- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
tud valaki jó alkalmazás szintű android emulátort linux alá? tehát ami nem magát az android rendszert emulálja, hanem egyszerűen kicsomagolom az apk-t, és elindíthatom a futtatható állományt, ami aztán egy ablakban szépen lefut.
-
válasz
Kisgépkezelő #8 üzenetére
Ja, az is jó lehet, thx. Nekem szimpatikusabbak a teljesen szeparált, virtuális környezetek, ha van alá erőforrás.
-
Szirtimorc
senior tag
Windowson próbálgattam a NOX player, egész jó volt.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Linux alatt a Waydroid nálam működött. De nem ajánlom, mert nem tudom, hogy mennyire biztonságos, aztán végül b.-vel kerülök emiatt vitába. Annál feleslegesebb dolgot meg nem tudok elképzelni az év utolsó munkanapja végén.
-
válasz
morcosharcos #6 üzenetére
YWC
-
-
válasz
morcosharcos #3 üzenetére
Ahogyan a bejegyzésben is írom, Android 11 óta kéne futnia mindennek is, ehhez képest emulátorokon és x86 droidon sem teszi :S
@KISDUCK : Ja, kényelmesebbnek tuti kényelmesebb
De nekem szimpatikus a Geny, elég elválasztott környezet mindentől.
Asszem ez a cucc amúgy elindult virtuális Bliss OS-en is, de pll. helyből fekvőbe váltott, és a fél kép nem látszott
-
KISDUCK
addikt
Hát sajnos ezt nem tudom, de van hogy olyan érzésem hogy meg tudja oldani a program és elég felhasználó barát. Ha esetleg érdekelne valami játék hogy elérhető-e és/vagy fut, írd le és megnézem majd. Amúgy nagyon felhasználóbarát az egész telepítés után bedobott egy pici ablakot és csak nyugtáznom kellett hogy ki vagyok (ha jól emlékszem), mivel chrome-ban be vagyok jelentkezve a google fiokomba.
Régen használtam bluestacks-et és genymotiont (saját bejegyzés) is, de ez szerintem kényelmesebb mindkettőnél. -
Laikusként: Dede, gondolom én, mivelhogy messze nem minden .apk indul el vele. Sztem leginkább arra volt jó, hogy a sok, szarra se jó külsős "emulátort" (khm, malware-t) eltakarította a piacról a 3.14-ba.Viszont minden azon múlik, hogy mennyire hajlandó a microsoft fejleszteni majd a továbbiakban, most egy ideje "csendesebb a víz" körülötte, gondolom mert macerás fejleszteni.
-
-
KISDUCK
addikt
Egyszerűbb dolgokhoz most talán a legkönnyebb megoldás a "google play beta" windowsra, én nem túl rég abban játszottam clash of clans-t pc-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sweet.tv - internetes TV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Arctic belép a házak piacára
- Háztartási gépek
- Gyúrósok ide!
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Autós topik
- További aktív témák...
- 12gen i7 félkonfig, jóáron.
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS./2.
- Eladó Gamer Config Intel Core i5-11600KF, Z590, EVGA RTX2070, 32 GB DDR4, 1 TB SSD, Lian Li ház
- Gamer/munka PC eladó
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest