Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Űrhajózás 2023 - Összefoglaló írás
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdeklődni szeretnék, hogy krómozott mutatók átfestésében van-e valakinek gyakorlata.
Alapvetően a fekete számlapos, fehér mutatós órákat kedvelem, de a nekem tetsző példányok sajnos krómozott mutatósak. Ami nagyon jól néz ki képeken, a valóságban többnyire eléggé megkeseríti a gyors és pontos leolvasást. Én szeretem a nagy kontrasztot, fekete számlaphoz fehér mutatókat.
Szóval mennyire (és persze mennyiből) oldható meg egy három mutatós óra krómozott mutatóinak fehérre festése? Nem ragaszkodom, hogy világítson is, de ha olyan is megoldható, akkor az persze nem hátrány. -
van egy longines dolce vita órám, amire ráférne már egy szerviz. kb. 5 éves. a hivatalos forgalmazótól/márkaszervizben ez kb. 60k lenne. érdemes-e ezt kifizetni, vagy odaadhatom más, általatok is ajánlott/kipróbált óraszervizbe, órásmesternek?
másik kérdésem is hasonló. az eddigi bőrszíj helyett szeretnék rá egy fémet tetetni. meg voltam győződve róla, hogy csak gyári kerülhet rá, de erre nem áldoznék 100+ ezer forintot. hol érdemes fém szíjat keresni hozzá, vannak-e ajánlott gyártók? köszi a segítséget
-
g0n21
senior tag
-
Cha-b
senior tag
Valamivel többet van a kezemen naponta. Igen arra nem gondoltam, hogy a time.is késik.
Reméljük beáll a tied is.
Telóról vagyok, nem volt kedvem szerkesztgetni, és nevenként válaszolni.
-
karesz501
senior tag
válasz
evo87 #138428 üzenetére
De, simán! Nekem most egy 24mm -es van a 22-es SEIKO-mon, keress vissza és képet is látsz róla.... 23mm -es szíjat nem nagyon találsz majd, de keresni érdemes...
Én itt vettem szíjakat a Blancpain -emhez, mert a gyári gumi nem az igazi....
-
Cha-b
senior tag
Nem tudom mi történt az órámmal (DS 1), mert megvétel óta kb. napi + 14 secet szedett össze. Viszont kb 1 hete napi +1 , max + 2 sec lett a járáseltérése (time.is -hez viszonyítva). Semmi behatás nem érte, szóval értetlenül állok a dolog elött.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
nexus6 #138434 üzenetére
Vissza lehet mondani. Én a helyedben (ha tényleg tetszik) megnézném élőben. Az eladó a közel 19 ezer visszajelzésével elég megbízhatónak tűnik plusz a Paypal is bevéd. Nem hiszem ,hogy akadékoskodna a visszavásárlás miatt ha egy bevizsgálást követően kiderülne ,hogy sántít valami az órával. Az én B-42-met is több fajta hátlappal adták ki az évek során. Az is lehet ,hogy rossz képet töltött fel a hátuljától, és ennyi árut pörgető eladónál ez néha előfordul.
-
nexus6
aktív tag
válasz
bucsher #138419 üzenetére
köszönöm a reagálásokat, ahogy néztem még tegnap éjjel és ma reggel régebbi (595.11.14) fliegereknél voltak olyanok amik 10 barosak voltak és ugyanígy ilyen bőr szíjjal voltak kaphatók. Lehet számlapot cseréltek és úgy adják el? Vagy hátlap csere volt? Nekem kicsit amolyan refurbished-nek tűnik az óra. Ebayen lehet visszamondani nyert aukciót?
-
medvefrigyes
csendes újonc
Az ebay-es timeparadise-t ismeri valaki? Kb. mint a skywatches olyan árakkal dolgozik, csak ebay-es.
-
minas
aktív tag
Az a kérdésem, ha adott egy automata és egy kézi felhúzós mechanikus szerkezet - feltételezve, hogy azonos, vagy hasonló minőségi szint mindkettő - akkor melyik érzékenyebb, vagy melyik ellenállóbb a fizikai behatásoknak? Melyik feltehetően a strapabíróbb. Gondolok itt a normál használaton túl, ritkán és véletlenszerűen előforduló eseményekre, rázkódásra, enyhe ütésre, leejtésre és hasonlókra.
-
evo87
őstag
Sziasztok!
A minap (használtan, de karcmentes állapotban) érkezett az óradobozomba egy Citizen CB0021-57E karóra. Nagyon megtetszett, letisztult, elegáns, rádiós, zafír, 200m. Egy valamit viszont nem néztem meg vásárlás előtt: 23 mm van a tokfülek között, így a 22-es szíjaim nem jók hozzá.
A gyári fém nekem annyira nem bejövős, kényelmesebb, elegánsabb viselet a bőr, egyszerűen jobban szeretem. Jól látom, hogy a Hirsch kínálatában mindösszesen a Duke kapható ebben a méretben, a szeretett Carbon és semmelyik másik bőr nem? A Rios shopban sincs ilyen méret.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
phranxinatra #138406 üzenetére
Tedd a csuklódra.
-
Reverting
őstag
válasz
phranxinatra #138406 üzenetére
1998-99 lehetett amikor egy haver besetalt a kedvenc kocsmankba egy nagy dobozal...
epp vodka martinit ittunk... Kezemen a egy swatch crono irony
aztan beleneztunk a dobozba... es elkezdodott.
-
szbalogh
addikt
válasz
vadászcsiga #138344 üzenetére
A-aaa én tudom, hogy gagyi
Misi1979: Igen, jobbfajta homázsokat csinálgat. Ha jól tudom Angliában van a cég de a szerkezet természetesen kínai
Ebben épp egy dg2813 van, olyan amilyet most szervizeltem. A tok acél.
-
TemFug
csendes tag
válasz
WiZARD #138358 üzenetére
Azért nincs, mert a narancssárga színű kerámia előállítása technikailag rendkívül bonyolult, ennek megfelelően költséges. Ezért lehet csak a limitált szériás platina modellen megtalálni. Ergo acél modelleken nem is várható a megjelenése a közeljövőben. Olyan ez, mint a kerámia lünettás Daytona esete.
-
g0n21
senior tag
válasz
phranxinatra #138408 üzenetére
Egy testvérpár ismerősöm jutott a névről eszembe..
(#138409) bkca
No, hát ez az. Inkább divat óra, ha jól emlékszem, majd kijavítanak, ha nem az. A tisztes svájci kvarc ennél drágább. Viszont új, japán mechanikus kapható ennyiért, vagy akár eco-drive, ami napfényből meríti az energiát...
Ha tetszik, nem mondom, hogy ne tedd, de nem az a régi vágású 100, 150 éves óragyártó cég.
-
nexus6
aktív tag
megint kérdeznék: találtam és leütöttem egy fortis flieger orange cockpit órát, ami újként volt hirdetve. Az hogy lehet hogy mindenhol 20 bar vízállósággal és egy fekete vastagabb bőr szíjjal van promótálva (illetve a katalógusokban is így szerepel). Ez pedig vékony fortis szíj és 10 bar vízálló. Fortis által beszállítottnak írták. Ezt a színes cockpit szériát mikor adták ki? előre is thx
Ui.: nagyon jó áron lenne, ezért is félek kicsit (luxus-uhrenhandel milyen bolt, ajánlott?) -
phranxinatra
aktív tag
válasz
Reverting #138400 üzenetére
15 évvel ezelőtt Londonban volt egy görög kollégám és barátom, Fotisnak hívták, őt juttatja mindig eszembe ez az óra. Magáról a Fortis márkáról egész addig nem is hallottam, amíg nem kezdtem el ezt a fórumot olvasgatni. Igazából a mai napig nem tudom hova tenni a brandet.
-
bkca
tag
Üdv!
Itt van ez a két, klasszikus/elegáns stílusú óra:
1. Claude Bernard (49 900 Ft)
- Swiss Made
- szerkezet: Ronda 762, elemcsere 10 évente
- vízállóság: 3 atm2. Festina (27 145 Ft)
- nem tudom, hol készül
- szerkezet: Miyota GL15, elemcsere 5 évente
- vízállóság: 5 atmKözös bennük: all stainless steel tok, ásványi üveg, valódi bőr szíj, 2 év garancia.
Ér annyival többet a Claude Bernard, mint amennyivel drágább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Windows 10
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest