Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RZozo
üzenetére
Ennek a játéknak nem vásárolható csak a PS5-ös változata, vagyis elvileg a beváltható kód az PS4 és PS5 is egyben.
Amúgy a HFW bundle kód az meg csak PS4-es volt, de ott ingyenes a PS5 upgrade.Szerk.: Kiderült, hogy a bundle-s kulcs az speckó változat, és csak a PS5-öset foglalja magában.
-
válasz
RZozo
üzenetére
Jó kérdés, ez a hibaüzenet nem tartalmaz semmilyen indoklást, és azt sem írja, hogy régióbeli eltérések miatt utasítja el. Szóval passz, maximum az ügyfélszolgálat fogja tudni megmondani, és segíteni a beváltásban. Őket jelenleg nem éred el, úgyhogy javaslom ne próbálkozz most többet, hanem majd csak holnap. Aztán ha nem megy még hétfőn sem, akkor keresd fel a supportot.
-
morphin
tag
Nekem is tegnap hozta a posta futár reggel 7:58-kor

Ezüstöt rendeltem, nekem is levehető (rajta sem volt) a mikrofon. Hátulra dugtam be a vevőt. Elsőre tényleg nagyon kényelmes, remélem nem lesz túl meleg használat közben. (mármint nem maga a fejhallgató, hanem a fülem)
Negyed órát próbáltam csak TLoU2-vel, de tényleg nem késik a hang. Öröm boldogság
Majd ha újra 20$ körül lesz, rendelek barátomnak is (befűtöttem őt is
)...ennyiért nem kérdés tényleg. -
raziel01
veterán
Igen.
On either PS4 or PS5, load up your copy of Marvel’s Spider-Man for PS4 making sure the game is updated to the latest version. Ensure you’re on the same PSN account on the PS5 that you plan on playing the remaster on, and on the main menu press R1. You’ll see the option to “Upload Save” and press X to do so. You’ll receive a notification saying the upload was successful (If there’s an issue, ensure you’re connected to the internet and on the latest version of Marvel’s Spider-Man). Next, boot up Marvel’s Spider-Man Remastered on the PS5 Press R1 on the main menu to “download PS4 console save” Press X to confirm and you’re good to go. -
raziel01
veterán
[link] Döntetlenre tenném. Jó a régi is meg az új is.
Az újban hidegebb a CPU de melegebb a RAM.
"“The memory difference… yes, it was 8C higher in the new model, but what matters the most is CPU temperature. The new heat sink looks to be better according to my data.”"Igazából aki újat akar venni annak nincs választása. A régit már nem gyártják.
-
Nirvatti
tag
Én látok sok különbséget:
- BH415: PC és PS4 (PS5) kompatibilitás vezeték nélkül
- BH439: vezetékes...
- BH473: jelenleg nem megy vezeték nélkül a PS4 (PS5) kapcsolat. "Note:The wireless function does not support ps4 temporarily."Tehát ha egy olcsó vezeték nélküli mikrofonos fejhallgatót szeretnél a PS5-höz, a BH415 a nyerő.
-
Mohan
csendes tag
Igen, nekem is ez volt a gond. Nem tudtam rakapcsolodni a wifire, pedig latta is a PS. Vodafones 2 savos (2.4 es 5 ghzes) routerem van. Viszont a kalsszikus probalta-e ujrainditani modszer megoldotta a problemat. Szoval ujrainditottam a routert es utana ra tudott csatlakozni a PS.
-
fravik
tag
Nem tudom játszhat-e, de pl. nekem egy Roku Streaming Stick+ -nál jött elő ilyen vagy ehhez hasonló probléma először, végül az lett a megoldás, hogy a router 5GHz-es Wifi beállításainál ki kellett vennem a DFS csatornák engedélyezését, mert mint kiderült a Roku nem támogatja ezeket. Esetleg ezzel tehetsz egy próbát.
-
balazs025
senior tag
,,Spider-Man Remastered must be purchased seperately and is not included as a free upgrade". Amúgy vagy a mm ultimate-tel, vagy ha a sima mm megvan, akkor plusz pénzért a mellé, vagy ha sikerül valakitől megvenni a kódot a lemezes mm ultimate kiadásból. Más lehetőséges nem hinném, hogy lenne.
-
Ha PS4 verziód van ezt kell nézni: PlayStation 4 BC Performance Information
Ha Remastered akkor ezt: PlayStation 5 Version Performance
A Remastered ugye a Miles Morales Ultimate-hez jár. (ha már felhasználták a kódot/MM alap verziód van, akkor pedig a játék menüjéből tudod megvenni 6500ft-ért)
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Én is így döntöttem.Pontosabban ha megkapom a Konzolvilág rendelést, akkor lehet hogy itt a topikban odaadom valakinek beszerzési áron, mert bőven ráér nekem karácsonykor vagy jövőre a PS5.
Leszoktam a drogról.!?
A f@szom, elegem lett ebből az egészből.Van mivel játszani gamepassban és ps4en is. -
Moby
veterán
Pedig eléggé úgy tűnik a topikból, hogy teljesen hétköznapi, halandó emberek jutottak géphez, nem is kevesen. Ismét. Persze látom én is a hardveraprón, hogy kerültek fel a telekomos készletből is. Még utoljára fut egy kört az a kultúrkör is, hogy beárazza magát,mielőtt februárban beleáll a gépek ára a földbe
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Call of Duty: Warzone
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OTP Bank topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)...ennyiért nem kérdés tényleg.

Kendek
RangerFox