Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Ha megtévesztő sebességgel halad valaki, akkor a nyakába varják a felelősséget. 100zal mész 50es táblánál? Nem kell rád számítani, te vagy a hibás. Jó, hogy nem kérnek piros szőnyeget maguk elé a gyorshajtók. Nem mondom, én is gyorsan megyek, de kussolok róla (és amennyire lehet, ésszel teszem).
bacus: nem, zavarás, akadályoztatás, veszélyeztetés a sorrend. És zavarásnak bármit be lehet mondani szinte. 😃
-
bacus
őstag
válasz
fattyu
üzenetére
"Hogy ez egy meditatív szerű iszonyatosan tiszta állapot mert semmi más nincs mint a motor és te és a figyelmed ami elvalaszt a haláltól."
Hmmm, érdekes amit mondasz, mert én 100-120 között (pl ma hazafelé M7), minden másra gondolok, fogalmam sincs hogy, de egyszer csak beértem a városba.. Kb mint ivászatkor a teletranszport haza, egyik pillanatban még a pultnál iszol, azután meg az ágyadban ébredsz
. Közben persze néha utolérek valakit, előzök, vissza a külsőbe, alapvetően tempomat, de néha kikapcsol pl egy fékezésnél, újra aktiválom, intek a mellettem elhúzó motorosoknak, stb. Ehhez a tiszta állapothoz minimum innom kéne
vagy drogoznom. -
Xero
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Azert bazira ijeszto, hogy Te hivatasos sofor vagy.

Igen Te vagy a hunyo, mivel a bizalmi elv alapjan ha a masiktol azt tapasztalod, hogy megszegi a szabalyt, akkor biza Neked a feleloseged ennek megfeleloen cselekedni (azt kell feltetelezni, hogy ezen o nem fog valtoztatni) es ha a zavaras, akadalyozasbol veszelyeztetest csinalsz mert Te uri kedvedben kirantod ele a nyergest mert neki 90-el kell mennie es o akkor meg tudna elottem allni, akkor bizony mesz a cellaba. Ilyen egyszeru. Nyilvan a masik fel meg elpatkol, de ez mar mas teszta.
-
Somatom
veterán
válasz
martonx
üzenetére
No, igen. Épp azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha én fordulnék ki egy mellékútról egy megrakott szerelvénnyel. Az nem két másodperc. A KRESZ ugyebár megkülönböztet zavarást, akadályozást, veszélyeztetést. Még ha elsőbbsége van, akkor is zavarhatom, sőt, akár akadályozhatom is. Csak nem veszélyeztethetem. Mármost, ha vki 90 -nel megy azon az úton, amire kikanyarodok, akkor max. bele kell nyúlnia a fékbe, tehát akadályozom. Kétszáznál viszont veszélyeztetem. Ezért én lennék a hunyó?
-
martonx
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Illetve még itt tenném hozzá, hogy minél gyorsabban mész, annál nagyobb magának a motornak a tehetetlensége is.
Nagyon egyszerű teszt: üres úton kezdj el középen a felezővonalak között szlalomozni. 50-el mondjuk simán minden felezővonal közé be tudsz menni, 150-nel meg minden negyedik közé.Ezzel csak azt akartam szemléltetni, hogy 200-al egy kormány félrekapás is minimális oldalirányú elmozdulást okoz egy 50-es tempóhoz képest.
Mindez az általad írt reakcióidővel kombinálva, azt jelenti, hogy 200-al esélyed sincs semmit reagálni a fékezésen / elesésen kívül. Ez nem olyan, hogy nekem király reakcióidőm van, és félrekapom a kormányt...
-
orion1025
őstag
Üdv motor lakók. Tudja valaki, hogy a Simson SR2 küllő 2,5 vagy 3mm-es? Új kerék szettet ütök össze, vettem is két fajta küllőt, de sem két, sem három keresztben nem jó minden negyedik küllő a gyári hosszhoz képest. Ilyen méretben SR2 küllő van, de össze-vissza van infó a tényleges vastagságáról.
-
Somatom
veterán
Úgy látom, elveszett a lényeg. Az észleléstől, a lassulás kezdetéig 0,7 mp. Ez cirka 40 méter 200 -zal. A kamiont csak érzékeltetés miatt hoztam fel példának. Egy kamionosról feltételezhető, hogy nagy vonalakban ismeri a kreszt. De, pl. egy őzről, szarvasról nem.
-
runner 125
nagyúr
válasz
fattyu
üzenetére
Csocsó? Nyomtam én is, de elől, igaz manapság már csak hobby szinten haverokkal és nem kocsmázva, így egy Garlando World Champion azért megmaradt itthonra.

-
Xero
nagyúr
válasz
etnies
üzenetére
Pont ezert is irtam, hogy az a teljes ido nem csak a reakcioido. Mivel nem vagy felkeszulve igy bejon a kepbe az eszlelesi ido, dontes stb. Ugy mar kijon a matek. De a netto reakcioido boven 0.25 kornyeken van.
Anno amikor meg gameboykodtam tobbet, counter strike training mapokon a random dobalt pontokra is boven 0.3 alatt voltam. Igaz ezeknel ra vagy keszulve de nagy feluleten kell nezegetni mi hova merre, odarantani az egeret pontosan es nyomni. Ugye itt az eger es monitor is belenyom min 50ms-t a tortenetbe. Ez kb hasonlo mint az F1 versenyzok edzofala.Na de reszemrol tenyleg elengedtem a temat, mert szerintem kb teljesen felesleges ezen rugozni. Aki ki akarja nyirni magat, az kinyirja. Aki 50-el akar cruiseolni az annyival fog gurulni. Kar ezzel egymas agyara menni.
-
fattyu
veterán
válasz
etnies
üzenetére
Hát izé 300 nal pont nem az élet a vilagmindenseg meg minden megoldókulcs jár a fejemben hanem az utolsó idegrostommal is ott vagyok. Pont ezt fejtettem ki pár hete. Hogy ez egy meditatív szerű iszonyatosan tiszta állapot mert semmi más nincs mint a motor és te és a figyelmed ami elvalaszt a haláltól. Minden idegszaladdal csak a motorra az útra és a többi résztvevőre koncentrálsz. Egy ujj a féken, hatizmok készenlétben a kiulesre lég fék jeligére.
Hogy leszáll egy ufo, hogy egyszer csak rám esik denise richards arra nem vagyok felkészülve. Hogy valaki sávot vált index nélkül vagy bármi forgalmi helyzet. Hogy a vérbe lehetne bármi ilyen váratlan amikor 200koruli sebesség difivel mész a többihez képest. Az a váratlan ha kirakja az indexet de észlel és nem jön ki
Értem amit mondasz. Ha autóban ülők igaz is. Zenét hallgatok asszonnyal trecselek cigizek. De motoron nincs más.
-
etnies
senior tag
válasz
fattyu
üzenetére
Amikor ilyen tesztet kell csinálnod, akkor fel vagy készülve arra, hogy reagálnod kell.
Amikor vezetsz, akkor soha nem koncentrálsz annyira.Itt egy teszt: 0.23 a reakcióidőm egy olyan eseményre, amire rá vagyok készülve.
A közút nem olyan. Tudósok szerint 0.5-1 mp a reakció egy váratlan eseményre. Ez tény, kár vele vitatkozni. -
etnies
senior tag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Vitatkoznék ezzel a nagy erejű = kevesebb élettartam. Én csak emelt fényűt használok (Philips vagy GE), mindegyik elmegy 5-6 évet. Még a 21 éves Civicemben is 4 évet bírtak.
A DL-be is 5 éve raktam bele, még világít mind a kettő. Szerintem ahol jó a feszszab, ott nem halnak meg az izzók. -
Xero
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Ez a 0.7 honnan jon?
Meg 60Hz-es monitoron bluetooth touchpaddel merve is 180-270ms korul van a reakcioidom, pedig mar nem tini vagyok. 
szerk: Az inkabb a teljes eszleles, reakcio, fekezes megkezdese osszege amire celzol.
Ettol fuggetlenul a megoldas: ne legyen ott kamion, menjen szepen a dolgara.
-
-
zolee5016
őstag
Nekem a kedvenc szösszenetem,ha balesetet elemeznek ki a fotelszakértők: limitálni kéne a teljesítményt,mert az csábítja el a motorost a 200+ -os tempóra. Valahol igaz is lehetne,de nem igazán az....Egy 120-150+ lovas gép valóban pillanatok alatt fent van a 200-as tartományban,de azt elfelejtik,hogy a futómű,fékrendszere is egy ilyen motornak sokkal fejlettebb,jobb mint egy pl nálam honos 20 éves xj nek....ami valljuk meg szintén képes 200+ ra csak az adottságai által messze balesetveszélyesebb alapból is,nem még ha történik valami menet közbe amit hirtelen le kellene vele reagálni....tehát sánta egy kicsit ez az okfejtés,szerintem.
-
Na, összeállt a mocesz. Átírva, teljesen leszervizelve.
Kapott elöl-hátul gyári fékbetéteket, fékek szétszedve, kitakarítva, fékfolyadék csere, le lettek cserélve a gumik Michelin Road 4-re, 10w30 olaj, új hűtővíz, termosztátnál vízcsöpögés megszüntetve.
3 hete van meg, sikerült 1.500km-t beletekerni, nagyon tetszik a vas

-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
Barátnőm Mt07-es mocijában akarom kicserélni H4-és izzót ami fényesebb nem sárgás fénye legyen. Nem szeretnék +100% fényerőt stb. A nagy fényerejű izzóknak alacsony az élettartalma. Kinéztem az osram night racer 50-et de nm lehet kapni illetve még a Philips vision moto-t.Este szinte soha nem megyünk, de a gyárinál szeretnék jobb izzót venni viszont nem ultra rövid élettartalmút mert túrák során nem szeretnék ezzel cseszekedni.
Van tapasztalak ki mit használ?
Philips vision moto 500 óra élettartamot ígér de 3200K színhőmérséklete is sárgás szerintem.
A philips CrystalVision ultra meg nem ír élettartalmat gondolom ez is alacsony a nagyobb fényerő miatt. -
törölt tag
Nem akkora kunszt, németeknél sok a civil autós rendőr a pályán, és nagyon durva bírság, jogsi bevonása is elofordul követési táv miatt pl, jobbra tartás is buntis azonnal, savvaltas vegig indexelve, etc...
Egyébként nekem is esett a seggembe pályán racsinger bíboros, nem is egy, jellemzően irreális sebesseggel, ledes menetfennyel, esélyem se volt látni őket, pedig aztán én kvara figyelek... Bssza fel a hosszút az ilyen amikor elindul, adjon esélyt magának meg nekem is, ha meg nem, akkor ne nyektesse tiltason meg mutogasson, óra 160-nal két 90-es kamion közé az 1.6 dízellel nem tudok beallni, se 280-ra azonnal gyorsulni
-
Xero
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Amennyire en tapasztaltam valoban vannak bambak es nyugis temposok, DE a soforok 90%-anak nem okoz meglepeteset ha valaki hozza kepset +100-150km/h-val megerkezik a belso savban. Talan jobban is figyelgetik a tukrot.
Persze autobahnon is van boseggel eled kirantos tukorre tojos okoska, de szerintem az mindenhol.
Viszont a jobbra tartasban meg mindig sokkal jobb a magatartas mint itthon. Magyarorszagon ez kb katasztrofa. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Sajnos nem.
Hatalmas sebessegkulonbsegek vannak, es nem nagyon hasznaljak a kulso savokat. Van hogy a belso sav tele van, es 120-al megy mindenki, a kulso pedig majdhogynem ures, nehany dobozos 118 al. Harom sav eseten pedig emelle a kamionok 90 el. Oda senki nem megy, meg ha 95-el menne, akkor sem, inkabb feltart mindenkit. A kulonbseg, hogy itt nem idegeskedik annyira ezen, es nem nagyon tolnak le, mivel azert is bunti jar.
Van hogy megunom, es a kulsoben elozom ezeket. Olyankor eszreveszik, hogy az Autobahn nem csak egy savos.
De amikor kevesen vannak, akkor lehet menni rendesen. Nah akkot kepzeld el ezeket a bambakat, meg a 250 el erkezo bmw seket is. -
-
GTVili
tag
válasz
fattyu
üzenetére
Természetesen nem az eleresztés a pobléma... és nem a szabályok görcsös betartásáról van szó. De azért ne tartsuk már teljesen normálisnak, a 110-es szakaszon 280-al való veretést....Az semmilyen körülmények között sem nevezhető "biztonságosnak"....
Erre a pálya való.... a versenypálya... bukótérrel, kavicsággyal, mentővel, szembejövő forgalom nélkül....
Ha van is más a pályán, nem 100-150es sebesség különbséggel.... -
fattyu
veterán
válasz
üzenetére
igen meg. emlékszem. nem volt szép.
Statisztikailag továbbra is úgy vélem elhanyagolható. amivel természetesen nem azt mondom ez validálja hogy történik ilyen.
csak az index a telefonnyomkodás elsőbbségnemmegadás hatványozottan többet okoz mint ahányszor a motoros valaki MÁST öl/sérültet meg.
Csongi: Igen talán rémlik ilyen is, de mintha ott határozottan az autós elfelejtett elsőbbséget adni rémlik.
-
csongi
veterán
válasz
fattyu
üzenetére
Ilyen elven minden jarmu mennyen annyival amennyivel bir.
Egy tesztet megerne. Aztan kiderul ki eli tul. Elegendo lenne egy het.Igen vannak olyan balesetek ahol a kocsiba ulo utas eletet vesztette a becsapodo motor miatt.
Mikor egy masik ember szemebe kell nezni, az elkovetett eset utan, megvaltozik az emberek nagytobbsege.
Addig csak statisztika amig nem a hozzad tartozokkal vagy kozvetlen veled tortenik. Igaz, ha te is ott maradsz utana te is statisztika leszel.
Tovabbra is az van, hogy a kozut nem versenypalya.
Vannak verseny palyak, ott lehet veretni. Lehet versenyekre nevezni es had menjen. De ott is vannak szabalyok, es a be nem tartasa eltiltasal jarMindenki meghuzza a szarvat kozuton is. Ez is termeszetes. De nem mindegy mikor, hol, es hogyan.
Mas:
Triumph Trophy 900 2. szerias motorrol van valakinek infoja?
99-2000 es evjarat. -
fattyu
veterán
azóta is mindig hitetlenül állok amikor egy ( nagy ) motoros fórumban felkelés van az ellen hogy a nagy motor el van eresztve.
nem értem egyszerűen. A koncepció az erőről a sebességről a dinamikáról szól. vannak szubkultúra részei amik nem ezt helyezik előtérbe, és igen ha megerőszakolod lehet éppen 50el menni kettesben meg 90el 3asban de basszus.
A kedvencem meg az hogy a száguldozó motoros majd megöl mást.
Történt már ilyen? VALAHA? komolyan. valaki adhatna egy statisztikát mert így elfogultan szerintem létráról leesve többen halnak meg mint a fentiben.
-
Xero
nagyúr
válasz
bayarena
üzenetére
Persze ezek full valid allitasok es nyilvan bazira emeli az ember a rizikot mar azzal, hogy nem a ket laban kozlekedik.
En csak arra celoztam, hogy mindig ott lesz a ha es a lehet. Ha szamomra ezek lennenek tulsulyban, akkor nyilvan maradnek az 1.6t-as automban vagy igazan nem is kozlekednek amennyire lehetseges.
Ez bizony valamennyire irracionalitas. Ugyan igy a sieles is pl. Full retardsag ket fa-kompozit es fem lapon 100-al repeszteni egy kb szakadekban egy lofing sisakban es protektorban. Aztan megis milliok csinaljak minden evben. Ejtoernyovel ugralni repulobol is netto faszsag, mert what's the point megis csinaljak.
Persze az is benne van, hogy masok eletevel nem jatszunk. En pl nagyon ritkan huzom el tartosan 140 fole. Jellemzoen ez alatt vagyok boven mindenhol. Nem is esik jol meg dugoval a fulemben sem tartosan. Ezert sem akartam faired gepet. Arra pedig figyelek, hogy massal ne basszak ki. Persze magammal sem akarok. Egyszeruen mindenkinek mashol van a "fajdalomkuszob" a kockazat tekinteteben.
En pl nem fogom varosban 100-al vegigrantani belathatatlan jobbosokon, masok pedig gond nelkul rongyolnak at meg a piroson is.
Viszont ha az ominozus videot megnezed lathatod, hogy arrol a temporol amikor kozeledtem mashoz ramartam kicsit a fekre, meg az elakadast is kidobta, mivel nem akartam akkora sebessegkulonbseggel elmenni mellette, majd ezt kovetoen a masik moge pedig bealltam nyugisan, nem akartam az eletem aran is megelozni. -
bayarena
aktív tag
Barmikor kiugorhat barmi az utra vagy defekt vagy ezer mas. Benne van a pakliban h ha 80al esel el v utkozol egy rokaval akkor csak kicsit serulsz meg ha viszont 200 kiloval akkor a szembejovot is kinyirod.
Lehet a srac az autopalyan is ugy gondolta h egyenes belathato szakasz, meg sok hely volt az autok kozt. -
norbert1998
nagyúr
Én mostanság azon agyalok, hogy eladom a sisakot. Caberg Duke II van ugye, matt kékben. A kék-piros-fehér Impact dizájn sokkal jobban tetszik, és elég baráti ára van louis-on. Hátha sikerül minimális árréssel egy cserét elvégezni

-
válasz
martonx
üzenetére
Tegnap Dunaharasztin is volt egy nagy baleset. A fouton egykerozott a motoros es egy mellekutcabol kihajtottak ele. Volt helikopter meg minden, próbálták osszerakni a sracot. Olyan utest kapott a feje, hogy a szemei kiugrottak
Hozzáteszem Dunaharasztin forgalmasabb helyet nem is valaszthatott volna az okorkodesre, 50m-re a nagy hevmegallo, fagyizok tomkelege, kistesco, jo hogy az elrepulo motor nem olt meg senkit. -
kisninja
őstag
Pécs Mánfa között is volt ma egy baleset 2 mentő, 1 tűzoltó, 2 rendőrautó....
-
Horvi
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Köszi, amint ki tudom szedni mindet meglátjuk milyen állapotban vannak. Egyet ki tudtam szedni az eléggé megkeményedett. Sanszos, hogy csere lesz.
-
martonx
veterán
válasz
etnies
üzenetére
Az egyik komment elég jól leírja, hogy mi történhetett:
"mi a külső sávon haladtunk, mellettünk a belső sávban egy Toyota trerepjáró haladt, aki indexelt már kifelé...de a motoros nem várt, a szalagkorlát helől előzésbe kezedett...ekkor még meguszta, gondolom a következő ilyen manővere lett a vége..Az tény hogy sokat sodrodott az aszfalton, a nyomokból látszott...kesztyüje és alkarja a testtől pár százméterrel visszább volt.A ruházatot és sisakot az aszfalt ledarálta.. fején már nem volt sisak,,, ( amit láttam, láttunk) azt nem fejteném itt ki...A motor a tesstől többszáz méterrel arrébb a belső sávban, véresen feküdt"
Ha ez igaz, akkor a motoros eléggé öngyilkos hajlam volt...
-
Khaosz55
addikt
válasz
bacus
üzenetére
Néztem a videókat a [Helly Hansen-ről] értem, hogy csúcs, de ez nem tűnik videó alapján nagyon vékonynak illetve nem is testre feszülős. A bőr ruha alá meg azt szeretem.
A decatlonos Kipsta Keepdry 100 is olyan, hogy összetekerve a markomban elfér a felső és nadrág is . Amikor felveszem már egyből érezni, hogy hűvösebb a környezethez képest és totálisan rám feszül szerintem 1,5X akkorára is képes megnyúlni. Illetve vettem egy Kipsta Keepdry 500-at is amit kora tavasszal használok mert egy hajszállal melegebben tart.
Brubeck-et is néztem, nem olcsó és nem is olyan vékony mint a Kipsta, viszont az is feszül de 17K-t nem adtam érte.
-
bacus
őstag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Nem teljesen, rám nem jó egyik aláöltöző sem, illetve a shox 4xl legolcsóbbja igen, de az még melegebb mint a lidl-es vastag.
Ez a vékony, kifejezetten nyári, annyira vékony, hogy tulajdonképpen összegyűrve elfér a markomban !!, nem vicc, tényleg. Arra jó, hogy a kabát nem tapad rám, illetve nem is izzadok bele, kis túlzással azt mondanám, hogy jobb, mint egy jó bő póló, abba könnyebb izzadni.
-
Geresics
addikt
válasz
Khaosz55
üzenetére
187cm, és mikor vettem, kb. 100kg, mikor utoljára rajtam volt, kb. 115. De a méretet most nem tudom, mert a cucc a garázsban van, én meg másfelé megyek épp. De talán volt hozzá valahol mérettáblázat? Valami ilyesmi.
Ja, haverom alacsonyabb, de ugyan azt a méretet vettük, és neki is jó lett... -
bacus
őstag
válasz
Geresics
üzenetére
A lidl-ben legutoljára volt nagyon vékony aláöltöző (illetve ez futáshoz van), csak két méret van L és XL, de az XL még rám is jó, pedig a HH 3xl szerintem még nem lenne nyerő.

Ez remek, sokkal jobb, mint az eddigi vastagabb - inkább téli, szintén futáshoz valók.
Sajnos a vékonyból csak 1 db-t vettem, már várom a következő akciót.

-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
2 részes bőrruha alá én a Decathlonos Kipsta aláöltözőt használom. Vékony jól elvezeti az izzadságot és nem tapad rám a ruha. Az kérdésem van más gyártónak is bevált nyári aláöltözője amit érdemes lenne kipróbálni. Motoros boltban láttam másik márkákat, de elsőnek vastagnak tűntek a Kipsta-hoz képest. -
etnies
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Eltűnt a hír. Hol láttál képeket? Busa az nem kifejezetten boomer motor
, szóval lehet vele tempót menni. -
-
Newbieee
friss újonc
Sziasztok!
Új normális motoros ruha vásárlás előtt állok, de nem vagyok otthon a témában. A 100-150 ezer Ft körüli 2 részes bőrruhákban lévő beépített protektorok, gondolok itt a könyök, váll protektorokra, jó minőségűek? Illetve az ilyen bőrruhákban a gerincprotektor milyen minőséget képvisel, mert gondolom egy különálló gerincprotektor nem fér be a bőrdzseki alá.Köszi előre is a válaszokat.
-
etnies
senior tag
-
etnies
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ez az egy majd fog hiányozni innen, hogy a tegnap délután kettőkor megrendelt fékbetétem ma három órakor a kezemben volt, ingyenes kiszállítással.
-
gergobaby
aktív tag
válasz
vlevi
üzenetére
Nekem a TRK502x még tetszik is nagyon, el is gondolgoztam rajta, hogy kellene venni egyet. Viszont mindig az van bennem, hogy mi van, ha ez lesz a 20-as évek Hyosungja
Bár azt meg kell jegyezni, hogy azért tesztnapon ahogy néztük, a tükör, kulcs stb. apróságok anyaghasználata az egy 50-es olcsó robógóhoz volt hasonlítható... -
Micsurin
nagyúr
válasz
JoinR
üzenetére
Ideális nem ideális kell villantani szoftveres oldalon is sajnos oda meg egy szimpla háttér kód az érzékelők számára + szerver kapcsolat hááát nagyon karcsú projekt munkának elmegy de a szakdogához kevés.

Házinak jobb ez a téma... úgy van idő vele szórakozni és nem nagy kaland ha 3x kell újratervezni menetközben.

F1DO látom nem érted neki is szórakoztató a témakör láthatóan ergo nem a végtermék a célpont.
Nálam meg furcsán néznének. 
csongi Köszi!
A jövő héten ránézek a témára. -
vlevi
nagyúr
Múltkor volt szó a Benelli TRK 502-rol.
Itt egy másik, szintén kínai, olcsóbb alternatíva, CF MOTO 650.
Semmit nem tudok róla, csak azt, hogy itthon ennek is 2.2 körül van az uj ára.
[link]
De lehet, hogy egy használt, V-Strom, amihez vannak dobozok, kozepallvany, satöbbi kiegészítok, jobban hangzik, csak azért, mert japán, és kb 15 évnyi tapasztalat van vele. -
JoinR
őstag
válasz
Micsurin
üzenetére
Az enyém csak házi projekt, szerencsére

A neurális hálók elég komoly útvesztő tud lenni, nem egy ideális szakdoga téma, az biztos. Nálam nem lesz semmi predikció, csak logolás.#128801 F1DO: nem küzdelem, hobbi
amúgy használtam ilyesmi programokat (RaceChrono, Trackmaster), de én live-streamelni szeretnék, plusz nálam rá van kötve a vízhőfok, stb., azt már nem olyan egyszerű integrálni egy ilyenbe.
Meg hát amit küldtél, csak a sw 100$, nálam az egész projekt annyi max. -
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Közben persze néha utolérek valakit, előzök, vissza a külsőbe, alapvetően tempomat, de néha kikapcsol pl egy fékezésnél, újra aktiválom, intek a mellettem elhúzó motorosoknak, stb. Ehhez a tiszta állapothoz minimum innom kéne
vagy drogoznom.

A jövő héten ránézek a témára.