Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
flashpointer
üzenetére
A régi nyergek pici klipszei csak akkor nem törtek el, ha nem használtad őket. Meg a régebbi zászlóké. Fáradni se kellett az anyagnak, tört aznanélkül is. De érdekes, hogy a kézfejek viszont soha, pedig azok kapták a terhelést rendesen, jellegükből adódóan.
-
Dilikutya
félisten
Ez lesz az új Stranger Things:

Messziről elsőre azt hittem, halloweeni McAllister ház.

-
Dilikutya
félisten
1985-ös tini kalandfilm az ifjú Josh Brolinnal, meg Samuval a Gyűrűk urából.
Spielberg produkció. Sok filmet bírok abból az időből, sokat csak felnőttként láttam, pl. ezt is, nem rossz, de nem öregedett túl jól, én nem éreztem azt, hogy ez mekkora film. De a hatása pl. a Stranger Things-re letagadhatatlan.
Egyszer azért érdemes megnézni, mert amúgy nem rossz, és a kalandfilm műfaja amúgy is halott manapság. -
Dilikutya
félisten
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Valós autók licence. Amúgy 10 ezerért Friends, City szettet se kapsz jobbat.
-
Dilikutya
félisten
válasz
apholyon
üzenetére
TV classic series batmobilt meg akartam rendelni, Allegrón még van relatív értelmes áron, erre a szomszéd utcában valaki hirdetett egy nagyot 29 ezerért összerakottan. Gyors fejszámolás, 16-20 ezer között van a kicsi, vagy 29-ért a nagy, 6x annyi elemből. Utóbbi nyert.

-
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Én még moziban láttam. Akkor utáltam, ma szeretem, de tényleg egy rajzfilm.

A 89-es batmobilból volt egy GWP, 40433, a nagy batmobilhoz adták, kb ez a méret. Bricklinkről össze lehet legózni, minimum feleannyiból kijön postával is, mintha dobozosan vennéd meg. A játszós szett arra hasonlít, de nincs olyan jó. -
Dilikutya
félisten
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ráadásul még drága is.

-
Dilikutya
félisten

+ még pár egyéb hajó az eddig bejelentettek mellé.
-
Dilikutya
félisten
Westend: Halloween BAM múmia és szellem van bőven minden részével, boszorkánynak sajnos csak a felsőteste.
Meg akad 1-2 korábbi nyári BAM figura, de többnyire hiányosan. -
Dilikutya
félisten

-
Dilikutya
félisten
2025-ös Halloween BAM figurák elérhetők lesznek itthon?

-
Dilikutya
félisten

-
Dilikutya
félisten
válasz
Throme
üzenetére
11 Star Wars film volt, és 2 Halálcsillag épült. Az EP4-ben szétdurrantottnak a terveit lopták el a Rogue One-ban. A második Halálcsillagot az EP6-ban építették (volna meg, de nem lett kész, sok építőmunkás is meghalt az endori csatában). Az EP7-ben nem egy újabb Halálcsillag van, hanem egy valódi bolygó egy beleépített fegyverrel. Csak a pontosság végett

-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Úgyis velünk marad, már sokszor megmondta, hogy nem vesz többet, aztán csak megvette a legnagyobbakat.

-
Dilikutya
félisten
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Nem nehéz elbaszni a lóvét. Vettem hifi fejest, erősítőt, HDD-t, majdnem csillagász távcsövet is.

-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Véletlen vettem egy 76328-at. Drága, nagy, az Allegroról akartam a kis 66-os batmobilt megrendelni, az itthoni árát nem fizetném már ki érte. Erre szembejött egy összerakott 29-ért, ráadásul a szomszéd utcából. Még a zacskói is megvannak. A kicsi meg lett volna 20. Jó, egy régi Jokert még szerezni kell hozzá, de az is megvan olcsón.
-
Dilikutya
félisten
Deppnek voltak nagyon jó filmjei: Ed Wood, Dead Man, A pokolból, Az álmosvölgy legendája. Az úgymond fura, különc sosem állt távol tőle, de ezek még jól elkülönültek egymástól. Jack Sparrow után kicsit benne ragadt, bár a gengszterfilmjét nem láttam. De idővel már Jack Sparrow is sok volt Jack Sparrow-nak, bár ott a filmeknek több baja is volt a folytatásoknál. Az első rész viszont egy hibátlan kalandfilm kalózokkal, kinccsel, egy kis misztikummal.
Személy szerint örülök, ha ilyen régi filmek is előkerülnek Legoból. Ott az 1966-os batmobil, azt is bevállalták, két méretben is.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jacob Gibbs
üzenetére
Bal szélső: 76224
Jobb szélső: 40433 (GWP volt a nagyhoz)
Középső: 76119
A 89-es mellett: 7784 -
Dilikutya
félisten
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Revolver van gyártásban több színben, pl. dark bluish grey is van.
-
Dilikutya
félisten
77243
Nem szeretem a Forma1-et, de építeni jó. Mindet nem fogom megvenni, elég egyformák, mégha belül más is az építés. Így a felénél tartva ami feltűnő, hogy a hátsó futómű eddig elég instabilnak tűnik. Mindenképpen akartam egyet ebből a szériából, Ferrari nem volt offline sehol, de amúgy jó akció volt az Intersparban, legyen akkor az Oracle miatt ez.

-
Dilikutya
félisten
válasz
Mozaart
üzenetére
Nem értem ezt amúgy. Valamelyik rohamosztagossal volt, hogy sehol se lehetett találni, mert már megjelenéskor megjelent 1-1 ember, és vitte az összeset. Aztán mégis idővel halmokban állt mindenhol. Érdekes, többi rohamosztagos nem fogyott úgy. De azt még meg is értem, ha valakinek diorámához, terepasztalhoz kell a sereg, arra ez jó forrás az akciós battlepack-on kívül. De Ahsokából ki épít sereget?
Lesz úgyis idővel, meg sok helyen most is van. -
Dilikutya
félisten
Transformers Soundwave bemutató
Engem már a két kazettánál megvett kilóra.
-
Dilikutya
félisten
30709: Ferrari 499P - Hypercar
Igaz, csak a McLaren Elva és az Aston Martin Valkyrie van meg ezekből a pici SC-kből, de simán lehet ez a legjobb mind közül. Pofásan néz ki. A pici sárvédő nekem új elem volt, de ahogy utánanéztem, nem az, főleg régi Racers meg polybag pici autóknál használták, de 1-2 SW meg régebbi Indy szettnél is előjött. Ami fura, hogy eddig ami polybag pici SC-t láttam, annak volt teljes méretű változata is, de ennek nincs. Talán a nyári etappal jöhet? Bár idénre szerintem rendesen kimaxolták legóék az SC-t a Forma 1-el.
-
Dilikutya
félisten
Kellemes húsvéti ünnepeket!
-
Dilikutya
félisten
válasz
Derron
üzenetére
Boltban osztogatnak ilyen nagyobb kuponfüzetet, a többség mindenhova jó, a játék és a Lego csak Interspar. Ezek a kuponok nem szoktak az appban megjelenni.
Más kérdés, hogy a szolnoki Interspar pl. még kb. abban az állapotában van, ami az őszi kuponozás után maradt, az karácsonyra se volt rendesen feltöltve. De alkalmanként találni 50%-os cuccokat eldugottan. -
Dilikutya
félisten
A Sparban is kupont osztogatnak, Intersparban 30% lesz csütörtöktől Legora -
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Ez zseniális.
-
Dilikutya
félisten
Én 7-8 évesen kezdtem rajongani az Alien-ért, amikor anyám mesélte, hogy látott moziban régen olyan filmet, amiben szörny jön ki az ember hasából.
De magát a filmet csak kb 2 évvel később láttam, amikor az M1 leadta. Régi szép idők, amikor épp nem szovjet propaganda ment rajta.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
Major Lion
üzenetére
Én szoktam 20 éves játékokat elővenni.

-
Dilikutya
félisten
Nekem szerintem marad a 76940
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Gondolom nepper, Árukereső szerint sose volt olcsóbb 34-nél.
-
Dilikutya
félisten
válasz
apholyon
üzenetére
A régi Aragogot össze akartam vadászni, bricklinkes rendelés mellé be volt dobva. Csak a lábak pont kifogytak az eladónál, aztán annyiban is maradt a test. Aztán jött az új, ami mindenhogy jobb, de lehet egyszer csak beszerzem a régihez is. Két pók mindig több, mint egy.

Az újat párom nem engedte látható helyre tenni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Sehol. Elszállt a forint. De elemszámban az Eldorado hasonló, az 87 ezer volt kifutáskor listaáron, a Barracuda 72. Nem licencelt egyik sem. Ugyanekkora elemszámmal egy Fekete Gyöngy lenne 120 is.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Zotyipotyi
üzenetére
Többségében volt rá jó ajánlat. A pl. viking falura pont nem, hátha majd idén.

Van némi kiszámíthatatlanság benne. Auchan katalógusban gyakran van mostanában 2000Ft-os kupon végösszegre, azzal is lehet okoskodni. -
Dilikutya
félisten
A tavalyiakat is be lehetett szerezni a pontgyűjtős áron később is, sőt olcsóbban is. Friends botanikus kert, HP vonat jóval olcsóbb is volt utána. Lehet a többi is, de azok nem érdekeltek. Countach ha lemenne 45 környékére, már hoznám is a nagy Mustang meg a kis Countach mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Alumínium terasz tervezés - építés
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aki megveszi, meg is érdemli. A két figura miatt biztos drágább lesz az átlagnál.