Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
H Astraban a szerviz periódus figyelmeztetést hogyan lehet "resetelni"?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
válasz Zola007 #108954 üzenetére
Magyar videó, de még hozzá
A legelső dolog amit tennünk kell hogy benyomjuk a fékpedált és egész a végéig nyomva is tartjuk[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Faterkam
addikt
Sziasztok! Astra Classic III. (H Astra) egyik napról a másikra elment a duda (kürt) aztán gondol egyet megin működik, aztán pár napig nem. Gondoltam a napon, (néha 50 fok is van bent, jó a fekete metál szín) kitágult a kormányba valami érintkező, de pontosan nem tudom, most két napja megint nem megy, előtte egy hétig igen, bár nem nyomkodom sokszor. Találkoztatok már ilyen hibával?
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Micsurin
nagyúr
válasz Faterkam #108957 üzenetére
CIM modul forrasztás?
edit.: Vagy Pesten Somlyai Ati vagy Bréda Zoli Kondoroson.
----Petyyyyy ...valahogy nem az ősidőből származó kvarc tamagochira porcosodik
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Zola007
veterán
válasz bul07 #108956 üzenetére
Köszi!
Megnéztem 2 külföldi videót előtte, de ott se szóltak egy szót se a fékrölMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Faterkam
addikt
válasz Micsurin #108958 üzenetére
Nem tudom mi az a CIM modul, de nem hangzik jól! A két név se mond semmit. De a Pesti nekemn egysuzerűbb lenne! Utána kérdezek, köszi!
Ezt találtam elsőre Link
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
mephi666
nagyúr
válasz Faterkam #108960 üzenetére
kormányoszlop modul... rossz a miénkben is, de már megszoktuk... a dudát helyettesítem hangos káromkodással ránézettem villanyossal, hogy lehet-e javítani, de azt mondta, hogy ezt már forrasztották, cserélni kéne... az meg +programozás... egyelőre várat magára
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Markizmark #108962 üzenetére
30 körül láttam, egyelőre megvagyunk nélküle...
most inkább az izgat, hogy H Astra/B Zafira-nál a lökhárítót függőlegesen ilyen patentok tartják a helyén? nyaraláson vettem észre, hogy mintha picit lógna (megszokotthoz képest kb +1mm-t), kézzel igazítottam rajta és mintha helyére pattant volna, de eltelt kb 1000km és hazaérve megint lóg... ahogy sikerült benéznem, ilyen kell elvileg hozzá... a cseréje a kerékjárati íve(ke)n keresztül történik, ahogy a fényszóró izzóhoz is hozzáfér az ember?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bul07
nagyúr
válasz ncc1701 #108964 üzenetére
Fú nagyon kukacos helynek kell lenni hogy nézzék a dudát
Öcsém kocsiját ma műszakiztattam, biztos hogy nem próbálta ki a dudát míg bent ált és kint se
Amúgy 27500Ft volt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mephi666
nagyúr
válasz bul07 #108965 üzenetére
ja, szerintem ezért nem szóltak nekem se, mert nem próbálták eddig megszokott szervizen keresztül szoktam a kocsit vizsgáztatni... műszaki előtt megcsináltatom velük az éves olaj+szűrőcseréket és egyúttal átnézettetem műszakira... ha van valami gebasz, megcsinálják, majd viszik műszakira... ...olyan dolog ez, ami a menetbiztonságra semmi hatással nincs
-
Micsurin
nagyúr
válasz mephi666 #108961 üzenetére
...Attila nekünk a fehér XER-ben egy gányoltan forrasztotatt is megmentett 15-ért.
Faterkam H Astra csopiba lépj be facen és megtalálod mindkettőjüket.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
mephi666
nagyúr
válasz Markizmark #108966 üzenetére
jó ötlet, a lámpa és a kerék közti szakaszon kezdett lógni... szemrevételeztem és úgy láttam, hogy ez a típusú patent lehet a ludas... csak annyira szűk ott a hely (egyik oldalon ott az akku is) hogy tippre csak a kerékjárati ívben levő kisajtón keresztül tudok odaférni... de majd alaposabban megnézem (rendeltem 4-et ebből a fajtából, valami 140ft/db áron fut)
-
marquuard
veterán
Sziasztok, 2010-es H Astra-ba milyen viszkozitású olajat érdemes venni? Van benne ~280.000km. Mannol-nak van 5w30 és 5w40-es olaja Dexos2-vel. (7908 és 7913).
PSN ID: marquuard
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Szeretnék a napokba venni egy K Astrát. Kombi, 1.4 turbo, benzin. Kérdésem, hogy a neten olvasgatok olyanokat, hogy a vezérlés csere alkatrészekkel és munkadíjjal 500k…. ez lehetséges? Egyáltalán láncos vagy szíjas?
Milyen típushibák lehetnek? Köszönöm, ha valaki segít!A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
gban
Közösségépítő
válasz MikeWazowski #108974 üzenetére
Neten nézelődtél - érdemes ilyenkor az áraknak is utánanézni és mindjárt beljebb vagy...
Kauffernél csak az egyik motorverziót néztem meg, mert 3 féle turbó 1.4 van náluk, annál láncot ír, és 46 és 118 közötti áron vannak a készletek.
Munkadíj meg ugye szervizfüggő erősen.Postázást nem vállalok.
-
MikeWazowski
veterán
Nem vagyok ám egy nagy műszakis ember, azért kérdeztem csak. Viszont az alapján amit írsz, nem nagyon lehet 500k... mindenesetre akinek volt esetleg ilyen, vagy hallott valami árat, annak megköszönöm ha leírja.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
lsebestyen
addikt
Azt nem az 1.6-os dízelre írják? Mert ott tényleg annyiba kerül, leginkább a sok munkaóra miatt.
-
ncc1701
veterán
Meglepődnék, ha annyi lenne. Hívjál fel pár szervízt árajánlat kéréssel. Ehhez kelleni fog az autó alváz száma.
Insignia A-n nekem idén volt, igazából a szett hozzá relatív olcsó, de kellett még 2 szimeringet is cserélni, így 265e lett, de számlával, Novóth Tibinél. Sokat kellett csavarozniuk hozzá, asszem 7 óra volt a munka a szlán.[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
válasz lsebestyen #108977 üzenetére
Most azt olvastam valahol, hogy azért lehet magas a vezéslés csere, mert a motor hátulján van a vezérlés és a váltót is le kell hozzá szedni. Ez a benzinsesnél nem így lenne akkor?
Köszönöm Nektek egyelőre akkor, még nézelődök.[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Micsurin
nagyúr
válasz MikeWazowski #108979 üzenetére
1.4-nél meglepne, az 1.6 dízel az ahol hátul van a vezérlés. De az a blokk egyébként is egy orvosi ló. Szerintem 2 van a flottában a cégnél ami túlélte a 200 ezres futásig komolyabb hiba nélkül...
EnterR
Z17DTJ - Z16XER: mindkettőbe ez(Total Quartz INEO MDC 5W-30) ment június elején, Weisz Dani sem tiltakozott ellene szóval nagy gond nem lehet vele.
Dexos2-öt tudja, API SN-nt tudja, a Dexos utód szabványát (OPEL/VAUXHALL OV0401547, 0401547D30) is tudja.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Akinek pollenszűrő után van a motor pl J Astra
Nem árt a motort leszedni, és kifújni kompresszorral, és megtakarítani körülötte is a boxot.
Hát.... brutális ami volt benne, és lényegében ez megy az arcunkba..
Köszönet ennek a vidinek.
[link]
Nem túl jó tervezés, azok a jók amik pollenszűrő előtt vannak, pl H Astrának. -
ncc1701
veterán
Fenébe 15 perce nézegetem 7zap-on, de nem lelem. 2011 insignia A kombi, szükségem lenne a csomagtartó ajtó belső robbantott ábrájára. Jövő héten viszem autóvillamosságishoz, mert nem világít a rendszámtábla-világítás. GOndolom le kell venni a belső kárpitot, szeretnék rendelni egy marék bolhát cikkszám alapján, és a villamosságis srác kezébe nyomni. Ennél jobbat nem lelek, de itt a fene tudja, melyik a patent. Itt vannak a belső kárpitok cuccai. Igazából asse tudom, hogyan van összerakva.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz mohabá 007 #108984 üzenetére
Annyi, valami 16+áfa. Számlával, garanciával, övék a felelősség, és az az ember megbízható. Nem mertem sarki szakihoz vinni. Amúgy meg napi 30-40-et kér egy talicskás ember...
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz ncc1701 #108983 üzenetére
Az csomagtér ajtónál lévő vezeték átvezetést biztos megnézted hogy nem e csak ott szakadt meg a vezeték, mert előbb utóbb szinte minden kocsinál megadja ott magát a vezeték (Csak én Cosra, Passat, és Ford esetén is találkoztam már ezzel a vezeték szakadással ott)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ncc1701
veterán
válasz bul07 #108987 üzenetére
Nem néztem, nincs hozzá időm/türelmem most. Szerintem is ott a gond, a foglalatokat kivettem, kipucoltam, pilácsokat cseréltem.
Van még valami töltés gondja is, van két hibakód az elektromos rendszerben, de vadi új a generátor. Ez a fő ok, amiért viszem a kocsit. Kigyújtja a nincs töltés visszajelzőt, de mikor leállítom, akkor 12.8-12.9V van az akkuban, ergo hazudik a pilács, és van töltés. Akkor csinálja, mikor pályás tempós haladás után jön valami dugó, gondolom hirtelen a sok melegtől valami lelazul/nem érintkezik, vagy éppen összeér. -
K Norbi
addikt
válasz Tothgera30 #108989 üzenetére
Egész jó ötlet telebaszni mégtöbb szénkefeke porral az egész boxot. 🤣
-
Zola007
veterán
válasz mohabá 007 #108984 üzenetére
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mephi666
nagyúr
válasz Zola007 #108992 üzenetére
nálunk akkor olcsók a kb 17-18ezres óradíjjal és képesek félórákat is elszámolni, ha akkora a munka nem az, hogy "minden megkezdett óra egy egésznek számít"
-
K Norbi
addikt
válasz Tothgera30 #108995 üzenetére
Nem nehéz kiszedni.
-
Zola007
veterán
Insignia 2017 utáni benzinből van olyan motorkód amit meg szabad venni?
Automata váltója mennyire tartós?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Micsurin
nagyúr
Kérnék egy összefoglalót
(Majd lesz csere is jövő hónapban azért előre is sorry, megjött az új toldat előre. Épp indulok érte )
2008 - H Astra GTC - OPC Line - Z17DTJ
-
ArthurShelby
addikt
Nálunk meg nagykorú lett a családi zafira
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest