Hirdetés
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jacob Gibbs
tag
Továbbra sem az, amit szerettem volna (Miles Morales vagy SM2099), de ezt legalább ismerem az Insomniac SM játékából.
nem kell mégegyszer rápróbálni... nem kell mégegyszer rápróbálni...

-
Jacob Gibbs
tag
SM minifigura téma lehet lecsengett már, de láttam Lidl-ben 1500-ért dobozokat, gondoltam eljött az én időm is, bepróbálkozom. Erre tessék, jól belenyúltam a közepébe.. Se SM2099, se Miles Morales, se punk, se farkasember, egy fater figura gyerekkel.
Feleségemnek mondom ez egy jel. (A gyerekünket még lehet így hordozóban cipelni)
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Gyerekként nagyon szerettem ezt a filmet, felnőtt fejjel meg csak fogom a fejem hogy hagyták jóvá ezeket a döntéseket. Élőszereplős rajzfilm lett.
Nade a kocsi nagyon jól néz ki, és nincsen agyon butítva sem! Emlékszem volt egy '89-es batmobile hasonló méretben, de az kifejezetten gyerek játék volt. Azt kihagyott ziccernek érzem, mert megérdemelt volt egy "részletesebb" SC arányú kiadást.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Egy időben évekig nem foglalkoztam a lego-val, rájuk se néztem, aztán az F8-as Ferrari SC hozott vissza.
Azóta az SC szériából van több is (Mustang Dark Horse, Lamborghini Vision GT, Ferrari 812 Competizione - személyes kedvenc, Ferrari SF24, F8 Tributo, Audi S1 Hoonitron, AMG One & AMG F1). Egyszerűen jó ár-érték arányú szettek, nagyon szeretem őket.Most a Porsche 911 GT3 RS amire fáj a fogam, de kanapén kéne aludnom, ha az asszony rájön hogy megvettem.
Na majd akcióban
-
Jacob Gibbs
tag
A Tumblerrel is hasonló problémám volt építés közben, hogy egy fekete amorf massza kerekekkel.
Én pl, szeretem a Nolan féle Batman filmeket, meg a Batman témakört úgy általában, tudom hogy minden fekete meg nagyon nagyon söt szürke, de vmennyi szín ami kiemel részleteket igen is kell bele. -
Jacob Gibbs
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Szerintem az ember úgy ahogy van bennragadt Jack Sparrow szerepében, vagy legalábbis a legtöbb ember azzal a szerepével azonosítja. Magával a filmmel nem volt bajom, az eredeti Charlie és a csokigyárat nem láttam, de állítólag jó.
Hogy legyen egy kis on-topic része is, maga a szett nekem kicsit katyvaszos.
Értem, hogy miért ilyen, meg mint mondtam láttam a remake-et, tudom milyen a "csokigyár". A híd meg a csokivízesés ikonikusnak mondható, de maga a szett valhogy kaotikusnak érződik. Csak én vagyok így ezzel?
-
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
turikoczka
üzenetére

Ez lenne a DC megfelelője a Marveles hírharsonának? Árban jobbnak kellene lennie, az elemszámot tekintve. Batwoman meg Batwing helyett szívesebben láttam volna mondjuk Macskanőt, Batgirlt meg Nightwinget.
Tetszetős készlet, meg kell hagyni!
szerk: most látom, hogy macskanő ott fityeg a Riddler fölött.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Zotyipotyi
üzenetére
Nekem a dupláknál az egyik mindig valahogy érdektelenebbnek, gyengébbnek tűnik mint a másik.
Nekem a dupla Aston Martin szett tűnik ebbe a kategóriába sorolhatónak, viszont a dupla Mercedes szettek (76924 & 76909) szerintem kifejetten jók. Utóbbi -40% lego oldalán.
szerk: csak elfogyot... -
Jacob Gibbs
tag
válasz
RapaNui1
üzenetére
+1
én sem tudok annyi szettet megvenni, mint amennyit szeretnék (lp Zelda Deku fa, Tie Interceptor, Ferrari Daytona és még lehetne sorolni). Elég árérzékenynek tartom magam, ezért inkább a jó ár/érték arány fele szoktam mozogni és próbálok meghúzni egy határt ami fölött nem veszek Legót. Pl. egy időben nagyon szerettem volna a 10265-ös Mustang-ot, már benn is volt a kosárban, de úgy voltam vele azért a 60K az még se kevés pénz, kell ez nekem? És végül nem vettem meg... lehet később meg fogom bánni..Mindenesetre újabban a(s) SC vonalra szépen beálltam, gyűjthető és nem hagyom ott a gatyámat amikor fizetni kell.

szerk: feleségem szokott azzal szekálni, ha egyszer nem leszek itthon, eladja a legóimat. Mondtam hogy az váló ok.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
backdraft81
üzenetére
Esetleg 1-1 nagyobb, jobban kidolgozott szett, amit fóliázva beteszel egy klimatizált helyiségbe, napfénytől elzárva, és 50 év múlva előveszed.
Egyik ismerős vett egy SW AT-AT-ot pár éve, amikor talált egyet vmelyik boltban és elrakta, jó lesz majd egyszer. Szett számot nem tudok mondani.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
vtommy
üzenetére
gyönyörű darab(ok)!! Nekem sajnos az adventrures téma kimaradt, de felnőtt fejjel sajnálom, mert a hangulatuk nagyon jó! Gyerekként egy Fright Knights szetthez, meg egy UFO szethhez volt szerencsém, mind a kettőt imádtam. Szépen össze vannak rakva IKEAs zacskókba.
Ha a fiam elég nagy lesz, megmutatom neki mivel játszott régen az örege.
Ezek a kihajtható dobozok meg egyszerűen verhetetlenek, ahogy kihajtod, és látod hogy mi fog rád várni miután kibontottad a dobozt.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
mégjobb... ott őrültem volna meg.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
RapaNui1
üzenetére
Erre csak rá tudok erősíteni. CSAK akkor kérek MPL szállítást ha abszolút nincs más megoldás...
Rövid sztori:
Otthon voltam én is, feleségem is és vártunk egy csomagot, amit 2500-2600 ft kiszállítási díj ellenében a magyar posta hozott volna házhoz. Nem kevés ha abból indulsz ki, hogy más futár szolgálat ~1500ft-ért berakja neked csomagautomatába, és akkor veszed fel amikor neked jó (itt ebben az esetben a csomagautomata nem volt opció). Egyszer csak jött az email meg sms, hogy nem voltunk otthon, majd másnap újrapróbálják. Feleségemmel egymásranéztünk, hogy lemaradtunk valamiről? - de nem. Rá ~5 percre jött mégegy levél, hogy hiába próbáltak kézbesíteni MEGINT, leadják a postán menj érte. Itt lett elegem a postás kézbesítésekből. Fizetsz nem keveset egy szolgáltatásért, és cserébe nem kapsz semmit... és még téged néznek hülyének
-
-
Jacob Gibbs
tag
Pick a Brick-kel van valakinek tapasztalata? (kiszállítás, érdemes már több elemet rendelni , stb...)
Hétvégén vettem észre hogy Audi S1 SC szett oldaláról hiányzik egy elem, és pótolni szeretném. Nem találtam meg a hiányzó darabot sehol, így maradna a netes rendelés.köszi előre is!
-
Jacob Gibbs
tag
Hétvégén nálunk is ment az építgetés, nekiálltunk feleségemmel a Tumblernek. Idáig az építés nagyon bejött, top3-ba betenném magát az élményt, azok közül amiket eddig összeraktam. Ki is akarom élvezni ennek minden percét! A bal hátsó traktorkerék (a 2.) kicsit nehezen ment fel, de sikerült összehozni.
Egy "nyűgöm" van talán, a fekete a feketén, bár Batmobile féle, mit is vártam...A 2 lenti kép az kb fél úton van 5 zacskó után, Ford GT-t beraktam mellé mércének (banán nem volt kéznél).

szerk: nem tudtam megállni, hogy ne gurítsak egyet a járólapon, cserébe az összes szöszt felszedték a gumik, vmennyire próbáltam letakarítani.

-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
és ki volt a másik a lélekvesztőben?
Asszony egyszer vett nekem szülinapra ilyen soproni bolyongós élmény cucct, nem tudom mi volt, nem mentünk el rá - nem is Sopronban vagy a közelében lakunk
.
Az ilyen élményköröket elengedtük, hacsak nem mindketten akarjuk (F1-re mondjuk egyszer kimennénk). Viszont mondtam neki, hogy lego-t, majdnem mindig és minden körülmények között szívesen fogadok.
-
Jacob Gibbs
tag
Kedves feleségem meglepett, ha már az éveim száma kerek lett... asszem jól házasodtam
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Warton
üzenetére
Ez az F1 elképzelése a fenntarthatóságról és a környezetvédelemről:
"...Currently, F1 uses E10 fuel – 10% renewable ethanol – but the motorsport is pushing for more."
"...F1 is working with major fuel manufacturers to develop a 100% sustainable hybrid fuel, that will be introduced in 2026..."
Jövőre meg olyan hibrid autók lesznek ahol a motor és az elektromotor 50-50% -ban adja a teljesítményt. Ezen felül hogy a gumikkal meg a szénszálas cuccokkal mit fognak kezdeni, passz...Hogy ne csak off legyek...
Én az összerakási útmutatókat 100%-ban nem vezetném ki, nem ez fogja megmenteni az amazonaszi esőerdőt, ha át akarják gondolni, csinálják de valami kézzel fogható papírt hagyjanak már benne. Vagy akkor már a dobozokat is vezessék ki
-
Jacob Gibbs
tag
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
geriand76
üzenetére
anno amikor a PS5-t meghozta a futár annak a doboza volt "kilyukadva", mintha egy másik doboz sarka benyomta volna. Funkciós problémát nem okozott, csak a doboz volt olyan... minden esetre nem reklamáltam, mert örültem hogy lett, és müxik.
Szeirntem az emberek kb úgy vannak vele, ha már kifizetnek egy adott árat egy termékért, ami lássuk be a Lego-nál arányaiban magas szokott lenni, akkor az legyen kifogástalan állapotú, dobozzal együtt. Úgyhogy meg tudom érteni azt is aki szereti a dobozt patika állapotban látni, és azt is megértem aki úgy van vele, hogy az elemszám darabra legyen meg.
-
Jacob Gibbs
tag
-
Jacob Gibbs
tag
Shadow the Hedgehog fejet? Azért kíváncsi lennék, mi alapján döntenek, hogy miből lehet szett és miből nem.
Nem egy szépségverseny győztes szvsz. -
Jacob Gibbs
tag
Nem tudom volt már-e, ha már igen, akkor elnézést a duplázásért.
Van lista, a 2024 végével búcsúzó szettekről.
-
Jacob Gibbs
tag
ha valakit érdekel, a Droideka akciós Alza-n - link
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
ugyan... maszírozza a talpat
-
Jacob Gibbs
tag
Tegnap megnéztem az építsd fel-en az új SC szetteket. A Mustang meg az Audi nagyon bejön. Korábban fikáztam a Mustangot, de most megvett kilóra.
-
Jacob Gibbs
tag
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
HellGreg
üzenetére
Öcsémnek volt egy Bionicle szettje, nem is tudom pontosan mikor jött ki. A darabok szabályosan törtek szét benne, főleg az elemek amik a ball-jointokhoz csatlakoztak.
Lehet ennek a szettnek a darabjai mittomén' a 7-es fröccsöntő szerszámról jöttek le péntek délután fél 5-kor, és csak ez volt ilyen. De megmarad bennem, hogy a Lego is tud alkotni néha szépet.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A Falcon tényleg nem rossz.
Kicsit furi, hogy ilyen UCS jellegű csomagolást kap meg kis táblát, de közben 1000 db alatti szett lesz belőle. Enyhe disszonanciát érzek az erőben.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Zotyipotyi
üzenetére
Én is nagy rajongója vagyok az SC-knek a Ferrari F8 Tributo óta.
Az utolsó amit összeraktam az a 812 Competizione volt.
Az új 2024-es modellévből az Audi meg a Mustang jó eséllyel be lesz húzva.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
vtommy
üzenetére
nagyon jól néz ki! az easter egg-ért pedig külön köszönet!
Én az ilyen régebbi szettjeimet pl pont nyáron raktam el. Pár év múlva ha megjön hozzá a kedvem, lehet újra összerakom. Sajnos VérPistike koromban a doboz állapota nem nagyon érdekelt, úgyhogy azok már nincsenek meg. Azért manapság már figyelek erre.
-
Jacob Gibbs
tag
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Amúgy szerintem is, de a maga nemében nagyon menő

Gyerekemnek majd meg tudom mutatni, hogy honnan hova értek a szettek.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
apholyon
üzenetére
Igazából személy szerint bármelyik megoldásnak örülnék!
Én is bírom ezeket a licenszelt szetteket, de nekem a lego akkor van leginkább elemében (haha, elemében
) ha saját IP-val dolgozik, és bőven lenne honnan meríteni, főleg a System érából.Ha már 90-es évek és Lego Racers... BrickLinken láttam ezt a Rocket Racer autót, szerintem nagyon adja.
Gondolkdodtam rajta, hogy összeszedem az elemeket hozzá, de még nem szántam rá magam. -
Jacob Gibbs
tag
válasz
vtommy
üzenetére
Nagyon jó állapotban van ez a szett! Gratulálok hozzá!!
Én is hozzáteszem a magam, 90'-es szettjét, nekem ilyenem van, és a mai napig az egyik kedvencem.
nyáron szedtem szét és raktam el. A sárkány egyik lábujja letört...

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem több ilyen original szettet kellene kiadnia a lego-nak. VAGY leporolni egy pár klasszikust, és felfrissíteni. Akár az adventurers akár ez a kastély téma. Márcsak a nosztalgia miatt is lenne rá kereslet.
-
Jacob Gibbs
tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Nincs rá szükségem..... nincs rá szükségem....

-
Jacob Gibbs
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
McLaren-t én is kihagytam a Solus jól néz ki, de az F1, valahogy nem a szívem csücske. Ha egy P1 lett volna... más lenne a leányzó fekvése...
A Merci szettet csak ajánlani tudom, nekem nagyon tetszik. A ProjectOne építésében voltak jó megoldások. Az eredeti autó minden ívét ez se hozza, de nekem eddig a legjobbak közé tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Arc Raiders
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
- Új Reolink TrackFlex Floodlight WiFi biztonsági kamera
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

szerk: csak elfogyot...

)