam ahol pár tízezer forintos Casio órákban is ilyen 1000-1500 ft-os kvarc szerkezet van és bosszankodnak a tulajok, hogy filléres szerkezet van az órájukban és mégis milyen drága mikor boltban megveszik kompletten a tokkal együtt.
Én most vettem egy reklám órát ami napi hordásra nekem megfelel, abban MIYOTA 2115 szerkezet van. És most, hogy megnéztem a Casio MTP-1235 típusú órámban is. Mivel a Casio idén lesz 9 éve, hogy megvan és eddig 4x lett elem cserélve benne, de még mindig megy, így gondolom a 2 eFt-os reklámóra is bírja majd egy darabig
Pilóta stílusú órát (pl.: Steinhart) lehet venni kvarc szerkezettel, dátumos verzióban is? Sajnos eddig sehol nem láttam. Ugye a fenti óra csak automatában van, ami nekem nem megfelelő, mert azzal csak a gondom van. Minden nap hordok órát és fontos, hogy pontos legyen és menjen mikor felveszem. Telefon nem játszik, mert azt tényleg csak telefonálásra használom.
-
WiZARD
addikt
válasz
phranxinatra #29868 üzenetére
Szia!
Üdv itt.
PO az egyik kedvencem -
Skimaster
senior tag
válasz
Zsír a Planet.....
Úgy látom a nagy.Grat. hozzá...
-
Wg5113
aktív tag
Igazán csak élőben tudod eldönteni,de valóban mindkettö megvétele nem hülyeség, ha engedi a keret.Ha csak egy lesz akkor javaslom,hogy több fényviszony mellet hasonlitsd össze őket ,mert csak bent a boltban egyféleképpen látod és minden megvjlágítás függő.Ha ott leszel már fogod látni melyik kell neked.
-
busman
veterán
Black+1
-
Dzsana
senior tag
válasz
Takuun #29862 üzenetére
Azt a szárat felhúzó tengelynek hívják, kvarc órák esetén csak mutató állító funkciója van. A leggyakoribb rögzítési módja vagy csavaros, vagy nyomóstiftes. Ki kell húzni a koronánál fogva a tengelyt mutató állító pozícióba, majd az egyik kezeddel húzod kifelé, miközben a másik kezeddel egy pici csavarhúzó vagy tű, tüske, fogpiszkáló segítségével lefelé nyomod a rögzítő stiftet. De csak finoman, érezni fogod, amikor oda adja majd a tengelyt.
-
-
Zozzer888
addikt
válasz
-
evo87
őstag
Végül elhatároztam magam, kell egy Orient Mako.
Jövő héten vagy a rákövetkezőn egyik pesti utam alkalmával útba is ejteném a tutu-t az üzlet lebonyolításának céljából.
Viszont szeretném kikérni a véleményeteket, hogy hétköznapi, de inkább elegánsabb viselethez (gyakran hordok zakót) szerintetek inkább a fekete vagy a kék passzol?
Persze tudom, élőben fel kell próbálni és hasonlítani, de egy előzetes vélemény és elhatározás azért kell. Ahogy a képeket és a youtube videókat nézegettem, a kéknek gyönyörű mély, selymes fénye van, ami nem kevésbé elegáns mint a fekete, ráadásul különlegesebb is.
-
atko67
csendes tag
válasz
yodamastah #29846 üzenetére
Szia yodamastah ! Ez az Orient valami csodás.Nagyon szép ez a szíj hozzá.A múlt héten voltam a TUTU-nál,és csak pislogtam mint hal a szatyorban. Egyik kirakattól a másikig csoszogtam ide -oda,hát nehéz választani megmondom őszintén.
-
Takuun
aktív tag
válasz
Takuun #29826 üzenetére
Azt hiszem a kérdést lehet másképp kellene feltennem.
Van egy kvarc órám és az lenne a kérdésem, hogy a felhúzóját, esetünkben azt amivel az időt beállítom miután kihúztam az óra tokból, hogyan tudom kiszedni?
A probléma az, hogy ezt a felhúzót (nem tudom mi a neve), ki kell szedjem,hogy a szerkezetet ki tudjam venni a tokból. Ezután már a szöszöket és a párától lerakódott vízkövet ki tudnám takarítani az üveg belső feléről.
Óráshoz nem vinném, mert filléres óráról van szó, de nagyon szeretem ezért szeretném otthon megoldani.Nagyon tudnék örülni ennek a kis segítségnek, mert van egy másik órám is aminél szintén hasonló problémám van. Gondolom van itt olyan óraguru akinek ez nem jelenthet problémát.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Empsepo
senior tag
-
Empsepo
senior tag
Köszönöm mindenkinek aki reagált a Slash-témakörre.
-
solgew
csendes tag
válasz
Jól mondom, az ott egy járás-tartalék mutató? Hasznos dolognak tűnik. Pedig már választottam, de még nem vettem meg. Még jó, mert ez is kellene rá. Az ár és a pontosság ezeknél az Orienteknél mutat valami korrelációt?
-
Zozzer888
addikt
válasz
Ez az Orient egyre jobban tetszik
Ne rakj több képet légyszi, így is több óra kéne mint amennyit értelme lenne megvenni
(csak viccelek, jöhetnek a képek, szép darab
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest