Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
Sziasztok, ue49k5500
Ez alapján látjátok hogy mennyi uzemora van benne?
Ez egy 15-én vásárolt tv, szóval 250 óra nem lehet...
Köszi
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
-
Jeep1
tag
válasz Flashget #104100 üzenetére
okés, köszi
Azért kérdeztem egyébként, mert egy 82-es TV-t váltott le. És most vagy nekem fura még, de olyan furán mozognak az emberek a kijelzőn, olyan mindtha néha laggolna meg próbálná utolérni magát. Lehet csak megkell még szoknom a 82-es TV után .
Vagy van erre valami funkció, amire még nem jöttem rá.
Attól, hogy valakit nem értenek meg, még nem művész!
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #104086 üzenetére
Szerintem annyira felesleges itt erőltetni a vegyél dedikált média playert, mert a beépített szar, nem kezeli a 24p-t, nem játssza le az ISO-t mantrát. Egyrészt a topik címe nem az hogy milyen médiaplayert használjak?, másrészt a többség úgyis MKV fájlokat töltöget, ahhoz bőven jó a beépített. Ha pedig valakit csak a film érdekel, nem kíváncsi az extraként mellé tűzött rendezői kommentekre, reklámokra, ajánlókra, akkor nincs is értelme ISO-t tölteni. Minek? Egy 40GB-os ISO-ban kb 30GB maga a film fájl, és a legjobb minőségű MKV-k is vannak bőven 30GB fölött, bitráta is szinte ugyanaz. Ezekkel remekül elboldogul a beépített lejátszó. Aki nem a torrentről szerzi be a filmeket, annak amúgy sem opció a beépített lejátszó, ők nem fognak itt tanácsokat kérni, tudják mivel kell lejátszani a gyári BD lemezeket.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Batib
őstag
Úgy tűnik mostanában üldöz a balszerencse a tévékkel kapcsolatban.
Kis szoba: 32C450 kijelző hibás lett, eladtam helyette egy 32J5270. Nem túl jó tv és lelökte a macska, kijelző sérült.
Tettem helyette egy UE32H6200-at. Szuper, de fél év után rohadtul belassult , minden művelet 8-10 sec (csatváltás, kikapcs stb) Ráprobáltam egy uj FW-t -kuka- azóta nem kapcsol be. Folyamatban van a mainboard beszerzése.
Tegnap este az 55H6400-as csattant egyet majd leverte az automatát, valszeg power board hiba.
Behoztam a 32H6200-at összehasonltani, mit lehetne átcserélni stb. okból, majd mikor vittem vissza a garázsba elestem a lefagyott járdán Tv széttört nekem fáj a csípőm, karom.
Asszem mára ennyi.
Gyanús, hogy a Karácsonyt 32J4500-akkal fogom tölteni, mert hirtelen csak azt tudok szerezni.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
h.adam.92
őstag
Hali!
UE43KU6000-at rá lehet bírni valahogy, hogy böngészőben stream-et le tudjon játszani? A Youtube streamek tökéletesen mennek rajta, de pl a twitch.tv oldalán már a támogatás hiányára panaszkodik. Esetleg valami app vagy ilyesmi? -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Xbox One S 4K felbontású játékait szeretném kipróbálni KU6072-es TV_n.
Az Xbox felismerte, hogy 4k a TV, de pl. a Horizon3 valódi HDR-es játék. (tudom, ezeken a 6xxx-es Samsungokon még csak amolyan "virtuális" HDR van, de hátha van értelme picikét mégis):Most tűnt csak föl, hogy a TV beállításaiban az HDMI HDR color ki volt kapcsolva, illetve a HDMI1 portra lehet csak aktiválni. Ez alapján kéne tehát az Xboxot mindenképp a HDMI1-re csatlakoztatni, bekapcsolni a TV_n a HDR colors-t és még a HDR kép üzemmódot is aktiválni ilyen esetekre? (vagy inkább a játék mód kell?)
Köszi!
-
Jovanny2
őstag
válasz HagaNRG #104113 üzenetére
A One S menüjében van egy Advanced lehetőség a display részen belül, ott mutatja, hogy jelenleg milyen szolgáltatásokat támogat a TV-d. Nekem ez tegnap előttig full piros volt, az első pont kivételével. A TV-n (JU7000) a HDMI Deep Colour-t kellet engedélyezni (HDMI kábel ki, Deep colour aktivál a box bemenetére, TV újraindul, TV kikapcs, HDMI kábel be, TV be), azóta bódottág van. Minden kizöldült a box csekkolós menüjében.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Zagyibacsi
újonc
Sziasztok!
