- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pikari
addikt
tud valaki jó alkalmazás szintű android emulátort linux alá? tehát ami nem magát az android rendszert emulálja, hanem egyszerűen kicsomagolom az apk-t, és elindíthatom a futtatható állományt, ami aztán egy ablakban szépen lefut.
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
-
válasz Kisgépkezelő #8 üzenetére
Ja, az is jó lehet, thx. Nekem szimpatikusabbak a teljesen szeparált, virtuális környezetek, ha van alá erőforrás.
Mutogatni való hater díszpinty
-
Szirtimorc
senior tag
Windowson próbálgattam a NOX player, egész jó volt.
Az ördög nem alszik, azért vörös a szeme.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Linux alatt a Waydroid nálam működött. De nem ajánlom, mert nem tudom, hogy mennyire biztonságos, aztán végül b.-vel kerülök emiatt vitába. Annál feleslegesebb dolgot meg nem tudok elképzelni az év utolsó munkanapja végén.
-
-
válasz morcosharcos #3 üzenetére
Ahogyan a bejegyzésben is írom, Android 11 óta kéne futnia mindennek is, ehhez képest emulátorokon és x86 droidon sem teszi :S
@KISDUCK : Ja, kényelmesebbnek tuti kényelmesebb De nekem szimpatikus a Geny, elég elválasztott környezet mindentől.
Asszem ez a cucc amúgy elindult virtuális Bliss OS-en is, de pll. helyből fekvőbe váltott, és a fél kép nem látszott
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
KISDUCK
addikt
Hát sajnos ezt nem tudom, de van hogy olyan érzésem hogy meg tudja oldani a program és elég felhasználó barát. Ha esetleg érdekelne valami játék hogy elérhető-e és/vagy fut, írd le és megnézem majd. Amúgy nagyon felhasználóbarát az egész telepítés után bedobott egy pici ablakot és csak nyugtáznom kellett hogy ki vagyok (ha jól emlékszem), mivel chrome-ban be vagyok jelentkezve a google fiokomba.
Régen használtam bluestacks-et és genymotiont (saját bejegyzés) is, de ez szerintem kényelmesebb mindkettőnél. -
morcosharcos
őstag
Laikusként: Dede, gondolom én, mivelhogy messze nem minden .apk indul el vele. Sztem leginkább arra volt jó, hogy a sok, szarra se jó külsős "emulátort" (khm, malware-t) eltakarította a piacról a 3.14-ba.Viszont minden azon múlik, hogy mennyire hajlandó a microsoft fejleszteni majd a továbbiakban, most egy ideje "csendesebb a víz" körülötte, gondolom mert macerás fejleszteni.
Kennedy: “Democracy is not perfect, but we have never had to put a wall up to keep our people in.”
-
-
KISDUCK
addikt
Egyszerűbb dolgokhoz most talán a legkönnyebb megoldás a "google play beta" windowsra, én nem túl rég abban játszottam clash of clans-t pc-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Titanium besorolású Thermaltake táp érkezett az 1 kilowattot átlépő szegmensbe
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program
- OTP Bank topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10