Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
A beszakított ram dobozomra múlt héten még azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy vagy újat rendelünk helyette és csere vagy 5% kupont tudnak adni ha amúgy kipróbálom és nincs baja a beltartalomnak.
@RapaNui1
Jól megfogalmaztad egyben amiről én regényt írtam. Mindenkinek csak a saját feladatát kellene igényesen megoldania, és abból kiindulva, hogy ő hogy szeretné megkapni. Kör bezárva.
(Amúgy nem én kaptam, hanem czanga, csak az elv nálam is az amit írtál, ezért kapcsolódtam be a sztoriba.)Hogy ON is legyen:
Állítólag jövőre F1 vonalon jön vmi altéma a space-hez hasonlóan. Vagy legalábbis City-n lesz jó pár készlet. Szerintem ígéretes lesz a volt SC tervező keze alatt. -
Jacob Gibbs
tag
-
sb
veterán
válasz Jacob Gibbs #83104 üzenetére
Százszor írtam le, hogy rajtam alig fog a nosztalgia.
De nekem egyből ilyesmi ugrott be F1+City kapcsán és hát ha vmi ilyen jönne ki frissítve akkor bajban lennék. (ettől függetlenül is biztos abban leszünk )[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Épp be akartam szúrni.
Pályarészlet, boxutca, szervizkocsi, nyilván ma már safety car is, meg pár versenyautó... ennek így egyben jó ára lenne még akkor is, ha nem liceneces, hanem valami fiktív, de hasonló, mint ezek is voltak régen. Pff, 13 figura, versenyzők, szerelő, operatőr, néző, mentős, műsorvezető, régen nem spóroltak rajta.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
-
HUN_Sector
őstag
És gondolom a doboz hátoldalán volt legalább 2-3 alternatív építési kép (nem útmutató, csak kép, amit gyerekként ki keleltt találni, hogy is lehet - ejj de szerettem, jó kis agymunka volt)
-
Dilikutya
félisten
válasz HUN_Sector #83109 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
HUN_Sector
őstag
válasz Dilikutya #83110 üzenetére
Kövezzetek meg, de nekem ez ezerszer inkább LEGO, mint bármelyik modelként készített készlet az elmúlt 20 évből. Nekem ezek a 2-3-4-500 darabos készletek, a sok építhető fajtájú elemmel jelentik mindazt, amiről a lego szól. Manapság meg mindenből élethű koppintást akarnak csinálni, így a készlet lesz 1500 darabos, abból 100 elem nagyméretű, a fele speciális, van 400 közepes elem, meg 1000 mütyür, technic axle és pin jellegű.
-
Dilikutya
félisten
válasz HUN_Sector #83111 üzenetére
EU-ban 40+ ezerről indul, komolyan utánanéztem, hogy veszek egyet. Vagy egy 6392-t, gyerekkori havernak megvolt. Sok óránk fekszik benne, volt katasztrófa, vihar, csempészet, és még a Die Hard 2 is időben befutott, hogy átültessük a sztorit ide.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
sb
veterán
válasz Dilikutya #83106 üzenetére
Okosan kell kiadni. Safety car és F1-esek ott vannak az SC készletekben, máris megvan a cross-theme érzés. Még kiadnak jövőre 1-2 autót.
Creatorból jöhet melé egy épület, City-ből meg pár készlet, TV-sek, és maga az üres pálya.
Máris meg lehet venni 10-15 készletet, hogy életre keljen.@HUN_Sector
Igen... majd a végén a fanok morgolódnak a modellként kiadott, de mégiscsak vékony gumivan (MP4) vagy dupla kerékkel (Lambo) kiadott modelleken, hogy nem elég élethűek.
Egyébként a kommersz gyerektémákban is sok a spec és új elem mindig, de ott szerintem nem ez a lényeg. Persze 1-1 ilyen nagyobb cucc (funkció, kilövő, kisállat) azért kerül bele, hogy a gyerek is lecsapjon rá de azon kívül ugyanúgy építenek mindent mindenből. Nálunk legalábbis így van.@Crus
Ami City oldalról nekem hiányzik, itt említettem is, hogy majd MOC-olunk vmit... az a benzinkút. A legújabb BDP-s leírások alapján ez szerintem ki is esett örökre mint fosszilis üzemanyag izé... innen nézve viszont érdekes, hogy pl. az F1 az mivel megy. Biztos rózsavízzel.[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz HUN_Sector #83111 üzenetére
Hát azért a City termékcsaládban vannak elég jók. Pl. a 16 ezres rendőrség és tűzoltóság (annyiért is ment), szerintem vastagon hozzák ezt a feelinget. De az jogos, hogy ilyen F1 versenypálya hiányzik a felhozatalból és úgy tűnik ez a Legónak is leesett és jövőre jönnek...
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Throme
veterán
válasz Dilikutya #83112 üzenetére
A reptér speciel megvan, csak nincs helyem, de ki kéne tenni. Sokat játszottam vele én is gyerekként.
Itt még oldalra nyílós volt a repülő teteje, ami nekem jobban tetszett, mint most a levehető tető, pláne, mert nem csak a teteje nyílt, hanem vele együtt az egyik oldalfal is, jobban hozzáférhetővé tette az utasokkal való játékot.#83111HUN_Sector
Szürke várakhoz voltak nagyobb alkatrészek, pl várfal, de szerintem nincs vele semmi baj.
A fal szerintem nem vett el semmilyen építési élményt, vagy különösebb technikától, fogástól nem fosztott meg. Most a kocka fal jó db szám növelő.Technicsnél én örülök, hogy bejöttek a burkolat alkatrészek és mára nem csak a sima csontváz verdák vannak. Igen, így kevésbé, vagy sehogy nem látszódnak a mechanikák.
A licenszet viszont el tudnám engedni. Jó volt a rally car, az extreme adventure, a 24 órás versenyautó, a piros pick-up.
Most már hogy nevesítve vannak mindjárt 3-4x annyiba is kerülnek.. -
Melezor
csendes tag
válasz HUN_Sector #83109 üzenetére
Pont ezt akartam felhozni, a doboz mennyire számít fél off témánál, hogy régen bizony ott voltak a hátoldalon az alternatív buildek , ha ott sérült lett volna akkor oda a dolog, de amilyen kevés volt annak idején, mindegyik szép állapotban volt
-
sb
veterán
válasz Throme #83115 üzenetére
Óóó, a reptér. A másik amit ezerszer nézegettem. Csukott szemmel is kéne.
A nagy panelekkel értelmes mennyiségben szerintem sincs gond, adott méret felett inkább a kiselemes építés tűnik öncélú szívatásnak. Persze egy mai, kidolgozott várhoz azért kellenek a kis elemek is, de nem mind a 4000 darabra.
Nemrég néztem, hogy a DnD várban is vannak szép számmal kisebb-nagyobb panelek. Semmi gond nincs velük szvsz. -
LÁZ
Topikgazda
nohát, most, hogy már csak közepesen vagyok szarul, keresem a lego movie 2 sorozatból a zsiráfarcot, lehetőleg bontatlanul vmi figuracserebere koncepcióban...
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
-
Crus
őstag
válasz Djuree #83121 üzenetére
De ne már... Vett valamit a tisztességesen megkeresett pénzéből. Kutya szájából kirángatva érkezett meg. Innentől vannak elvárásai, jogosan.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Djuree #83121 üzenetére
De miért? Máshol más országokban nem reklamálnak az emberek? Mindenhol mindenki birka és beletörődik mindenbe, mindegy hogyan, milyen állapotban kapja meg legyen az bármi is? Most nem azért, de szerintem a te hozzáállásod a nem jó. Amennyiben neked jó akárhogy is, azért ő had engedje meg már magának, hogy neki meg nem, és ezért nem megyünk neki a másiknak.
-
Bencus88
nagyúr
-
LÁZ
Topikgazda
kicsit olyan 'megúszós' lett nekem, vagy ntom
október 1, 100 orjó
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Crus
őstag
Középkori város főtere 10332 jóáras a pepitán.
És egyszerűen nem bírom magam rávenni, hogy komolyan megfontoljam. Egyszerűen semmi, de semmit nem látok benne, hogy elkapjon a KELL érzés. Hót' unalmas, érdektelen, semmi extra készletnek látom. Már korábban is több videót néztem róla és nem jön át.
Nektek bejön? Ki veszi?
-
RapaNui1
aktív tag
Nekem tetszik, pusztán kiváncsiságból megépíteném. Nálam mindig az építést követően, vagy maga az építés során dől el, hogy megtartom-e a készletet, vagy sem. Most tényleg jó áron van, ez már lista ár mínusz kereken 30%. Erre vártam eddig, most meg az a kérdés hogy novemberben lehet-e ez még olcsóbb is, mondjuk 55-60.000. környékén, vagy ki tudom-e, ki akarom-e várni?
-
Crus
őstag
válasz RapaNui1 #83130 üzenetére
Mutattam fiamnak is, aki pedig a kora miatt nyilván nincs annyira telítődve, mint mi öreg rókák... hát kár, hogy nem fényképeztem le a fejét. Enyhe szájhúzogatás és kommentár: Hát ebben nincs semmi szörnyi, vagy érdekesség és játszani is nem tudom mennyire lenne jó vele. Ne vegyük meg... de a "Drakula kastélyát" azt igen!
Nem esik messze az alma fájától
Engem a 2k szállítási költség nem zavarna hiszen nem várom el, hogy sok 100km-ről ingyen kapjak egy jól leakciózott terméket. Az uv. + 400 szintén nem gond, mert cserébe ott van, hogy a legrosszabb esetben is kívülről már rögtön látom a dobozt, hogy volt-e rajta zongora vagy sem és át se veszem akkor.
A 30% korrekt, de szerintem elmegy ez 35-38%-ig is, mert nem hiszem, hogy akkora hatalmas siker lenne ez idehaza. Talán, esetleg majd akkor. 55k szerintem nem lesz, de ha lesz, annyiért nagy duzzogva berántom.
[ Szerkesztve ]
-
HUN_Sector
őstag
Szfvár Tesco (szent flórián krt) - Animal crossing bestbuy
-
Llew
senior tag
Engem érdekelne meg megvan a lions vár is szóval passzolna is hozza, de kb nincs hova tennem.
Meg kicsit túl is vagyok telitődve. Pörgetem a topikot meg legos oldalakat, de a sok uj keszletből semmi nem fog meg.ill meg epizeni valom is van, de azzal sem jutok előre.
A D&D munigigeken gondolkodom, mert jok.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
RapaNui1
aktív tag
Nem a 2000ft a döntő nálam sem, de ha hozzáadom az akciós árhoz ezeket a költségeket is, akkor 68 ezerre jön ki a vége és 71600-ért, de már 70 ezerért is láttam jófogáson is szállítással, így már felmerül a kérdés, ha eddig ráért akkor 2000ft-al olcsóbban se éri meg nagyon, szóval nem sürgős, lesz az még olcsóbb is. A múltkor a Barad-dúrra sem repültem rá 135 ezerért pedig már az is jó áron volt, de 125-130 ezernél nem adnék érte többet, szóval bőven ráér az is. Atya ég ha belegondolok, hogy egy halom műanyagért kiadok 130 ezret és hogy ezért mennyit is kell dolgoznom, akkor meg már nincs is nagyon kedvem legot vásárolni. Így is inkább szabadulnék a felhalmozott készletektől, ami jelenleg nem is olyan egyszerű
-
HUN_Sector
őstag
válasz RapaNui1 #83135 üzenetére
Tőlem viszik, mint a cukrot - igaz, kvázi műr beszerzési áron adom őket.
De nem is baj. Annyiszor próbáltam egy-egy témára ráállni, castle, vagy star wars. De lehetetlen. Ha nem lenne semmi vackom (mondom én, miközben épp orrba-szájba nyomtatom a modelleket) - ha beütne bármi krach - ld. random lakástűz, vagy épp ukrajna - ami fontos a hónom alá kapnám és mennék. De így, hogy először a legokat menteni, aztán a családot... nem egyszerű na.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz HUN_Sector #83136 üzenetére
Másoktól is hallom, hogy külföldre mennek rendesen ezért is tartja az árát, de itthon nem nagyon megy a lego. Máskor tömegével volt itt hogy ki mit vett, most meg az van, hogy mit venne ha lenne helye meg kerete rá. Azért ez mond valamit. De nem is csodálkozom ezen. Az építő iparban dolgozom, a visszaesés szemmel látható, de amíg tavaly 10-12 ezerbe került egy köb sóder most 16-18 ezer plusz fuvar. Nevetséges, az embereknek nem legora megy el a pénze.
-
Kocka.hu-n volt mostanaban gwp akcio? Most vegre van, bar nem tul combos.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
ripla
addikt
Ez menő.
-
Biztos ez is csak nekem ujdonsag
"Csak limitált darabszámban elérhető.
Kocka Store exkluzív kiadás.
Olyan gyűjtői darab, amitől igazán kitűnsz majd a tömegből."[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
válasz maross #83140 üzenetére
Tegnap még jobb deal volt... 40639 helyett 40693 volt kiírva ugyanezzel a szett képpel 25k-ért.
Én írtam amúgy pár napja, hogy újra van ajándék - akkor Wall-E Brickheadz volt még - ill. az aranyárú moc-okat.
@ripla
Ezek tényleg jók. A gyerekek minifig helyett mostanában mini robotokat építenek, persze jóval egyszerűbbeket. Meg vmi videóban láttam épített állatokat terepasztalon, épp arra gondoltam, hogy elég menők így is, feleslegesek a kecskék. -
HUN_Sector
őstag
Csak nekem új, hogy megint regisztrálni kell a kocka.-hura?
-
válasz HUN_Sector #83145 üzenetére
most hogy mondod, a chrome altal elmentettre sikertelen bejelentkezes...amiota valtas volt, nem vagyok gyakori vendeg
helyesbitek, egy evnyi szunet utan nemreg rendeltem egy szulinapi ajandek aprosagot valakinek, augusztus 26-odikán még volt account, most mar nincs account...
regeltem, "Rendeléseim - Még nem rendeltél nálunk..."
szuper, egy emailt dobhattak volna rola, hogy mi van
[ Szerkesztve ]
-
ujabb nekem uj dolog, kocka.hu-n csomo gwp, kulon arulva.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Odys/Zeta/I/10/ elektromos roller! Németország!
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest