- bitpork: Balcsis tali 2026
- PSti: Volt már problémád az új típusú VGA csatlakozással?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Egy akkus fűnyírók összehasonlítása: OBI (LUX) - ALDI (Ferrex) - LIDL (Parkside)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Pajac: Vízibicikli
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
-
nuke7
veterán
-
blueye
veterán
-
nuke7
veterán
Valaki tudja, hogy tudom disconnectelni az EarFun clipet automatikusan miután vissza teszem a tokjába?

-
blueye
veterán
-
sysrq
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kipróbálni egy "fülre kapaszkodós fülhallgatót", s a Clip 2-re esett a választásom.
90%-ban podcastokat hallgatok és telefon hívásokra használnám.
Kérdezném, hogy ágyban, fekve mennyire használható, illetve a mellettem fekvőt mennyire zavarhatja a kiszűrődő hang?
+1 kérdés, hol érdemes megvenni?Az első kettő megválaszolhatatlan kérdés.
A gyártó oldaláról nyugodtan veheted. -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Szeretnék kipróbálni egy "fülre kapaszkodós fülhallgatót", s a Clip 2-re esett a választásom.
90%-ban podcastokat hallgatok és telefon hívásokra használnám.
Kérdezném, hogy ágyban, fekve mennyire használható, illetve a mellettem fekvőt mennyire zavarhatja a kiszűrődő hang?
+1 kérdés, hol érdemes megvenni? -
macilacipaci
tag
Most jött új készlet. 200db. Meg is rendeltem. Szemüveges vagyok. LDAC miatt veszem.
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
-
sysrq
őstag
-
blueye
veterán
-
sysrq
őstag
-
blueye
veterán
Még nem tapasztaltam halkulast, nagyon stabilan viselkedik. Volt egy hat órás maraton, ott már azért kicsit zavaró volt, de nem fájdalmas. Ha nem vezetek vagy nem foglalt mindkét kezem, leveszem. Nem tudom hol kellene hordani közepén kényelmes, ha az alsó őt negyeden van akkor van a hangszóró a legközelebb a halló járathoz de ott zavar. Feltöltve érkezett, munkanap használom még csak 51%-ig merült a tok.
Ez a szakadás pár méterre történik a telefontól ahol más BT fülesek bőven működnek.
Írtam nekik. -
sysrq
őstag
Még nem tapasztaltam halkulast, nagyon stabilan viselkedik. Volt egy hat órás maraton, ott már azért kicsit zavaró volt, de nem fájdalmas. Ha nem vezetek vagy nem foglalt mindkét kezem, leveszem. Nem tudom hol kellene hordani közepén kényelmes, ha az alsó őt negyeden van akkor van a hangszóró a legközelebb a halló járathoz de ott zavar. Feltöltve érkezett, munkanap használom még csak 51%-ig merült a tok.
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Scarbirnak nagyon tetszik

Remélem ma megkapom én is. -
sysrq
őstag
Megjött, eddig kényelmes, tetszik.
-
blueye
veterán
Nem úgy tűnik mintha a hozzászólok elájultak volna, a megélhetési influenzások szoktak ajnározni minden szemetet.
Előrendelésben vettem egyet, keddre ígérik, nem a fordító miatt, szemüveggel ez tűnik a leg viselhetőbbnek. És próbára ez volt a legolcsóbb.
Azt nem értem miért volt az euró/dollár ár ugyanaz, dollárban vonta le a számlámról, persze örülök ennek a kis spórolásnak is."Azt nem értem miért volt az euró/dollár ár ugyanaz" ez earfun-nál általában így van

-
sysrq
őstag
Nem úgy tűnik mintha a hozzászólok elájultak volna, a megélhetési influenzások szoktak ajnározni minden szemetet.
Előrendelésben vettem egyet, keddre ígérik, nem a fordító miatt, szemüveggel ez tűnik a leg viselhetőbbnek. És próbára ez volt a legolcsóbb.
Azt nem értem miért volt az euró/dollár ár ugyanaz, dollárban vonta le a számlámról, persze örülök ennek a kis spórolásnak is. -
blueye
veterán
-
pusszycat
nagyúr
Nem kell tőle elájulni ez egy normál füles tulajdonképpen csak használja az AI fordítást, ezt kis software mokolással bármelyik füles tudná. Szerintem.
-
blueye
veterán
Az én levelező szolgáltatómnál (zoho.com) nincs ilyen, csak Spam mappa, de azért köszi. Ha holnapig nem jön meg a kód akkor úgyis írok a Support-nak.
(Amúgy 2024 év végén már a regisztráció sem ment magától, az aktivációs kódot nem küldte ki a rendszerük automatikusan, akkor is az ügyfélszolgálat segítségét kellett igénybe vennem. Amúgy ezt leszámítva sohasem volt még baj a szolgáltatómmal.)OK, csak azért írtam mert gmailen ott van. 👍
-
calei
csendes tag
Az én levelező szolgáltatómnál (zoho.com) nincs ilyen, csak Spam mappa, de azért köszi. Ha holnapig nem jön meg a kód akkor úgyis írok a Support-nak.
(Amúgy 2024 év végén már a regisztráció sem ment magától, az aktivációs kódot nem küldte ki a rendszerük automatikusan, akkor is az ügyfélszolgálat segítségét kellett igénybe vennem. Amúgy ezt leszámítva sohasem volt még baj a szolgáltatómmal.) -
blueye
veterán
-
calei
csendes tag
Én az első napon iratkoztam fel a kedvezményes kuponra és még nem kaptam semmit...
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Én egyre jobban szeretem a Clip kialakítást, főleg szemüveggel együtt viselve kényelme és jó levegőzése miatt, ha egyedül megyek ki a rekortán pályához vagy az erdőbe sétálni/futni, ez az alap választásom. A felülről kampóval fülre kanyarodó fülesek kényelmetlenebbek nekem.
-
HercsY
csendes tag
Kuponnal megrendelve! Kíváncsi vagyok rá mit nyújt kényelem és hangzás terén ez a kialakítás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- pitaka ès gyàri samsung tok s26 ultrához
- MacSzerez.com - Apple iPad 11" Magic Keyboard / Magyar / Garancia!
- Razer Kishi mobile controller
- ÚJ Ugreen Nexode 145W Autós Töltő (Kihúzható USB-C kábellel, 4 portos) Hibátlan!
- Apple Airtag 1 Pack (1st Gen.) Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- 27% - Corsair Premium 12+4 Pin PCIe Gen5 12VHPWR 600W fekete-fehér tápkábel
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5166