Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:43:10

LOGOUT.hu

Opel topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71620) Declare válasza Digital (#71616) üzenetére


Declare
őstag

25-30k kb. Nemetorszagban elek, itt dolgozom, munkaba par km ingazas, helyben mozgolodas, meg ugye a hosszu haza utak adjak ki ezt a szamot :)

Tapasztalat: Nagyon jo :) A motorrol en is anno sok jot olvastam es ez eddig beigazolodott. Tipushiba a valto (ha 6 sebesseges). A csapagyak gyenge anyagbol vannak es 160k km nel tovabb nem nagyon birjak altalaban. Utanna ha kicserelik jo minösegi csapagyakra, akkor nincs vele tovabbiakban gond. Nekem az elözö tulajnal be is következett ez a hiba, megjavittatta a valtot es kicsereltette akkor mar a kettöstömegüt is szerencsere :) Sajna a valtoban csak a meghibasodott csapagyakat csereltek ki, az akkor még jokat nem. Ezert nekem 40k km mulva ujra szet kellett szedetni a valtot es a még gyári sz@rokat is csereltetni. Itt a munkadij a komoly tetel, nem az anyag költseg, szoval nekem is belekerült 200k hufba.

Amugy minden mas tuti, szepen teszi a dolgat. Az EGR be bearamlo forro gazt hütö szelep tipushiba még, nekem azt kiszereltek, mert csak egy nagyobb egyseggel együtt lehetne cserelni, de mivel a konstrukcio nem jo, a szerelöm azt mondta par ev mulva az uj is be fog rozsdasodni....nagy jelentösege meg nincs. (hideg allapotban valamivel gyorsabban felmelegszik a katalizatorba aramlo gaz es ott igy job hatekonysaggal tisztul meg. Üzemmelegen nincs jelentösege).

Szoval kb ennyi :) de ha visszaolvasol a forumban, ezeket megtalalod, meg a tapasztalataimat is ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.