Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
bigdady
üzenetére
Elég valószínűtlen.
Erről jut eszembe. Nálam a nyomáskiegyenlítő tartály felső vezetéke nem vezet sehová, csak lóg a motor alján. Ebből lehet probléma? :-D
Akartam már kérdezni, hogy hogy lehet az, hogy ez a tartály nincs nyomás alatt üzemi hőmérsékleten? Vmi szelep tartja a nyomást a hűtőkörben? -
-
polimorf
tag
Ma leteszteltem a gépsárkány fogyasztását. Induláskor csurig tankolta, majd megtettem 103km-t a saját normál motoros tempómmal város 50-60 kint meg 90-120km/h, majd érkezéskor ugyan annál a kútnál sőt ugyan annál a kútfejnél ismét tele locsoltam és nagy meglepetésemre mindössze 4,34l fért bele.
Nagyon meg vagyok elégedve a monstrum fogyasztásával
Itt a számla:
-
-
rolcsi099
csendes tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hát nem is tudom mert mi csak össze raktuk

De egy sima bejáratás hogy van?
mert olvastam hogy 500-1000 kilométert kell járatni de tesom 150 kilométer után már rendesen hajtotta és ugyan ez a henger volt csak 125 ős 
Tudom hogy figyelni kell a fordulatszámra de mi van ha nincs fordulatszám mérő a motoron? még sebbeség mérő sincs
hogy álljak neki? 
Ja és kösz szépen az eddigi segítséged
-
mrhero
tag
nalam 600-as hornet es ducati monster volt versenyben. meg nem is halottam a hangjat, de kinezetre a monster szerelem volt elso latasra, ahogy mondod. aztan kicsit olvasgattam es v2-t sokan nem tartottak idealisnak kezdoknek a nyomatekossaga miatt. sornegyest megteped, nagyon nem tortenhet semmi, mert magas fordulaton vadul csak be. ez volt a fo erv. Mar szinte tuti volt a hornet aztan rajottem h en nem is ezt akarom. nem bantam meg egy pillanatig se. ertelemszeruen ha megkerdezed mi a velemeny a monsterrol a ducati klubban, mindenki ajanlani fogja, en is. amennyiben a monster mellett dontesz, a klub tagjai szivesen segitenek, van ra kulon forum is leendo monster tulajoknak.
A kenyelem relativ, en soha nem ereztem kenyelmetlennek kiveve amikor legeloszor raultem a probauton, de uton hazafele mar meg is szoktam. a motorvasarlas valakinel (reszben) racionalis alapokon nyugszik, nekem inkabb erzelmi alapu volt.
-
tboldi
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nekem tetszett, bár én most voltam először. Egy Asesso térdvédőt szerettem volna venni, de nem találtam, meg egy Forcefield Pro L2K Evót. Helyettük lett egy Forcefield Extreme Harness Flite, 67k volt 10%-os mínusszal.
Motorline-t én annyira nem sajnálom, hogy nem voltak kint. Előző szombaton voltam a győri üzletükben Sidi Mag-1-et próbálni, természetesen nem vettem meg.
Viszont az Alpinestars-os standnál szívesen láttam volna egy Celer dzsekit, meg 60-asnál nagyobb méreteket.
Ja, meg a Foktnál próbálgattam a Shark Skwal-t, tetszik. 
Jó pár motorra is felültem, amik esélyesek lehetnek nálam a jövőben.
szerk.: A Totalbike-nak pedig köszönöm, hogy megörökítették a hátamat.

-
HSM
félisten
válasz
Something_
üzenetére
Hát, tartok tőle, hogy a kutyából nem lesz szalonna...
De amennyire kell, tudok vele kanyarodni gyökketővel is, szerencsére. De a szlalomban nem ezzel fogok körrekordot menni, az is szent. -
Geresics
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Kik tartják?
-
Something_
őstag
Április 8-án, pénteken megyek vezetéstechnikai tréningre, Budaörsre. 12 órától 20 óráig tart. Akit érdekel az dobjon rám egy privit, 19.000 Ft most akciósan, amíg van hely.
SV-vel is megtanítanak mindenkit kanyarodni :-) -
canniball
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Igen, közben megtaláltam a kiállítók listáját. Akkor a csizma lehúzva, a gerincvédővel és a földugóval (kíváncsi leszek mekkora az az akció amit beharagoztak) talán több szerencsém lesz.
FIREBLADE78!
A kanyarodással nincs is különösebb probléma, az úton pláne (bár a lábtartót még nem sikerült letolni aszfaltig), inkább az nem tetszett amikor az egymáshoz jó közel lévő bójákat kellett gyökkettővel kerülgetni.
De mondom: simán benne van az is a pakliban hogy inkább gyalog kéne járnom.
-
HSM
félisten
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A fordulékonyságával amúgy az égvilágon semmi baj nincs, ezt alátámaszthatom. Szinte magától dől kanyarban.
A kis tempót nem szereti inkább, motorikusan. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
rolcsi099
üzenetére
Nem egyszeru kerdes.
Mennyire illesztettetek a henger dugattyut?
Elmeletileg nem kell bejaratni. De pl rotax 122 es eroforrasnal van, h 2 szazadra illesztik a henger dugot, ami mar nagyon passzentos. Oreg szakik szerint ( pl Szikszai), vannak dugattyuk, amik valtoztatjak az alakjukat az elso hoterheles utan. Pl osszeesik 1-2 szazadot. En ebben valahogy nem hiszek, de o honolta az en hengeremet is, amit nem jarattam, baja nem lett.
Az am6 os blokknak van kulonolajzasa. Nincs szukseg plusz olajra.
De.
Meg tud szorulni a dugattyu, es nem a bejaratas hianya miatt, ha nem jol szamoltatok ki a kompresszioviszonyt, nem jo a prestav, vagy nem jo a karburator beallitasa, vagy nem jo a gyuruhezag.
Mindent ellenorizni kell, es merni, nem csak osszerakni. -
rolcsi099
csendes tag
Sziasztok remélem tudtok segíteni
Az van hogy vettem egy új motort ( Rieju mrx 50 ) és új hengerszettet raktunk rá, de nem vagyok tisztábba ezzel a bejáratással 
A nicasilos hengert hogy kell bejáratni? pl 50 KM/h val megyek 700-1000 Km? vagy ez már sok neki?
Annyit tudok hogy a keverék olyan legyen hogy gazdagon legyen olajjal , 5 literhez kb mennyi olajat tegyek, milyen arányba kell? Baj ha nekem nincs a motoron benzin szűrő? valamiért lemaradt :S
Lécci segítésetek mert nem szeretném a bejáratással elrontani mindent
Tudtok esetleg linkelni olyan oldalt ahol minden le van írva?
Nagyon hálás lennék ha segítenétek egy kezdő motorosnak
-
canniball
nagyúr
"Térdre is van olyan protektor ami véd csavarodás ellen is..."
De a paraszti logika alapján akkor meg csípőnél ficamodik ki. Persze lehet ez a logika téves, ezért is kérdeztem rá, valaki okosítson ki!"Egyébként ezek nem a 100+os buktákhoz vannak."
Ezt hogy érted?basel00!
Ennyiért a kékhód oldalát nézve úgy látom a nevesebb gyártók termékeiből is lehet választani, még ha nem is tucatszám. Szerintem nézd meg mi fér bele, írd meg, aztán ez alapján a guruk majd megmondják melyiket.Mosquito34!
Igen, van egy-két dolog a kívánság listán...aztán majd meglátjuk, tavaly is kb. csak nézegetés lett a dologból...
Tényleg: a motorline kint szokott lenni?geresics!
Ahogy dellfanboy is mondja lehet ez inkább a V2-nek tudható be, én sem szoktam éppen a legszebb teljesítményt nyújtani a tréningen az SV-vel. Persze lehet csak szimplán béna vagyok.
-
Geresics
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Nagyon jól kanyarodik! Csak épp nem egy szűk, bójákkal kirakott, pályán, ahol 0 és 5 között kell cseszekedni!

Szerk.:
(#64060) dellfanboy-nak is!
-
dellfanboy
őstag
válasz
Geresics
üzenetére
szarul kanyarodik ?? nah ne
ez ugye nem komoly? vagy nalad a kanyarodas kimerul a rutin-on levo alapjarathoz kozeli bolyakerulgeteshez? az lehet inkabb a v2 vehemencia-ja miatt nem tul egyszeru, de hogy szivesebben csapatnam a stelvion egy szeria ducati-val (terhalos csovaz, szep sarga ohlins.showastb) mint egy szeria japannal az fix. -
Xaels
félisten
Na ma 4-szer jártam meg Szépilonát motorral. Baboss motorját is láttam az Attila úton dél tájt.
Motorfesztiválon valaki volt kint? Tényleg nincs megint Triumph meg KTM?
-
Geresics
addikt
Cimborámnak van egy Monstere. Igazából szereti, meg minden, de nagyon sok kompromisszumot kíván a motor!
- kényelmetlen - egyszer mentek az asszonnyal vele a horvát tengerpartra. Majdnem válás lett belőle, pedig sokszor megálltak iphenni.
- sz@rul kanyarodik - a srác már vitte magával rutinra is, hogy saját motorral csinálja a jogsit. Az oktató balféknek nézte, és nem hitte, hogy a motor hibája. Elkérte, hogy megmutassa, de majdnem elesett vele. Megállapította, hogy nem bólya-kerülgetésre van kitalálva.
- a fogorvosok ajánlásával - mert az összes tömést garantáltan kirázza belőled, ha jófajta magyar utakon használod!
A srác ugyan imádta a mocit, aminek jobb dolga volt, mint a legtöbb embernek, de most vett egy Multistrada-t is!
A motor amúgy vizet sosem látott, mindig csoda-kenceficékkel takarította több órán keresztül (
), és ha csak felhős volt az ég, akkor nem állt ki vele a garázsból!
Az a motor komolyan mondom jobb állapotban van most, mint amikor kitolták a szalonból, pedig 0km óta ismeri az előéletét a gépnek! 
Mondjuk azt nem tudom, hogy eladja-e most, hogy megvette a Multistrada-t, de ha igen, akkor az állapota miatt tuti többet kér érte a megjelölt keretnél
-
Archer
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Zárt utánfutónál láttam egy jó technikát, három deszka keresztbe az utánfutóba ami pont végigéri, meg hosszában két magasabb, ezt összeszegelni (kb. 10 perc), közé a "sínbe" a motor, elől a kormánynál lehúzatni az utánfutó sarkai felé, hátul meg a hátsó lábtartóknál, nem megy az sem semerre. Csak lent a kerekeket mindenképpen rögzíteni kell valahogy, hogy ne tudjanak csúszkálni.
Vittünk már motort oldaltámaszon is, nem lett semmi baja csak nem kell ökör módon lehúzatni spaniferrel, (attól még persze az állított szállítás a helyes szerintem is).Minta kép: CBR250: Hondánál előszedték megint ezt a 954 dizájnt? A VFR 1200 is hasonló. Bár kétségtelen, hogy anno nagyon eltalálták.
-
Lipton
őstag
Hasonlo dilemmam volt 2 eve. A monster s2r-t neztem talan, ez ugye az ezres kategoria. Egyszeruen nem talaltam olyat amit "megveheto lett volna" es nem horror az ara. A mai napig azt mondom, hogy kinezetre, hangra, stb kell es kesz de a vegen gyozott a racionalitas es cb1000r lett (fz1 volt meg a pakliban).
Annyival dragabb az indulo ara a japan "atlag" motoroknal, hogy fiatalon megfizetethetetlen (mar ha van), idosebben meg altalaban mindenki csak lebeszelni akart rola.
Ha tul tudod tenni magad azon, hogy nem monster akkor egy japan 600-as biztosabb vetel lehet.
Ettol fuggetlenul ennyi idos motort allapotra/tulajra szoktak sokan venni... -
Rent
senior tag
Sziasztok!
Ducati Monster 620-ról mi a véleményetek? Első "igazi" motorom lenne 31 évesen. Igazából ami megfogott benne az a külseje, a v2, a naked stílus, a hangja stb. Igazából szerelem első látásra. Árban max 700-750 ig szeretnék elmenni, viszont ha van bármi alternatíva (akár olcsóbban), akkor megköszönöm az ajánlatokat. Igazából sv650n egyáltalán nem tetszik, néztem kisebb gépeket is (Vtr 250, de 600e körül van egy 1999-es vtr250, akkor meg már monster
), de úgy hogy legyen 2000 utáni, injektoros és még abból is leadok hogy nem feltétlenül kell a v2, egyszerűen mindig a monsternél állok meg újra és újra, ott nem találok kompromisszumot.
Mondjatok kérlek pár érvet amivel lebeszéltek róla, hogy nem rá van szükségem. Köszi! -
canniball
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Hát, már megvan a jegy és le van beszélve holnapra a többiekkel, szóval...
-
basel00
tag
Sziasztok
tudnátok segíteni illetve ajánlani Sv 650S-re gumikat max 70e Ft-ig köszi

-
baboss
őstag
válasz
dugynok
üzenetére
Megvan a hátsó fékbetét. Az EBC katalógusban (1992-1995) évjárat szerinti betét nem volt jó hozzá, de a végén csak megtaláltuk a hozzávalót.

Ott a bolt előtt ki is cseréltem,
nagyon a végét járta, talán 1mm volt még rajta. Az eladó azt monda, hogy az elsőket nem kell még cserélni, mert 50%- osak. Holnap megcsinálom az olajcserét is. -
FIREBLADE78
addikt
Nah, Shark Race-R pro carbon matt feka megrendelve. Feeling izgatott

-
AndrewTdi
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Miért nem lábon hoztad el?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AndrewTdi
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Sokan vannak? én holnap akarok kimenni dzseki és farmer miatt.
-
-Mosquito-
őstag
Motor kiállításra csak az menjen ki aki mazochista!

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
mert amit linkeltel ahhoz kulon specko spanifer van, azert, mert idomos a motor. es pont van elsokerekallvany, amit mondott, hogy az neki nincs.
egyebkent nagyon ugyesen megoldottad egy torolkozovel, ha nem er semmi semmihez, ez igy tokeletes. de ehhez az elso kerek allvany kell, mert markolatot sehogy nem tudod roncsolas nelkul lehuzni, allvany nelkul. egy elso kerek allvanyt a fszom fog elkezdeni szogelni deszkabol, mert az nem tiz perc. nekem legalabbis biztosan nem annyi.
a masik, hogy idomos motornal - amire vigyazni kell - ha nekem barmi hozzaer az idomhoz, azt biztos nem fogom szallitani. nem rakok ala rongyot, semmit, mert megnyomja, dorzsoli akarmi, az nem ussza meg. letorik egy ful, vagy karcol, tapasztalatbol mondom, ott valami mindig tortenik. ekkor jo a kormanyspanifer. versenyidomos motornal leszarom, de amugy nem.igy meg, hogy naked.. nem egyszerubb lehuzni az elejet, ketto spaniferrel, es a hatso kereket egyetlennel, hogy ne mozogjon? minek tulbonyolitani?
-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Kormányspanifer, minek?
Mikrobuszok 99%-ában van fél méterenként rögzítőkapocs a padlóban. Szállítottunk már nem egyszer motort mind buszban, mind utánfutón.
Az első kerék pozicionálásához 10 perc összerakni deszkákból egy tartót. Hozzáköti két szemhez dróttal és le van fixálva, nem fog elmozogni semerre és mehet a kötözés.
Nekem sem volt kormányspaniferem, két hagyományos spanifert a törölközővel betekert markolatokra ráhúztam, majd szépen összekötöttem a kettőt, tökéletes volt 110km-re.
-
BoB
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Gondoltam én is arra hogy csak úgy natúr lehúzom annyira a motort hogy összeszoruljanak a villák és ne bírjon mozogni, ezek szerint nem is hülyeség.
Szerencsére naked ezért könnyen hozzáférhető az első villahíd, ott át tudom húzni a spanifert.
Majd hétfő este írok hogy ment

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Ezt igy pont nem tudja megcsinalni. Es ehhez kell venni egy spec kormanyspanifert.
-
Topiccsendőr
addikt
oldalsztendert eltorod, ha lehuzod ket tonnaval.
kozpsztendert talan, de ha eros a spanifer, motor fajtatol fuggoen meghajlithatsz valamit.
legjobb lenne az elso kereket nekiutkoztetni a futo falanak, a villakifliknel lehuzni nagyon, kicsit elore-oldalra, hogy osszeuljon a villa (es most a szimeringtrollok ne figyeljenek ide legyenek szivesek) es hatul a hatso kereket csak biztositsd, hogy ne mehessen jobbra-balra. sztender nelkul meg kell allnia.
en mindig igy huzom le, es mindig odajon harom okos, aki azt mondja hogy igy lesz szimeringes az elso villam. erre meg azt szoktam mondnani, hogy majd egy evtizede nem sikerult szimeringesre szoritanom egy motort se. -
Something_
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Hétvégén motogp!!!!!!
Szánalmas volt a tavalyi év vége, sajnálom, hogy csak tavaly kezdtem el nézni motogp-t.
Monsteres sisak az hány mp köridőben?

-
canniball
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"a forma egy esesnel halalozott el, amikor a talpa levallt, a teteje kinyilt..."
Az elég durva, tekintve hogy pont az lenne a feladata hogy ilyen esetben védjen...S ha már a csavarodásvédelem szóba került, egy láma kérdés: az miért jó? Ha a boka nem csavarodik ki mert a csizma egyben tartja az alsó lábszárral akkor kicsavarodik az egész térdnél, nem?
-
BoB
veterán
Szakmai kérdés:
Hétfőn furgonnal megyek az "új" motoromért (ha minden rendben van vele persze).
Hogyan kellene spaniferekkel rögzíteni a motort ha nincs olyan tartó amibe a kerék illeszkedik?
Oldalsztenderre dőltve vagy középállványra állítva?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
igen, az a monsteres festes nekem is tetszik. holnap felprobalom, ha ugyanolyan jo, mint az nxr, akkor a hjc t veszem, de csak a monster matrica miatt

mertugye lorenzo dolgozott a vb cimert, de egy vicc volt a gp, amit marquezzel eloadtak. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
ez a csizma ennyiert eleg jonak tunik.
en ezt az uvexet az egykori forma dry csizmahoz hasonlitottam (bar ez egy kicsivel ujabb), abban sincs csavarodasgatlas, vizallo, es abban jobban fazott a labam. tudom eleg paraszt egy ilyen munkavedelmi, de hidegben egyszeruen jobbnak tunik nekem.
a forma egy esesnel halalozott el, amikor a talpa levallt, a teteje kinyilt, tehat szabadon volt a labfejem, de semmi baja nem lett szerencsere. (ezzel nem azt mondom, hogy jobb egy munkaved bakancs, de sok kulonbseget nem vettem eszre) -
FIREBLADE78
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Szép ezzel a lorenzo festéssel. 350 €. Már megrendeltem a sharkot. Igaz nincs kifizetve,véglegesítve. Ajaj

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Amit én végül is megvettem akciós áron (Polo Road Traveller Comfort) abban viszont masszív boka- és sípcsont-védelem van szerencsére. Ráadásul a 43-as méret pont jó is lett rám, bár helyenként még nagyon passzos (marha nehéz levenni, felfelé könnyen megy). szerk: túracsizma létére baromi merev az egész, nagyon robotzsarus, gyalogtúrára elég neccesnek tűnik.

A régi, újfent levált talpú csizmámat meg szerencsére egy másik cipész elvállalta (tavaly nyáron az ismerős nem), elvileg holnap reggel mehetek érte (3000,- / pár). Azt szerettem, mert a zselés talpbetétje miatt baromi kényelmes, vízálló, viszont abban tényleg nincs bokavédelem.
szerk2: a régi csizma bőszáru, belül hordtam a cordura nadrágot, az új viszont annyira passzentos, hogy csak kívülről ráhúzva lehetséges.
-
Polemius
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Svájc innen légvonalban is még vagy 400 km, több menne el benzinre mint az adó.

Mr. Spock kesztyű
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Polemius
üzenetére
azt enis neztem, sot, ha svajcba atviszed, meg az adot is visszakapod... kupon, minusz ado... az mar elegge joarasit.
csakhogy nincs hjc. az csak poloban van, bar meg igy is olcsobb, mint magyarorszagon, ahol 140 000 az rpha plus 10, mig itt csak 349 a lorenzo replika. a sima meg 319.mas:
ha mar Bregenznel voltam, beugrottam a Louis ba, es vettem egy teli kesztyut, amit le is teszteltem 3-5 fokban. 170 km t sikerult menni - jodarabig - a dogunalmas svajci autopalyan, este egy 11 es bandit 650 abs el markolatfutes nelkul. ez az 50 euros mr.spock kesztyu jol birta.
jobban, mint a "sokujjas". szokni kell sajnos, de tenyleg jobb az ujjak szempontjabol. (legalabbis en megettem a marketinget) csizmanak egy uvex acelbetetes teli munkavedelmit hasznaltam, mert nem volt kedvem a cordurahoz a puma 1000 v2 ot felhuzni. es mit mondjak. ugyanazt tudja, mint barmelyik 30 ezres turacsizma.
ugyanugy nincs benne bokavedelem, csak sokkal melegebb. -
Polemius
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Akkor hétvégén AMTS. De nekem megérte az NXR, 250€ alatt hagytam érte a pénztárnál...
-
Polemius
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Itt meg a készleten maradt Shoei sisakokat már 300€-tól adják Louisék, rendszeresen küldözgetett 25/50€ kuponnal még olcsóbb.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Geresics
addikt
Néztétek a Motorrevü túraendúró gumitesztet?
Átfutottam csak, de szerintem vicces, hogy enduro-gumiknak hívják végig ezeket a gumikat
A tesztben szereplő összes gyártónak van (az én fogalmaim szerint) túraendúrósabb gumija! Pl ABC sorrendben:
- Continental TKC 70
- Dunlop Trailmax
- Metzler Tourance (sima)
- Michelin Sirac
- Pirelli MT 60 széria
Szerintem...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
emre
veterán
-
mm89
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Mi megyünk, de már tele vagyunk. Én tavaly voltam először, tetszett.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Holnap,motorral,ingyen beugróval.

-
ath
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
az optikus akarta betenni??
na ez elég fura. nekem csak annyit mutatott meg, hogy mi az elv, de meg se közelítette a szemem. nem is hagytam volna. szerencsére az első alkalommal is pillanatok alatt bedobtam, azóta se okoz gondot.
bob.zxr, a napi tényleg marha drága. más márkával nem próbálkoztál? ismerősök is többet próbáltak, mire kilukadtak valamelyiknél, amelyik jó. egyébként "különleges" a szemed? cylinder, görbület, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Linux Mint
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Már csak az agresszív ki/be gáz reakciója miatt sem.

ez ugye nem komoly? vagy nalad a kanyarodas kimerul a rutin-on levo alapjarathoz kozeli bolyakerulgeteshez? az lehet inkabb a v2 vehemencia-ja miatt nem tul egyszeru, de hogy szivesebben csapatnam a stelvion egy szeria ducati-val (terhalos csovaz, szep sarga ohlins.showastb) mint egy szeria japannal az fix.