Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
omgbricks szerintem a legjobb!
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
lidl-be most ki van rakva, mini fig scannert beírod telefonodon és végig tudod scannelni, ebből volt a legtöbb, én is beszereztem a sor felét a napokba.
Egy sm2099 van nálam pluszba ha nem találnál. -
nyul105
senior tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
applikácio megmondja a qr kod alapján hogy mi van benne, ha nem online rendeles hanem boltbol.
-
lilaűrhajós
csendes újonc
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Moralesből találtam kettőt is, de kellett is nagyon, mert a most alakuló világoskék spaceman-hez elég ritka a kéz.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Én még moziban láttam. Akkor utáltam, ma szeretem, de tényleg egy rajzfilm.

A 89-es batmobilból volt egy GWP, 40433, a nagy batmobilhoz adták, kb ez a méret. Bricklinkről össze lehet legózni, minimum feleannyiból kijön postával is, mintha dobozosan vennéd meg. A játszós szett arra hasonlít, de nincs olyan jó. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Igen, kifejezetten jó az árérték!
Az új Porke nekem is tetszik, de inkább a régebbieket vadászom amik még kaphatóak, az újabbak még ráérnek! ...ill asszonynak is hagyok esélyt "meglepni engem"!
----
Nem bírtam beszaladtam megint az Alzaba, mivel úgyis eldobtam kollégát onnan nem messze edzésre munka után. Szóval így eljött a Visa RB és a Merci is (így megvan már 3 -> Sauber, RB és VisaRB, Ferrari, Merci) na meg ha ottjártam akkor vettem páromnak is egy Saubert meglepibe.

Nem lesz ez így jó... alattomosabbak mint egy egy drágább szett!
Viszont ha már Merci, nagy volt a lelkesedés és a remény. Szerintem az RB mellett jellemzően Ők tudnak igen szép íveket összedobni (nem kellett csalódjak). Amennyire unalmas volt a Saubernél a modellt építeni, na most pont annyira fun volt a Mercinél! Tetszett, hogy sok helyen valami félig studra rögzült alulról - felülről, majd oldalról csapos elemmel pattant be a helyére. Ez kifejezetten ötletes volt, főleg a hátsószárnynál!
Ellenben az autó oldaláért-aljáért jár a korbács a készítőknek... aki ezt a jetpack - hátizsáktartó elemet (sorry nem tudom a nevét
) kitalálta, hogy csapra kell rátolni, aztán majd az elé rakott elem fogja a helyén lefogatni... 
Az vagy életében először dolgozott studioval, vagy elég másnaposan ment be dolgozni:

Végig reméltem lesz valami rögzítés alulról de semmi... a középen lévő 3x2-es sima elemet ami lefelé néz így kifogom cserélni bütykös 3x2-esre.

A kerekek adnak elég hasmagasságot, hogy így összetudom majd kötni alulról az elemeket legalább mindkét oldalt. Talán így már nem fognak össze-vissza inogni!

Maga a kész autó viszont kifejezetten szép darab azt kell mondjam! Építeni fun volt, a végtermék szép és részletes, valamint nem volt kerek 10k. Ennyiért ez is megérte a lötyögés meg javítható!
Az orrkúpon viszontlátni a melóhelyét még mindig szívmelengető az embernek na!
Tervek szerint nem a falra mennek végül, hanem a dohányzóasztal kap egy üveglapot és egy boxutca mocot, mágnessel + Arduinoval és motorokkal szeretném az autókat egy kis oválpályán hajtani az asztalban!
(Ha nagyon unalmas vagy felesleges spam / többször kitárgyalt téma volt már az F1 széria akkor ér jelezni. Aztán megtartom kollégáknak bent a beszámolót!
)Crus Ugyan ez a véleményem! Annyi difivel én kifejezetten odavagyok mindenért amiben fosszilist égetünk... szóval tervek szerint a Suki 2000 és az R34 kap egy minigarázst és az lesz a motor + autó kulcstárolóm...

Ilyesmi a terv, PETG-ből kinyomom a vázat amit felfúrok a falra. Aztán arra MOC jelleggel ráterveztem építeni a garázst!

-
Crus
addikt
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Egyetértek, de ezúttal a Lego hozta a kötelezőt... a filmben is ilyen sötét a hajó, erősen hűek voltak hozzá. Az már egy más kérdés, hogy ami filmen jópofa, azt IRL már nem biztos, hogy annyira meg is kéne valósítani pont úgy. Megnéznék belőle egy sötétbarna MOC-ot.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ráadásul állítólag a 3 órás látogatás során 2db autót megszólaltatnak és ha a közönség megszavazza az egyik akár lehet a Cobra is.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Bal szélső: 76224
Jobb szélső: 40433 (GWP volt a nagyhoz)
Középső: 76119
A 89-es mellett: 7784 -
hami85
aktív tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ránézésre ezt is 120 körülire saccolnám.
-
Crus
addikt
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Már arra, hogy mennyiért adja el őket? Fura ízlésed van.
-
Throme
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ha le tudtok mondani a logo-ról a dobozon, a manualon és a stud-on, valamint a bizniszről, akkor egy új világ nyílik meg.
Van ami (és nem kevés dologról beszélhetünk ) már el is ment a Lego mellett kialakításban, tervezésben, megoldásban....Kreatív tervezők is irányt váltanak, vagy több helyen is megjelennek. Itt mi ment régebben? Az ideas-ba beküldött rengeteg pályaműből kiválasztottak egyet (az se tetszett sokszor a többségnek). Bricklinkes kezdeményezés jó, hogy több ilyen szettet kiválasztanak, de azok méregdrágák.
MOC-olók, nepperek nem tudják elhagyni a terepet, de a többiek élhetnek a hobbijuknak továbbra is.....
Bosszankodtam én is az árazáson, aztán szétnéztem mi a helyzet máshol... mostanra a helyhiány az egyetlen probléma...
-
sb
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Meg Creator felirattal.

Szerintem minden problémát összeszedtünk. Az árat én is írtam, viszont abban amúgy van egy kis tévedés. Nem sok Icons, licensz, stb... felárat látok rajta. Az idézett és mindenkinek beugrott Creator ház 940db 100 EUR, ez 2000db 220 EUR. Alig drágább innen nézve.
Persze akciósan már lesz különbség, ezért írtam, hogy pl. jó eséllyel 50-60%-os áron amin a Creatorokat el lehet csípni többször, már ez se lenne annyira rossz. De ez nem lesz annyi. Vagyhát... lehet. Csubakka!
Ház-ház alapon már problémás árban is. Inkább Creator szint, egy 3000db-os modularhoz köze sincs, pedig azok is 94k-s listaáron futnak.
- Iconsnak szerintem is rém gyenge.
- A téma időzítése tényleg wtf.?
- Ha licensz/téma nélküli "noname" épület lenne... hát ott sem sorolnám a szofisztikáltabbak közé.
- Marad a félkomoly, félárú ház. Annak jó.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Addigra lesz belole uj kiadas majd az 50. SW evfordulon

-
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Útlevelünket bedobta a postás a postaládába.. Itt mondtam le róluk végleg.
-
Gubbba
tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
A mikorról sajnos nincs infó, de itt van még egy kép.
-
Crus
addikt
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
De a színes kövek ötletesebbek, punktum!
-
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ha nem menne, szólj és küldök egyet.
-
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Őőő... Ez most határozottan nem volt egyértelmű, az eredeti hozzászólásodban. Én úgy értelmeztem a "hiányzik egy elem" kifejezést, hogy már az összerakáskor hiányzott a zacskóbol. Most meg mondod, hogy ez már össze volt rakva és valszeg a porolás közben pergett le róla. Nagyon nem mindegy, mert az első eset a Lego cég hibája és azt azért pótolják ingyen. De ha te hagyod el, azért fizess te! Ééérted! (ESETLEG, nagy ritkán megkegyelmeznek a Te hanyagságodnak és elküldik.) Akkor viszont arra figyelj, hogy mit írsz a kérésbe! Hazudd azt, hogy már a zacskóból hiányzott...
Szerk: Látom, közben már elküldted az igényt. Akkor már mindegy...
-
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Amúgy nem feltétlenül kell ezt neked saját zsebből megrendelned, a Lego HelpDesk elméletileg kiküld hiányzó alkatrészt. (Kivéve, ha licenszelt minta / felirat van rajta.)
-
balint82
senior tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Vigyázz,mert a setét szürke nem szín itt, angolul pls
-
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Khm... Legközelebb a kívánt SZÍNT is tüntesd fel, lécci!

-
sb
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Melyik S1 és melyik darab?

-
Warton
őstag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Elvileg mozgatható, gyakorlatilag nem.
Đusty
54cm hosszú és szélesspiky03
Nem, az kisebb, ez 1:35-ös arányú, ez a letitbrickes csak LEGO-bólTyler Durden
Tessék
Írtam róla kommentet a rebrickable-ön. -
sb
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem jó filmek.
De nekem valahogy hiányzik a lélek belőle, ami megvolt Tim Burton-nél. Sőt megvolt Schumacher-nél is, függetlenül attól, hogy az ő két filmje bazári ripacskodás, és objektíven, filmként nézve jobb Nolan trilógiája. De valahogy az nekem kicsit üres, a karakterek is, a város is olyan semmilyen, rideg. Ránézek, és nem látom benne Gotham-et.
A rosszfiúi is teljesen jellegtelenek, átlagos modern akciófilmes gonoszok, még Heath Ledger Joker-e is.
Mondjuk rosszfiúk terén a 2022-es sem az igazi, ellenben a világ, meg Wayne/Batman karaktere jobban kidolgozott, és külön tetszenek a belső monológok, a nyomozás, ami a régi képregényekben is megvolt. -
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Még egy ilyen elcseszett jószágot, mint a Tumbler... semmi Batman-re utaló nincs benne, ennél a 2022-es film kocsija is ezerszer jobb. Mondjuk nekem az egész Nolan-trilógia egy lelketlen valami. A két Joel Schumacher filmet is gyakrabban nézem újra, pedig amúgy filmként ezerszer rosszabbak.

-
po1son
addikt
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Durván beragadt készlet ez náluk vagy csak abban az áruházban, 3 helyen is volt kihelyezve, aki jövő héten megy még annak is marad.
Adam1337 - bocsi csak a privát üzeneteket néztem
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Kvák kapitányt szerencsére engedte vezetni.
Vicces, amikor a két ember benne olyan nehéz, mint a megtankolt gép fele (nem igazi vitorlázó, hanem egy hasonló kialakítású karbonkasztnis orrmotoros kisgép, konkrétan egy 1,7 literes VW boxer hajtja
). -
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Nem cserélünk? Engem kerek évre felküldött a magasba egy kétszemélyes lélekvesztőben vitorlázni. De rábaszott, mert túléltem.
-
sb
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Százszor írtam le, hogy rajtam alig fog a nosztalgia.
De nekem egyből ilyesmi ugrott be F1+City kapcsán és hát ha vmi ilyen jönne ki frissítve akkor bajban lennék.
(ettől függetlenül is biztos abban leszünk
) 
-
csaabz
őstag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Köszi!
Az embléma ebben a szettben volt, bricklinken vettem.
-
geriand76
csendes tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ha rám hallgatsz a portalanítás miatt nem veszel feleséget

-
spiky03
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Hmm ez nem is rossz ötlet

Én sűrített levegős sprayn gondolkodtam, mert van pár szettem már összerakva és majd lesz még ha egyszer úgy lesz időm.
Van pár bontatlan doboz az ágyneműtartóba.
-
spiky03
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Igen erre gondoltam.

Vsz ezt szerzem majd be és nem a 70 ezreset
Hát mindegyik gyűjti a port sajnos

A Kinght Rider Pontiacom is szerencsére fekete így alig látszik rajta.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Nem a nagy van meg.
A 2022-es és a 89-es is csak Speed Champions méret.
A 40433 anno talán GWP volt a nagy batmobilhoz. Bricklinkről vásároltam össze, fele annyiból kijött, mintha veszek egyet dobozzal, csak a tábláról a matrica híja van, amúgy elemek szintjén 1:1. -
LÁZ
Topikgazda
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
azt nem tudom, de hogy a betmen buzériámnak beteszi a kiskaput......az biztos
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Nem, nem csak te.
Már bánom, hogy a kisebb méretűt nem vettem meg kifutás előtt. Megvan a 2022-es, meg az 1989-es batmobil (nem a most kapható szett, hanem a 40433), kellett volna mellé még. 
-
sb
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
A tüskék sztem jók, méretre, formailag is. A fej hátsó része izé kicsit.
Amit fentebb linkeltem ott elég jól néz ki szvsz, de pont azért, mert az a rész nem látszik.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Nem ismerem a karaktert, de gyors google után szerintem jól eltalálták - még ha nem is szép... De nagyjából arányos és kétség kívül felismerhető...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
ez még pont nem , de az összefoglalóban van folyamatosan frissülő exel

-
Crus
addikt
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Indi Joe temploma kifut... WTF? Hát gyak. tavaly tavasszal jött ki ^^
-
Diesel38
tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ne már h itt az UCS AT-AT. Ezért az ilyen nagy gyűjtői készletek nem csak 3 évig szoktak futni... Le kellett volna áprilisban csapni az Alzás dealre.
-
Crus
addikt
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Mert benne van az Ocarina of Time, The Wind Waker, Breath of the Wild, Tears of the Kingdom, Hyrule Warriors, Cadence of Hyrule címekben. Szvsz.
-
Crus
addikt
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Auchanban 19.700 Ft körül megy bizalomkártyával (csak boltban), amit kb. 5 perc alatt tudsz igényelni.
-
maross
nagyúr
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
nem a lelkesedest rombolando, de vagy 5 masik helyen is ennyi. es 2 napja 21500 volt

-
apholyon
aktív tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
A diorámák sajnos ilyen árban voltak eddig is - ezért van csupán 2 meg nekem, a többi nem volt féláron...
De ez kelleni fog a droiddal együtt sajnos, szerencsére nem vagyok türelmetlen, lesznek ezek is -40-50%-ban szerintem (S@H árhoz képest).
-
formula01
senior tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Gyerekkorom egyik kedvenc készlete volt, ne szóld le.
-
Peathee
senior tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Vagy az évtizedek óta kihalt Modell Team helyett pár Peterbuilt vagy Kenworth csőrös csoda!
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Az Aston Martin DB5 egy jó építési élményű autó, de szerintem a viszonylag könnyebbek egyike formailag.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Egy szárnyas SC mondjuk jöhetne. Nem tetszenek azok az autók, de mint érdekesség, összeraknám. Bár nem tudom, hogy lehetne megoldani, a régi 21103 Delorean volt hasonló méretű, és az egy ritka csúnya autó lett, az ajtó is ocsmány.
-
pardus
csendes tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Majd az ára feloldja a disszonanciát.
37k építsd fel videó alapján. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Hetekbe találtam meg az origi szériából egy figurát összerakva egyik dobozba 8533, és megkell mondjam hibátlan.
Emlékszem még cd-n játék is volt pc-re hozzá.
Van még a kékből egy újabb maszkos verzióm is valahol, de itt még mindig teljesen jók az elemek.
Nem volt durván penészes stb helyen, vagy kapott uv-t stb. ?
-
Llew
senior tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Szegény(ebb)/helyhianyos Legos UCS-ja.
Mondjuk ezek jók, érdekesebbek, szerintem több ertelmük van mint pl a sisak sorozatnak. És szerencsére olyan is kijön a sorozatban ami meg mas verzioban nem volt. Remelhetőleg lesz még ilyen.
Ha gyorsan kiadjak a Venatort is akkor sporolok egy csomó pénzt. -
Zotyipotyi
tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Én is a Tributoval kezdtem. Feleségemtől kaptam ajándékba anno. Azóta már lehet, hogy megbánta!
Én alapvetően a klasszikus, régebbi autókat gyűjtöm a szériából, de a Mustangot meg az Audit szerintem én is beszerzem.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Menő
bár nekem nem az volt a kedvencem. Emlékszem anno azt beszéltük a barátaimmal, hogy milyen jó, hogy lehet benne építeni és király lenne ezeket élőben megépíteni... De akkor még BL meg Stud.io nem volt. -
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ez mondjuk nem a valaha volt legjobb Castle szett.
Bár ezeknek a sárkányosoknak a várai sem voltak túl jók szerintem.
De a klasszikus várak mai napig jól néznek ki, mégha kicsit fapadosnak is tűnnek a Creator vár meleltt. -
flashpointer
őstag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ezek a regi szettek nagyon gagyinak neznek ki a mostani icons vagy ideasok mellett, tiszta minecraft. (magamtol enis kb csak ilyet tudok epiteni aze nem legozom csak utmutato alapjan
) -
apholyon
aktív tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Akármennyire is nosztalgikus, én azt preferálom, hogy javítsák fel. Ezek némelyike nagyon baltával faragott és azóta egyébként is rengeteg új megoldás és elem létezik. Persze azt is megértem, ha valaki az eredetihez ragaszkodik...
-
petya86
tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ez bizony Kuka
-
umek
tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Pedig bíztam benne, hogy majd írjátok, hogy "á, nem éri meg, volt az 20ezer is 2021-ben egy akcióban"
Kvelstadt: Ezen eddig nem is gondolkodtam, de most, hogy írod, megnéztem pár képet róla így, és tényleg jól néz ki matricák nélkül. Dilemma lesz majd a gyerekkel, hogy mi legyen, hagyom majd, hogy ő döntsön.
Mondjuk érdekes, hogy Zoli az Építsd fel! videókban mindig emlegeti, hogy ő nem örül, ha matricázni kell egy szettben, és azóta gyerekek is teljesen átvették ezt a mantrát.
Szóval el tudom képzelni, hogy majd matrica nélküli lesz. -
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
A Mercedes-en még gondolkodom. A McLaren-t viszont szerintem tényleg kihagyom, max valami jó akcióban hoznám el, az Aston Martinnál is egy Auchan akció döntött pár hónapja.

A Vantage GT3 viszont sokkal jobban néz ki, bár azért eléggé hasonlít a többi hasonló kategóriás sportkocsire. A szintén duó pakkos új Corvette majdnem ugyanez, meg szerintem a McLaren-ben is van hasonló. Bár ez az eredeti autók tervezőinek hibája, nekem ezek a csoda karbonkasztnis sportautók mind egyformák. -
draco31
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Ennyiből viszont a Jaguáros versenygép stabilabb, bár az első szárnyát az sem szeresse, ha rászáll egy légy akár.
Nyilván pici túlzás.
Ez az Aston szett meg van nekem is, szerintem sokunknak azért nem tetszik annyira, mert túl nyúlánk, ezért kissé aránytalannak tűnik. Ehhez a hosszhoz kellene még egy szélesség legalább. -
Throme
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Nem tudják lehozni a hátrafelé eső tetőt, mert ezek a szélvédő alkatrészek kialakítása egyenes tetőt ad ki. Ha csak nem egyszer megdöntik picit a szélvédőt hátrafelé. Nincs most ötletem hogyan, de biztos megoldható, és akkor az egyenes tető nem vízszintes lesz, hanem dőlni fog hátra.
Én megvárom Balázs videóját. Az a másik figurát már nem nézem jó ideje.
Kb mióta megmagyarázta, hogy az UCS X-szárnyúba beültetett figuránál igazából nem gáz, hogy a pilótafülke ajtaja nem lecsukható....
Nem kicsit, nagyon nem lehet.
SC ferrárinál és néhány más autónál is kihozták hibának, hogy a hajas figurára nem illeszkedik rendesen a tető, mert magasabb hajjal együtt, mint kéne.
... szóval én maradok Balázsnál.
Szakmaibb is, ami komolyabbá teszi az egészet. -
Throme
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Sajnos a ferde tetőt se tudják jól lehozni.
Én meg már a bordó corvette seggét akarom már ezer éve megpróbálni módosítani, és talán a tetejét.
-
Throme
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Mert nincs neki harcsa szája, amit sikeresen lenyúlt az AM-tól, miután megszerezték a márkát (ha jól tudom).
Amit formában nem tudtak kihozni, oda dobtak egy matricát, hogy ez a mustang és kész

Ettől független én beszerzem ezeket.
Szeretem ezt a vonalat, amiatt kicsit megbocsájtóbb vagyok.#74304horny
Motorbicajokat is gyűjtöm. Jó lesz így első ránézésre.
Viszont kinézetre lehetne bármilyen kommersz, noname moci, mint régen, a ducati és bmw előtt... erre rányomják, hogy ez kawasaki, ami nem baj, csak drágább lesz az, ami noname formában, ugyanezekkel az alkatrészekkel kb 10-15%-kal kevesebb lehetne...
Tudom, ez a vonal, hogy licensz.
Akciósan meglesz persze
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
A 6 széles éra legjobbja volt szerintem a régi Mustang, a régi 911 és a Mini. Utóbbit az ára miatt BL-ről kukáztam össze, na meg a nagy kerekű nem is kellett. De ezek mind karakteres autók, ahogy abban a korban szinte mind.
Nézem ezeket az új SC szetteket, és az jut eszembe, más színben ezek már megvannak. Bár majd ráérősen akcióban jöhetnek azért.
Viszont hiányolom, hogy eddig nincs bejelentve valami klasszikus sportkocsi. Ha már ráültek erre a filmes vonalra, akkor
Pontiac Trans Am 1982 (Knight Rider)
Ferrari 308 GTS (Magnum)
Pontiac Trans Am 1977 (Smokey és a Bandita)Meg van még pár klasszikus verda:
BMW M3 (E36)
Mercedes-Benz 500 (nekem mai napig ez a Mercedes)
De jöhetne még Maserati is. Modern sportkocsi egy se jut eszembe.
-
Gubbba
tag
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Igen, valahogy nem az igazi, bár jobb, mint a korábbi 6 széles próbálkozások. Ha már Mustang, akkor nekem ez. Igaz ez nem az új Mustang, de formára baromira el lett találva, össze is vadásztam hozzá az alkatrészeket és megépítettem. Élőben még jobban mutat, mint a képeken.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Nekem fél évig pihent az ágyneműtartóban, csak akkor rakhattam össze, amikor meglett a jogsihoz a forgalmi vizsga.

-
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Olcsóbban vettem tavaly normál áron.
Szépen hozzádrágult a Camaro-hoz. Mondjuk remek modell, ezt aláírom, jó építeni, de akkor is na. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Nagyon szemezek vele, de már 3szor megfogadtam, hogy idénre elég volt a költésből
Nagoyn nehéz segÍtsetek
-
Segal
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
3-4 nap alatt az 1:8-as is osszerakhato
Pedig en sem vagyok a leggyorsabb epito...
-
Throme
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Nem lehet, hogy a tengelyen a kerekek kicsit elmozdultak (nyomtáv növekedés)?
-
Throme
veterán
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Otthon ránézek. Ha leült is, azért nem feltűnő, mert ágaskodik az eleje, így lett kiállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- Alumínium terasz tervezés - építés
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az orrkúpon viszontlátni a melóhelyét még mindig szívmelengető az embernek na!

37k építsd fel videó alapján.
LÁZ