Most készülök venni egy Samsung UE60KU6072-t. Elsősorban filmezésre és netes tartalmakhoz, nem tv nézésre.
Véleményekre lennék kíváncsi a tv-vel kapcsolatban, jöhet pro és kontra, főleg attól aki már kipróbálta/használja. Előre is köszi! -
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
50" /Smart / max. 200e HUF keretben keresek FHD TV-t. Eddig LG-t néztem, de a menü lassúsága nagyon gyorsan eltérített
Samsung vonalat eddig nem nagyon követtem, kérdezném, hogy a fenti paraméterekkel mi tekinthető best buynak?
A helyi Euronicsban 49K5500-t illetve 48J5200-t mutattak, mindkettőt 180ért. Illetve volt még 50KU6000 210-ért, ami már azért az ingerküszöb felett van.Vegyes dolgokat olvastam a K5500-ról. Szabad megvenni (Digikábel illetve 1080p mkv menne rajta), vagy inkább más típust nézzek (mit?)?
Köszönöm!
-
Batib
őstag
válasz Zagyibacsi #104117 üzenetére
Magyarországon élsz?
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
rajzol01
tag
sziasztok,
nem tudtok valami jó bluetooth fejhallgatót ajánlani ami nem kerül vagyonokba? A KS7000 annyira modern tv, hogy vezetékest már nem kezel. Ma a mm-ban meghallgattam a bluetooth-os JBL E45-t és Pioneer mj561-t mindkettő elég nagy csalódás volt a vezetékes Pio se mj5 fülesem után. -
Boglya
senior tag
Sziasztok! Van nekem egy Samsung UE48H6400-as "okostévém", és sajnos számomra túl okosnak bizonyult. Ugyanis a memóriája igazán lenyűgöző, a tárolówinyómon minden videóról megjegyzi, hol hagytam abba, csak ez egy lementett videóklipnél, vagy egy sorozat újranézésénél néha felettébb idegesítő (ellenben előnyét még a büdös életben nem érzékeltem, de ez az én egyéni problémám). És az én eszemen a tv bizony túljárt, mert az istennek nem találok beállítást ahol ezt a nagyszerű funkciót ki lehet kapcsolni, hogy fapados módban, elölről játsszon le mindent. Van erre valami megoldás?
-
dethroner
veterán
válasz Flashget #104116 üzenetére
Már lazulok
De hogy legyen valami haszna is a hozzászólásomnak. Rtings 24p lejátszós tesztet megcsináltam 55H6400 beépített lejátszóval. Fényképező 1mp-es záridővel, ahogy kell.
Kikapcsolt Motion Plus, és Tiszta érték:Motion Plus Normál, Szemkímélő és Egyedi módban minden értéken, még 0/0-ban is és Ledes képtisztaságban:
Tehát kikapcsolt és tiszta MP kivételével röccenés mentesen lejátssza a 24p-s anyagot a beépített lejátszó.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Angel2014
addikt
Sziasztok ha esetleg kicserélik az F6400-at tudtok ajánlani egy olyan tévét 150000 ft magasságig amiért érdemes az ajtófélfát becsapdosni? Anyunak a tvjének a H6230 nagyon szép a panelja...4k esetleg vagy mi a sláger most segítsetek nekem?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
hitman77
senior tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy használ itt valaki ittott tv-t a tv-jén? A honlap szerint támogatott, de nem találom az AppStore-ban. A tv 55ku6000.
Köszönöm előre is. -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Lehet, hogy leváltanánk a régi LG 32LA620S TV-t. Nagyon kicentizve max 40" jöhet szóba.
Ami fontos, hogy Xbox lenne rá kötve, így fontos lenne a jó válaszidő. Xbox One S menne rá, így talán szóba jöhetne a 4K, de szerintem nem erőltetném a kérdést. Plusz nem tudom, hogy ez a kategória tud-e HDR-t is.
A 3D nem lenne fontos szempont, ezért is kanyarodtam vissza a Samsung-hoz az LG-ről.
Amiket néztem:
Samsung UE40K5500AWXXH
Samsung UE40K6300AWXXH - ívelt
Samsung UE40KU6000WXXH UHD - nem feltétlen.
Samsung UE40KU6100WXXH UHD - Ívelt - szintén nem feltétlen.Esetleg ezek jók lehetnek erre a célra? A Tizen rendszert nem nagyon ismerem TV-ken.
Vagy esetleg mit tudnátok ajánlani hasonló árkategóriában? Vagyis, nagyon max 150-ig.
Köszönettel
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Celtis
veterán
válasz dethroner #104127 üzenetére
Az ilyen motion akármiket teljesen ki kell kapcsolni ehhez a teszthez, mivel meghamisítják az eredményt.
A teszt célja a kijelző 24p lejátszási képességének vizsgálata, melyik eredeti kockát mennyi ideig jeleníti meg a TV. Az interpolált képkockák nem számítanak.Véleményem szerint a beépített lejátszó nem oszt nem szoroz. Ugyanaz az eredmény várható el külső és belső forrásról egyaránt, de cáfoljátok meg. Például ugyanezen a TV-n megismételve ezt a teszet HDMI forrásról, persze ott is szigorúan natív 24p-t beküldve.
Mindenesetre ebből nekem az jön le, hogy a 55H6400 nem judder mentes.
-
klaya86
senior tag
Sziasztok! Eddig samsung smart view segítségével nyomtam át a filmeket laptoprol tv-re (40j5500) Pár napja viszont ahogy elindítok egy filmet,1 perc után kb megszakad, "ellenőrize a hálózati kapcsolatot " hibaüzenettel. A nettel tuti nincs baj. A saját youtube alkalmazása szépen visz mindent. Router is ok, gép is. Valakinek valami tipp miért csinálja?
-
dethroner
veterán
válasz sityupityu #104129 üzenetére
Pont ezért csináltam én is meg a tesztet.
-
dethroner
veterán
válasz Celtis #104134 üzenetére
A franc se tudja már hogy mit mikor kell ezekben a francos tévékben be és ki kapcsolni. Azt mondják az okosok, ha nem használod az MP-t, akkor egy alap 60Hz-es tévét nézel. Ha meg bekapcsolod, akkor azért rossz mert csal a képkockákkal. De engem ez már nem is érdekel, amúgy is utálom moziban is a 24p-t gyors jeleneteknél, mert egy marha nagy rángatás az egész. Épp ezért nyúlok bele MP-vel a képbe itthon, legyen folyamatosabb. 10/4-n nekem nagyon megfelel, nincs zavaró képhiba, nincs a kevés képkocka miatt hiányérzetem és már filmet nézni se tudnék nélküle
-
Grampy
aktív tag
Srácok, 49KS7000-et szeretném a falra szerelni fali konzollal. Merjem-e a ragasztott hátlap miatt?
-
Celtis
veterán
válasz Grampy #104140 üzenetére
Értelemszerűen a falikonzolt a TV vázához rögzíted izmos csavarokkal és nem a hátlaphoz.
A TV-hez egyébként nem adnak rögzítőcsavarokat, de elég kis tűréssel megadott menethosszat igen. Ha jól emlékszem M8x50 és egy sima+rugós alátéttel jött nekem össze a megfelelő méret. -
Grampy
aktív tag
thedarKnight, Celtis: Akkor jó köszönöm!
-
veterán
válasz dethroner #104137 üzenetére
"De engem ez már nem is érdekel, amúgy is utálom moziban is a 24p-t gyors jeleneteknél, mert egy marha nagy rángatás az egész."
Pont tegnap voltam moziban és szembesültem ezzel. El is gondolkodtam rajta, hogy minek is kell ez nekem, amikor otthon számomra sokkal jobb képet látok.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Syz
senior tag
válasz dethroner #104137 üzenetére
A PS4-et mindig 7/7 vagy 8/8 motion plusal használom. Gyorsan hozzáteszem nem multizok. Teljesen más úgy játszani mint a natív FHD+játék móddal. Nem tudom miért van az hogy a natív 60 Hz teljesen más egy PC-n és egy PS4-en is..
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
KD6-3.7
őstag
válasz sityupityu #104148 üzenetére
Star Wars-on voltam es en is eltunodtem, hogy mi ez a szutyok amit nezek!?? (A film maga jo volt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App