Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz palfitom #118479 üzenetére
2.4 JTD?
Szépek!Csongi+Polemius: köszi 15k lesz a szimering és porvédő duo.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Geresics
addikt
válasz palfitom #118479 üzenetére
Gratula!
Ha van kedved, akár ezzel a fotóval, akár egy szépen megkomponálttal szívesen beteszünk az összefoglalóba, csak írd meg a részleteket!
Pl.: geresics - KTM 1190 Adventure (2016) - Pécs(#118488) djeperto
Mikor az onroad-nak csináltam a Honda NC750X DCT tesztet, akkor volt alkalmam játszani az automatával, és bevallom, én imádtam! Ha még egy hétig nálam lett volna, akkor a motorozást messziről elkerülő haverom is tuti rá tudtam volna beszélni, hogy egy ilyennel el tud jönni velünk mindenhova!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
-
Geresics
addikt
válasz palfitom #119327 üzenetére
ha zsibbad, akkor támaszkodsz a kormányon, ami nem jó. Tankot combbal szorítani, és lábból+törzsből kell tartani. Állítólag. Nem tudom, nekem csak olyan motorom volt eddig, amin ilyen gond nincs
(#119328) norbert1998
Az a dolga, hogy szorítson, de azért annyira ne, hogy fájjon. Ahogy baboss írta, otthon célszerű legalább egy sorozatepizódnyi időt benne eltölteni.szerk.:
(#119335) yodamastah beelőzött[ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Micsurin
nagyúr
-
Topiccsendőr
addikt
válasz palfitom #121400 üzenetére
Bar nem Delo, Shido LiFePO4. Nagyon konnyu a gyari akkuhoz kepest, es nagyobb a fedelzeti fesz is melegben. 12.8 a 12.3 helyett.
20 fok alatt lathatoan kisebb a nyugalmi fesz. Mindig biztosan indit, csak a hidegre erzekeny. Merulni joval lassabban merul, mint a gyarival. Nagyon hidegben, 0 fok kornyeken nem hasznaltam, de nem hiszem hogy azt annyira szeretne.Explosión de dos tiempos
-
hugi0
őstag
válasz palfitom #121400 üzenetére
Miert van szukseged Lithiumos aksira ?
Felhasznalas szempontjabol (indito akkumulator), nincs jogosultsaga a savassal szemben.
Az ara 4x anyi, ellenben az elettartalma nem eri el ezt az erteket. - raadasul + toltot is kell venned hozza.
Jo dolog a Lithium aksi, de csak 2 helyen - az egyik a kis suly, a masik a kis terfogat."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
-
hugi0
őstag
válasz palfitom #122997 üzenetére
Aliexpress. - de most mar kapni olcsobbakat is.
- a sajatom a legtobb esetben ugyan azt mutatja amit a benzinkuton a pumpak.
Az olcsobb-rol nem tudok erdemi infoval szolgalniNekem szerencsem volt, mert valaki megvette (ali-n) nem jott be neki, es igy jofogasrol "kukaztam".
- olcsobb is volt egy kicsivel es varni sem kelelt ra.Most is van egy darab TPMS a jofogason 13,000-ert - amit olcsobbkent linkeltem (24 euro).
Megveszi maganak, nem jon be - radob 5000Ft-ot es hulyenek nezi a nepet."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
-
runner 125
nagyúr
válasz palfitom #127584 üzenetére
De h kezdesz el felújítást, amikor ehhez a blokkhoz új alkatrész maximum néhány csavar lesz?
Felejtős. Bontott cuccokból tudod újítani. De ha találnál is gyári újakat, ahogy persu is írta, gazdaságilag nem érné meg. Megkockáztatom azt is, h ha elérhető lenne minden alkatrész újonnan, a működő motor piaci ára nem fedezné!Szóval itt nincs sok kérdés. Bontott blokk, ahogy kb mindenki megírta már az első infonál. Ha meg nincs meg a bizalom a beépített bontott blokkal, adja el, de legalább úgy már működőképes lesz.
Ezt csinálná mindenki.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz palfitom #127782 üzenetére
A 99%-uk! A maradék 1%-ot meg elkezdik idővel felülről bsztatni, h legyen kretén. Ilyen ez, amikor bizonyos korszellem bennragad mind a mai napig 1-1 intézményben...
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Fáraó
őstag
válasz palfitom #129008 üzenetére
Az utóbbi pár évben sokat javult a helyzet, szerencsére inkább jár a vonat mint nem, és már pontosabbak is. Telefonon elég ráfigyelni mikor jön a következő szerelvény és lehet kalkulálni meliyket éred el. Plusz reggel és délután is elég sűrűn járnak.
#129009 Econ
Igazad van, ebben (is?) szerencsés vagyok. Ha távolabb laknék valószínűleg kerékpárral mennék az állomásra.VIGYORRRGAZMUS.....
-
Hőguta
csendes tag
válasz palfitom #130984 üzenetére
Igen.Ott a GPS is marad a motoron.Mennyivel jobb lenne nekünk is olyan környezetben élni ahol nem kellene mindet zárni.Bár biztos hogy nálunk is vannak kivételek,de én azért zárok mindent.Van amikor azért viszek a hátsó dobozhoz még 2oldaldobozt hogy a ruháinkat be tudjam zárni ha gyalogtúra előtt átöltözünk.A sisak meg szigoruan sisakzárral biztosítva,néha tárcsafékzár.Tudom hogy ez sem garancia ha vinni akarják semmi nem akadály.De a tudat...
-
Micsurin
nagyúr
válasz palfitom #131732 üzenetére
Mea culpa most megy még csak az első kávé, a tegnapi nap kicsivel több mint 29 órásra sikerült.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
törölt tag
válasz palfitom #132039 üzenetére
Én nem ítélem el a szülőket azért, hogy gyászukban próbálnak felelőst találni. Egy gyerek elvesztése kb. feldolgozhatatlan tragédia a szülő részéről. Nagyon nehéz elfogadni, hogy a gyereked, akit az életednél is jobban szeretsz, 19 évesen meghal úgy, hogy ő is hibás volt. Amúgy már márciusban az eredeti cikkben is pedzegették, hogy a mentőautó sofőrje is felelős lehet. Függetlenül attól, hogy a srác "fénysebességgel" csapódott a mentőbe.
Én csak egy kameraállásból láttam az esetet, nem voltam ott, nem vagyok igazságügyi szakértő, majd kiderítik, ki és milyen arányban volt felelős a balesetért. A srácot ez már nem hozza vissza.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz palfitom #132273 üzenetére
Ezen mit nem értesz? Minimum 125 cm3-es.
Nem tudtam,hogy már motorosoknál is alcsoportok vannak. Anno nem volt külön pl supermotosok topikja
Hm. Kár volt eladni az sm610-et. Már egy millát érne legalább[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
HoaryFox
őstag
válasz palfitom #133563 üzenetére
Tavaly én is f.stam ettől, de a Kiskawát ugyanolyan állapotban találtam tavasszal, mint ahogy télen eltettem. A kulcs szerintem, hogy tényleg motorponyvát kell használni, aminek ilyen jó puha a belső fele.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
sztanozs
veterán
-
Geresics
addikt
válasz palfitom #134440 üzenetére
Engem autóval egyszer azért kurtak meg, mert miért bántom szegény galambok lelki világát!
Pécsett 2x2 sávos főúton mentem, és az egyik kanyarnál valami teherautóról leburulhatott egy rakás mag. A dögök ott csipegették a külső sávban, és nem érdekelte őket, hogy jövök. A belsőben teherautók előzték folyamatosan a béna tanulót, szóval bemenni nem tudtam, ezért gondoltam rádudálok a galambokra, hogy húzzanak már el. Na ez nem tetszett a vizsgabiztosnak, mert szegény galambok. Ma már simán keresztülgázolnék a rohadt szárnyas patkányokon!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest