Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
Fater atult a keeway TX 125-rol
Suzuki VL250 V2, 24le, 2007-es, első tulajtol 4.600km-el. 2 évet hasznaltak, aztan felkerult az emelore es azota ott allt a garazsban. Kell par dolgot cserélni az eloregedes miatt, de szalon allapotu a motor. Nem az en stilusom, de jopofa, 250-es letere kellemes hangja van, egyszeru, de minden finoman mukodik rajta, foleg a TX utan.
-
Ma láttam egy remek tutoriált "how to die" kategóriaban 30-40km en keresztül .
Adott volt két fantasztikus motoros egy sv650 és egy honda valami 500 as idomos és az m7 es autópálya .Sv650 es emberünk úgy érezte , hogy megfelelő ráhatása lesz az autósokra ha 0,5-1 méterrel a bal oldali seggükben halad mindezt követte a mellette lévő hondás 1 méterrel hátrébb .130-170 es tempónál 30-40km keresztül.
Segítette a meghalás lehetőségét , hogy mögötte lévő Mazda mvp is tolta le a motoroskat kb 1 méterrel hátrébb . Ő sem adta fel végig tolta seggüket az egész úton keresztül
. (biztos valami fétis)Motorosaink amúgy nem voltak túl észlények meg úgy erőszakosak (sem) mikor megérkezett a mercis melléjük/eléjük,hogy be soroljon ők úgy érezték ,hogy a kis 200kg szarjukkal simán erősebbek mint a 2 tonnás suv merci , persze nem adták fel a helyet
inkább baszon el egy merci ,de kegményebb vagyok alapon tolták. Persze Mercis sem volt rest motorosokat nem ölte meg ,de azért be tolta a seggét a mazdás elé amiből egy kisebb csata alakult ki úgy 160 nál.Hát én nem csodálkozom ,hogy sokan meghalnak az utakon, csak a gyerekeiket sajnálom akik nem kérték , hogy világra jöjjenek.
-
GTVili
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hogy tartja az ősi mondás...?
..... akinek volt pénze majomra.... legyen pénze banánra... -
Topiccsendőr
addikt
válasz
FeniX-
üzenetére
Az autos vonal kisse mas, de ugyanaz a problema. Magyarorszagon nem vettek soha annyi uj jarmuvet, ami fedezne a hasznaltjarmu igenyt.
Ezert behozzak a jarmuveket, amiket azonnal visszatekernek. ezert vannak mo-on siralmas allapotban a jarmuvek. Nem azert mert a tulajok nem cserelnek benne olajat, vagy szetforgatjak. (Termeszetesen erre is van pelda, de az, hogy valaki szetforgasson egy autot, az marginalis. Nem ez a jellemzo) akarhogy szervizelhetsz egy jarmuvet, ha mar van benne km. Szart sem er. Alapvetoen nem a szetforgatassal van baj-egy autonal ez amugy is nehez, meg nincs annyi ertelme, mint egy kiskobos motornal, azaz nem eletszeru. Egy kiskobos motor viszont biztosan vegig nyelgazon lesz. Mashogy azzal nem tudsz menni.Felujitani meg autot-motort nem fogsz, mert abbol veszel egy masik jarmuvet.
Szimpla szerviznel vannak problemak, szazezres nagysagrendu tipikusan autoknal 200e+ km utan gyakran elojovo problemak, pl fojtoszelephazat nem fog a penztelen magyar tulaj cserelni egy auton, hanem szetszedi es megpucolja, aztan ha hibakod jon, megint megpucolja. Hasznalt gumit fog venni, ha valami tonkremegy, ossze lesz drotozva.
Motornal meg elajulnak, ha 80e ert fotengelyjeladot kell venni, gyari csavarokat 900 Ft/db ert, vagy barmi gumibaszt 500/darabert.
Ezzel van a baj. Nem a felujitassal. a szimpla allagmegovassal, gyari, vagy normalis alkatreszekkel. -
FeniX-
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
Akkor úgy tűnik, ez sok esetben hasonlóságot mutat az autós vonallal.
Azokra a tulajdonosokra gondolok, akik használják csak az autót/motort (lehetőleg szétforgatva, folyton parkettázva, üvegelve) majd mikor eljönne a felújítás ideje, fosnak rá, és inkább megpróbálják eladni árban.Egyik volt kollégám nézelődött korábban GTI Golfokat, de hasonló "tulajkák" voltak zömében. "Költségmentes" ... stb, aztán végül, a sok közepesen elhanyagolt közül, amit megvett, azóta már abban is turbócsere, meg hasonlók voltak. (gány módon műanyaghegesztett klíma-hűtőventillátor és kieresztett klímagáz, hogy ne kapcsoljon be a venti) majd mikor feltöltette, utána szét is robbant a venti, magával víve a rendes hűtő ventillátort... stb.
-
tboy93
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
En jol elvagyok a CBR-el. Ocsemnek nezunk A2-es jogsihoz gépet es a burkolt vonal tetszik neki.
-
tboy93
nagyúr
Ma voltunk megnezni ezt az r3-at. Hulladek. Nincs egyetlen egy ep idom rajta. Mindegyik le van horzsolva, mindegyik! A srac 2 darab horzsolasrol kuldott kepet, a tobbit elsunyulta. A burkolatok lifegnek a gepen, csavarok hianyoznak, masok nincsenek meghuzva. A fenyszoro is kapott az eseskor. A kipufogó is. Fekkar el van hajolva. Az indexhez hozzaertunk es kiesett a helyerol
Annyira soher a srac, hogy a fossa kopott gumikbol csak a hatsot cserelte, az elso k
meg maradt az 5 eves gyari, mar-mar slick allapotban.Koltsegmenteskent hirdeti, de akkor mi a helyzet a gumi cserevel, szenne kopott betettel stb?

Es félre ertes ne essek, nincs azzal baj, ha kell cserelni ezt azt egy hasznalt motoron, csak ne irja ra, hogy "koltsegmentes".
-
norbert1998
nagyúr
No urak, tegnap kicsit arrébb raktam a mikrofont a sisakban. Azt hiszem, a megoldás ennyiben leledzik. Szinte megijedek, mikor 100-nál megszóal a kollégám

Úgyhogy, jár a taps

-
vlevi
nagyúr
válasz
Madwe
üzenetére
"de r7 esetében hát nem tudom, mekkora piaca lesz"
Szerintem is rossz a neve. Ez nem egy R6-osnál nagyobb vas, hanem egy idomos MT, még sportosabb kinézetben, mint a Tracer. De nem sport motor.
Kb olyanra gondolok, mint a Suzuki SV650-ből volt csupasz, és idomos, csutkakormányos változat. De azt senki se akarta a GSXR600-hoz hasonlítani.A 125-s motorokkal pedig az a "baj", hogy nincs értelme akár 1LE-vel erősebbet is csinálni. Bele kell férnie az A1 kategóriába. Értelmetlen lenne csinálni egy 17 lóerős 125-s motort. Fiatalok nem vehetnék meg, mert nem lehet A1-el használni.
-
válasz
zsolti_20
üzenetére
Az 510-520-ak se nagyon férnek bele a keretbe,kivéve ha kifogsz valami jó akciót (utolsó darab,készlet kiürítés stb).
Esetleg HJC C70/i70 ami belefér ebbe az árba.
Nézz körül a neten,több márka több sisakját nézz ki (ami tetszik és árban is jó) és ha megvan az a pár db,akkor irány próbálgatni a boltba.
Lehet mi itt ajánlunk 1-2 db-ot de nincs rá garancia,hogy jó is lesz a fejformádra.Próba nélkül ne rendelj neten semmit! -
zsolti_20
senior tag
Sziasztok!
Sikerult beszereznem egy csizmat es egy nadragot. Szerencsere a vizsgara eleg lesz egy vastagabb kabat alatta peotectorral.
Igy bukosisakot kell csak talalnam maximim 60-70ezer ft korul.
A Scorpion EXO agrol van olyan ajanlott sisak ami bele fer a keretbe?
Probalkozzak inkabb massal? -
Xero
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Na az meg a masik. Most kezdtek ertelmesebb futomuvet rakosgatni erre a kategoriara, de meg mindig messze vagyunk a 10-15 eves 600-asok szintjetol. A vazak is nehezebbek meg minden. Kicsit igenytelenebb na.
Nyilvan ott fogjak a centeket ahol akarjak. En is siman megvettem...
Eleg megnezni egy CB1000 vs 650 kezeloszerveit, elektronikajat, kabelezes minoseget, hatso lengovillat. Nagy a kulonbseg.Mondjuk en pont celkozonseg lennek. Siman vasarolnek valami 600RR blokkos nakedet ami igenyesebb akar 25-30% felarral is ha lenne. Az 1000-eseket soknak erzem magamnak. Viszont mivel nincsen ilyen igy orulok annak, hogy egyaltalan meg tudtam ekkorka meretben ujonnan 4 hengert venni.
-
Xero
nagyúr
válasz
Madwe
üzenetére
Koltseg csokkentes, varosban hasznalhatosag es az Euro normak kihereltek a 4 hengereseket. Egyedul a Honda maradt, de ott is eleg megnezni mi maradt. Koze sincsen mar a szetvinnyogtathato CBR600RR-hez a 650R-eknek. Oke ezek is inkabb fent mennek, de nem annyira es ugy.
Talan a Triumph tudna a legkozelebb kerulni a regi dolgokhoz egy idomos triple rs-el, de az sem ugyan az.Mas tema: Ma mentem egy gyors karikat es egyre inkabb megfogalmazodik bennem, hogy nem akarok has alatti kipufogot, mint a gyari is. Meg egy erv az uj rendszer mellett. Ha meghajtom, majd kicsit totymorogni kell, okadja a meleget a jobb talpamra. Ilyenkor igazi proszto modon nem a talpam elejet teszem a labtartora hanem a sarkamat es igy kacsazva megyek, de ez azert nem a legjobb megoldas.
-
Agostino
addikt
válasz
baboss
üzenetére
a sisak csillapítja az ütést, szóval kellene védjen annyit, hogy ebből ne legyen gond. ha nekem lenne, nem venném ki de már csak a praktikum miatt sem. megállok tankolni valahol, vagy harapni valamit, hát nem biztos meg tudnám úgy mosni a kezem, hogy visszarakjam addig. ha meg akkora umfall van, akkor már mindegy bent van-e a fogam vagy sem.
-
Nikaré
őstag
válasz
baboss
üzenetére
Szia!
Egy ismerősöm (kb 8 éves sztori) a fogorvost kérdezte.
A válasz az volt, hogy :
"Hordja, használja minél többet, nem csak esztétikai okból, hanem anatómiailag az állkapocs tartása, tehermentesítése szempontjából is"
Amennyiben egy esetleges baleset miatt kérdezed, erre szerintem nincs egyértelmű válasz.
Mert vannak eltérések, méretben, anyaghasználatban stb.
Tehát, inkább a fogorvost kellene faggatni ez ügyben. -
baboss
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
Baleset esetén lehet, hogy gond lenne ha bent van. Nem tudom, nincs tapasztalatom, most lett kész a fogsorom, ezért kérdeznék rá, szerintem vagyunk egypáran akit érint a kérdés.
GTVili
Ha kiesik esetleg le is nyelhetem, vagy a torkomon akadhat, stb.
Nikaré
Megkérdeztem, azt mondta ahogy gondolom.Vagy ragasszam be pillanat ragasztóval, az tuti nem esne ki.

-
palfitom
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
-
baboss
őstag
Sziasztok.
Azt szeretném megtudni, hogy akinek van kivehető fogprotézise kiszoktátok venni, vagy nem ha motoroztok. Elég idétlen kérdés.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Ezeknek főleg az euro szabványos szigorításoknak van köze, nem? Mármint h adott cc kategória egyre jobban vissza van fogva… bár hamár r7 s mt07 vs r6r - hát az mt07 blokk teljesen más karakterisztika, alul nyomatékos, nem sokpacis pörgetős… ami mt07 esetén tök jó (én is ezért választottam) s szerintem utcára is ez való… de r7 esetében hát nem tudom, mekkora piaca lesz, nekem ha már olyan idomos motor kéne lehet nem ezt keresném karakterisztikában

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ez ilyen, ha őszintén ránézel a régi 125-ösökre és a maiakra akkor is ezt látod, de elég megnézni a Yamahat és az MT07-et is. Egyik évfolyamtársam apjának R6R van nagyjából a röhögés fogta el az R7 láttán.

----
geresics kérnék egy frissítést a képen, változott már elég dolog tavalyhoz képest.
[kép]Nagyon kellemes volt a mai idő egy kis Dunakanyarhoz.

-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ez van, a témát leszámítva nagyon megszerettem ezt a dögöt.
De azért néha eljátszok a gondolattal, hogy mi lett volna ha. 
Valahol itt van az a teljesítmény ami már tényleg kényelmes egy személlyel közúton számomra.Ha nézek is valamit lehet Dorsoból is csak a 750-es lesz az még pont annyival ad egy kis többletet, hogy kényelmesebb lesz itt ott de bőven sok már utcára.
RS660-at is szugerálom ha már új, de minap hallottam egyet... édesistenemgyerele, ennyire retek ronda hangú motort ritkán látni hallani, valahol a körmöstrakesz és a lerúgott csapágya B5 Passat szerelemgyermekének a magasságaiban szárnyalt az a hang.

zgospel Nem egészen látom amúgy a sor4 fikázást, mentem 600rr/Fazer600/ZXR600('04)/GSF650 de biztos szakadjon rám egy raklap léc (minimum) ha nem tetszik alapból a sor4-nek a hangja.
tboy93 ne inkább ne visítson, az csak 250cc belpiacosban menő dolog.
A rotyogósabb - pattogósabb hangot jobban élvezi a fülem. -
bacus
őstag
válasz
zgospel
üzenetére
Azért a v2-nek megvan a maga varázsa, el kell ismerni. Lehet nem véletlen, hogy a sor kettőnél (legalábbis ezt olvastam) mesterségesen próbálják a v2 érzést imitálni.
A lényeg, hogy ki mit szeret, én pl elvagyok 2-6e fordulat tartományban, talán még nem is pörgettem 7e fölé sosem a boxert és nekem ez így jó. (egy sor négy épp ezért nem lenne alternatíva, hacsak nem valami 1600-as
)
A HD-k hangja is mindig alapjáraton tetszett
, ahogy szinte érezted és láttad a rezonancián, hogy melyik dugattyú merre jár épp.
, de ahhoz, hogy ezek menjenek ilyen alacsony fordulaton, oda ccm kell ! 800 ccm alatt nem igen tudnék elképzelni motort magamnak már, pedig egész elégedett voltam a v-strom 650-el is.
Autócserénél is most elég gondban vagyok, mert nekem a 3 hengeres nem autó, az 1400 ccm alatt szintén nem az, nem tudom mi lenne megfelelő, ami bele is férne a büdzsébe. Az újakat már elengedtem, már 2017-eseket nézegetek, ott még volt 1,6 -2 literes szivó benzin..
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Pfiucska
üzenetére
Én 125-250-500-at tekintve nézem annak, ahogy a mostanim futóművéről is pontosan tudom, hogy csak azért nem tudom szidni mert kb nincs neki... ahogy a hasonlókorú kategóriájúaknak sincs.
Pofozgathatom az elejét de ha precíz feszes futóművet akarok akkor az motor csere lesz egyetem után... pedig minden más tekintetben nagyon tetszik és szeretem a CB-t. 650R is csak ott vérzik el nálam, hogy line4. Legyen sor2(még jobb ha eltolt a gyújtás ala MT07/Duke) vagy V2 és jók is lennénk. 
edit.: és ezen az se segít feltétlenül ha fiatalabbat nézek, próbáltam haverom apjának az SV650-jét az is annyira puha elől, hogy jej.
És tudom persu most fog megdobálni, hogy Ő bezzeg előre megmondta, hogy vegyem meg azt az SZR660-at amikor szólt és linkelte.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Pfiucska
üzenetére
Megelőzni meg lehet amíg minden teljesen ideális és full csutka üzemmódban közlekedsz vele na meg a kamionos is akarja a dolgot.
De amint a kamionos is odalép esetleg van előtte még valami amit nem láttál esetleg előkerül valaki szemből máris ott egy szituáció amit nem fogsz tudni erőből lekezelni. A ninja megszólalásig hozza a GT-m adatait hidd el szenvedés vele 100-ról kigyorsítani ha nagyon kellene, itt nem azzal van a gond, hogy megy-e még onnan hanem azzal, hogy ezt mennyire hirtelen teszi meg ha ugrani kellene egyet.
persu Tudom de momentán a komplett elejének a cseréjét nem érzem megoldásnak mert közelít kicsit valahol a nem éri meg kategóriához. Most marad így aztán veszek valamit inkább mellé egy 2 év múlva egyetem után. (Dorso 900 felé ezért kacsintgatok az mehet hétvégi motornak a CB meg igáslónak.
)Beengettem az elején nem lett magasabb, megmértem előtte utána az alsó villahíd magasságát és ~4-4,5mm-ert engedtem a szárakon így maradt a magasság elől. Nem nem megoldás de sokkal élvezhetőbb lett még mindig nem pattogós az eleje (nem zavaróan legalábbis az úthibákon sem) viszont sokkal kellemesebb kanyarban ki és befelé menet ahogy nagyobb fékre sem akar bólogatni.
Pont te kardoskodnál a Ninja mellett?
Sokkal élhetőbb 180-185kg és 48 ló 36-39Nm-el mint 170kg 30 lóval és ~21-22Nm-el. Ha hülye az ember akkor egy 125-össel vagy egy rigával is az árokba kerül de egy 500-as bőven nem a túl nagy gépet elsőre téma.
Viszont a 125-250-esek nagyon hamar tudnak harmatossá válni ahogy megjön az étvágy... és nem mindenki akar kimenni velük pályára ahol élvezik a könnyű ívre dobhatóságukat a virsli gumikkal. -
Pfiucska
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Nem allitom h nem gyengek, sot! Viszont abbol itelve h en ezzel a helyzetek nagy reszet megoldom 90-es tablanal, nem akarom elhinni h ez nem megy egy 2* ilyen eros motornak.
Ettol fuggetlenul tegnap beiratkoztam A2-re
-
bacus
őstag
válasz
norbert1998
üzenetére
lol. Mondjuk ez feltételezi, hogy minden rider egyformán 50 kg

A valóság az, hogy minden teljesítményhez hozzá lehet szokni, illetve ami az elején sok, az később elég, majd átcsap kevésbe.
-
csongi
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Nem csak állóhelyzetből kell nézni a dinamikát.
Full első motornak így 2 év CB és ~3-4 év GT250 után azt mondom nem vennék 250-est. Így jobban tetszik?
A forgatni mint a disznót és a kényelmesen kimenni pl az M0-ra vagy értelmezhetően előzni két nagyon ütköző elképzelés, a kis Ninja nehéz is és nagyon harmatos a teljesítménye. 100-110-nél már nagyon keményen kell gépészkedni ha szeretnél egy kamiont kielőzni ami 100-105-tel robog a régi 5-ös főúton pl.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
csongi
üzenetére
Én ebből a se nem piros se nem bordó színt csípem nagyon.

---
Btw csak mert rég volt szerelgetős hsz-em
, CB eleje egész jó lett, progresszívtől búcsúzott kapott egy új de a gyárival megegyező rugót + sűrűbb olajat és angol srácoktól kapott infó alapján "pogácsát", hogy eleve jobban össze legyen nyomva a rugó. Sokkal sokkal élvezhetőbb lett a karaktere. 
-
csongi
veterán
válasz
Micsurin
üzenetére
600-as Banditot akartál írni?
A 650 sztem nem fér be árban, és én nem láttam még A2be valót.Előfordulnak még 850TDm-ek.
Ennél meg főleg észnél kell lenni. Az olajzás rossz ellenőrzéséből fakadóan elég sok példányt olajszegényen hajtottak, és a főtengely csapágyasok lesznek.
Aminél rendesen figyeltek az olajra, 100ezer felett is simán elfutnak.
Illetve ott van a XF 650 Freewind, az is belefér.Előfordul a régi Xj600-ból is folytott.
Lehet találni NT650V vagy NTV650-et is. Ezek ritkák nagyon.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
hadam98
üzenetére
CB500 fojtva fér bele az A2-be ezzel számolj, én egy Er5-öt is felírnék a papírra (szintén fojtva) és egy GS500-at is. Unalmasak de legalább időtálló technikák ezek az 500-asok és alapvetően egész jó árból fenntarthatóak.
CB-nél figyelj az évjáratra 97 előtt dobfék volt rajta. (Én az évjáraton sem lovagolnék, egyik Er5 vagy CB500 sem attól lesz jobb vétel mint a másik feltétlenül mert fiatalabb 3 évvel.)
F650 / Pega 650 sem rossz ha találsz nem lerúgott példányt. Részemről a BMW-t jobban favorizálom érthető okokból főleg ha találsz 650ST kiadást aminek elől 17-es a felnije.
Esetleg fojtott Bandit 650 is befigyelhet néha ennyiért és 1-1 Hornet, utóbbinál vigyázz a 16-os első kerékre ha régebbi évjárat azt érdemes lehet bontott 17-essel cserélni a könnyebb gumivétel miatt.
SV650 esetleg ha még benéz fojtva 700 körül nagy ritkán.( a karbis, nem a szögletes vázú injektoros)
KLE500 szintén fojtva előfordul és jó vétel lehet... nem ugrik most be más de biztosan jön még kiegészítés.

Ne kilométert és évjáratot vadássz nagyon tévútra lehet menni vele, el kell menni megnézni a kinézett típusból is 2-3-at lehetőleg minél kisebb időbeni szórással és eldönteni/összehasonlítani. Ha előre kitúrod a külföldi fórumokról a tipikus hibákat azzal is spórolsz magadnak egy kört a későbbiekben.
-
hadam98
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Első motornak fontos számomra, hogy megbízható legyen, tehát ha lehet választani az izgalmas és megbízható közül akkor az izgalmas része nekem még várhat.
A CB 500 még bele fér, az lenne a legideálisabb választás? Mondjuk 2000 évjáratú 700 ezer körül vannak ennek is megvan az ára
Összegezve akkor mik közül választhatok ha a megbízhatóságot nézzük és bele fér az A2-be? Mert volt már itt elég sok minden. -
pakfong
tag

4 évet bírt, nem tudom fizettem-e érte 5$-t. Azt hittem a piros gumi előbb fog elszakadni; mondjuk az nem is volt állandóan fent, hogy egye a nap.
-
-
csongi
veterán
válasz
hadam98
üzenetére
Itt van Micsurin. CB 500-al.
Neki van tapasztalata vele.
A három Naked Japán közűl talán azt lehet elsőnek sorolni. A csomag jobban egybe van.
Egy kicsivel drágább a másik kettőnél, de ha az állapota is rendben van, akkor kb a valóságot tükrözi. Van belőlük fejidomos verzió is.A2-ba izgalmat találni akkor sikerül kb, mikor az motor már csak a forgalmiban van jelen.
Rendre alatta vannak.
A 250-es 48Le körüli vasak pedig fordulat nélkül nem élnek. Nem éppen a legbarátságosabb választás közútra sztem.
Henger ereje pedig a mai napig jelen van. Bármelyikből van alkatrész probléma mentesebben.
Van a baráti kőrben 80 ezer és 150ezer felett futott példány. A mai napig megy. -
Micsurin
nagyúr
válasz
norbert1998
üzenetére
Semmi baj azokkal a 650-es egyhengeresekkel ha jó állapotban veszed és nem a felhozatal alja a cél. Haver az F650-ben egy hete forgatta át az órát 99k-ról 0-ra úgy, hogy 32 ezerrel került hozzá és import vas volt. Teljesen megbízható gépek, bejárta vele fél európát.
A GS-nek meg nem célja, hogy izgalmas legyen ahogy egyik line2 500-asnak sem volt soha célja az "izgalom". Izgalmasat akarsz? ZXR250, szerelőt találni is izgalmas sztori lesz.

-
Agostino
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
csak a partvonalról böfögök ide, mert a technikai részét nem ismerem egyik motornak sem, de a transalpomat nagyon szeretem. más kérdés, hogy ő nem szeret engem, de az élet már csak ilyen. kicst olyan, mint egy depressziós tini, de amúgy mégiscsak a te gyereked.
-
hadam98
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Ez a GSX400 itthon nekem elég szerencsejátéknak tűnik, alig kapható itthon.
ADV is jöhet ha van jó áron, ott milyet érdemes így kezdőnek (A2)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Suzuki VL250 V2, 24le, 2007-es, első tulajtol 4.600km-el. 2 évet hasznaltak, aztan felkerult az emelore es azota ott allt a garazsban. Kell par dolgot cserélni az eloregedes miatt, de szalon allapotu a motor. Nem az en stilusom, de jopofa, 250-es letere kellemes hangja van, egyszeru, de minden finoman mukodik rajta, foleg a TX utan.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
... az a "céges" kocsi kicsit más kategória....

.... a világ legjobb autója... a céges...
..... akinek volt pénze majomra.... legyen pénze banánra...