Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz Relaxing #14601 üzenetére
Attól függ ,hogy internetről letöltött filmet akarsz DTS-ben vagy az üzletben megvásárolt filmet akarsz DTS-ben,mert álltalában az internetről töltöt filmeknél csak 5.1 Magyar hang van rajta vagy az eredeti Angol,ami estleg DTS-ben van rajta.Szerintem a megvásárolt eredeti filmeknél lehet választani.hogy milyen hangformátumot akarsz.Sajnos kishazánkban nemfutja mindenféle filmnél megcsinálni a Magyar DTS-t.Akkor lehet,hogy még drágább lenne a kiadott lemez
-
szilacus
tag
Sziasztok.
A TV-hez kapott törlő kendőt, milyen folyadékkal spriccelitek be a képernyő takarításához?
-
engine88
aktív tag
Mondta valaki hogy vigyázzak, mert LED tv-k is képesek beégni, ha huzamosabb ideig van pl egy logo a képernyőn.
Na most mit jelent ez a huzamosabb ideig? 2hétig napi 8 óra RTL Klub?Én már ha pausézok egy filmet sz@rás miatt, akkor is sietek vissza nehogy beleégjen a film
-
sandró60
addikt
válasz engine88 #14606 üzenetére
Plazmáknál is megoldották már valamilyen szinten a beégést.Az lcd-led tv-nél is megoldották úgy ,hogy mindig egy pixellel elmozdul a pl:logók ugye ami állandóan látható.Elvileg ezeknél már nem okoz problémát persze nemmuszáj kipróbálni napokra bekapcsolni egy mozdulatlan filmre.Meg van képernyő védő funkció is amit be illetve ki lehet kapcsolni
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
válasz szilacus #14605 üzenetére
Én ezt használom.Egy picit félve tisztítottam vele először mert a Tecsóba vettem leértékelve.Aztán bíztam azért,hogy a hama csak nem ad ki valami f@st.
De nincs vele gond.Nekem bevált.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
veterán
Ha hazaértem majd megnézem pontosan,hogy mi hova van állítva a dvd menüben. Egy biztos,a tévén nem kellett semmit állítanom.
Szilacus! Bármilyen forgalomban lévő Lcd tisztító jó. A lényeg,hogy az ablakmosó és egyébb szereket felejsd el, és ne szárazon törölgesd.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
soldi3r
veterán
válasz Katumoto712 #14590 üzenetére
na ez elgondolkodtató, az 5 év gari csábító nagyon
E30 (oo=[][]=oo)
-
veterán
-
torma1981
veterán
válasz Katumoto712 #14590 üzenetére
Én a 406500-ra gondoltam az 229k 4 szemüveggel.
-
Krisz79
őstag
Én is kinéztem 2 Led tv-t.
Az 1-ik. Samu UE40D5003.
A másik Samu UE40D5500. smart tv.Az első most az Euronics-be 134990.-
Valaki tudna segiteni,tippet ,ötletet adni?
Led-et szeretnék,min:102cm. min:100hz.
Illetve,hogy hol van akciós vétel.Köszönöm válaszotok!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
birooo
tag
válasz sityupityu #14612 üzenetére
Így igaz, bár az 5 év garancia él ott is.
Euronicsben néztem pár órája a 40d6100-t 190-ért adnák 4 szemüveggel és 5 év garral,
0%-os thm-re. Tehát havi 19 ezer lenne 10 hónapon át.
Már csak azon töprengek, hogy mekkora karácsonyi akciók várhatóak novemberben és decemberben.
Legyen okos az ember -
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy UE40D6500-as LED Samsungomon az RTL-nél a híradó a fókusz és a barátok köztnél is megjelenik alul és felül is a fekete csík?
Van viszont olyan adó pl Sport klub ahol amikor odakapcsolok szétugrasztja a képet, tehát automatikusan eltünteti a két csíkot. -
Krisz79
őstag
válasz soldi3r #14618 üzenetére
Miért gondolod úgy,hogy azt nem érdemes???
Mármint az 5003-at?
Bár azt már megtudtam róla,hogy nem tud Usb-ről filmet játszani. Csak képet,zenét.
Mi szól még ellene?
Tetszik ,hogy vékony a kerete. /Bár párom meg a átlátszó keretet hiányolja.birooo: : Ne felejts el megirni mi volt ma az Euronics-be.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
sandró60
addikt
válasz Gabesz1019 #14617 üzenetére
Gondolom diginél vagy,mert nálm is igy van.Itt a PH-n van egy másik fórum ezzel kapcsolatban.Itt meg of lenne
-
WARZ
tag
Én is bővítem a samsungosok táborát egy 40d8000-el
Ha valaki most vesz samsungot a saturnba vagy mediamarktban az kap egy skype kamerát is ami megéri nagyon mert 41e ft és még is ingyen van!!!
A gari meg úgy van legalább is nálam 2+3 év ha beregized a tvéd a samsung oldalán!!! -
veterán
Na,megnéztem hogy a hangmenüben mi és hogy van állítva. Amúgy semmi különös.
Dolby digital - Bitfolyam
Dts -Bitfolyam
Mpeg -Bitfolyam
Mintav. frekv. - 96Khz
Drc - be
Ének - Ki
Annyit olvastam még a használatiban,hogy ha a tévé nem tudja kezelni a 96Khz-es mintavételi frekvenciát,akkor át kell állítani 48Khz-re. De én kétlem hogy a te tévédet 48Khz-re kéne állítani hogy ha az én C650-em is kezeli a 96Khz-et.
-
dolbyman
tag
-
Andie
őstag
válasz sityupityu #14634 üzenetére
Köszi, hogy utánanéztél!
Én is kiirtam közben, hogy milyen beállítások vannak, de megelőztél
Summa summárom, kipróbáltam majdnem minden variációt, többek közt ezt is, amit leírtál, és továbbra sincs hang Átdugtam a dvd lejátszóba a beltéri HDMI kábelját, és úgy sincs. Egyszerüen nem értem, mostmár fel fogom hivni az LG-t, remélem segítőkész ügyf.szolgálatuk van.Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
veterán
Nincs mit!
Passz. Nem tudom hogy mi lehet. Talán a kábel? Lehet hogy ki kéne próbálni egy másik kábelt,vagy a jelenlegit letesztelni máshol hogy nincs e valami baja. Próbálkozz. Talán valaki más is mond véleményt aki járatosabb a témában.[ Szerkesztve ]
-
pro55
csendes tag
Sziasztok!
Egy régebbi még CCFL háttérvilágtásu SAMU tv-t készülök lecserélni LED-esre, és azt tapasztaltam - gondolom hogy nektek is feltűnt - hogy a képen hidegebb háttérfény miatt gondolom az emberek arca vöröses, akkor is ha nem hidegre teszem a háttérfényt.
Ugy tapasztaltam, hogy a régi CCFL- esek színhűsége jobb, illetve a LED-esnél csak a drágább kategóriában pl D6100- asoknál lesz jó a színhűség (normál arc szín, stb). A többi típusnál is ezt véltem látni.
A másik ami zavaró, hogy nem tudom a háttérfényt úgy levenni a LED-esnél, mint a réginél, van ahol nem is találtam háttérfény állítót (talán a PANA E3E, E30E tipusoknál), a fényerő állításnak is kicsi a tartománya.
Az MM-nél szereztem a tapasztalatokat, jó erős fényben persze, érdekelne, h ezek számotokra nem zavarók, illetve hogy pl a D6100- asnál a böngészés lehetővé teszi bármely oldal látogatását, pl index.hu.
Kösssz. -
BBéci
legenda
A D8000 háttérvilágítása 0-20 között állítható, furcsának tartanám, ha az alacsonyabb modellszámú készülékekből ezt kihagyták volna. A C650-esen is ugyanígy szabályozható.
Nem a megvilágítás fajtája okozza a pirosas bőrszínt és nem a hideg profil, inkább a meleg és a dinamikus.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
maj15
csendes tag
UE37D5500R tv-m eddig vitt minden mkv fájlt, de most kírta egynél, hogy nem támogatott videokodek. Tudok ez ellen tenni valamit? A számítógép viszi a videót gond nélkül.
Köszi
-
Bull Boss
őstag
érdemes regisztrálni ezt a divX-es dolgot? mivel leszek előrébb?
-
Andie
őstag
Kodek probléma: Van egy proggi, úgy híjják, hogy GSpot. Azon túl, hogy izgató a neve, még nagyon jó arra is, hogy megmondja, egész pontosan milyen paraméterekkel van a videjó tömöritve, milyen a hang mellette, stb. Lehet, hogy nem is a videóval van baj, hanem a hangsávval pl.
Nézzétek meg a kérdéses videófilet, ill egy olyat, ami megy. Rögtön látszani fog a különbség. Átkódolni meg már ezer alkalmazás áll rendelkezésre.Más: Tegnap este megint kikapcsolt magától a TV. Már kezdtem beszarni, hogy valami gáz van, mer múlthéten asszony is mesélte, hogy mire visszajöttek az udvarról a gyerkőccel, a tv kikapcsolt állapotban volt. Megint bementem a menübe, végignéztem az időzítős opciókat, és még mindig volt egy ON állapotú, valami "automatikus kikapcsolás", ami a súgó szerint 4 óra inaktivitás után kapcsolja le a tv-t. Nem is lehet állítani az időtartamot, csak hogy KI vagy BE. Hát kikapcsoltam. Való igaz, 19 óra fele kapcsoltuk be a tévé készüllléket, aztán már csak a beltéri távirányítóját babráltuk. Tehát ezexerint a TV ezt úgy érzékeli, hogy vele nem csináltak semmit. Pedig a beltérin kapcsolgattunk 10 percenként jobbra balra - a kép változott, nem statikus kép volt, stb stb. Érdekes.
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
KorLaci
tag
Egyszer már kérdeztem, de nem kaptam választ, hátha most ...
Szóval a hálózati megosztással nem boldogulok D7000-en. Feltelepítettem a serviio-t és azzal osztottam meg a könyvtárat a Win7-es gépen. Látja is a TV a filmeket, viszont, ha elindítom, akkor kb. 2 másodpercig megy, aztán megáll a film. Kiírja, hogy töltés, majd megint elindul, 2-3 mp múlva megint megáll, és ez így megy. Nem a hálózat lassú, mert gigabites a hálózat, és ezeket a filmeket a média player ugyanúgy hálózaton keresztül simán lejátsza. Ha feltolom egy pendrive-ra a filmet akkor a TV is lejátsza, tehát nem kódolási hiba. Több filmmel is próbáltam, minddel ezt csinálja.
Mi lehet a baj ? Jól jönne minden segítség, mert nem hiszem, hogy ezt így találták ki, mert így használhatatlan a lejátszás hálózaton keresztül. -
Drag77
senior tag
válasz KorLaci #14648 üzenetére
tipp: hátha tvbe menő kábeled rossz cseréld fel egy próbára a két kábelt a player és a tv közt, illetve a servvioba ellenörizd aprofil beállítást atvhez lehet realtime kódolja a filmet mert nem jó profile van kiválasztva
[ Szerkesztve ]
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
Nogren
csendes tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy aki most akarna venni egy 40"-os TV-t annak mit javasoltok?
Sajnos nem vagy egy nagy guru, de pár paramétert meg tudok adni, hogy könnyítsem a dolgotokat.MAX ár 150K, fullHD, nagyon szép kép, 40", USB csatlakozás, nem játékra, hanem TV/Film nézésre használnánk. LED/LCD közül bármelyik javasolható, nem tudom mi köztük a különbség (a megvilágítás mikéntje azt értem, de a milyensége már más)
Ami kb etalon lehetne az a LE 40C650 de az nem nagyon kapható és az ára is felette van a keretnek.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?