2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:26

LOGOUT.hu

Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67020) siti válasza blu79 (#67018) üzenetére


siti
senior tag

természetesen segíteni is szoktam, de hogy te se maradj ki:
[link]
itt van egy csomó aprilia szerviz leírás, ami között van SR50 2004 karbu. Miért nem linkeltem be reflexből a 45256 kódot a diagnosztika menühöz? mert nem tudom hogy tényleg ilyen a factoryd, neked viszont ott van kéznél a robesz és meg tudod nézni, hogy stimmel e, vagy más (gyújtás, menü, nyomkod sorrend) módszer kell. Nincs azzal semmi baj ha kérdezel, de ezeket leírják a szerviz könyvekben és lám, megtaláltad te is. (végül is rávettelek, hogy önállóan oldj meg problémákat)

Szerezd be az ilyen könyveket a robogódhoz, ha bármit is akarsz bütykölni rajta. Ha pedig elakadsz vagy csak nem vagy benne biztos, hogy egyedül neki merj állni, akkor nyugodtan kérdezd meg. (Legjobb persze céltudatosan venni robogót, amihez van szerviz könyv, átlapozni vásárlás előtt és nem jársz úgy mint én, aki megvett egy "pöpec" robogót, csak éppen más típusból kapott donor alkatrészeket, amikkel lehet szívni mikor a netről rendelek alkatrészt, mert a fél piaggio választék benne van és se a karbi, se a légszűrő nincs köszönő viszonyban a típussal.)

és akkor még egy tanács, ha valaki poénkodik, ne kapd már fel a vizet. Ez továbbra is egy remek társaság ahol megosztunk minden gondot örömöt és néha még húzzuk is egymást, hogy ki hogy szokott kilőni zöld lámpánál.

na hosszú lett, bocsi :D

Füle -> 9. BRSZK -> 2024. Június 22-23. (hamarosan beérjük a Fast and furious sorozatot)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.