Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz lsebestyen #32146 üzenetére
volt már pár ilyen probléma, hátha segít: [link]
vannak műhelyek akik foglalkoznak ilyen hibákkal: [link][ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
erikke17
őstag
válasz lsebestyen #32146 üzenetére
Én már csináltam(kombi).
A oszlop műanyag takarókat le kell szedni, B oszlop műanyag takarókat, hátul ha jól emlékezem műanyag takarókat szintén + az biztonsági övet. Kapaszkodókat ajtó felett a villanyokat csomagtérnél a villanyt. Középen amik fogják műanyagok egyszerűen ki kell őket feszíteni/húzni.Öreg anyag le lett szedve, és új lett helyette téve. Mivel ismerős kárpitos megoldottuk könnyedén, nem lett elkontárkodva igényesen csináltuk meg
Ha kell dobok képet, hogy milyen lett. De mindjárt előkeresek egy oldalt igaz hogy cseh de van elég sok kép.
Tessék meg is van. [link]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
deicide
veterán
válasz lsebestyen #33663 üzenetére
Nem csak én vagyok autista akkor.
Napellenző tartó és nekem a tükrös napellenző is kellene, olyat is lehet ott kapni?
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
mohabá 007
aktív tag
válasz lsebestyen #34176 üzenetére
A lyukas cső nem oké,jól gondolod.Szerintem ez a kartergáz cső.De majd az F Astrások cáfolnak,vagy megerősítenek.
Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
BaKeSZ87
őstag
válasz lsebestyen #34176 üzenetére
Kartergáz cső. Minél hamarabb cseréld, vagy cseréltesd ki! Ezen a képen jól látszik, hogy hova is megy.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #34209 üzenetére
Ha nem nyitná meg akkor ez a cikkszáma: RAP18178
-
Blue Eagle
őstag
válasz lsebestyen #34209 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
gban
Közösségépítő
-
7Sony7
addikt
-
Blue Eagle
őstag
válasz lsebestyen #34215 üzenetére
Lehetséges, hogy kontakthiba. Nézz majd rá többször is, hogy járó motor és rákapcsolt világításnál nem melegszik-e mindkettő vagy az egyik akkusaru. Nálam volt ilyen a Zafirán. A gyári préselések a sarukon kontakthibásak lettek.
(#34217) 7Sony7
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #34212 üzenetére
Kicseréltem a gumicsövet, azért megizzadtam vele rendesen, rögzítőbilincs alatti rész teljesen odaragadt a csőhöz.
-
Blue Eagle
őstag
válasz lsebestyen #34327 üzenetére
Éles késsel levágni.
-
Blue Eagle
őstag
-
Blue Eagle
őstag
válasz lsebestyen #34370 üzenetére
Kérlek, ez a kipufogócsonkról elszívott meleg levegő a levegőszűrő házba. Célja a hideg külső hőmérsékletkor az enyhébb levegő beszívása a folytószelephez, azon pedig a motorba. Az átváltás ez és a sima levegő között egy automatikus-csappantyú végzi. Még többet segített volna nekem a kép, ha balrább látnék, vagyis ennek a szürke csőnek a becsatlakozási helyét.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz lsebestyen #34370 üzenetére
Nembeszélve a szelepfedél pakolásról .
-
mohabá 007
aktív tag
válasz lsebestyen #34375 üzenetére
Mérd meg a csőcsonkot,amire rámegy a cső.Ha véretlenül 46-48mm,akkor van tippem.
-
trassher
addikt
válasz lsebestyen #34664 üzenetére
Egyszer meglátnám ki az tuti eltörném mindkét kezét majd az orrát nyomnám tele ragasztóval. Félelmetes milyen emberek vannak. Parkolásnál is ha tehetem olyan helyre állok ahol nincs senki nehogy rámnyissák az ajtót. Naponta látom hogy szállnak ki az autókból és nem nézik hogy most nekiverik a másik kocsinak vagy sem, bamm kinyitja lesz ami lesz.
Épp mint szintén hazafelé jövet. 2x2 sáv + mindkét oldal végig parkoló sor. Fazon megáll kitárja az ajtót de a tükörbe nem néz. Ha nem satuzok elviszem a srácot ajtóval együtt.Redmi Note 7
-
Blue Eagle
őstag
válasz lsebestyen #34666 üzenetére
A palmatex még talán csak-csak, de a kétkomponensű, főleg ha fémragasztó az kemény dolog. Szinte lehetetlen. Próbálj alkoholt, lakkbenzint ebben a sorrendben, melyik mit tud. Utána polír.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz lsebestyen #34664 üzenetére
Milyen rohadt beteg patkányok az ilyenek!?
-
soo277
őstag
válasz lsebestyen #34666 üzenetére
Fényezőként,
ha 2k akkor cumi semmi nem viszi (oldja)meg
meg kell probálni,megvárni míg totál megszárad,nagyon vékony és éles szikével alá vágni ,hogy a lakk ne sérüljön,de nem könnyű (csináltam márBT: wersoo#21211
-
Petya25
őstag
válasz lsebestyen #34776 üzenetére
Tényleg mini G Astra sedan
Gondolom németeknél a közvélemény kutat ás, minket nem kérdeztek.
Keleti blokk vitte volna az alternatív formákat.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
fater69
csendes tag
válasz lsebestyen #35254 üzenetére
Ha be van rohadva az autó alatt az állító anya, akkor nem lesz egyszerű az állítás.Meleg kell hozzá, különben eltörhet a csavar. Ha sikerül állítani rajta, akkor addig tekerd, amíg kb.4,max.5 kattanásig jön fel a kézifékkar. Mindkét hátsó keréknek még könnyedén el kell tudni forognia.Nem szorulhat egyik sem! Ha ezek után sem elég hatásos, akkor más a gubanc.Kézifék kötél, hátsó fékszerkezet,stb.De az már szakmunka...
-
7Sony7
addikt
válasz lsebestyen #35605 üzenetére
Fázik benne az olaj. Nekem 2 éves a teleszkóp, és nekem is kézzel kell feltolni az utolsó 15 cm -t
(kombi f)
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Markizmark
addikt
válasz lsebestyen #35613 üzenetére
Az, hogy vettem bontott levélrácsot gumival együtt, ami nem volt elvetemedve. Az most szépen fölfekszik és nekinyomja a gumit a szélvédőnek, így nem jut víz a pollenszűrőre a szélvédőről.
Ha nálad nincs hullámosra vetemedve az a műanyag és megvan a gumi is és sehol sem áll el a szélvédőtől, akkor vagy rosszul van visszatéve a vízelvezető ami alatt a pollenszűrő van, vagy repedt, vagy eldugult a vízelvezető gumi cső darab ami a pollenszűrő előtt van a tűzfalon középen. Nálam az is teljesen tele volt.[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Markizmark
addikt
válasz lsebestyen #35633 üzenetére
Ki kell ütni.
(#35634) zsolthee: köszi
Azért gondolom ennél jóval olcsóbban is meg lehet csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
gban
Közösségépítő
válasz lsebestyen #35904 üzenetére
Az a normális
Vagy nem normális, de ez a jellemző, mindegy hogy fogalmazunk.Postázást nem vállalok.
-
Faterkam
addikt
Igaz, hogy ez nem F, hanem H, de ~5 Km/h.-val több
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
AMD Power
titán
Nekem is ennyi. Ez általános. Szinte minden autómban ennyi volt.
-
gban
Közösségépítő
válasz lsebestyen #35908 üzenetére
Céges Fiat pl. tökpontos (valami kis rettenet, alig férek bele).
Postázást nem vállalok.
-
7Sony7
addikt
Sebességfüggő. 110 er mutat 100 nál, 40 et 34 nél, 60 at 52-53 nál. Gps szerint.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #36598 üzenetére
Up
-
gban
Közösségépítő
válasz lsebestyen #36663 üzenetére
Meghallgattam, jól hallom hogy valami ritkán-ütemtelenül kattog, erre gondolsz?
Vagyis nem egy "minden fordulatra kattogó" hang, mint pl. a szelepkopogás, hanem random kopog?Postázást nem vállalok.
-
gban
Közösségépítő
válasz lsebestyen #36666 üzenetére
Gőzöm sincs
Nagyon azért nem tudtam kivenni, de egy ilyen random hang nem berezonálástól lehet pl.?
Vagyis amikor két amúgy egymásba tolt fém nem szorul és így mocorog - koccan, kipufogó, leömlőnél a tűzkarikánák, vagy bármi - így nagyon nehéz, egyrészt mert nehezen hallani, másrészt mert élőben azért jobban be lehet határolni legalább térben.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #36668 üzenetére
Ma már nem csinálta!
-
gban
Közösségépítő
-
gban
Közösségépítő
válasz lsebestyen #36920 üzenetére
Pontosan ilyen, igen.
Mi a 12 meg a 171?gzbotii: igen, F.
vebbful: korábban nálam is oké volt azonnal csere után, csak most 3 hétig a rosszal jártam.
És -36-ról indult, 12 fokban...
Nem találtam semmit a dupla gombos módszerről, megkeresed hol írtad?[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
válasz lsebestyen #37012 üzenetére
Tavajról maradt
Fogalmam sincs amúgy[ Szerkesztve ]
-
fater69
csendes tag
válasz lsebestyen #37008 üzenetére
Az üzemanyag pumpa hangja
-
mohabá 007
aktív tag
válasz lsebestyen #37008 üzenetére
Ott az üzemanyag szivattyú van.Ha jól hallom,először elkapja az üa-ot,terhelten zúg,utána meg csak fröcsög,szuszog szívná a benzint,de csak levegőt kap,és kevés benzint. Nem üres a tankod? De lehet a csövön repedés,apró lyuk,ahol levegőt kaphat.
Ha leveszed a tanksapkát nem hallani szusszanást?Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
Markizmark
addikt
válasz lsebestyen #37067 üzenetére
Az enyém sem lesz teljesen 50-en, ha kattanásig tankolom. Mindig kicsit alatta van, vagy nem simul rá teljesen. .
-
AMD Power
titán
válasz lsebestyen #37067 üzenetére
Én mindig a második kattanásig tankolok. Szinte soha nem megy fell fullra.
[ Szerkesztve ]
-
mohabá 007
aktív tag
válasz lsebestyen #37132 üzenetére
(Amíg nem volt jogsim .....)
Nem is mondtad, hogy már van. Most már ezt is tudjuk.[ Szerkesztve ]
-
marsu
veterán
válasz lsebestyen #37821 üzenetére
azt nagyon kell akarni ...
... de szerintem nem.
Esetleg tetőcsomagtartó, ha szóba jöhet?
(a bringáknak)
Press any key to continue ...
-
Gergőke88
addikt
Lehajtott ulesekkel meg a 2 is necces ha nincsenek szetszedve.
A masik lehetoseg, ha szetszeded oket. Kerekek ki, kormany ki, pedalok le.
Akkor szerintem megoldhato siman. -
haddent
addikt
F szedánba szétszedve befért az enyém (dirt gépezet nem egy sima), + 4 ember csomagja 1 hétre. Szóval ha szétszeded akkor tuti
-
mephi666
nagyúr
ez nem probléma: egyik bringának valaki ölébe kell ülnie és ha nem állít meg a rendőr, nincs gond
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
nagyúr
válasz lsebestyen #40048 üzenetére
Megesik Amikor még fiatal voltam és bohó, akkor az én suzukimban is düc-düc ment, ha feltekertem a hangerőt akkor leesett a belső visszapillantó tükör műanyag borítása
-
SPF
senior tag
válasz lsebestyen #40113 üzenetére
Az is egy megoldás 😊
-
AMD Power
titán
válasz lsebestyen #40292 üzenetére
Jaja... pont ez.
Szerintem is nagyon jól néz ki. Főleg a belseje ami nagyon tetszik és az eleje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest