- Fórumok
- Konzol játékok
- PlayStation 5
- (kiemelt téma)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-06 10:47 Téma összefoglaló
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Jobb helyeken zokszó, kötekedés, fenyegetőzés és bárminemű papír nélkül történik mindig, minden. Ráadásul gyorsan és eddig mindig visszafizették / cserélték bármi gond volt. (pl. Alza) De maradhatunk az Apple -nél is, már iPhone 4 korában is, használtan vettél egy iPhone 4 -t, amiről azt se tudtad ki fia-borja mikor és hol vette, Párizsban pl. (személyes tapasztalat), majd gariidőn belül bementél és kicserélték. Lehet ezt így is, meg úgy is mint sokat mások, még a mai napig. Arra megy ki, hogy jó sok lemorzsolódik, mert 2024 végén már normális ember herótot kap attól, hogy papírok dugdos, hogy mivan ha kelleni fog 2 év múlva
-
beyruth82
veterán
-
Krisz0630
senior tag
-
pzstm
titán
-
Krisz0630
senior tag
-
PTM
senior tag
Szerintem is csak ezt akarta belefűzni, de azért hátha vannak ilyen helyek, inkább megkérdeztem. Én az előbb említett Platinumshopról tudok, illetve a Notebook.hu van megjelölve partnerként, de náluk se láttam hogy rendelhető lett volna.
A többi helyen (Konzolvilág, Media Markt, Euronics) van, és az Alzánál is, náluk elég lefoglalni. Más kérdés, hogy aztán úgy gép is lesz-e, de az majd kiderül októberben.
-
Fox Mulder
senior tag
Ez így volt a PS4 Pro-nál is, PS5 -nél csoda, hogy adtak hozzá, most megint vedd meg külön hogyha állítva akarod használni, gratulálok nekik, vicc.
IGN úgy írja, hogy lesz valami stand a csomagban amivel fektetve lehet használni, tehát az alap de szétválasztották, hogy legyen mit venni.
-
Kendek
MODERÁTOR
-
Lackooo84
nagyúr
-
TrueGooner
senior tag
Nincs szükségem lemezes gépre. Már PS4-en is mindent Digitálisan vettem. Szerény véleményem, de szerintem jobban megéri akciókra várni a Store-ba, mint megvenni-eladni a lemezeket. Idővel ha ismét kedvet kapok, csak letöltöm újra.

Ha arra vonatkozott a kérdésed, hogy miért nem fizetek 30 ezerrel többet és azonnal lehetne gépem, akkor a kérdésben benne van a válasz is.

-
F-ECT$
titán
-
Jorus
nagyúr
-
Xaels
félisten
-
opr
nagyúr
-
Ateszpapa
addikt
-
Anti-Hero
aktív tag
-
törölt tag
-
pr0bi
senior tag
-
NomAd_82
aktív tag
Akinek ezek a tesztek számítanak, egyáltalán ne játszanak semmivel, vagy csak azzal, amit más emberek jónak találnak. Ez az irány szerintem nagyon nem ok.
Szerintem a 7 az rendben van.
Aki a téma szerelmese az meg fogja vásárolni és játszani fog vele, akit meg hidegen hagy az nem. Rengeteg olyan játék adott plusz élményeket, amiket leszaroztak és sok olyan is volt, amiket az egekig magasztaltak és 5-6 órát bírtam beletenni. Nem vagyunk egyformák na.
-
F-ECT$
titán
-
keIdor
titán
-
Agyrák666
aktív tag
-
Farkassacred
őstag
-
Zeki
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
-
opr
nagyúr
Titoktartas meg egyebek miatt a forditoi szakma sajatossaga ujabban, hogy szerencsetlen forditok ugy dolgoznak, hogy kapnak egy raklap mondatot, mindenfele sorrend es kontextus nelkul, direkt szanaszejjel darabolva (hogy ne tudjanak spoilerezni meg ilyesmi), sokszor ugy, hogy azt se tudjak, min dolgoznak, aztan ami ebbol a katyvaszbol kiesik, az lesz az elso koros forditas.
Most, hogy mar megjelent, ugymond nincs titok, szepen ossze lesz gyujtve a sok hiba minden nyelven, es javitva patch-ekben.Ugyan ezek miatt vannak amugy borzaszto forditasok az autoiparban is, ami szinten errol hires, plane VW termekek. Kulonosen az audinal voltak "vicces" szituk. Azert tettem a viccest idezojelbe, mert attol fuggott, mennyire rohogtel, hogy adtal-e ki erte penzt, es ha igen, mennyit.
-
Mike
veterán
-
Deck
titán
Sajnálom, bro. Általában mindenben egyetértünk de ez nem az lesz.
Szóval: Pár hiba miatt ne is legyen magyar felirat... Ahelyett, hogy örülnétek neki, majd javítják. Vagy akkor pl Netflix-en se legyen? Ott is vannak hibák. Bármennyire is tud valaki angolul, jobb az anyanyelvünkön játszani és valami csoda folytán te is a magyar felirattal indítottad el. De ha nem tetszik átváltod azt kész
-
s7evcsenko
addikt
-
Bencus88
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
-
F-ECT$
titán
A haveros sörözésen nem lehet spórolni (max ha nem mész el, vagy nem iszol, ergo rontod az élményt), de a játék 20e Ft-ért is ugyazat tudja mint 30e Ft-ért. Ha sehol sem spórolsz, akkor rohadt sokat kell keresni, ha mindenhol spórolsz, akkor nem élsz, szóval egy átlag embernek meg kell találni azt, hogy mire ad ki teljes árat, és min próbál megfogni pár forintot.
-
Bogyi007
veterán
De ha én egy játékért csak 5-6e forintot szeretnék kiadni és ráérek megvenni akár 2-3 év múlva is akkor idővel nem ugyanazt csináltuk kvázi ugyanazzal az eredménnyel?
Mindketten játszunk csak te mindig 2 év előnyben leszel, de a játékélmény nekem is meglesz ugyanabból a játékból csak nem abban a pillanatban mint neked.
Még az is lehet hogy ugyanannyiba kerül is ugyanazt a játékot játszanunk annyi különbséggel hogy te lehet hogy az új játékon buksz 5e forintot miután játszottál vele és továbbadod másnak míg én lehet hogy ugyanezen összeget kiadva nemcsak játszok vele hanem már az enyém is marad a játék.Nekem őszintén szólva a második opció jobban tetszik. A játék megvár és az élmény is megmarad.
#122253 .LnB - itt lehet hogy majd végig a Son lesz a duma...
Bazz és TÉNYLEG! Még a videó is így hivatkozik: God of War Ragnarök - "Father and Son" Cinematic Trailer | PS5 & PS4 Games
-
ImACeltic
őstag
-
Bencus88
nagyúr
Pontosan ez a terv, de decemberben bukok rajta 2kt, ha most veszem meg 8-10et. Nem akarok rohanni szépen a tempomban játszani. Korábban volt már erre példa, hogy siettem, hogy kisebb bukóval adjam tovább. Tudom nemmteljesen normális hozzá állás, de valamiért ezen a területen spórolósabb vagyok, magam se értem. Feleségemnek meg random hozom haza a 10-20ks gépeket. Ez van valahol meg kell fogni a pénzt

-
.LnB
titán
-
Frod
addikt
Pár napja valaki pont érdeklődött digital gép után: #119132 Zoltn
-
3L1T3
addikt
-
3L1T3
addikt
-
Alexios
veterán
-
Lackooo84
nagyúr
-
tothjozsi96
addikt
Hm, én ilyent még nem kaptam. Mikor adtad le a rendelésed?
Egyébként nyilván, mindenkinél befogják kérni ezt az árat, szerintem, tehát már én se reménykedem. Kár volt eddig várni. Pár hete volt Pécsett a MM-ban 210-ért PS5, le is fotóztam, lehet nem kellett volna hezitálni hanem azt megvenni. Mondjuk engem annyira nem izgat, mert nagyon keveset játszok, bőven elvagyok még a PS4 Pro-val.
-
tothjozsi96
addikt
-
Lackooo84
nagyúr
-
ImACeltic
őstag
-
szrichie77
csendes tag
-
fogtunder
nagyúr
-
d@vee
őstag
-
d@vee
őstag
-
Callisto
őstag
-
Callisto
őstag
-
belan
addikt
Kb 8 hónapja rendeltem náluk gépet sajnos csak 2 hete kaptam e-mailt van gép de nem simán vehetem át hanem csomagba azóta persze 7 gép meg jött amiből jó párat át adtam másnak ,2,3 hónapos várakozással maximum 5 hónap volt ! Es mindenhol csak gépet kaptam nem kellet még játékot joyt vennem hozzá . Nálam KV le szerepelt mit cég sokkal szimpatikusabb cégek vannak náluk ! Amúgy fel is dobtam azt is ide át adom a rendelést de nem jelentkezet rá senki vajon miért 🤣.
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Marvel's Spider-Man Miles Morales
225 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Death Stranding Director's Cut + Demon's Souls (Remake)
225 979 Ft
PlayStation®5 825GB + Death Stranding Director's Cut + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition
225 979 Ft
PlayStation®5 825GB + Marvel's Spider-Man Miles Morales + Ghost of Tsushima Director’s Cut
227 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Marvel's Spider-Man Miles Morales + Ratchet & Clank: Rift Apart
227 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Marvel's Spider-Man Miles Morales + Demon's Souls (Remake)
227 979 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSenseController (Midnight Black) + Ghost of Tsushima Director's Cut
232 779 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSenseController (Midnight Black) + Ratchet & Clank: Rift Apart
232 779 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Ghost of Tsushima Director's Cut
232 779 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Ratchet & Clank: Rift Apart
232 779 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSenseController (Midnight Black) + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition
232 879 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (Midnight Black) + Demon's Souls (Remake)
232 879 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Demon's Souls (Remake)
232 879 Ft
PlayStation®5 825GB + PlayStation®5 (PS5) DualSense Controller (White) + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate
232 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Ghost of Tsushima Director's Cut + Ratchet & Clank: Rift Apart
234 779 Ft
PlayStation®5 825GB + Ghost of Tsushima Director's Cut + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition
234 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition + Ratchet & Clank: Rift Apart
234 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Demon Souls (Remake) + Ratchet & Clank: Rift Apart
234 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Demon Souls (Remake) + Ghost of Tsushima Director's Cut
234 879 Ft
PlayStation®5 825GB + Demon Souls (Remake) + Marvel's Spider-Man Miles Morales Ultimate Edition
234 979 Ft -
3L1T3
addikt
Az a baj, hogy nem mi szarjuk a spanyol viaszt. Tudom marha nehez felfogni, elhinni, megérteni , hogy hogyan működik a piac , mert sose lattal bele. Helyette sokkal viccesebb / SZÁNALMASABB folyamatosan ekézni egy számodra és számotokra ismeretlen embert. Jól nyomjátok a bullingot gratulálok hozzá. Míg te engem baszogatsz és a többi fórumozó , többet tettem a brand hazi megjeleneseert es azert hogy a haverjaidnak akikkel vaszogatsz legyen igy vagy ugy gepe , mint te valaha is fogsz vagy tettel.
szoval megkoszonnem ha tudnatok forumozni normalisan es leszakadnatok a folyamatos szemelyeskedesekrol
az se lepjen meg senkit de total nem erdekel engem a kv es nem is kell engem a kv val folyamatosan azonositani! Neked meg a tobbieknek itt egy forumozo vagyok , probald tiszteletbe tartani es orulni ha kapsz valamirol infot
-
törölt tag
-
törölt tag
A Ninja Theory aprópénz volt nekik, ezek utàn meg a Bethesda deal sem egy akkora összeg ami ne térülne meg könnyedén platformexklúzivitàssal. 70mrd $-t úgy szedsz vissza nagyon hamar, ha multiplat hagyod a jàtékokat. Egy Crash/Spyro/Tony Hawk-ra van esély hogy nem lesz PS-re, de CoD, Overwatch, Diablo tuti marad.
-
sxxorp
őstag
Hm, egyelőre jobb stratégiának tűnik a konzolvásárlós kivárás, mint eddig... Talán jövő hónapban elindul valamiféle valóban nextgen játékok csepegése, de annyira nem fognak meg, hogy nekem system seller lehessen bármelyik (és még mi minden hátra van a meglévőn is...), annál inkább alakul az Xbox-power, és ez a gamepass-dolog összehasonlíthatatlanul jobban tetszik, mint az, hogy természetesnek vasgyem, hogy egy játék lassan 30eFt... Még az is lehet, hogy váltógazdálkodás lesz, és PS4 után XSX jön (majd esetleg PS6-on pótlom a kimaradó pár exkluzívot
). A Sony masszívan zsebben turkálós hozzáállását valószínűleg soha nem tudom teljesen benyelni, de még ők is javíthatnak.
Ja, a ME3 eddig bejön, jólesik vele játszani (eltekintve attól, hogy a mellettem harcoló gépi karakterek teljesítménye finoman szólva hullámzó, és van, hogy súrolja a határt, hogy inkább hátráltatnak, nem segítenek.) -
balázs1991
csendes tag
Nagyon sok érzés kavarog bennem most.
Az első talán az, hogy azt a ****.
De kicsit szomorú is vagyok, hogy ha pénzed van mindened van. Nyilván az üzlet ilyen, ha valami nem megy pénzzel, oldd meg sok pénzzel.
Egyik játék sem érint személy szerint, de ez most nagyon meglepett.
Lehet egyáltalán azt mondani, hogy monopol helyzet?
Egyáltalán eljöhet az? -
belan
addikt
-
TBT
addikt
Ezek után már esélyes, hogy a Diablo 4 és Overwatch 2 már kerülni fogja a Sony konzoljait.
Persze anno bejelentették őket PS konzolokra is, de azóta rengeteg minden változott a világban és a Blizzard háza táján, beleérte ezt a felvásárlást is.De az Age of Empires 4 pozitív fogadtatása után jöhet a StarCraft III és a WarCraft IV!
-
KaitouP
nagyúr
-
RangerFox
Topikgazda
-
NyMRooD
addikt
-
.LnB
titán
-
Deck
titán
-
Xaels
félisten
-
Huntszy
tag
-
Huntszy
tag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
predakon
őstag
-
Moby
veterán
-
cZBc
csendes tag
-
Madoc
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
dojan75
tag
-
-)Verso(-
támogató
-
baidgti
csendes tag
-
Szabi®
veterán
-
TBT
addikt
-
Szabi®
veterán
-
marquuard
veterán
-
ludxjk
csendes tag
-
JoceeHunt
őstag
Hát én betoltam egyet kártyás fizetéssel és remélem meg is jön 2-3 napon belül és nem csak finanszíroztatni szeretnék magukat a kis pénzemen 2-3 hónapig
.
Bár konzolvilágba is leadtam egy rendelést a hét elején azzal most nem tudom mit kezdjek, nem merem lemondani ha ez nem akar majd megjönni
-
light1994012
tag
-
marquuard
veterán
-
predakon
őstag
-
F-ECT$
titán
-
Lackooo84
nagyúr
-
Mike
veterán
-
KaitouP
nagyúr
-
Frod
addikt
-
KaitouP
nagyúr
-
balazs025
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
Bárki akinek közé van az egészhez, károsult volt, a linkelt topikot keresse fel! Ez a hozzászólás segítségnyújtásul maradjon. Ugyanakkor az eset ebben a topikban való kitárgyalását, ezen való csámcsogást, stb. mellőzzük. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor az ott mi a bal felső sarokban??? 

Kendek
RangerFox