Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
manieeec
tag
válasz vonSux #57198 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!!! Biztosíthatlak hogy nálam megbecsült helyen lesz, végre elkezdhetem bepótolni az óriási méretű backlogom. Természetesen a saját rendeléseim is átpasszolom nektek, ha hívni fognak. (lemezes , 3 helyről van rendelés, az egyiket már lebeszéltem NdrewSunix-al)
[ Szerkesztve ]
-
manieeec
tag
Anno nagyon sok kellemes órát szerzett a LittleBigPlanet, így most gondolkozom hogy a Sackboyt be kéne húznom a Collection mellé hogy asszonnyal is tudjunk gémelni. Mi a véleményetek? Megéri a 25ezret?
-
-
keIdor
titán
A Sony is vett, lásd Insomniac, de arról is pletykálnak, hogy ők meg a teljes Square Enix-et kebelezik be.
Mindkét cég tele van pénzzel, főleg az MS, szerintem ez abszolút pozitív dolog. Manapság sokaknál úgyis két platform van, majd akinek kell a másik oldal címe, az vesz olyan gépet is, na bumm... fordítva eddig is így ment.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
moho-jojo
tag
Sziasztok.
Ps4-en vettem egy dinamikus háttér témát, ilyesmi a neve:
poseidon-s-aquarium-dynamic-theme-full-hd
Ezt lehet valahogy aktiválni ps5 on? Vagy még nem rakták bele ps5 be ezt a funkciót?
-
Lackooo84
nagyúr
Valakinek működik a Crash 4 PS5 upgrade?? Nekem nem engedi "You can't buy this product bla bla you already own bla bla Crash Bandicoot™ 4: It's About Time - Tracker" hibaüzenetet kapok...
The Truth is out there...
-
.LnB
titán
válasz KaitouP #57153 üzenetére
Bocsi, hogy így megbántottalak.
Számítottam rá, hogy nem fog tetszeni, de erre nem számítottam.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
3L1T3
addikt
Keresek BFV és jövendőbeli BF-hez játszótársakat. Lehetőség szerint olyanokat akik SQUAD-on belül valóban csapatjátékra törekszenek.
Köszi
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Gaben92
őstag
válasz eisento #57238 üzenetére
Fikát inni szokás. [Nyugi, semmi undorító.]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Gaben92
őstag
Érdekességképp:
I Bought 13 BROKEN PS5's - But Can I Fix Them?!Azt mondjuk fel nem fogom, hogy ezek miért nem lettek visszaküldve gariba... (Nyilván nem a bedarált HDMI-s hanem a többi)
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Kristóf11
csendes tag
Multheten megvettem a The Crew 2 standard editiont, felraktam, játszottam vele par orat. Most nezem telefonon a PS appban az akciokat az essential pickben ugyanugy, mint mikor vettem es a Gold edition ala is purchased van irva. Ha kivalasztom akkor is ezt latom. Ez valami bug? A standard arat fizettem ki, emailben is az van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest