Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
manieeec
tag
hát ha valóban csak március-április környékén lesz újra ps5 énis X-et fogok venni és majd eladom egy kis bukóval...
-
manieeec
tag
tehát akkor marad az amazon 13:00kor?
-
manieeec
tag
Várható még valahol ilyen akció mint ma Tnél és amazonnál? f@ßom csak azért se fogok sx-et venni
-
manieeec
tag
válasz Wesder #34107 üzenetére
az a helyzet h kihagytam az előző gent és nekem rohadt jól jönne az a ps+collection. sx-el kacérkodtam egy ideig de 1cím se mozgat meg onnan. plusz lassan jön a teljes lockdown, tv-t is lecseréltem egy sony xh9096ra, illene most már alátenni valamit. na mindegy, majd hardveraprón néccázé'
-
manieeec
tag
válasz Blaze_ #35267 üzenetére
^ ugyanez. mivel ps4 gent kihagytam rengeteg játékot kell bepótolnom, és ennek egy jelentős része "ingyen" meglesz, így az se érdekelt volna ha 0 játékkal jött volna ki a ps5. hálisten sikerült 200ért behúznom egy példányt (szerintem ennyi felár még belefér), ha minden jól megy december 20-ra itt is lesz
-
manieeec
tag
Elnézve a hirdetéseket nekem rohadt nagy mázlim volt múlt héten az interstate76 által árult lemezes PS5-el 200ért.
[ Szerkesztve ]
-
manieeec
tag
válasz Elektrosokk #35709 üzenetére
hát ott azért nem 15k a különbség a bolti és eközött az ár között (én lemezeset vettem 200ért)
-
manieeec
tag
Nekem meg most írt végre valaki a 900ezres ps5-t keresek hirdetésemre. Sajnos le kellett lomboznom az eladót.
-
manieeec
tag
Telekomnál ti figyeltettek más kulcsszót a "nincs készleten" kívül?
-
manieeec
tag
Ti mit állítotok be Telekomnál? Én a 'nincs készleten't illetve külön az egész boxot, de errorozik és mikor rámegyek a distill által megnyitott telekomos oldalra látszik is hogy hiányzik ez a box.
-
manieeec
tag
Sziasztok! Multheten sajnos nem voltam gepkozelben, de lattam utolag hogy volt par drop. A heten varhato valahol vagy valoszinuleg csak jovoheten?
-
manieeec
tag
Úristen sikeült leadnom a rendelést Aquaánál standard ps5re!!
-
manieeec
tag
Nagyon köszi srácok az infót! Ezt a 2 hét már simán elrepül, legalább nem kell 24/7 a fórumot csekkolni... hála! Közben néztem és már el is fogyott a készlet.
-
manieeec
tag
Nálam jelenleg Státusz: lemondás . Najó ilyen nincs.
-
manieeec
tag
Beszéltem Aqua supporttal: Sajnos rendszerhiba miatt került fel az oldalra, az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük!
-
manieeec
tag
Most hogy két hétre minden bezár ami nem gyógyszertár benzinkút vagy élelmiszerbolt, az előrendelések kiszolgálása is befagy?
-
manieeec
tag
Akinek esetleg van máshonnan rendelése és most sikerrel szerzett gépet, szívesen átvenném
-
manieeec
tag
Egyébként Euronics PS5 lapjánál mért van login screen? xD Vagy melyik linket kell nézni?
-
manieeec
tag
Hát srácok én még örülök is hogy pangás ez az év, legalább lesz időm bepótolni a teljes ps4-es gent. Btw, konzolstúdióról lehet tudni hol jár? (febr 24én írta valaki h nov30-t elhagyták, nekem jan14.-es rendelésem van, a végén még előbb megérkezik mint a nov12-es kv )
-
manieeec
tag
válasz eisento #57117 üzenetére
Hmm én pont most kérdeztem rá Konzolstúdiónál hogy milyen dátumnál járnak és bár konkrétumot nem mondhatott, hozzátette hogy az én jan14.-i előrendelésem valószínűleg a kövi 2 szállítmány valamelyikéből ki fogják tudni szolgálni. Persze kérdés milyen sűrűn kapnak utánpótlást.
-
manieeec
tag
válasz vonSux #57198 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!!!! Biztosíthatlak hogy nálam megbecsült helyen lesz, végre elkezdhetem bepótolni az óriási méretű backlogom. Természetesen a saját rendeléseim is átpasszolom nektek, ha hívni fognak. (lemezes , 3 helyről van rendelés, az egyiket már lebeszéltem NdrewSunix-al)
[ Szerkesztve ]
-
manieeec
tag
Anno nagyon sok kellemes órát szerzett a LittleBigPlanet, így most gondolkozom hogy a Sackboyt be kéne húznom a Collection mellé hogy asszonnyal is tudjunk gémelni. Mi a véleményetek? Megéri a 25ezret?
-
manieeec
tag
Köszönöm még egyszer vonSux a PS5-t, imádjuk, asszonyt nem lehet kirobbantani Astro elől. Felkészül GoW, Day's Gone, uncharted4, last of us 2, tsushima, detroit, last guardian, horizon és még sorolhatnám estig...
-
manieeec
tag
Ha a haverom belép saját gépén (ps4) az én accountomba, leszedheti ban-para nélkül a ps collectionös játékokat és utána játszhat velük a saját accountjáról?
-
manieeec
tag
Na Astro platinázva, közben God of War megy ezerrel, sokszor csak keresem az állam Nemrég értem Alfheimbe, egy két szigetet kitisztítottam. Jól sejtem hogy ez még mindig a sztori első harmada? DaysGone eddig kb 2órát nyomtam, de valszeg GoW végéig pihentetem.
-
manieeec
tag
Nekem ez a BC a legnagyobb áldás, remélem még egy darabig nem jön érdemleges játék mert ígyis annyi mindent kell bepótolnom... Hétvégén GoW és Detroit lett kipipálva, most jön a Day's Gone és az Uncharted 4. És persze még a Last of Us 2 és a Horizon is várat magára Aztán majd jöhet a RDR2, Resi7, InFamous SS, Last Guardian, Witcher3...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest