Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:04

LOGOUT.hu

Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#246351) CrissCH


CrissCH
újonc

44mm

(#246352) BloodRay válasza CrissCH (#246351) üzenetére


BloodRay
veterán

Hijj, akkor olcsón megúszom, ez szerencsére marad csak a szemnek. :))

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#246353) CrissCH válasza BloodRay (#246352) üzenetére


CrissCH
újonc


Ha a 44mm nagy neked akkor marad a FORTIS Stratoliner (41mm) :)

[ Szerkesztve ]

(#246354) SOAD19 válasza CrissCH (#246344) üzenetére


SOAD19
addikt

Szép, hatásos belépő a topikba. Most nézem, hogy már jó párszor írtál a topikba, az újonc rangodból azt hittem, hogy friss reg vagy. Tudni kell rólam (a többiek már szerintem tudják), hogy bejövős számomra a texturált számlap és a sima acél lünetta. Az viszont nem tetszik benne, hogy párna tokos, nem hagyományos tokfüles verzió. De kinek a pap, kinek a paplan, akarom mondani párna, csak hogy stílszerű legyek.

[ Szerkesztve ]

(#246355) CrissCH válasza SOAD19 (#246354) üzenetére


CrissCH
újonc

Ezzel én is így voltam (van egy fliger bicompaxom is) de az majdnem hogy túl nagy, 54mm l to l.
A Marinmaster csuklon élöben nagyon rendben van.De ahogy írod kinek mi.

(#246356) SOAD19 válasza CrissCH (#246355) üzenetére


SOAD19
addikt

Az még jobban tetszik. Igazán lehetne valami hasonló 2-300k-s ársávban egy sima SW200/2824-02-essel, kicsit kevésbé minőségi kidolgozottsággal és nem utolsó sorban olyan 40 mm környéki átmérővel valamint 47mm alatti l2l-gal. :D

[ Szerkesztve ]

(#246357) CrissCH válasza SOAD19 (#246356) üzenetére


CrissCH
újonc

Nehéz dolog, mert szerintem árban és minőségben is felfelé szeretné pozicionálni magát a márka. De egy F-41 MIDNIGHT BLUE használtan idővel belép 200-300k határra.Ami egy nagyon jó választás sellitával

(#246358) 5-ös kezelő válasza SOAD19 (#246356) üzenetére


5-ös kezelő
senior tag

Használt Fortis Pilot Professional Day-Date, sztem te is boldog lennél vele. Nekem bejött.

(#246359) Veron válasza fagyalllo (#246339) üzenetére


Veron
őstag

pont tegnap láttam az Aldiban egy tunát egy fickó csuklóján. nem lehet véletlen.

"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."

(#246360) CrissCH válasza 5-ös kezelő (#246358) üzenetére


CrissCH
újonc

:C

(#246361) Polarstar válasza @mriya@ (#246333) üzenetére


Polarstar
nagyúr

Had löjjem le a poént..
Saját márkanévvel fogok ékszereket tervezni és gyártani. Még szép hogy hordom őket. :DDD

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#246362) SOAD19 válasza CrissCH (#246357) üzenetére


SOAD19
addikt

És 5-ös kezelő

Az az igazság, hogy nem igazán szeretek használtan vásárolni, vagy új, vagy max újszerű, szinte új, ami szóba jöhet (habár az is megoldás lehet, hogy elviszi az ember egy óráshoz, hogy rakja rendbe kívülről is az egész órát, tokostól, szíjastól, hogy olyan legyen, mintha egy új órát vett volna az ember. De ez meg zsebbe nyúlós lehet.) Illetve olyan órát se akarnék venni, aminek a szervíze 100k környéke vagy afeletti. Nekem a sima sw200-as is bevált, megfelel a 7-8 mp-es napi eltérésével. Főleg, hogy csak pár napig hordom egyhuzamban. Túl sok órát már nem veszek remélhetőleg. Az ocw-s100 továbbra is biztosnak tűnik, aztán max még egy búvárt (valami izgalmasabb, textúrált számlapos, egy Zelos Mako pl.) beszerzek később és elég is az a 5-6 darab óra, még sok is. Igazából 2-300k környékén, de még 400k-ig is nem sok alternatívát tudok, ami méretben is jó és igazán tetszene is. Esetleg a Sinn 556 RS lenne, de annyira nem izgalmas a számlapja, lehet hamar megunnám. Longines Conquest VHP 41 mm-es kékben bejövős, de már ez is lehet nagy lenne a 49 mm-es l2l-jával. CW lehetne még alternatíva, egy-kettő még tetszene is, bár az óramutatóval nem vagyok kibékülve. Ha lenne, vagy majd lenne később egy ilyen, max 41mm-ben, arra már lehet elkezdenék gyűjtögetni: [kép]
Seikoból az SPB071-es tetszene, de az is esélyes, hogy nagy lenne, vagy még a nem rég bemutatott fekete SPB255J1 jön be nagyon (szeretem a narancssárgát), de ez is zenész méretügyileg. Vagy egy kék Sharp edge, bár az kicsit túl komoly hozzám, szerintem.
Úgyhogy továbbra is a már jó ideje kinézett ocw-s100, Zelos Mako, vagy SPB071 van tervben. Vagy, ha komolyodok kicsit idővel - ami nem ártana, így 40-hez közeledve :D - , akkor a Sharp Edge is még képbe jöhet.

[ Szerkesztve ]

(#246363) @mriya@ válasza Polarstar (#246361) üzenetére


@mriya@
őstag

OK, de hát ott a másik csuklód.
Rajtam is állandóan van szilikon karkötő, csak nem az órámnál. :DDD

Bose, Philips hangcuccok a hardveraprón.

(#246364) BloodRay válasza CrissCH (#246353) üzenetére


BloodRay
veterán

Na ez nagyon jól néz ki. Szerencsére automata chronot nem szeretnék. Most egyelőre órából megvagyok, minden megvan amit a realitás talaján szerettem volna, újra mehet minden pénz az edc cuccokra. :DDD

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#246365) csabulaxi


csabulaxi
senior tag

Citizen Atessa / ACT Line Eco-Drive GPS műholdas rádióóra F950 Dupla közvetlen repülésű HAKUTO-R együttműködési modell
Cikkszám: CC4044-53E

1 Super Titanium TM : A Citizen eredeti technológiáját alkalmazzák a titánon a Duratect felületkeményítési technológiával, hogy elérjék a rozsdamentes acél keménységének körülbelül 5-szörösét. Karcálló, könnyű és kíméletes a bőrhöz, így kényelmesen használható. (A rozsdamentes acél Vickers keménysége körülbelül 200 Hv)
* 2 Duratect DLC: A Duratect a Citizen eredeti kikeményedési technológiája. Általános kifejezés azokra a technológiákra, amelyek növelik a fémek, például a rozsdamentes acél és a titán felületi keménységét, és kiváló kopásállóságának köszönhetően megóvják az óratestet a karcolásoktól és az apróbb karcolásoktól, és hosszan tartó fényt biztosítanak az anyagnak. A DLC a Diamond-Like Carbon rövidítése, amelyet ipari termékekben is használnak, és kiváló kopásállósággal rendelkezik. A Citizen's Duratect DLC javította a tapadást azáltal, hogy hozzátapad a köztes anyaghoz, nehezen leválható, és kiváló a tartóssága. Nem csak a karcolásokkal szemben ellenálló, hanem fekete színű is, gyönyörű fényű és nagyon sima tapintású. 1000-1400Hv Vickers keménységet ér el. (A rozsdamentes Vickers keménysége körülbelül 200 Hv)
* 3 Eco-Drive GPS műholdas rádióvezérlésű óra: Fotovoltaikus óra, amely nem igényel rendszeres elemcserét, és Citizen funkcionális márka. Ez volt az első óra, amely „Eco Mark termék” minősítést kapott. Hely- és időinformációkat szerez a világűrben a földtől körülbelül 20 000 km-re keringő GPS-műholdaktól, és automatikusan korrigálja az időt és a naptárat. Nem számít, hol tartózkodik a bolygón, pontos időt kaphat, amíg széles az égbolt.
* 4 A világ leggyorsabb szintje: analóg fotovoltaikus GPS műhold karóra. Kutatásunk szerint 2022 májusában.
* 5 Dupla közvetlen járat: A „Direct Flight” egy városkiválasztás világidő funkció. Az idő és a naptár 39-es időkülönbséggel a világban egy egyszerű művelettel megjeleníthető, csak a korona segítségével. A "Double Direct Flight" kettős idő funkcióval is rendelkezik, amely egyszerre két városi időt jelenít meg otthoni időként és helyi időként, és egy lépésben váltható.
* 6 Átlátszó bevonat: A zafírüveg elülső és hátsó felületének többrétegű szilíciumvegyület-szerkezettel való bevonása elnyomja a fényvisszaverődést, és az óra számlapja is könnyebben láthatóvá válik. A funkcionalitás további javításával és a felület vízlepergető fóliájának hozzáadásával megközelítőleg 99%-os * áteresztőképességet értünk el, valamint javítottunk a tartósságon és a lerakódásgátló tulajdonságokon. * Az áteresztőképesség tűréseként körülbelül 1%-kal eltérhet.
* 7 Perfex: "JIS Class 1 mágneses ellenállás", "ütésérzékelő funkció" és "automatikus kézkorrekciós funkció" lehetővé teszi az Eco-Drive GPS műholdas rádióvezérlésű órák és az Eco-Drive rádióvezérlésű órák pontosabb időkijelzését. egy fejlett technológia, amely egyedülálló a Citizen számára.
* 8 Fényszint-jelző: A Citizen alapvető technológiájában, a fotovoltaikus eco-drive-ban egyedülálló funkció, amely hét fokozatban jeleníti meg a tárcsát érő fény által termelt energiát. Látható a szög- és helyváltoztatásból adódó különbség az áramtermelés mennyiségében, és megismerheti a kényelmes töltési környezet kiválasztásának irányelvét.
* 9 Öröknaptár: Olyan naptárfunkció, amely szükségtelenné teszi a naptár módosítását a hónap végén, például szökőévek esetén 2100. február 28-ig.
* 10 Fit beállító: A csat gomb megnyomásával könnyedén, 3 lépésben finomhangolhatja a pánt hosszát (kb. 7 mm-ig).

"Crystaltitanium" a titán magas hőmérsékleten történő hőkezelésével, majd ismételt lehűtésével jön létre, hogy egy nem egyenletes összetételt és egy kristályos mintázatot hozzon létre a felületen. Ez a kristálymintázat nem azonos a természetben található ásványokkal. A minta, amely a Holdat úgy néz ki, mintha különböző szögekből másolták volna, a „HAKUTO-R” hamarosan kezdődő küldetésére emlékeztet. Ezen túlmenően, mivel az anyag kitágul a kristályosítás során alkalmazott magas hőmérséklet miatt, fejlett technológiára van szükség a "kristálytitán" finom feldolgozásához. Ezt a "kristálytitánt" az előlapra és a szalag középső darabjára használó modellt csak a hosszú évek óta titánnal foglalkozó Citizen tud megvalósítani.
A "Crystal Titanium" és a "Duratect DLC" kombinálásával a számlap, a tok és a szalag fekete színben egységessé válik, és a világűr sötétségét képzeli el, amely terület az emberek számára ismeretlen. A számlap laminált szerkezetű, amelyben a gyűrű, az index és az alszámlapgyűrű részei egymásra vannak helyezve, és a titánkristályokat ábrázoló minta fekete tónusban van kifejezve. A hátsó fedélen a Super Titanium TM-et használó "HAKUTO-R" leszállóegység robbantott képe látható.

"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."

(#246366) Csigusz 1


Csigusz 1
aktív tag

Aszfaltbúvár...

Tegnap villanyrollerrel mentem haza a munkahelyemről. Kb. félúton jártam, amikor leszakadt az ég. Mire hazaértem, már a zoknimból, gatyámból is csavarni lehetett a vizet. Ha nem vízálló óra lett volna rajtam, akkor az most mehetne szervizbe, vagy a kukába, de a Citi természetesen kibirta az aszfaltbúvárkodást! :DDD

[ Szerkesztve ]

My name is Biga... Csigabiga! :D

(#246367) Polarstar válasza @mriya@ (#246363) üzenetére


Polarstar
nagyúr

A másik karomon is van. :D de nem környékig.

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#246368) BaLee


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Sziasztok!

1-2 hete volt kérdésem elegáns óráról. Nézelődtem azóta és találtam egyet ami igencsak megtetszett.

Róla lenne szó:


[link]

Mi a vélemény erről az óráról? Igaz nem quartz de használatonként rászánnám azt a plusz percet amíg beállítom, ha nem hordom folyamatosan akkor gondolom a szerkezet sem amortizálódik annyira, mivel nem jár, vagy attól függetlenül érdemes 5 évente szervizeltetni?

(#246369) dud998 válasza BaLee (#246368) üzenetére


dud998
őstag

Ez a 70. évfordulós órájuk. Szerintem minden rendben van vele. :K

“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”

(#246370) Polarstar válasza Csigusz 1 (#246366) üzenetére


Polarstar
nagyúr

Mondtam, hogy kell a citi-diver! :D

Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!

(#246371) andrew01 válasza BaLee (#246368) üzenetére


andrew01
tag

Ez egy viszonylag nagy óra.. én mindenképp felpróbálnám vétel előtt. Bár nem tudom felbukkan-e kirakatban a limitációja miatt. Elég gyakran felmerül itt témának-hogy konkrétan az Orient szervizelése nem egy egyszerű story, épp a napokban is volt róla szó. Ugyanakkor meg a te gondolatmenetedet támogatom, szerintem ha nem jár állandóan, akkor nem kell 5 évente szervizelni. Nem összehasonlítható egy óra, ami 5 évig nonstop ketyeg, egy olyannal amelyik ~havonta 2 napot.

[ Szerkesztve ]

(#246372) dud998


dud998
őstag

Á szerelmes vagyok, megvan a számomra tökéletes búvár Seiko:

“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”

(#246373) zola96 válasza dud998 (#246372) üzenetére


zola96
senior tag

+1 remelem nem lesz túl nagy a 41mm a csuklomra.

(#246374) dud998 válasza zola96 (#246373) üzenetére


dud998
őstag

A 45mm-es Sumo, na az biztosan nagy lenne. :)

“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”

(#246375) Redwoodtree válasza BloodRay (#246296) üzenetére


Redwoodtree
csendes tag

Megkésve, de én is gratulálok! Nagyon szép, ezeket az Alpinisteket sokat bámultam már, lehet ha nem lenne egy SARB, akkor lenne már egy hasonló.. de lehet hogy még így is lesz, csak nem vesznének össze :)

(#246376) BloodRay válasza Redwoodtree (#246375) üzenetére


BloodRay
veterán

Kösszi! Nálam meg már majdnem fix volt a CW Sealander vásárlás mikor megláttam ezeket. :B
Amúgy szerintem jól megfér a SARB mellett, az nekem sokkal formálisabb, ezt a szín, számlap miatt valahogy univerzálisabbnak érzem. :)
Ugyanakkor a SARB meg még mindig picivel kényelmesebb.

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#246377) Veron válasza SOAD19 (#246362) üzenetére


Veron
őstag

a 36os Longines VHP kell neked (is), épp arra vadászom én is.
~44mm a L2L, 36 az átmérő, viszont már nem gyártják, de itt-ott lehet még találni újonnan.

"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."

(#246378) ricsik válasza dud998 (#246372) üzenetére


ricsik
őstag

Nekem is nagyon tetszenek. Én a feketét venném magammal és később hozzá ezt a fém perecet, mert nagyon tetszik az is, de sanszos, hogy kb 700 ezret így egybe sosem fogok rászánni.
Majd 5 év múlva 300 ért talán. Talán, de lehet szkipp.

(#246379) Redwoodtree válasza BloodRay (#246376) üzenetére


Redwoodtree
csendes tag

Igen, én is inkább egy univerzális orát keresnék most, amire talán ez a legjobb a Seikotól - az árkategórián és méreten belül. Csak addig pár eladáson túl kéne esni :)

Mitől érzed kényelmesebbnek a SARB-ot?

(#246380) Sanyi.mTs válasza BaLee (#246368) üzenetére


Sanyi.mTs
addikt

nem rossz, de búvár órát nem hordanék elegánsként?

(#246381) BloodRay válasza Redwoodtree (#246379) üzenetére


BloodRay
veterán

Talán a tok és a tokfül kialakítása miatt érzem kényelmesebbnek kicsivel a SARB-ot, de nem nagy különbségről van szó, szóval ez tényleg csak ilyen kákán a csomót... :)
Ennek az Alpinistnek az egy tényleges gyengéje szerintem a fémszíj csatján a 2 mikroállítási pont. Ha nagyobb lenne a zár és még 2 pont lenne rajta, akkor lenne ideális.

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#246382) dud998 válasza ricsik (#246378) üzenetére


dud998
őstag

Mondjuk most a forint miatt érdekes lesz az ára. Elég közel lesz a Baby Marinmasterhez árban. Ez úgy lett volna jó ha olcsóbban jön ki, vagy a forint meg az infláció nem lenne ilyen 💩. :(

“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”

(#246383) dud998 válasza Redwoodtree (#246379) üzenetére


dud998
őstag

Melyikre érted, hogy univerzális?

“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”

(#246384) dud998


dud998
őstag

Most hogy felmerült az Alpinist, nekem ez tetszik:

“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”

(#246385) BloodRay válasza dud998 (#246384) üzenetére


BloodRay
veterán

Ez is nagyon szép, nálam csak a bőrszíj ellenérzésem miatt esik ki.

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#246386) zola96 válasza dud998 (#246374) üzenetére


zola96
senior tag

A 39.5 jobban örülnek. :P

(#246387) ricsik válasza zola96 (#246386) üzenetére


ricsik
őstag

42-nek jobban örülnék, már venném is fémmel. Most, habozás nélkül.

(#246388) SOAD19 válasza Veron (#246377) üzenetére


SOAD19
addikt

Rákerestem, de csak fehér számlapost találtam hirtelen. Egy dolog ami nem tetszik, ezekben az órákban, hogy pillangócsatosak. De legalább van fél szem is a szíjon a csat előtt, ha jól látom, azzal lehet játszani egy kicsit. De, csak jobb a normál csat, amin van 3-4 mikroállítási lehetőség. Nem is értem, miért nem ilyennel szerelik, ezt a Longinest, mivel nem annyira elegáns óra. A pillangó csatot használják, csak az igazán elegáns, dress watchoknál inkább.

[ Szerkesztve ]

(#246389) dud998 válasza BloodRay (#246385) üzenetére


dud998
őstag

Az nekem se a szerelmem, vagy egy NATO-ra vagy egy Hirsch hibridre cserélném. :K

“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”

(#246390) dud998 válasza zola96 (#246386) üzenetére


dud998
őstag

A Sharp Edge-em 39,3mm. :)

“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”

(#246391) zola96 válasza dud998 (#246390) üzenetére


zola96
senior tag

De nem búvár :/

(#246392) Veron válasza SOAD19 (#246388) üzenetére


Veron
őstag

csak fehér van, meg strasszos. a csatot én sem értem, rossz választás, de a félszemekkel talán nem olyan nagy gond.
volt egy pillangós Longim, még Misitől vettem, azzal megtaláltam a megfelelő méretet.

[ Szerkesztve ]

"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."

(#246393) dud998 válasza zola96 (#246391) üzenetére


dud998
őstag

Az Alpinist ugyan nem ISO minősítésű, de 200m-ig így is vízálló. 38mm és még így is üveghátlapos.

“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”

(#246394) Redwoodtree válasza BloodRay (#246381) üzenetére


Redwoodtree
csendes tag

Értem - gondolom annyira azért nem nehéz maga az óra a szíjhoz képest, így talán nem vészes ha kicsit lazán hordja az ember. Ez persze egyéni preferencia kérdése, én jobban szeretem, ha jól passzol.

(#246395) lenox


lenox
veterán

Pagani orat hol erdemes venni?

(#246396) BloodRay válasza Redwoodtree (#246394) üzenetére


BloodRay
veterán

Nem, egyáltalán nem olyan nehéz azért. Tény, hogy kicsivel passzentosabbra lett beállítva a szíja mint a SARB-é, hogy kenyelmes legyen. :)

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#246397) andrew01 válasza lenox (#246395) üzenetére


andrew01
tag

Alin.. azon belül is én [ezt] a boltot javaslom, mert van Eu-s portéka is

(#246398) 5-ös kezelő válasza andrew01 (#246397) üzenetére


5-ös kezelő
senior tag

Én is náluk vettem a fekete számlapos BB-t, hibátlan. Csak azt bánom, h nem a kéket választottam. Aranyos indexek és mutatók nem jöttek be, nem az én világom.
SOAD :
Három használt Fortist vettem már. A legelső kissé viharvert volt, kapott egy szevizt Gál Benjámin mestertől, más költség nem volt. A másik kettő patika állapotban volt. És kétszáz alatt volt mindegyik. Most talán nincs jó áron, mert mint az köztudomású, Soros, a kommunisták, a földönkívüliek mind nyomják Krahácsot... ;] [link]
Csigusz 1 :
Na jó, de mi lett a rollerrel? Nem gyulladt ki a víztől a lítium?

(#246399) rbalint88 válasza dud998 (#246393) üzenetére


rbalint88
addikt

Amilyen vihar volt tegnap is, en azert aggodnek, ha nem ISO diver ;] :P

(#246400) Csigusz 1 válasza 5-ös kezelő (#246398) üzenetére


Csigusz 1
aktív tag

Megúszta. Szó szerint! :DDD
Pedig féltem, hogy beázik, zárlatos lesz és elfüstöl benne valami...

[ Szerkesztve ]

My name is Biga... Csigabiga! :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.