Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
marquuard
üzenetére
...a mustárból szerintem megvan, hol a gond, mert normál esetben 100% rövidtáv mellett se szabadna így kinéznie
ha meg pályázás van, végképpp... jó szagos a fagyálló? ...amikor nálam cső eresztett, a motortérből is érezni lehetett a szivárgást... kipufogót szagolgattad? ...ha eszi, onnan is van hogy érezhető -
marquuard
veterán
válasz
marquuard
üzenetére
Annyival lettem okosabb, hogy:
- mentem 30km-t klímával, elfogyott fél liter a kiegyenlítőből;
- hazajöttem 30km-t klíma nélkül, nem fogyott semmi a kiegyenlítőből.Látszólag még mindig száraz a motortér. Klímával és klíma nélkül máshol/máshogy folyik a víz a rendszeren?
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
marquuard
üzenetére
Én laikusként járatnám egyhelyben, nézni alatta van-e csöpögés. Ha van akkor szépen vissza lehet keresni honnan indul. Csatlakozásokat, elosztókat ellenőrzni, vízpumpát, termosztátot. Ha sehol semmi akkor új tartály és új kupak.
Pl. J Astra-ban is kb a vízkör az egyik leggyengébb elem így tizen évesen. Mindig cserélni kell valamit benne. -
gban
veterán
válasz
marquuard
üzenetére
Ez igen gyorsan fogy.
Nálam 2010-es J Astra, A16XER (tehát más motor) ahol eddig a víz elment:
- tartály, neked is elég rozsdás ott a bilincs.
A tartály repedése típushiba, és kiszedve se láttuk rajta a repedést, mégis érezni lehetett a nedvességet a tartály alján
- egy vékony cső eltört, ahol a termosztátházba megy
- a termosztátház is megadta később magátJellemzően látszik mindegyiknél az elfolyt víz.
Vízpumpa is elengedheti talán, amit tennék:
Álló helyzetben járatnám, majd megnézném alatta és a motortérben is hogy hol látok vizet. Ha sehol, megnézném az utastérben is, a fűtésnél is lehet elvileg hiba.
Nem gondolnám hogy a motor hibája miatt megy el a víz, de természetesen azt se lehet kizárni látatlanban.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ha meg pályázás van, végképpp... jó szagos a fagyálló? ...amikor nálam cső eresztett, a motortérből is érezni lehetett a szivárgást... kipufogót szagolgattad? ...ha eszi, onnan is van hogy érezhető