Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
resool
aktív tag
válasz vadászcsiga #139048 üzenetére
Meg (jelenlegi állás szerint), bár kimondottan sokat nem tudok a 3330as caliberről még (azon kívül hogy COSC és 52 óra járástartalék), de itt az ideje utána olvasni.
Egy Speedmaster Reduced-ot már majdnem behúztam, de ott a szerkezet miatt vetettem el a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
phranxinatra
aktív tag
válasz vadászcsiga #139041 üzenetére
Ja, és egy frissiben lefektetett szabály előtt született hozzászólásokat törölni azzal az indokkal, hogy azok nem feleltek meg a szabálynak, elég fideszes tempó.
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz szbalogh #139046 üzenetére
Valamiféle szilikonnal nem lehetne keverni? Átlátszó, strapabíró, vízálló. Vagy ha keverni nem is lehet, esetleg egy rétegnyi szilikon a tetejére és azt szintig visszacsiszolni?
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Deskdiver
senior tag
válasz Milu87 #139040 üzenetére
Az enyémen nekem úgy tűnik mintha valami kemény gyantába lenne keverve a festék. Ennél semmi baja nem lett a víztől.
(#139046) szbalogh Lehetséges ,hogy valami kétkomponensű közepes viszkozitású öntő gyantába el lehetne keverni a festéket. Az kötés után szerintem vízálló. Még elég híg ,hogy dolgozni is lehetne vele és a festék sem süllyedne le az aljára. Persze ez csak ahogy én elképzelem aztán lehet ,hogy nem működne.
-
Bazsi101
tag
Így van, epoxyba szokták a festékport keverni akkor lesz tartós. Alvinplast, elmondod mire kell, segíteni fognak a megfelelő gyantát kiválasztani.
-
szbalogh
addikt
válasz Deskdiver #139055 üzenetére
Amikor elkezdtem lumézgatni mindenfélét ki akartam próbálni. Víztiszta epoxi lenne jó de nem találtam csak vödörszámra A körömlakk jó lehet kintre is úgy, hogy valami réteg még megy a felszínre szigetelni. Azt tudom, hogy akril nem jó, mert az vízzel is keverhető/lemosható. A szilikon is magába szív egy kis vizet. Pl. akváriumban a szilikoncső egy idő után befehéredik kicsit.
Ez a lünettatervem (nem röhög ! )Nick: HE_Storm
-
vadászcsiga
félisten
válasz phranxinatra #139050 üzenetére
Én úgy értelmezem ezt a szabályt amikor valaki szándékosan hamis márkajelzésű órát mutogat, vagy egyértelműen cinkes a történet. Épp együtt furcsálltuk hogy a stargate fontossági sorrendben előbb volt mint egy FF. Lehet azt mondani hogy ő egy igaz ember és tényleg ott a széfben az eredeti BP de ez máig nem derült ki. Egyébként épp a lényegen siklotok át amit nem is érték, túl naiv vagyok. Majd bele tanulok : (
-
ans
aktív tag
válasz vadászcsiga #139058 üzenetére
Ne csüggedj!
-
Deskdiver
senior tag
válasz szbalogh #139057 üzenetére
Gondolom ez még csak skicc szóval nem röhögök. Ugye? Talán próbáld ki az színtelen UV-ra kötő köröm zselét. Deskdiverné azt használja és elég tartósnak tűnik az oldószeres körömlakkal szemben. Asszem valami Diamond nails a márkája.
(#139062) Milu87 Szerintem emiatt ne aggodj. Azért ezek az órák nem egy sufniban készülnek. Biztos gondoltak arra is ,hogy víz fogja érni. Bebaxna ha egy Dive Master névre keresztelt órából kioldódna festék ha víz éri.
[ Szerkesztve ]
-
-
WiZARD
addikt
-
szbalogh
addikt
válasz bucsher #139059 üzenetére
Ja és a karika szerintem alu lesz, eloxálással tudok neki 2 féle színt adni.Deskdiver: Na ennek utánanézek.
Bazsi: Az Alvinplastnál is tehetek egy próbát, de ezek a nagy cégek nem nagyon szoktak foglalkozni az ilyen kis halakkal Meglátja, hogy 10 g-ot akarok és dobja a szemétbe a levelet.
Nick: HE_Storm
-
JDMKid
tag
válasz phranxinatra #139053 üzenetére
+1
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
Misi1979
őstag
válasz B-L-A-C-K #139073 üzenetére
Necces a kérdésed, sokan mondják, hogy karórát manapság alig hord ember, namármost zsebórát még kevesebben. Újonnan venni ezért elég nehéz, most így hirtelen a Tissot jut eszembe (ugye zsebórában is a minőséget keresi az ember, nem a kínai ipar remekeit), neki van pl. arany zsebórájuk, bár jóval magasabb árszinten, mint az általad megjelölt. Illetve az Orisnak is.. de az is jóval drágább.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #139071 üzenetére
Nem, az talán a héten lesz meg...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
szbalogh
addikt
válasz Cz75B #139072 üzenetére
Igen, köszi a javaslatot! Nekem drága, ilyen hamis órákra nem veszek
Deskdiver: Kipróbálok egy tégellyel, 300 Ft 30 mL.
Tegnap kezdtem el nézni a James Bond ezen lumés részét
Nick: HE_Storm
-
B-L-A-C-K
titán
JDMKid, Sungoo: Köszi szépen, így már van kiindulási alapom.
-
Szulita28
senior tag
válasz JDMKid #139079 üzenetére
Erről az Astron-ról mit érdemes tudni? Nagyon olcsón vannak mechanikus óráik. Olyan is a minőségük? Divatórák?
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
C0RVUS
tag
válasz B-L-A-C-K #139077 üzenetére
Orientnek van egy elég csecse mechanikus zsebórája, árban bőven benne lenne, de a Tutuban már nincs belőle egy ideje.
Így hirtelen amazonon találtam egyet, az nem tudom, időben ideérne-e.
Ez mondjuk tényleg elég szépecske, itt egy kis bemutató róla fotókkal.[ Szerkesztve ]
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz szbalogh #139070 üzenetére
Kis tubusos átlátszó szilikonnal (talán ecetsav az oldószer) legóztam össze vízipipa tartályt. szükségmegoldásnak indult, de annyira jól bírja, hogy szintbe "csiszoltam" és megtartottam, amikor nagyobb a veszély, hogy törhet, azt használjuk. Ugye állandóan víz éri, de tartja a formáját, nem színeződött el.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
chris-v
senior tag
válasz fagyalllo #139096 üzenetére
Már a méretére gondolsz?
45 mm-es, az nem nagyCreationwatches-on van is belőle jó áron.
Erősen kísértésbe vagyok most esve."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
sipoczgabor
tag
Hali, pár kérdésem lenne a seiko lünettákkal kapcsolatban, a betét kivehető? vagy ha egyszer belelett rakva(ragasztani kell egyáltalán? ) akkor csak lünetta cserével lehet kicserélni? illetve nagy kunszt leszedni és másik lünettát felrakni? választ köszi Képek alapján a jövendőbelimnek a lünetta kerete vagy repedt vagy csak jól nekicsapták valaminek, és már az ebayt nézegetem esetleg ha lenne valakinek lünetta akkor nyugodtan szóljon, kellhet még nekem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest