Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
ath
senior tag
válasz
Geresics
üzenetére
Akit egy szerpentinen, vagy más kanyargós úton lenyom egy átlag autó, az biza valamit nem jól csinál. Pont.
amikor először mentem a 24-esen, relatív gyors tempóban, akkor is letolt egy bömös. miért? mert egyszerűen nem volt a komfortzónámban az, hogy egy vadidegen terepen annál a tempónál jobban kenjem neki. -
Geresics
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Nem értetlenkedek, csak a "1000 ccm és 150-160 ló alatt nem igazán van élet" kijelentés szerintem nem igaz.
De igazad van: mindenkinek mások az igényei! Az enyémeket tökéletesen leírtad! 
"200 lovas autóval könnyen körbeautózható egy ilyen motor"
Először is a 200 lovas autó motor megfelelője nyilván nem az én túraendúróm, másodszor is csak olyat előzök meg, akit utolértem - márpedig nyilván nem ok nélkül értem utol: gyorsabb a tempóm. Ha köcsögösködni akar, 200 lóval már tud. Ha akar. Pláne, hogy az én motorom vége valahol 160-170 között van......és mindenki más:
Akit egy szerpentinen, vagy más kanyargós úton lenyom egy átlag autó, az biza valamit nem jól csinál. Pont. Lehet, hogy erős/tuning autóról van szó, de még akkor is! Mennyi alatt gyorsul százra? Átlag: 11, komolyabb: 7mp? Na most akkor mindenki írja ide, hogy az ő motorja mennyi alatt? 4mp? 5mp? Ha pedig 50-ről kell megindulni, akkor mekkora a motor tömege? 200-250kg? És az autóé? Naugye...
Akit pedig a kanyarokban fogott meg az autó, az sürgősen fáradjon el a legközelebbi vezetéstechnikai tréningre, mert ott komoly bajok vannak... Nekem egy szaros túraendúróm van, TKC 70-es félterep gumikkal, mégis tudom, hogy hogyan kell kanyarodni! Sávon belül maradva is olyan ívet lehet fogni a motorral, ami akár 20-30km/h-val nagyobb kanyarsebességet eredményezhet! Mondom, félterep gumi, és endúrós futómű mellett, szumma 48 LE-vel! Akkor mivan? Jó-jó, nyilván egy Ferrari megver mindenhol, mert 3,9 alatt gyorsul 100-ra, és olyan futóműve van, hogy kirázza az összes fogtömésed... De aki szupersportkocsival akar versenyezni, az nem az én motorommal áll neki...és Mosquito34 jól írta: ne az én tempóm/tudásom vegyétek alapul, mert az a béka segge alatt van! Tényleg! De legalább tisztában vagyok vele, és ennek megfelelően csinálom a dolgokat!

Teasüti - "így se éreztem magam biztonságban"
Akkor bizony el kell engedni! Ha menni akar had menjen! Annyira sose siess, hogy ne érj oda!
Szólottam, UFF!
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hát nem tagadom. De szerintem ahhoz nem kell nagy tudás, hogy 60-ról kilőjjél, mint a golyó. Megvolt a kapaszkodj-mert-leesel effektus is (csúcson forgott, ahogy írtam), de vhogy nem csökkent a távolság köztünk.
Nem hogy nem forgattam el eléggé, inkább az volt a gond, hogy nem váltottam el. Bár 4-esben is már 120 mérföldet karcoltam, annál gyorsabban már nem akartam menni.
Minden kanyarból kijövet olyan 6-8k között indultam, de az egyenesekben mégsem tudtam behozni, amit a kanyarban elvesztettem.
Más pilóta lehet röhögve elmegy neki.
Én azért nem mentem le full retard módba, így se éreztem magam biztonságban. -
Lomha 8V
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Lehetett az komolyabb tuning gép is. Durva szerkezetek járnak az utakon és kívülről nem látszik rajtuk semmi.

-
yodamastah
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
5-600 ló kell autóba hogy úgy menjen egyenesben mint egy 600as sportmotor. MIndez kb 200-220ig igaz, utána elkezd erőlködni a 600as, nem tudja már úgy tolni a levegőt.
Ha jött veled a type-r, akkor csirkén húztad neki nagyon. 1-ben csúsztatott kuplunggal tartani 1kerekezés határon, aztán mehet nyél,tiltás előtt váltani csak. Így kb 8-9 sec között kell legyél 200on, a typer az tuti nem megy így közel sem.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Teasüti
üzenetére
Fazer 1000-el jöttem Balaton irányából Litéren keresztül rá a 8-as autóútra, jól fel volt torlódva a sor Veszprém irányába.
Az elején megpillantottam egy Audi TT és Mitsubishi Lancer EVO 9-et, nem is kellett több, gyorsan odaálltam melléjük, kikanyarodva rálépett a gázra mindkettő, én pedig tövig csavartam a gázt.
Nyúltam el tőlük, a TT mintha állt volna az EVO mintha sétálna én meg elrohanok mellette.
Mire visszanéztem nagyon nagyon távol voltak.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Igen, megint belefutottam a sztereotipiak csapdajaba. Nem mindegy milyen v2, meg epp annak milyen az attetele. Egy egykettes kethengeressel szerintem nem tud mit csinalni semelyik negyhengeres alul. Ha epp olyan az attetel gyarilag

De az r1 en is tudok ugy ulni, hogy hiaba nyelezem le 1-2-3 ban, nem fogja emelni az elejet. Meg A mode ban sem. Kicsit hatrebb ulok, es nem figyelek ra, hanyattbsz. Szoval akar mondhatnank azt is, hogy nem eleg eros
-
Teasüti
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
A hétvégén egy 2009 körüli Civic TypeR-t értem utol lámpánál. Magam is meglepődtem h utána mekkorát gyorsult 180-ig. Pedig csak 200 ló körüli, 2000-es szívómotor van benne.
Egyik nap egy kis seggrakétával játszadoztam kicsit. Vmi tuning Mini Cooper, szép hangja volt. És nem csak a hangja volt szép.
Konkrétan úgy ment, mint a 600-as CBR-em.
Hiába forgattam csúcson, épp csak tartani tudtam a lépést. Amíg nem jött kanyar, mert ott én azért nem voltam annyira kamikaze, főleg ismeretlen kanyarokban. Na meg eleve autó, gyorsabban kanyarodik.
Így is már a komfort zónámon kívül motoroztam, országúton. Nem vagyok hozzászokva a kanyar előtti intenzív fékezésekhez.
Na szó mi szó, kezd kicsit átalakulni a világnézetem. Eddig azt hittem csak a szupersportkocsiktól kell óvakodnom, de egyre inkább olybá tűnik, hogy a 600-as motorok nincsenek olyan magasan a táplálékláncon.
-
Mentolka
senior tag
Esetleg a Triumph-ok 3 hengerrel? Állítólag egész simán járnak.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Bandit 1200
5.ben nyomatékgyorsulás,
100-140 3.5 sec
140-180 3,5 secAzért ez eléggé nyomatékos, érzésre a V2 amúgy sokkal vadabbnak tűnik, azt a valóság mást mutat.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
XT klubbosokkal egyszer gurulj majd,mondjuk csak egy Szentendre-Dorogi tó kanyart.
Most ne Geresics tempója/tudása legyen a mérce. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Azt elhiszem, annak tudnék örülni. A kicsi, vizes Bandikát ki kellene egyszer próbálnom... (Amúgy jelenleg a Honda NC700X - 750X borzolja a kedélyeimet, de - számomra - elérhetetlen árban vannak.)
szerk: és kizárólag ABS-szel!

-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Volt FZS1000 és VTR1000f, mentem SV1000-el, az FZS jobban volt használható már alulról is, az 1000 V2 nagyon nem szereti a 3500 alatti fordulatot.
Ott csak prüszköl, csapkodja a láncot, az FZS 60-80 között olyan szépen tol nyomatékból hogy öröm volt nézni a VTR és SV 100-110 alatt nagyon beteges.
És ahogy a fordulat emelkedik az FZS szépen lelépi mindkettőt. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
V4 sornegy motorok helyett inkabb azt mondanam hogy ezresek. Teljesen mindegy az epitesi mod.
Tobb nyomatek, amit azonnal elkurnak egy nagyonhosszu egyessel, ami kb 150 ig tart. Plusz 1234 ben van benne "fojtas" -
ath
senior tag
nagyon csúnya baleset volt az m7-en a tárnoki kihajtó környékén
valamilyen bmw volt, valószínűleg gs. feje letörve, a hátsó kerék kiszakadva valahol.. a motor mellett bukó a fűben.. az embert nem láttam, előttem ért oda nemsokkal a mentő, remélem nem lett komoly baja 
-
runner 125
nagyúr
válasz
Teasüti
üzenetére
V4-es, sor 4-es motoroknál jellemzően a több LE, arányaiban több nyomatékkal is jár. Ezért nem emeltem ki most konkrétan a nyomatékot.
Mint írtam ahol nekem több erőre volna szükségem, az a 120-ról kilövés. Hiába rakom vissza 4.-be és lódul meg, az már nem az a fajta qrvárakapaszkodjunkbelémertjönfelazeleje gyorsulás.
Illetve persze alsó tartományban is örülnék nagyobb tolásnak, pláne 2 személlyel.geresics
Miért értetlenkedsz ezen? Mások a felhasználó szokásaink, igényeink, eleve más kategóriát hajtunk. Mentem nem egy ilyen motorral, számomra iszonyú kevés. Városba, agglomeriációba, A-B motorozásra bevásárolni okés, de a 140-150-es utazó elképzelhetetlen velük, illetve a futóművük is korlátozza a komoly kanyartempót.
Téged elvisz tökön paszulyon az a 48 ló, mert neked arra kell, h 110-zel kicsorogj a világból és erdei utakon gurulj, én meg szeretek tempósan közlekedni, kanyarogni és kellően gyorsulni."Néhol persze találkoztunk "autóversenyzőkkel", ott kicsit jobban ki kellett használni a motor lehetőségeit, de így is esélytelenek voltak, nem is értem néhány autós mire gondol, amikor elkezdi tolni neki..."
Ezt meg mindketten tudjuk h egy 48 lovas 1 hengeres motornál közel sincs így.. A 200 lovas autóval könnyen körbeautózható egy ilyen motor, nem beszélve a végsebességről.
A hétvégén egy 2009 körüli Civic TypeR-t értem utol lámpánál. Magam is meglepődtem h utána mekkorát gyorsult 180-ig. Pedig csak 200 ló körüli, 2000-es szívómotor van benne. -
ALI_G
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
1000-es sor4-ek egyesben nem engedik a teligázt ha jól rémlik. Sőt, még az r6r-emben is volt valami gázlimit, de javíts ki ha tévedek. Igaz az az R1 3-ikban is kerekezik gázra, enyém meg csak 2-ben
leáttételezve.Nem követtem mi itt a sírás oka, de egyenesben a 200 ló is elfogy egyszer

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Mentolka
üzenetére
Az epitesi mod nem szol bele a nyomatekba. Teljesen mindegy, hogy V vagy sor. A hengerek szama keginkabb a meghatarozo, ilketve a maximalis fordulatszam. Tehat egy v4 1000 ami forog 13000 et nem lesz nyomatekosabb egy ugyanennyit forgo sornegy ezernel alul.
Ugyanigy egy sor2 kb ugyanaz mint egy v2. Nagyon leegyszerusitve.
De egy sorketto nem lesz olyan finom, mint egy sornegy. -
Mentolka
senior tag
Na és a sorkettesek?
A V2 hangjával, és a sor4 finomságával, majd 90LE. Ott sem kell tépni, hogy menjen a gép. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Ertem amit mondasz, de egy 4 hengeres motor, ami 12-13 at forog, annak altalaban annyira elhuzzak az egyeset, hogy a nyomatek erzethez mar 70-80 al kell menned egyesben. Valoszinuleg azert is, hogy korforgalomban egy rossz gyorsitasnal, rossz aszfalton ne menjen ki alolad. Plusz az elso 4 fokozatban le vannak szedalva rendesen. Mentem egykettes bandittal, karbis fzs 1000 el, de alul v2 nyomatekot nem tudtak hozni. Pedig az fzs 1000, gsx 1400 az euro minuszketto. Vagy en leattetelezett v2 vel mentem, mert akkor kapott uj lanckereket, meg lancot. Na majd felulok megint valami olasz szarra, es osszehasonlitom

-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Geresics
addikt
Most komolyan megint ott tartunk, hogy 1000ccm/100LE alatt nincs élet? Nanemár!

3 nap alatt 2000 km-t tettem meg a 48 LE-s 650-es motorommal. Nem éreztem sehol kevésnek, egyedül a Szarajevó előtti autópályán voltam hátrányban a többiekkel szemben (900+ccm/75+LE a másik hámrom motor). Ja, versenypályán nem voltunk, a közút pedig nem versenypálya...
Néhol persze találkoztunk "autóversenyzőkkel", ott kicsit jobban ki kellett használni a motor lehetőségeit, de így is esélytelenek voltak, nem is értem néhány autós mire gondol, amikor elkezdi tolni neki... -
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ezért kell nakedbikokat venni, pont erre vannak kitalálva, ott vannak az GSF1200 Banditok, GSX1400, XJR 1200/1300, ezek mind mind a nyomatékról szólnak, 80-100-tól olyan erő van alattuk ami minden igényt kielégít.
Hondának ott az X11 vagy a Yamahának a karbis FZS1000, tökéletes gépek mindennapos használathoz, alul és középtartományban nyomatékosak, felül is rohadt erősek, túrázni is alkalmasak utassal és csomagokkal. -
HSM
félisten
válasz
-Mike-
üzenetére

(#88062) Teasüti: Nekem pont tetszenek az éles, sajátos vonalai. Az alja tényleg szokatlan, hogy üres, de miután hozzászoktam, nekem már abszolút nem hiányzik onnan semmi.

Sajnos amit linkeltél csak egy amolyan "fan-art" (ami amúgy szerintem is tetszetős), a legfrisebb létező SV1000 évjárat kb. 2006-os.

Frisebb motor csak az új kacsacsőrös DL1000 ezzel a blokkal. [link] -
Teasüti
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
És az utast hova rakom? És a dobozokat (ha úri kedvem úgy tartja)?
És hol van a szélvédelme (Z1000SX)? -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Teasüti
üzenetére
Igen, persze, lattam a felveteleket rolad...

-
Teasüti
nagyúr
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Érdekes egy jószág. Sosem hallottam még a márkáról. Mi az a kerék a tankon? Mit kell ott hajtani? Benzinpumpát szíjjal?

-
Teasüti
nagyúr
Okuljatok a hibámból! Csapó 2.

Ma majdnem eltaknyoltam. Csak átgurultam egy autómosón, és a kijáratnál vagy elkapta a hátsó kerék azt a szegélyt, ami hosszában középen a padlón van (nem tudom milyen szerkezet az), vagy vmi qrva csúszós a padló, de a hátsó kerék úgy megindult oldalra, mintha jégen lettem volna.
És ezt egyesben kis gázzal. Minden nem létező krosszos tudásom latba vetettem, ahogy letalpaltam sarokkal, hogy ne essek el. És megúsztam. Érdekes élmény volt érezni a hátsó kereket elforogni kis gázon.
Na mindegy. Rerkesen mentem be és retkesen jöttem ki. Nincs egy működő nagynyomású kézi mosó a városban... -
Teasüti
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
V2-ből még nem találtam sporttúrát, ami tetszik. Pedig annak a hangja is jobban bejön, mint a sor4. Kawasaki Z1-essel felveszi vmi a harcot ár/értékben? Sokak szerint a kategória legjobb motorja.
-
Topiccsendőr
addikt
Egy szep karcolas stock 1 gen r1 el
A feltavnal felvillano olajszint (igen szint, nem nyomas) jelzo tipikus 1 gen betegseg (a vezlancfesszel egyutt), ha sokat van 13 000 kornyeken, a szelepfedelnel osszegyulik az olaj, mert nem tud visszafolyni. Nagyobb olajcsatornaval kikuszobolheto, ezt szoktak felfurni. Napi fast fact.
-
Laca1212
őstag
Részletesebben?

(#88050) Teasüti:
A mágneseknél nincs semmi...különben nem tapadna... Matricát? az egész tankor matricázzam össze?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Teasüti
üzenetére
Ezert kell v2 1000, vagy 1200. Az alul is combos.
Egy negyhenger ezer alul szerintem nem eros. Rettento hosszu az egyes. Ahhoz hogy eletkozeli elmenyed legyen, azt is le kell attetlezni. Szoval egy egykettes rc8 az alul olyat tol, hogy nem kell 300 al menned, hogy erezd, van ereje. -
Laca1212
őstag
Tankot mivel, hogyan lehet védeni mágneses tanktáska karistolásaitól?
-
ALI_G
veterán
Sziasztok!
Szeretnék venni a robogómhoz telefontartót amit a kormányra tudok rögzíteni. Amit találtam vízálló minőségi az csak iphonera jó, nekem viszont lg nexus 5 van.
Tudtok valamit ajánlani? ebay, amazon, stb jöhet. Örülnék ha a bicajra is tudnám rögzíteni
ps: bocs ha nagyon off

-
Teasüti
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Az nyomaték amiről beszélsz, nem ló.
Én is keveslem az enyém 8k alatt. 10k-nál van a nyomatékcsúcs. Úgy érzem 6k alatt semmit nem csinál, ha húzok egy kövéret.
Ellenben ~120 ló elég arra, hogy vmivel 200 fölé repítsen. 160 lóval meglenne a 280 talán. Kérdésem: mikor a jó életben fogok/kéne kimotorozni 280-at? Minek? Ellenben 1-esben elmegy 130-ig, ami király.
Viszont többre értékelnék egy alul nyomatékos gépet, amit nem kell szétforgatni, hogy menjen. Nem mintha nem élvezném, de kéne erő 6k alatt is.
Szóval távolabb lévő fokozatok és több nyomaték alulra. Ez hasznosabb lenne, mint +50 ló a fordulatszám tartomány tetejére. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Pontosan jol tudod mirol beszelek
125 tel ugyanojan jot lehet motorozni. Ne menj at telthazas mernokbe 
-
HSM
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
"hamar rájön, h 1000 ccm és 150-160 ló alatt nem igazán van élet"
Jajj....
Én azért jól elvagyok a 72-vel is.
Azért még éppen nem gurul vissza az emelkedőn. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Jah, tudjuk, 90-nel jársz az R1-gyel, jellemzően a szomszéd város közértjéig és 3500-nál mindig elváltod.

-
vendingo
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Bovden jó lesz tartaléknak.
A kopott lamellák okozhatnak ilyen tünetet, hogy hosszú a kuplung út?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Szerintem egyaltalan nem igy van

-
runner 125
nagyúr
válasz
-Mike-
üzenetére
Amúgy tényleg így van. Akit egyszer elkap az íze, hamar rájön, h 1000 ccm és 150-160 ló alatt nem igazán van élet. Mondom ezt úgy, h az enyém is "csak" 800-as és alapvetően elegendő a teljesítménye mindenhova. Persze 120-ról való dinamikus előzéshez vissza kell durranti 4.-be, s úgy már kellően meglódul, de néha én is elfogadnék egy plusz 40-50 lovat.
Agyalok is h kéne másik, de idén alig raktam bele 2000-et eddig, építkezés, egyebek, ez a nyaram most ilyen. Aztán lehet megtartom és tényleg veszek mellé egy 450-es endurot.
-
vendingo
veterán
Sikerült rendelnem kuplungbovdent, de tuti nem az a baja. Maximumra kivan tekerve mindenhol, ennyit a büdös életben nem tud nyúlni egy bovden, szóval mással lesz a baj. Ismerős továbbra is azt mondja, hogy a lamellák szarok, azért ilyen hosszú a kuplung út.
Tudom tudom, szét kell szedni, meg kell nézni, de baromira a nyakamon van a túra, illetve jövő héten is motorral megyek nyaralni

Holnap keresek egy szakit, aki vállalja extra gyors határidővel a nézést, szerelést. 2 héten belül le kell ügyeznem. -
Tarill
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
lehet, sőt. tisztítsd le aztán meglátod úgyis
-
Gaboman
nagyúr
válasz
AllTheBest
üzenetére
Szar lehet a sorőrnek aki vezeti, szívesen helyet cserélnék vele.

-
ath
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
hehe, egy szitokszoszamlalot azert megneztem volna

-
freelanced
addikt
válasz
Tarill
üzenetére
De lehet attól is, hogy sokat állt? Igazából olajos a teleszkóp gondol az mar nem jó jel. Azt lehet tudni hogy olajból milyen menjen bele? Jövő heten akkor megcsináltatom.
Szimeringbol milyet érdemes? Vagy nem kell nagyon aggodni rajta?
Kormányvéget is kene cserelnem mert lóg. Kérdés hogy milyet fogok kapni.
Mike
Emlékszem az első kommentedre amit nekem irtal

-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Az RS gyari allapotaban nehezebb!

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Gaboman
üzenetére
Lattam

Mas:
Kicsereltem a vezlancfeszitot tegnapelott. A tanulsag annyi, hogy ha egy alkatresz a gyarbol osszenyomva jon meg, soha ne pattintsd ki.
Kivancsi voltam, hogy mit valtoztattak a fesziton, mert a regi egy kalap szar volt. Szetszedtem mindket feszitot. sem rugoelofeszitesen, sem olajfuratokban nem lattam valtozast, kiveve a menetesszar kialakitasaban.
Illetve abban, hogy ezt nem lehetett visszacsavarni sehogy alaphelyeztbe. 2 oramba tellett, mire kitalaltam a technikat, amit a vezermulanc soha nem fog. Megbizhatonak itelem ezt az update feszitot, ugyanis a vezlancnak nincs se satuja, se faterja, aki segit.
-
Tarill
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
jó lesz az
ha el is eresztené a folt akkor se durranva eresztene le hanem fokozatosan, hátul az elmegy a folyó teló legyen a következő 
-
AllTheBest
őstag
válasz
Gaboman
üzenetére
Itt is látszik, hogy milyen szépen megindult amikor elérte a fordulatot
[link] Itt a teljes videó is:[link]Az biztos, hogy veszélyes gép
Nem szívesen mennék vele, még a saját rs-em is szokni kell, mert az rs-em is tipikus 2t... egy darabig semmi és utána elkezd húzni szépen, ha minden jól megy akkor holnap megnézzük mit tud egy gs 500 ellen 0-100-ig, addig lehet rakni a téteket ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gaboman
nagyúr
válasz
AllTheBest
üzenetére
Képzeld el milyen könnyen lehet lapra tenni a 4T társaihoz képest, egyik kanyarból a másikba dobálni.
Egy RS125 súlyával vetekszik és egy 4T 1000 cm3 speedgép ereje rejlik benne.
Mennyire lehet ütős kombináció.
-
-Mike-
addikt
válasz
freelanced
üzenetére
"Mindenesetre örülök hogy 500ccm lett végül nem pedig kisebb ugy erzem ebbe egy darabig lesz "tartalék". "[link]
Sorry
-
freelanced
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Igazatok van akkor elengedem. Csak úgy érzem igy az első utam picit stresszes volt. De azert király volt.

Majdnem megöltek már most. Nyugodtan poroszkálok a főúton erre egy stop-táblás utcából keresztbe kb korulnezes nelkul át akart hajtani egy oreg fószer.
A szerelő korrekt volt a hátsó fékbetét nagyon durván el volt kopva. Ki lettek cserélve a szűrők a folyadékok, így mar nyugodtabb vagyok. Végül Ate fékfolyadék került,nem tudom azt ismeri-e valaki de biztos jó lesz. Végül maradt 2x500 ml Dot4es MOL fekfolyadek majd kell kezdenem vele valamit.
Lehet hogy könnyezik a teleszkóp is ahogy néztem, bár nem tudom az is lehet,hogy csak a sok állástól van.
Mindenesetre ma kb. 100 km-t mentem vele az alatt jol teljesített majd meglátjuk.
Mindenesetre örülök hogy 500ccm lett végül nem pedig kisebb ugy erzem ebbe egy darabig lesz "tartalék".
A gumin csak azert aggódtam mert nem centiroztak meg semmi de elvileg bejelölték előtte hogy volt fenn.
Igen Bogyó, hátsó.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
freelanced
üzenetére
Hátsó gumi? Szerintem ne aggódj, a gumis tudja mit csinál.
-
Ferdzsoo
addikt
Holnap pannóniaring esti oktatás. Egy kicst kurv@ra várom!

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
freelanced
üzenetére
Figyi a céges autónak a defektes gumiját is foltozták belülről,az tart vagy egy tonnát. Amúgy mi gond lehet beőle? Volt ilyenből már gond? Statisztikailag van vagy 100 dolog tutira ami nagyobb esélyel vezet bukáshoz, minthogy folt van gomba helyett a gumiban. No meg gondolom a gumis tudja mit miért csinál. De ez saját vélemény...
-
Tarill
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
ne, most már hagyd úgy. 2x nem lehet ragasztani. jó lesz az

-
Gaboman
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Persu ezt sasold meg, egy kis csemege nekünk 2T rajongóknak: MMX 500.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
RAiN91
üzenetére
Nekem eleinte volt ilyen - mindkét újan vett sisakomnál (Kappa KV4 Jade zárt és Caberg Duke felnyitható állú).
A fejem bár átlagos alakú, de az M és L közötti méretű. Az L-eseket kilőttem (bár kényelmesek voltak felpróbáláskor - de ugye tágulni szoktak). Az M-eseket vettem meg, a Kappával hetekig, a Caberggel jó pár napig volt brutális fejfájásom, aztán kitágultak kellően, a kellemetlen érzés elmúlt. Most van két nagyon kényelmes, mégis tökéletesen passzos sisakom. Semennyit nem fordulnak el a fejemen.Hogy mennyit számít a fejforma és a sisak tágulása: egy másik fórumról ismerős sráctól - csak a buli kedvéért, sznobságból - biznyiceltem egy öreg Schubert zárt sisakot. Az L-es méretű, de annyira össze van tömörödve a hungarocell benne, hogy 3 számmal nagyobb a fejemnél. Halloweenkor dísztöknek jó lesz!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vlevi
nagyúr
válasz
RAiN91
üzenetére
Szerencsére nem.
Tavasszal cseréltem bukót, és év elején volt egyszer olyan, hogy új jöttem haza 300km után, mint akit agybafőbe vertek. Akkor megijedtem, hogy rossz a sisak, vagy valami, mert a korábbival nem volt ilyen gondom.
Aztán pár hete/hónapja kocsival mentem valahova, és akkor is ugyanilyen szarul voltam. Ebből arra következtettem, hogy nem a sisak volt a bűnös
Vasárnap pedig Radstadtból jöttem haza Nyíregyházára, minden gond nélkül. Néha, ha nem figyelek oda, akkor a bal fülemet be tudja gyűrni, de más gond nem merült fel az elmúlt 5 napban, 2500km alatt. -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Bukósisaktól nektek nem szokott fájni a fejetek, és púp lenni? Múltkori 600km-es túra után jött elő, aztán most is egyszer melóba menet

LS2 a sisak, ami amúgy kényelmes és nem érzem, hogy nyomná a fejem, de utána elég idegesítő, hogy napokig fáj a fejem. -
Moleman
addikt
Ha 530-as lánc kell, akkor reális a DID 530VX 20 ezerért? Van esélyem ilyet olcsóbban találni, vagy mást, ami még jó? Más típust nem is találtam eddig, ami kompatibilis lenne a Bandittal.
-
Tarill
őstag
válasz
freelanced
üzenetére
Nem vagyok folt párti, autóknál se, jobb az ha valami kitölti a lyukat is plusz belül is nagyobb felületet fed(gomba)
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
freelanced
üzenetére
Nem hiszem. Már ha a folt belül van.

-
freelanced
addikt
Megcsinálták a gumit de nem vagyok megelégedve. Mármint az a baj nem értek hozzá annyira. Folttal csinálták viszont a neten amikor olvasgattam ilyen opciót nem is láttam. Kéne aggódnom?
-
baboss
őstag
Augusztus 2-3 megyünk karikára Horvátba. Mire érdemes figyelni ?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motoros topic
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De igazad van: mindenkinek mások az igényei! Az enyémeket tökéletesen leírtad! 

Most ne Geresics tempója/tudása legyen a mérce.

valamilyen bmw volt, valószínűleg gs. feje letörve, a hátsó kerék kiszakadva valahol.. a motor mellett bukó a fűben.. az embert nem láttam, előttem ért oda nemsokkal a mentő, remélem nem lett komoly baja

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)