2024. július 21., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • TIDAL Hi-Fi 24bit/192KHz (Max quality) Linuxon

  Távol áll tőlem, hogy Elektron alapú wrapper alkalmazást ajánljak másoknak, de alternatíva híján most kivételt teszek lévén, Linux alatt a TIDAL Hi-Fi egy igen hasznos alkalmazás lehet a hozzám hasonló pingvines audiófileknek.
  Mint azt már említettem, a TIDAL Hi-Fi egy Elektron-alapú wrapper (Electron Castlabs verzióját használja) a hivatalos TIDAL webes lejátszóhoz. Ez a webes lejátszó támogatja (Widevine DRM plugin segítségével) a zenei streaming szolgáltatás High & Max hangminőségét, ami TIDAL esetében (Linuxon) maximum 24bit/192KHz flac lejátszást jelent. Az MQA "sajnos" továbbra is csak a Strawberry alkalmazásban érhető el. (API token segítségével)

  A TIDAL Hi-Fi mindent kínál amit a TIDAL webes alkalmazása nyújt egy alapvető asztali alkalmazás köré csomagolva sőt! ennél többet is mert a Hi-Fi Max lejátszáson túl kapunk még értesítést (és annak vezérlési lehetőségét), AlbumArt, Discord, ListenBrainz és MPRIS integrációt, egyéni gyorsbillentyűket, Skip Artists funkciót, API integrációt az állapot és a lejátszás számára, valamint egyedi CSS témázási lehetőséget. Emellett rendszeresen frissül javításokkal és új funkciókkal, jól néz ki, és elég extra konfigurációt biztosít ahhoz, hogy érdemes legyen használni.

  Folytatás...

  Archttila 3 hónapja 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.