- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
-
sandró60
addikt
-
Flashget
félisten
-
Jovanny2
őstag
-
sandró60
addikt
Egy kis olvasni való.Igaz itt az E-szériáról irnak,de lehet,hogy jól járnál a vétellel.Kifutó széria és még talán olcsóbban veheted.samu tudástár
-
nightshadow
veterán
-
Csaby15
csendes tag
-
Sztlaci
aktív tag
Na de most komolyan.
A névleges USB teljesítmény U*I=P azaz 500 mA*5V=2,5W
Ez a legtöbb 2,5”-os HDD részére elég teljesítmény. A régebbi alaplapok és laptopok, főleg akkumulátorról jó esetbe sem adta le csak kb. 350 mA-t. Az újabbak sok esetben 800 mA és 1000 mA áramot is leadnak. Igaz az energia tág fogalom, és mennyiséget jelent inkább, de ez nem egy elektrotechnikai fórum. Szerintem a kérdező azért értette a választ.
Kiegészítve azzal, hogy a TV esetében többnyire olvasás történik, nem írás és ennek kisebb a teljesítmény igénye.
-
törölt tag
-
BBéci
legenda
-
lefkosia
őstag
-
air
nagyúr
-
air
nagyúr
-
air
nagyúr
A 7000-es és a 8000-es sorozat FHD 3D, vagyis Full HD 3D! A 6500-as még nem.
A szemüveg mindegyiknél aktív. Egyébként én végigpróbáltam a MM-ban az összes kiállított 3D-s TV. A Samsung, a Pana, és a Sony aktív, az LG passzív. Legjobb képet a 8000-es Samsung adta. Az aktívak közül szerintem ez a legjobb, de még az LG passzívnál is szebb 3D-t ad. Szerintem. Sőt az én szememet sokkal jobban zavarta az LG passzívja. Nem tudom miért, de én azt láttam vibrálni. -
sityupityu
veterán
Jól mondod,ez biztos hogy így van. Valahol olvastam is ezt,de talán a tévé használatiában is említik.
Ha már Hdd! Most vettem csak észre,hogy a WD 2.5" 1TB-os(Elements Se) Hdd-ém ha rá is van csatlakoztatva valamire de nincs használatban,akkor egy idő után kikapcsol. Úgy vettem észre,hogy ma hosszabb ideig rá volt kötve a laptopra de nem használtam,és amikor rátettem a kezem nem éreztem azt a finom remegést ami a működésére utalna. A fülemhez is odatettem de semmi, mintha be sem lenne dugva. Csupán a led villogott de az is úgy ahogy még soha nem láttam(kb olyan 3ms-ként) Azért nem vettem eddig észre hogy képes erre,mert ha nem nézek filmet róla akkor ki van húzva a tévéből. Nem tudtam hogy van olyan 2.5" Hdd ami önmagában tudja ezt. Van még egy 500Gb-os Maxel Hdd-m is amit még korábban vettem,na az tuti hogy nem tudja,órák múlva is ugyan úgy megy. Ezért amikor megvettem a WD-t,annál már ki sem próbáltam hogy tudja e. Le is mértem,20 perc kell neki hogy kikapcsóljon ha nincs használatban. -
lumpika
tag
Igazából én úgy vettem észre hogy a 3d akkor mükszik tökéletesen, ha teljesen besötétítesz a szobában,nincs egyéb zavaró fényforrás a szemüvegnek.
Üdv
Többieknek firmware telepítés ügyben: lehet technikai analfabétának nézek ki, de megpróbáltam már usb-n kicsomagolni a fájlt,winchesterre csomagolni majd átmásolni-lényeg a lényeg a T-GAS6DEUC könyvtár ott van,benne az image állományokkal,MÉGSEM SIKERÜL,valszeg szar a pendrive-om.Netről vajon mikor lesz elérhető? -
kovsol
titán
-
kovsol
titán
-
soldi3r
veterán
-
vlevi
nagyúr
-
vlevi
nagyúr
Ezt szerintem viheted : Médialejátszók tesztmódszere
-
ATM_automata
őstag
-
kovsol
titán
-
KonzolKartel
őstag
-
KonzolKartel
őstag
-
KorLaci
tag
Szia !
Nem tudom, hogy hol próbáltad a 3D-t. Mi elmentünk egy nagy áruházba, hogy megnézzük, hogy mit is tud az aktív 3D. Be volt állítva egy 55 colos, és egy 40 colos 7000-es.Vittem 2 teszt mkv-t. Egyik egy Panasonic, a másik egy LG teszt volt. amit előtte itthon megnéztem cián-kék szemüveggel, és elájultam a 3D-n. Ott az üzletben egy akkora csalódás volt, hogy egy világ omlott bennem össze. Utólag mondhatom, hogy a sok neon hülyítette meg a 3D-t, és a vacak szemüveg, mert ugyan az a demó itthon /mert megvettem a TV-t azóta
/ teljesen más. A golfos demónál azt hittem, hogy lelövik a fejemet, úgy repült ki a labda a képernyőből. A hal, meg azt hittem, hogy itt úszkál a szobában.
Szóval, egy szó mint száz, nagyon függ, hogy milyen körülmények között próbálod ki a 3D-t. Javaslom, hogy menj el, a West End-be, ott ki van rakva egy halom TV, meg lehet őket nézni, ha meg is veszed a TV-t, akkor él az 5 év gari, plusz a Skype kamera ajándék is.
Üdv -
Krisz79
őstag
Miért gondolod úgy,hogy azt nem érdemes???
Mármint az 5003-at?
Bár azt már megtudtam róla,hogy nem tud Usb-ről filmet játszani. Csak képet,zenét.
Mi szól még ellene?
Tetszik ,hogy vékony a kerete. /Bár párom meg a átlátszó keretet hiányolja.birooo: : Ne felejts el megirni mi volt ma az Euronics-be.
-
sityupityu
veterán
-
vlevi
nagyúr
"kár, hogy a d550 ennyit fogyaszt, gondolom 110-120 wattot lenyel, ha a max 180w"
A 40C650-re 190W van írva, de könnyen be lehet állítani 75-80W közötti fogyasztásra. Annyi a trükk, hogy nem maximális fényerejű háttérvilágításon kell használni. Ha nem süt be direktben a nap a szobába, 8-10-es fényerő is elég, még nappal is. -
vlevi
nagyúr
-
nightshadow
veterán
-
Andie
őstag
-
BBéci
legenda
Megfogalmaztad a lényeget.
Neked megfelel az 5-ös széria, számomra csak a 6-ostól fölfelé élvezhető (kompromisszumokkal) a Samsung LCD tévék képminősége. Mindannyiunk részéről, szubjektív véleményekről van szó, bár objektíve is lényegesen jobbak a 6-osok, megérik a többletkiadást.(#14452) sandró60
Nem kedv elvétel miatt említjük a hiányosságokat, a kritikákat. Sokan azt hiszik, a drágább modellek csak szolgáltatásokban, funkciókban, kinézetben különböznek az olcsóbbaktól, pedig képminőségben is messze vannak egymástól.(#14454) dolbyman
Ha nincs leválasztási menüpont, akkor kapcsold ki a tévét, utána húzd ki az USB csatlakozót! -
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
-
sanzi89
addikt
Ígéretet szállításra leghamarabb jövő hét utáni hét első felére ígértek (de legalább már vasárnap van még 45 percig
). Pontos infóm nincs, de ahogy az ilyen gyártókat ismerem nem lennék meglepve, ha az 5500-as széria a panel/megvilágítás szempontjából ugyan olyan lenne, mint az 5000. Szerintem tettek vele egy kicsit "okosabb" elektronikát, és kész. -
sanzi89
addikt
-
istvanszucs
tag
-
eaglesas
tag
Nincs másik számítógépem.
Eddig működött az összeköttetés; tegnap 1080p-s wallpaper-öket nézegettem, akkor romlott el. Valami elállítódhatott. (?)
Néha azt írja ki, hogy "mode not supported", néha úgy-ahogy megjelenik a laptop képe, de piros pontok, vízszintes vonalak vannak rajta és vibrál.
Nem lehet az, hogy az 1080p és 1080i keveredik?
A 60Hz, az 1920x1080 felbontás, a HDMI átnevezése PC-re rendben van.
Picasso az alábbit írta (állítólag): I am always doing that which I cannot do, in order that I may learn how to do it.
-
aag
őstag
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
-
jcvd
tag
-
soldi3r
veterán
-
Kija
aktív tag
-
Dani Pécs
tag
-
jcvd
tag
Na szereztem ugyanilyen Toslink optikai kábelt, 2 métereset a 10 helyett.
Ugyanaz a szitu, ugyanúgy csúszik a hang, szóval nem a kábel hossza a gond!
Viszont ami kurva furcsa, hogy nem a hang csúszik, hanem a kép!
Tehát a hang előbb jön, és a szájmozgás még a tart amikor a dialóg véget ért!
Szóval szerintem végeredményben nem az erősítő hibázik, bár a pattogás még megvan a hangban.
Minden képfeldolgozó dolgot kikapcsoltam a TV-n, szóval emiatt sem lenne szabad késnie a képnek.
Ember legyen a talpán aki megfejti ezt a hibát.
Ha le is váltom a kábelt, akkoris max. a pattogás szűnik meg, attól ő nem fogja elcsúsztatni a hangot a képhez.
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
Éppen a T-home az a kábeles szolgáltató (a nagyok közül), amelyiknél nem vagy kényszerítve a box használatára. Műholdasnál mindegyiknél kénytelen vagy a hulladék, elavult, áramzabáló beltérit elviselni. Illetve némelyeknél vehetsz bármilyen neked tetszőt, már az is nagy előrelépés.
(#12834) canniball
Az első három eleve 1080i formában adja a műsort, persze csak az a full HD, amelyiknél kiteszik a logót, a többi stúdióban felkonvertált anyag. -
alec28
csendes tag
Köszi a gyors választ soldi3r.
Az én esetemben "mezei" digitális STB-ről van szó, sajnos HDMI nincs is rajta.
Megnéztem, hogy a szolgáltató által biztosított ingyenes STB (típusa GCR 300CX) teljesítmény felvétele bekapcsolt állapotban max. 10W. Ez szerintem elfogadható.
Amennyiben CI kártyát teszek a TV-be, akkor szerintem a koax kábelen jön az MPEG2-ben tömörített jel, amit a TV tunere úgy tudom, hogy tud kezelni.
Köszi a hsz-t.
Üdv.:
Elek -
snefftamas
aktív tag
-
Jakuu
őstag
-
Jakuu
őstag
-
botiking
csendes tag
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
-
soldi3r
veterán
-
Freestyle79
tag
Igen, igazad van. A lapra már előre megírt Flash IC kerül. De én a beültetés utánra azt írtam, hogy a szoftveresen beállított lap, ami nem egyenlő a Flash-eléssel. Ami annyit tesz, hogy a Main EEPROM-ba beírják a megfelelő lokációs beállításokat.
Lassan 5 éve javítom ezeket a lapokat...
-
Freestyle79
tag
-
Joy001
tag
Sztem csak te értelmezed félre, de azért megpróbálom szájbarágósan.
Tehát, Toshiba Store Alu II 640 (600) GB USB-s külső merev lemez. C650-hez vettem PVR (műsorok felvételéhez), filmek, képek lejátszásához.
Külső táp csatlakozó nincs rajta, a tápfeszültség, és az adatátvitel is az USB-ről megy. Az áramfelvétele 500 mA.
Miután a tápfeszt az USB-ről kapja, a merev lemez nem megy (nem forog), ha a TV ki van kapcsolva (mivel a TV USB csatiján kikapcsolt állapotban nincs kint az 5V tápfesz).Néhány alaklommal már vettem fel műsorokat a TV-ből, eddig egyetlen alkalommal sem "dobta le" a TV. A korábban használt USB-s lemezemet többször is.
Eddigi tapasztalatok alapján ajánlani tudom.
-
Zoli-206
senior tag
-
Zoli-206
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple MacBook
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az meg főleg gáz, hogy csak a két oldalán ad fényt, akkor legalább felső részén is jönne belőle
/ teljesen más. A golfos demónál azt hittem, hogy lelövik a fejemet, úgy repült ki a labda a képernyőből. A hal, meg azt hittem, hogy itt úszkál a szobában.
). Pontos infóm nincs, de ahogy az ilyen gyártókat ismerem nem lennék meglepve, ha az 5500-as széria a panel/megvilágítás szempontjából ugyan olyan lenne, mint az 5000. Szerintem tettek vele egy kicsit "okosabb" elektronikát, és kész.

Csepy