Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
-
dellfanboy
őstag
válasz Methionyl #123858 üzenetére
tanulómotor állapota nem olyan jó
ez olyan aranyos sztem orulj ha mukodik, es van alapjarat meg fek.
sztem jogsi szempontjabol azt valaszd ami hozzad kozel van es viszonylag gyorsan tulvagy rajta... ne varj sok extrat. turelmetlen oktato? orulj hogy nem kva anyazik minden masodik mondatban...eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
-
Geresics
addikt
válasz Methionyl #123963 üzenetére
ha nulláról kellene most felöltöznöm (pláne Budapesten), akkor arra jó sok időt szánnék. Elindulnék, mindenhova bemennék, mindent is felpróbálnék, és semmit nem vennék meg, amíg mindenhol nem voltam, hiába nagy a kísértés. Teljes szetthez elengedhetetlen a jegyzetelés is, mert tényleg rengeteg dolgot kellene megjegyezni...
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
válasz Methionyl #123967 üzenetére
Sajnos pécsiként nem ismerem a pesti boltokat, de ebben majd a többiek biztosan segítenek.
A Shox-ot ismerem, sok cuccom van onnan. Ott alaposan meg kell nézni, hogy mit veszel, nagyon vegyes a felhozatal! Sok a jó, és sok asilánykevésbé jó cucc. Pl. a Sixgear Delta Force kabátoknál mindig szétjön a vízálló cipzár. Az ismeretségi körben 6(!) ilyen kabát tulajdonosa is így járt (köztük én is)! Ezt leszámítva viszont szeretem azt a kabátot, és esőben amúgy is esőruhát húzok rá...
A Forma csizmákról alapvetően jó a véleményem, a saját Forma Adventure csizmám imádtam, olyannyira, hogy a következő is az lett!
A Jet sisakok viszont botrányosan szar minőségűek, azok inkább - ahogy a videóban is mondom, robogósoknak valók. Beszéltem az eladókkal a videó óta, pont erre a célra is veszik, de azok viszont viszik, mint a cukrot!
Kesztyűt nem találtam náluk olyat, ami kényelmes is, és tetszene is, azt pl. máshol vettem Beringet, amit azóta is imádok stb-stb.Sajnos akkora merítésem nincs, hogy azt meg tudjam állapítani, hogy más márkák milyen minőséget képviselnek, én szeretek saját tapasztalatra alapozni.
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
zgospel
őstag
válasz Methionyl #123967 üzenetére
Előtte érdemes lehet végig gondolni meg kinézni neten hogy nagyjából mit szeretnél, különben a superzone után lehet hogy pislogni fogsz a foktban. Ha megvannak az igények és a keret egy-egy termékre akkor egyszerűbb lesz boltokat is ajánlani.
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Micsurin
nagyúr
válasz Methionyl #127128 üzenetére
Ox. Aquatex nekünk bejött ha kint állnak és jön egy két napos szakadó akkor sem szoktak vizesek lenni a vasak, nem ázik át az anyag.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
GTVili
tag
válasz Methionyl #127128 üzenetére
Az elmúlt néhány évben, sokféle ponyva megfordult nálam... többek közt Oxford is volt.
Akármilyen is egy ponyva, néhány évnél többet biztosan nem bír (amennyiben tényleg téle-nyáron kint van a gép... nap, eső..stb).
Ezért egy ideje rászoktam a Lidl-s ponyvára.... ... általában két méretben kapható, nagyjából 3500,-Ft-ért. Egy-két évet simán kibír... vízálló. Adnak hozzá lis szütyőt,meg szorítós madzagot,amivel elég jól lehet rögzíteni,hogy ne kapja le a szél a vasról... -
törölt tag
válasz Methionyl #127656 üzenetére
"Viszont amivel nem értek egyet, az a kuplungozás. Nem kell. Már csak azért sem mert az új rutin vizsgán nem teheted meg."
Egyébként ez is random, ha megvan a jogsi simán meg lehet úgy is fordulni ha úgy akarod, nem egy technikai hiba mint kanyarban első féket berántani. Kolléga is már az újat csinálta, és náluk pl vizsgán is bele lehetett nyúlni kuplungba, nem volt bukás nonkorrupciós alapon se pont ezért.
Az elején -nekem- azért segített pl ha csúsztatott kuplunggal játszottam közben, mert frissen felülve motorra nem triviális kuplung nélkül 1-esben 10+ kmh mellett elhinni és főleg elvállalni, hogy az ott és úgy be fog fordulni ahogy alapvetően be tudna Amikor nincs fosás már a "tempó" miatt, akkor sima liba az egész, simán külső oldalra akár "kiülve" bedönthető az egész motor szépen és még jól is esik neki a "sebesség". Csak össze kell rakni a mozgást, és végül tényleg el kell vállalni. Szerintem általában az utóbbi a legnehezebb
[ Szerkesztve ]
-
-
Somatom
veterán
válasz Methionyl #127668 üzenetére
Ha csak ezek a bukás kritériumai, akkor vajon szabad stílusban is lehet teljesíteni a rutin pályát? Arra gondolok, hogy a nebuló kiáll a lábtartón, előredől, első fékkel, bő gáznál rádobja a kuplungot és így bedőlés nélkül teljesíti a bólyakerülgetést.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Xero
nagyúr
válasz Methionyl #128204 üzenetére
Hivatalosan E5 es E10 is mehet bele, de a Karasnas szerelok is E5-t javasoltak es en is ugy vagyok vele, hogy inkabb kimelem a gumi alkatreszeket.
Menni nem hiszem, hogy jobban megy, igaz sosem raktam bele meg mas 2200km alatt mint E5. Szerintem ha ledobnek 10kg-t az tobbet szamitani lenyegesen.Egy szo mint szaz, csak az alkatreszek megovasa miatt tankolom ezt.
#128209 Burt1793: Na ez pont kapufa mert alig hasznaltam feket ha megnezed. 90%-ban motorfeken vagyok. Az egyenesben pedig csak azert huztam neki, mert haladtam mar hazafele utolso koron. Amugy en is 120 6-osban csorogva.
A kanyarokat pedig hetszentseg hogy gyorsabban lefuzod en meg nagyon tapogatom a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Methionyl #128211 üzenetére
Kb euro3-tol tudjak a gyartok, hogy lesz E5, tehat olyan 2007-9 evjaratu motorok kornyeke birja ezt a benzint, minden benzincso es gumi alkatresz.
Euro4 tol tudtommal az E10 csak az aktiv szenszuroben okozott valamit, ami nem letfontossagu alkatresz. Leginkabb plusz suly. Tehat semmilyen kart nem okoz ez a fajta benzin a gumi alkatreszekben, vagyis a tuzeloanyagellatasban ez nem fog semmit csinalni.Explosión de dos tiempos
-
csongi
veterán
válasz Methionyl #128211 üzenetére
Tankolj E5 -ot.
Megszokod, aztan telen sem xopat meg.
Teljesitmenybe autonal erezekelheto a difi.
Szebben jar, es picivel kisebb a fogyi, nah a toblet arat nem sporolja meg.Motorba meg 100-as e5 tankolok, ennyit megerdemel. :D
Ugyis a lerohad a gumi a garazsba allva.:) -
etnies
senior tag
válasz Methionyl #128204 üzenetére
Placebo.
Még annak idején évekig méregettem a gyakorlatban, még a fogyasztás is 1 decin belül maradt tank benzinre nézve. E10-nél más a helyzet, ott érezhető és a fogyasztás is több. De hogy az E5 95-s vagy 100-as, azt közúton nem fogod érezni.
"önmagam hite vagyok magamban"
-
-
vicces
addikt
válasz Methionyl #129133 üzenetére
szisztok,
csak megerősiteném amit mindenki ír...
én is vettem egy exo1400-et, robogóhoz de gondolván, hogy esetleg rendes motorra váltanék közben. a sisak nagyon kényelmes, felhőszakadásban sem ázott még be, viszont füldugó nélkül elviselhetetlen a zaja, még ha egészen be is húzom a fejem szélvédett plexi mögé a robogón. szóval én is szigorúan füldugóval használom.
a következő bukóm lehet megint shoei lesz. volt egy xr-1000-em, na ahhoz nem kellett füldugó. igaz az ára sem ez a kategória, viszont évekig füldugózgatni... akkor lehet megéri inkább a zsebbenyúlni kicsit jobban.:)
-
duni84
aktív tag
válasz Methionyl #129277 üzenetére
a gyártók nem túl magas "ajánlott" nyomást szoktak ráírni a villára, hanem "legnagyobb nyomást hidegen"-t. a 2.5-2.9 nem azt jelenti, hogy annyira kell fújni, hanem "maximum annyira szabad". ezektől felfele semmiképp, ezektől lefele nyugodtan, ameddig kezesbárány marad.
ettől még a tiednél az 1.9-2.2 tényleg irdatlanul alacsonynak tűnik, de tényleg ennyit ír rá a gyártó. itt viszont nem tudom elképzelni azt a szitut, hogy ez lenne a maximum próbáltad már alacsonyabb vagy magasabb nyomással őket? egyedül szokál rajta járni mindenféle nehéz cucc nélkül?
#metszéspontok
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Methionyl #129302 üzenetére
Nem a maximum ertek, hanem amennyire fel kell fujni.
A japanok azt az erteket adjak meg a lengovillan, amennyire fujnod kellene. Gepkonyvben is azt irjak. Az olaszok pedig tobbfelet adnak meg a gepkonyvben is, szolo- utas- utas es csomag eseten.Explosión de dos tiempos
-
Micsurin
nagyúr
válasz Methionyl #129520 üzenetére
na igen valahogy hasonlótól tartottam ma én is...
Az nem zavart volna ha rommá ázok ellenben ha a cuccok na az már sokkal inkább. Azért egyszer megnézném az S22-eseket úgy tisztességesen szakadó esőben is... nedvesen tudom, hogy a szódával elmennek kategória de jó lenne tudni ha elkap egy felhőszakadás akkor megállós a téma vagy bevállalható. RoadSmart2-vel anno a pont vállalható tartományba esett a téma... de más a céljuk. Következő lehet inkább Road5 lesz... de a most kijött T32-esekkel is igen csak szemezek.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Methionyl #129588 üzenetére
Biztos népszerűtlen leszek vagy paranoid de nekem ilyet a Wilkertől vett "DID" és "JT" szett tudott produkálni, a gödiektől vett szettet beállítottam manual szerint és azóta ráhúzni sem kellett ha nyúlt is az annyira minimális volt. (fél centi többlet belógás.... kb semmi)
Nem lett esetleg túl feszesre húzva az a lánc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs