Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz nyaflaty #71046 üzenetére
Nézd meg a konfigodat. Szemre nézd meg mi mekkora és miért.
Na utána nyilván nem gondolod, hogy ezt a kraftot beleraknak egy uzsidobozba alig drágábban mindennel együtt.
Most így hirtelen azt sem tudom az asztali konfigodat mi fogja be notiban. Csak a legteteje szerintem, 7 számjegy lesz az fix.
thomeef: Baromi sokat fejlődtek igen. Csak akkor nézd össze asztalival és megint ott vagyunk, hogy sehol. A kettő azért nem éri utol egymást, mert csak, hanem mert van egy fizika nevezetű mocskos tantárgy a suliban, ami erősen gátolja, hogy egy baromi nagy dobozt tized akkora méretben sikerüljön összesűríteni. Tök jó, hogy végre egy 8800-as NV-t sikerült megugrania már a 200k-s gépeknek is. Így 6-7 év után. Csak azóta az asztali sem állt meg és olyan single karik vannak forgalomban 60k-ért, amik sírógörcsbe rántják a 350k-s notikat is.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Mister_X
nagyúr
-
kisza25
félisten
válasz nyaflaty #71046 üzenetére
az én gépem notis megfelelője 300eFt
Tikakukac: ja az asztali 750ti ~35eFt ennek a notis megfelelője a 860M és ez 265eFt-os notitól már nagyon komoly szint pont a duplája, mint GT 750M volt és igen még gy sincsenek sehol, mert notiból az már egy y50 játékgép asztaliba meg alsóközép[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
thomeef
őstag
válasz Tikakukac #71051 üzenetére
Ezért vettem egy 60k-s thinkpadet meg mellé egy értelmes asztali gépet De a mostani GTX860m-et ha megnézitek az simán belefér a keretébe és az már elég komoly teljesítményt ad még az asztali szinthez képest is. FHD-n nincs olyan game ami ne lenne rajta játszható. Majdnem van olyan erős mint az asztali R9 270-em
(#71050) premete: Nem hiszem hogy emiatt fogja visszamondani a kamionos munkáját, inkább beéri majd egy kicsit gyengébb notival hidd el
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
bbalazs84
csendes tag
youtube videónézésre, erről mi a véleményetek: hp 255 g1 h6r17ea
-
-
thomeef
őstag
válasz nyaflaty #71056 üzenetére
A GTX860m-870m, 770m-780m, radeon oldalról hd7970m, R9 M290X, ezeket nyugodt szívvel veheted. Jó helyen kapizsgálsz, 3-400k környékén az Asus gamer szériája adja a legjobb gamer gépeket.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
kisza25
félisten
válasz thomeef #71054 üzenetére
a GTX 860M az asztaliban pont egy 750ti(35-40eFt) ami tényleg nagy fejlődés, mert nagyon keveset fogyaszt asztaliban is csak 60W a TDP-je (Maxwell), és az y510p SLI szintjét hozza megfőlés nélkül, az i7+860 y50 300eFt,de ez pont az én asztalim szintjét hozza (konfigom) amit ő szeretne az kb 2x gyorsabb VGA szinten
egyébként már ez is iszonyat nagy előrelépés, évek óta nem volt ilyen drasztikus a mobilpiacon
a maxwell meghozta az áttörést a kis fogyasztásával[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
nyaflaty
tag
válasz kisza25 #71058 üzenetére
Oké lehet rosszul fogalmaztam, nyilván hajlandó vagyok némi kompromisszumra, nem kell feltétlen 100fps minden játékban, csak lehetőleg ne is képregény legyen. Ahogy néztem G550-es gameplay videókat simán tűréshatáron belül van. Igazából most a watch dogsra kattantam rá, és ahogy látom azzal egész jól elbánik. Ezért is gondoltam arra van a lenovo Y50 70-re. Kíváncsi vagyok a T410s-emhez képest minőségben mennyire más.
Sötétben minden tehén fekete kivéve a kéket mert az zöld
-
Tikakukac
titán
válasz kisza25 #71053 üzenetére
Ezért mondom, hogy nagyon gáz a helyzet és marad is.
thomeef: A 860M az ő asztalijához képest töredék teljesítményt ad, konkrétan fele alatt. Ergo ez nem 1 lap, de még csak nem is 1 könyv szintű összehasonlítás lenne.
nyaflaty: Bármit is írsz rá se kell pillantani, 400k alatt 50% körül lesz a veszteség erőben, akármit is mutatsz.
Ja és a youtube gémpléjekre ne nagyon adjunk. Legutóbb 3 gép volt nálam az egyik az MSI teteje. Másikra beraktam ahogy a srác játszott kopp úgy minden ugyanúgy. És hát -15fps fixen hiányzot. Na az hova tűnt? Szóval ne.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Mottie
őstag
válasz nyaflaty #71056 üzenetére
Ennyi, kamionban nem elfér az asztali?
Furcsa egyébként hogy azért nem sok gyártó száll be a minőségi (már elérhető áron.. Razer Blade, Alienware sajna Mo.-n álom kategória) gamer gépek piacára...Szerk.: Watch Dogs az y580 amon is simán elszaladt (csak kicsit gyorsan kivégeztem )
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
kisza25
félisten
válasz nyaflaty #71060 üzenetére
amik már jók játékra az y50-70 i7 +4GB +1TB +GTX860M ~ 300eFt ASUS-ból, most jön ki a G551 akkor már azt megvárnám (ha sürgős inkább y50), de az igazi gamer lapos az ASUS G750JZ 415eFt i7 +880M +8GB +1TB +17,3"
-
nyaflaty
tag
Még nem sürgős, mert kb januárba indul a dolog, csak próbálok felkészülni, hogy mire számítsak.
Ez a G750 ez brutál egy jószág már kinézetre is
Mindenesetre köszi a válaszokat, úgy látom lehet gyűjtögetni ezerrel, vagy komprumisszumot kötni.
[ Szerkesztve ]
Sötétben minden tehén fekete kivéve a kéket mert az zöld
-
kisza25
félisten
válasz Mottie #71067 üzenetére
most erről a: minek nevezzelek... kezdetű idézet jutott eszembe
most akkor hogyan is van ennek a gépnek a hűtése, vagy csak nekem nem stimmel valami a képekkel (G750JZ)[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz ZavaBalazs #71075 üzenetére
ezt most dögöljek meg ha értem amúgy tutira rossz a kép, csak azért egy 400eFt gépnél odafigyelhetnének kicsit
Mikulásbá: a felső képen hol vannak a hátsó szellőzőnyílások[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
válasz ZavaBalazs #71075 üzenetére
Ó, valóban igazad van Elég csalóka a kép.
Ezeknek a ROG ASUS-oknak milyen a supportja egyébként? (nem mintha telóvásárlás mellett erre is maradna pénzem, de érdekel )
@kisza25: Felülről van, csukva. A szellőzőnyílások a képen lefele mutatnak.
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz kisza25 #71077 üzenetére
Pedig nem bonyolult... Gondolom azt hiszitek, hogy a felso kepen jobb oldalt nyitva van a laptop, es hatulrol nezitek, es a hutonyilasnak a kepernyotokon kifele kene neznie, holott a laptop csukva van, felulrol nezed, es a hutonyilas lefele nez.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Eclips21
őstag
Már írtam ide párszor, de elgondolkodtam, hogy lehet inkább FullHD-s monitoros gépet kéne vennem, van valami vállalható gép 180ezer alatti árban? i3 3110M-es procival minimum?
[ Szerkesztve ]
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Tudtok segíteni? Fateromnak kellene új laptopot beszereznem, főbb szempontok:
- netezés, fészbook és barátai
- szövegszerkesztés, semmi komoly program
- minél gyorsabb, szerintem nagyobb képernyős fajta
- legyen azért tárhely
- játék nem lesz rajta
- legyen időtálló és strapabíró
- max 150k-ig mehet a dologJelelnelg milyen márkában gondolkodhatok, milyet érdemes mostanság?
köszönöm előre is a javaslatokat
-
asuspc96
őstag
Helló !
Lenne egy "újabb érdekes" kérdésem
Szóval, hogyan tudom frissíteni a windows 7-et 8-ra ?
A laptophoz oprendszer gyanánt win8 van írva, viszont a gépen csak 7-es volt és ahhoz kaptam egy aktiválási kódot, innen hogyan tovább ?
-
patkányevő
csendes tag
Sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1-2 héten belül
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 50-100e, az én igényeimet kábé ide lehet belőni
(3) Felhasználási kör? általános felhasználás, egyetemen jegyzetelés, szóval jó ha kényelmes a billentyűzet, játék nagyritkán, azok se a legújabbak, ez nem jelemző
(4) Játékra használnád-e? Ritkán, nem fontos. néha csézni, vagy ageofempires.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? a teljesítmény és az időtállóság
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! van ssd-m azt szeretném beletenni
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? Ezt ti tudjátok. szerintem sokat fogom hurcolászni, ezért gondolom kisebb
(8) Notebook tömege? hurcolászni fogom, nem kéne soknak lenni
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? rácsapok én egy vindózt
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? ssd-t szeretnék tenni bele, memória minimum 2 de inkább 4 giga. optikai meghajtó nem kell.
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) hdmi hasznos lehet, de nem sorsdöntő. ugyanez igaz a webkamerára. Ne melegedjen (most is izzad a tenyerem a gépemen), és ne legyen hangos. hosszú akkuidő is fontos
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? szeretek egyszerre 500 megnyitott ablakkal böngészni. a játék nem fontos.
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) ajánlották nekem a Thinkpad T400-at, de ehhez hasonlók jöhetnek még dögivel
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? inkább használt üzleti. -
Khelben
nagyúr
válasz patkányevő #71092 üzenetére
Lenovo Thinkpad, HP ELitebook, Dell Latitude. Nagyon nem tudsz mellényúlni. Ha az akkuidő fontos, akkor kalkuláld be egy új akku árát is. [link]
-
Pisti0322
újonc
Sziasztok!
Most megyek egyetemre programtervező szakra és venni szeretnék egy laptopot. Mivel eddig nem volt laptopom nem nagyon tudom milyet kéne venni. A keret kb 160 ezer lenne. Főként jegyzetelésre, programozásra, tanulásra kéne és néha játékra pl.: Bf3, CS. SSD és oprendszer nem szükséges. Kizárólag új gép jöhet szóba.
Amiket eddig kinéztem:
http://www.laptopszalon.hu/kategoriak/dell?mode=search&order=price&by=asc&pg=3#pid_12306
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/hp_compaq/HP_Pavilion_15-N052SH_AMD_Quad_Core_A10-5745M_6GB_750GB_AMD_DOS_Ezust/fekete_HP_F2T50EAAKC_12080.htmlEzekről mi a véleményetek vagy mit ajánlanátok hasonló árban?
-
csendes tag
Üdv!
DELL Inspiron 17 5748 és Lenovo G710 közül ti melyiket vennétek? Esetleg más 17"-os 150-200e között, ami ajánlható? Minőség és tartósság számítana inkább.
Itt leírtam nagyjából, hogy mire kellene. Acer azóta kilőve, G710-ből inkább az i3-4000M / HD4600 tűnik ésszerűbb vételnek vagy Inspironból egy i3-4030U / 820M kombó.
Vagy lenne még egy HP Pavilion 17 is hasonló árban, ez hogy viszonyul az előző kettőhöz?
Mást nem nagyon találtam. Inspironból +30e lenne az i5-4210U / HD4400 / 8GB / 1TB változat, G710-nél +45e az i7-4702MQ / 820M, de nem tudom, hogy ezek megérnék-e a felárat.
Eat or be eaten, or be eaten in a spike suit.
-
Khelben
nagyúr
válasz patkányevő #71096 üzenetére
Vga egyikben sem, cpu is nehezen (tdp, hűtés, bios támogatás). Laptopnál nem divat a cserebere.
[ Szerkesztve ]
-
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
Ismerősömnek kellene új laptop:
Általános használatra, netezés, videók, filmek nézése, de az gyors legyen
Ha belefér, mehet bele SSD
Legyen benne Optikai meghajtó
A minőség fontosabb, legyen megbízható, ne menjen tönkre hamar
Operációs rendszerrel kellene
Csak új jöhet szóba
Legyen rajta webkameraA legfontosabb: 100-150e Ft között kellene
Mit tudtok ajánlani?
Előre is köszi: swagger
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Kolléganőm szeretne laptopot vásárolni, max 90 000 Ft lenne rá a keret.méret 15"-nél ne legyen kisebb, és legyen hozzá windows
Most született az az unokája aki az ország másik végén lakik ezért elősorban Skypra,facebookra feltöltött képek,videók nézésre használnák.Ezt nézte ki eddig: [link] (Asus)
Tudtok esetleg mást ajánlani ?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Befagy az egész gép
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- Autós topik
- Szólánc.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- HP ProBook 640 G2 (i5-6300U 2.4GHz-8GB DDR4-240GB SSD-WIN11Pro/előtelepítve!/14.0 HD-WWAN!- 4G-LTE
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- Gyári Lenov 90w laptop hálózati töltő sárga, téglalap alakú csatlakozóval!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest