Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melezor
csendes tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
A hupikék törpikék a gyerekek miatt must have lenne

-
Melezor
csendes tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Pedig szerintem ez ennyiért instant buy, pláne 2 figgel, valószínű én is előrendelem, ha lehet úgy pontot beváltani, valamire el kell szórnom. (a nagy készleteket nyíregyről szerzem be)
-
Melezor
csendes tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Én is valami ilyesmire vártam, a régi nem tetszett, a nagy meg túl nagy és drága, az Ecto-1 kicsi még dobozban, így élhető lesz a filmes vonal.
-
Melezor
csendes tag
Mivel jó ideje ment a pletyka arról, hogy majd talán fog jönni a Gyöngy, így nem is kérdés, hogy vártam és behúzom (a bl es western vonatot is be kellett volna... ). Mondjuk jó nagy ez már a vitrinbe nem fér be, na és hát a fekete és a por
.Az Endurance az egy szép makett, ez más, ha más szin lenne már nem a Gyöngy lenne, én pl. a 6274-et csináltam meg barnában (olcsóbb volt , mint megvenni) és nagyon jól néz ki.
Ha nem a készletet veszi meg az ember hanem a kockákat barnában és úgy összerakja kap egy gyönyörű hajót az biztos.
Szal márcsak az a kérdés, honnan legyen beszerezve sah-ról a rebesgetett ajándék iránytűvel, vagy nyíregyi kontakton keresztül..
-
Melezor
csendes tag
válasz
Zotyipotyi
üzenetére
nekem is paperwhite van, de King műveinek fizikailag is jelen kell lenniük a polcon
-
Melezor
csendes tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ez a laposabb típus nem a zsánerem hajóból, de ha nem lesz elszállva árazásilag akkor erről nem beszélem le magam, mint a western vonatról.
(Most lesz Gyöngy vagy nem? , a végén mindig kiderül, hogy csak pletyka volt .. ) -
Melezor
csendes tag
Pedig engem is majdnem behúzott a dupla pont a vonatra… de szerencsére tartottam magam.
Ha jön a Black Pearl azzal nem így lesz, bár az keletről fog jönni nem a .com- ról
-
Melezor
csendes tag
-
Melezor
csendes tag
Szerintetek a bl-es vonatot mennyiből lehetne kihozni alkatrészekből? Az árával nem tudok megbarátkozni, és lehet csak későbbi projekt lenne.
-
Melezor
csendes tag
A bricklinkes rendelésből én a vonaton nagyon agyalok, a korábbi filmes verzióról lemaradtam és az kb. ezen az áron megy szal.. szerencsére a seasidemarket nem mozgat meg, se nem castle se nem pirate nekem, az ostrom szettet élném, de mondjuk 60 körül, ennyiért nem, figurák vannak dögivel, ha lesz leírás meg elemlista akkor a hajítógépet meg ezt azt összeraknék és az gazdaságosabb, a legjobban az fáj, hogy nincs olyan ami továbbadva lehetne csökkenteni a bekerülési költséget, mert mindegyik drága, és nagyon nincs vásárlóerő itthon ( na nem mintha sokat árulnék)
-
Melezor
csendes tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
impozáns, persze a tervek egységenként vannak felrakva

-
Melezor
csendes tag
Na a kollegákkal elvonultunk az Alleeba, behúztam két Eldoradot ajcsikkal, vitték a hajót is rendesen, és mentőcsónak is volt bőven. (Volt egy csóka kézikocsival jött és megpakolva távozott kp-zva
) -
Melezor
csendes tag
-
-
Melezor
csendes tag
Én azt nem értem, hogy a hivatalos figura képen nem szerepel de a dobozon igen Grey kisasszony
Egyébként én X-ekből pont a figurákat gyűjtőm tök jó volt, hogy a gyüjthetőkből és a Jet szettből is beszerezhetőek voltak újak, erre kijön egy nagy készlet, amiben 10 figurából a fele már bezerezhető volt, az újak persze külön horror áron lesznek, és sajnos az épület sem olyan impozáns (csak az ára), hogy anyát rábeszéljem itthon milyen remekül illeszkedne a moduláris épületei közé. Na meg lehetne Magneton kívül mást is be illeszteni ellenfélnek (minfig méretben).
-
Melezor
csendes tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Pont a minap tapasztaltam, a gyerek kapott játszani a gyüjthetökből egy gomba kislányt (nem nagyon nyüstöli) mindkét karja repedt..
Ami meg a lego hanyagsága, kibontottuk a 76281-et hát annak is karcos a szélvédője, mert egybe van csomagolva a többi kockával, ugyanez volt az évfordulós slave 1-el akkor küldtek cserét, de ez akkor is gáz.
Lassan én is kezdek leállni, van itthon bőven, hogy évekig ellegyek, a gyerekeknek is van pár dobozzal előre így drasztikusan csökkeni fognak a vásárlásaim. -
Melezor
csendes tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Tegnap este a soroksáriban még volt pár darab, és a jóáras Ninjago szettből is raktak ki, bár szerencsére közelről megnézve nekem ennyit se ért meg

-
Melezor
csendes tag
-
Melezor
csendes tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Pont ezt akartam felhozni, a doboz mennyire számít fél off témánál, hogy régen bizony ott voltak a hátoldalon az alternatív buildek , ha ott sérült lett volna akkor oda a dolog, de amilyen kevés volt annak idején, mindegyik szép állapotban volt
-
Melezor
csendes tag
válasz
tPedro_
üzenetére
Én eddig mindig vadászgattam, (kivéve a looney tunest), de ezt most megveszem előrendelésben az fb-s sráctól 21 ért, ugyanott vagyok mert nem lesz postaköltség, illetve rendeltem volna a Legotól is a Pab mellé (ebből a sorból több fig is jöhet), hogy meglegyen az ingyenes szállítás erre most nem elérhető..
-
Melezor
csendes tag
No megjöttek a rendelések, a gyereknek lesz

a bűbáj és a mall csomag is rendben csomagolva, a kockashop szemelyes volt
P -
Melezor
csendes tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
ja kösz az akciós linkeket nem egy pénztárcabarát nap a mai , 4 szett a bűbájról, 3 a mallról, 4 a kockashopról
-
Melezor
csendes tag
ha valakit érdekel, van fent PABon újra kecske
-
Melezor
csendes tag
tudom sokat volt merci témaként, de a 76924-ről kinek mi a véleménye (tudom ha tetszik vegyem meg aztán kész
), fáj a fogam egy ilyen fekete terepjáróra a zombis témámhoz ami ki tudja mikor lesz (a figek készen vannak ) -
Melezor
csendes tag
válasz
manokaj
üzenetére
Én sajnos, nem sajnos azt hoztam magamal a gyerekkorból, hogy sosincs elég figura meg kiegészítő (ágyú, fegyver stb), most azokból van rengeteg, amikor meg építenék valamit az alap 1 es 2 es platekből nincs

Egyébiránt én elgondolkoztam azon, mivel a 3:1 ben várat mocolnám, 4-5 dbból, hogy ezt a bricklinkes várat megkapná a batlord frakció, de sajnos csak 3-at sikerült szerezni a gyüjthetőből, még 1-2 kellene. (az oroszlános vár is a dobozban pihen, és akkor a forestment kell behúzni a kövi kőrben, bár abból is vannak régebbiek is)
-
Melezor
csendes tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
facen már fent is van 6 ért..
-
Melezor
csendes tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
én egyet berendeltem a gyerkőcnek, kollega ott lakik mellette, ma átveszi
köszi Kissj3232 a tippet, korábban szemeztem vele
-
Melezor
csendes tag
válasz
RapaNui1
üzenetére
Félre ne érts nem sajnálom egy nagy betűs szakembertől, de sajnos az a tapasztalat, hogy mindent is jobban nagyobb odafigyeléssel megcsinálok, (dolgoztam én is jó pár évet az építőiparban) a gépeket kibérlem ami nincs, de én örülnék a legjobban ha mindenki annyit keresne, hogy simán tudna venni egy baradurt, és térköveztetne is, de sajnos nem így van.
-
Melezor
csendes tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
DIY nem egy agysebészet, nekem 40 m2 kell majd... inkább megcsinálom én, ahogy a tetőt is fölé tavaly, józan paraszti ésszel meg youtube videókkal bármit meg lehet, csinálni, a milliókat meg lehet legora költeni munkadíj helyett

-
Melezor
csendes tag
Sikerült a tescoban találni az új figurákból, élőben még jobban néznek ki, még az “űrlovag” is, pedig abból csak a felső rész érdekelt
[kép] , vettem volna még de csak kp volt nálam, és csak ennyi 😂
-
Melezor
csendes tag
válasz
RapaNui1
üzenetére
Én is csak oda megyek be ami útba esik, vagy közel van, általában mindig 4-5 tetszik egy sorból, aztán 1-2 év múlva mindig látok egy fig variációt, és rájövök milyen jó lett volna, vagy a Disneyből a seprűs Mickey (engem nem érdekelt, de a nagyobbiknál most Mickey örűlet van , és persze meglátta a zacskón
) -
Melezor
csendes tag
Tudom akinek nem inge ne vegye magára, de azért a gyüjthető témakörben a fórumtársakat elvetemültnek, tahónak, meg van bőr a képén jelzővel illetni szerintem kicsit erős.
Ne játszuk az álszentet, mindenki lecsap arra ha van olyan valami ami az érdeklődési kőrébe tartozik és akciós pl. . Én speciel azokat veszem megamik érdekelnek, ha tovább értékesítek belőle (ami nagyon ritka a sok buktató miatt, hülye vevő, csaló, stb.), az azért van, hogy a bekerülési költséget csökkentsem, ne profitot realizáljak.
Pabról is 100 ezres nagyságrendben rendelek figurákat ha épp van, mert még nem rabolta le a nyerészkedő réteg, tehát ez is megoldás lehetne, hogy kiadnak figeket a Legotól meg lehet rendelni slussz, a gyerekeknek meg csinálhatnának mindenféle city stb témában zsákbamacskát amit nem jeleznek, hogy mi lehet benne, így megmarad a gyerekek izgalmas szórakozásának, aki pedig magának akar az megveszi.
Sokszor még a kiállitásra járó moc mágusok sem ismerik a Pabot, simán vesznek dupla áron pl. most rendelhető viking pajzsot fb-n.
De gondolom majd Láz is érkezik egy bitte dankéval.
-
-
Melezor
csendes tag
kbalage2 elintézte feloldották a zárolást (otp)
-
Melezor
csendes tag
PAB-on újra vannak viking figek (láb-torzó), gondoltam pár lábat veszek meg extra pajzsot, semmi extra egyből 30...
-
Melezor
csendes tag
A D&D sorozatra mindenhol mindenki rápörgött (fb csopik, insta stb.) , mindenkinek menő fantasy kidolgozású figek lebeg a szeme előtt, csak ne hogy úgy járjunk, mint a szettnél, hogy lett egy színes komolytalan valami..
-
Melezor
csendes tag
Matricázás témakörben a pár csepp szappanos vízet nem próbáltátok? Akkor pontosan a helyére lehet csúsztatni és szépen ragad kiszáradás után.
-
Melezor
csendes tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Nekem 157 (euro)környékén lett meg, illetve a Jézuska hozta szal nem releváns, a kiegészítő pakkra ránézek köszi jól néz ki.
-
Melezor
csendes tag
Én sokat vaciláltam (be se fér a vitrinbe, ott a MOC vár, aztán a feleségem is mondta, hogy kicsit sok) letettem róla, aztán evett a penész és soroltam magamnak az indokokat, fél év múlva ha meg gondolom magam még mindig el tudom adni vételi árban biztosan, na meg elég szép megoldások is vannak benne, bl-ről összeszedni macera, és külonben is, na meg a feleségem is mondta, ha szeretném megkapom szülinapra (szintén július).. szal jön egy vár

-
Melezor
csendes tag
Én is nagyon gondolkodok, hogy be kéne húzni a Mountain Fortresst a designer programmban, de az ár visszatart, illetve az is, hogy megvettem a kovácsműhelyt meg 4 creator várat, hogy abból lesz a Falconnoknak vára.
Közben meg nagyon tetszik, és ha az egyik Barracuda bay-t meg a Lokomotívot eladnám akkor nem lenne most kiadás.
Azon is gondolkodtam, hogy esetleg bricklinkről összevadászni majd, az mennyiből állhat meg? ( a doboz nem érdekel, meg a figurák sem, van itthon aki benépesítse
) -
Melezor
csendes tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
szia, engem érdekel, ha pesten megoldható

-
Melezor
csendes tag
Dunaharasztinál menet közben benéztem a tescoba, volt két doboz de szerintem 12 darabos, kis qr-os, a jó tanácsot megfogadva (nekem is ugyanolyan mérlegem van csak emagról drágábban
) a zöldséges mérlegen mértem őket, senki nem volt 3 perc alatt megvoltam, mindn dobozban 2 20gr-os volt, 1-1 22 gr (vonatos fiú) a többit 18 nak hozta, szal annyira nem pontos, a 4 et el is hoztam 2 kecske 2 denevér, végre van nekem is kecském 
-
Melezor
csendes tag
Pirates témakör minimalizálva , ilyen megoldásokkal mennyi helyet (pénzt, portalanitást) lehetne sprórolni..
-
Melezor
csendes tag
válasz
balint82
üzenetére
ó bakker ezt írhattad volna hamarabb.. múlt héten corvin müllerben volt 3 friss doboz kirakva, de mivel felül csak kis qr kódos volt hagytam a francba, ma visszamentem, persze szét volt túrva, és volt benne nagy qr is, persze kecske sehol, egy gombászt találtam annak örültem, ugyanott a régióban nagyon kedves volt a hölgy odaadta a dobozt a pultnál, még ő se látott appot, bár mondta, hogy valaki már volt mérleggel, na mondom.. mindegy végig néztem azért ha már, se Basil, se kecske, se barbár, gombászból volt 1 db, minden más volt. elképesztő méreteket öltött ez a lerablás story
-
Melezor
csendes tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Engem is küldtek éves sampon, lenmag stb beszerzésre, gondoltam ránézek hátha töltöttek figeket, nagyobbnak tűnt a kupac már készítettem is a szkennert, aztán láttam, hogy kis kódosak..
, gyereknek vettem nagy kódos dinos bácsit, meg fitness ladyt az asszony moduláris városába, gondoltam rázogatással megpróbálom hátha érzékelem a kecskét, 3 gyanús volt elhoztam, az első Basil volt, egy dinos, meg egy kutyakozmetikus, de legalább egy megvan 
-
-
Melezor
csendes tag
-
Melezor
csendes tag
mielőtt bitte danke lenne 😂 megjött a sah-ról rendelt 10 db gyüjthető de ezzel most pont átbasztak
volt 2 e sportoló, 2 műlábas futó.. ami jó volt 2 barbár (ami remek vikingnek is amúgy) , 1 nyomozó (már vettem), 2 hárpia ( már vettem) , 1 kutyakozmetikus (ez mondjuk elfér) , az es sportoló meg a futó helyett bármi másnak tudtam volna örülni, eladni ezeket esélytelen, na meg felhasználni is..
marad a vadászás -
Melezor
csendes tag
Benéztem ma hazafele a vecsési müllerbe, gondoltam kipróbálom a 25 ös gyüjthetőknél a QR kódos appot, remekül müködőtt, persze a készlet már le volt rabolva..
egy nyomozót vettem a moduláris nyomzó irodába, meg egy hárpiát. Sajna azt mondták, hogy nem nagyon lesz új eresztés. Rendeltem a Lego-tól is 10db-ot remélem sikerem lesz velük, mint Sectornak
-
Melezor
csendes tag
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Én is inkább a sah-ról rendelek, magyar webshopba nem bízok, hogy nem válogatják ki..
-
Melezor
csendes tag
Soroksáriban is épp átárazták, a fenséges tigris 31129 9990,- ami látványosan megérte (én csak gyerekruhát vettem
), ez a teljesség ígénye nélkül 
-
Melezor
csendes tag
most jött szembe instán, hogy a 25-ös széria gyüjthetők lesznek 6db-os kiszerelésben is, van erről valami info, itthon is lehet majd kapni vagy Lego-tól?
-
Melezor
csendes tag
No hát én sem bírtam megállni, annyira nyomjátok, hogy milyen jó akiók vannak
Alzánál behúztam a 2 hetes kislányomnak a barátság lombházat (18500) (pár év múlva kapja meg) a nagyobbnak meg a monster jam megalodont (4000), ma már át is vettem, bubi fólia betekerve, doboz perfect (bár nem számít) -
-
Melezor
csendes tag
Tegnap mentem omw kútra guminyomást ellenőrizni, ilyenkor benézek van e valami Lego magazin, a Ninjagosat meg is akartam venni, akkor látam, hogy nincs rajta a fig, jobban megnézve az összes újságról le volt lopva ami nem csomagolt volt, jeleztem az eladóknak, de nem sok mindent tudnak tenni.. franc se gondolná egy kúton ami minden be van kamerázva pofátlanság netovábbja
-
Melezor
csendes tag
Amikor 4 eve vettem euronicsban tv-t ott meseltek, hogy volt amikor draga nagy tvhez adtak xboxot ajandekba, de volt olyan vevo aki azt mondta nem keri es ott hagyta nekik pl. , tehat ilyen is van, bar nyilvan akinek 100 feletti gwp-je van annak kapcsolata is van. Mondjuk en nem lennek meglepve, ha szinten forumtars lenne
, a forum megkerulhetetlen annak aki foglalkozik vele
. -
Melezor
csendes tag
én azt nem értem, hogy ez a 3 db 150 pontos 1500ft os kedvezmény, hogy tud elfogyni? volt amennyi volt? ez a legnagyobb szemétség, minden felhasználónak legyen 3 db azt csókolom, ez egy digitális beállítás, nem készletes akciós termék
-
Melezor
csendes tag
válasz
balint82
üzenetére
ezt a szettet (japánkert) régóta nézegettem én is, most behúztam kapják be a nepperek 1000Ft-al olcsóbban kínálták, mint a webshopok.. némi bizalompont felhasználásával 26600-lett a vége.
A soroksáriban volt belőle,sok, persze csak összerakásra mert a biztonsági szalaggal benyomták mindegyik oldalát ugyanott.. lehet ezért volt még belőle..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gyúrósok ide!
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Gaming notebook topik
- Mikrotik routerek
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Fejhallgatós találkozó
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.
(Most lesz Gyöngy vagy nem? , a végén mindig kiderül, hogy csak pletyka volt .. )
P
marad a vadászás
egy nyomozót vettem a moduláris nyomzó irodába, meg egy hárpiát. Sajna azt mondták, hogy nem nagyon lesz új eresztés. Rendeltem a Lego-tól is 10db-ot remélem sikerem lesz velük, mint Sectornak

, a forum megkerulhetetlen annak aki foglalkozik vele
.