Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
-
ssgk
aktív tag
Marvel szettekre visszatérve. A régi nagy Daily Bugle 76178 lesz még idén nagyobb akcióba szerintetek? Nem emlékszem allegro, hogy árazott elmúlt BF akciókba frissült a lista meg lettek nagyobb akciók vagy ez már a végleges lehet? Most kuponnal 110-ért van amit még mindig sokallok de gyanítom nem lesz már 100 alatt ez...
-
Llew
senior tag
Hát régieket pótolni, mar mikor ujrakezdtem 15-20 éve, akkor is draga volt, de most kész anyagi csőd. Gyakorlatilag új készletekkel vetekszik.
Azért is szedtem elő őket, mert én sem láttam még így egyben őket, hiába vannak meg régen.
Pedig ez nem is az összes, van még nyolc, ami nincs meg.
Azok közül pl a szamurajos az jól néz ki, azt sajnálom, de van pár olyan is, ami szerintem nem néz ki jól, azokat annyira nem. -
Thx! Néztem és meg is fogom venni, 15 euró az összerakási és van hozzá mellékelve itemlista az meg vmi 150 juró környéke bricklinkről. Személy szerint nagyon sajnálom, hogy ebből nem lett hivatalos készlet, nekem az egész témája bejött, pedig leginkább adult vonalon mozgok.
-
apholyon
aktív tag
Az új autós anomália az előző motoros förmedvény párja gondolom...
A Ford Anglia arányai egyébként egész jónak tűnnek első blikkre, a vízfejek nélkül természetesen. Ha SC méret lesz és élőben is jó, akkor egy feláras akcióban lehet beszerzem

HUN_Sector: csak hír volt róla, velem is most jött szembe a FB-on, én a gyerkőc miatt kifejezetten várom! Meg úgy egyébként nekem is bejönnek ezek, rendkívül jópofák.
-
Crus
addikt
Ezért az Allegrós kommentért jár a korbács. Muszáj volt még mélyebbre löknöd a verembe?
Architecture 21060 Himeji kastély 40k-ért, Ninjago 71819 Sárkánykő Templom 31k-ért be kellett*, hogy ugorjon és akkor most lehet kenyeret enni tejbe mártogatva 1 hónapig. Köszi télleg'.
*Most mit titkoljam... egy elég erős Japan-style scenén dolgozom.
-
Throme
veterán
Sajnos a 35k, 45k huf idők nem jönnek vissza, még ha van is egy két kivétel (Ford GT Technic). Sőt ha azt nézem, hogy a Creator Expert F40 ferka volt kb 25k huf
...Most az ilyen olyan gwp eladások és hasonló árcsökkentést ne vegyük ide. Tudom, van aki így számolja ki egy szett valós árát
Lego-val sikerült beszélnem, a dpd-vel nem sikerült.
Állítólag nem fért bele a dpd boxba a csomag.... Még ha így van, egy értesítést azért elvártam volna dpd-től... Másfelől a box-nál derül ki, hogy olyan csomagot adtak a sofőrnek, ami nem fér be és megy a sikertelen kézbesítés a nyomonkövetőre??
Van baj...Már érlelődik a dpd leváltása. Foglalkoznak a témával, közben gyűjtik a reklamációkat.
Sajnos nálam ez a tortúra oda vezet, hogy felfüggesztem a további - esetleges - rendelést a Lego.hu-ról a szállítmányozó miatt.
Néha rendelek, mikor van 2x vip pont és olyan szettet, ami jellemzően nem szokott sokkal olcsóbb lenni (máshol a kiszámíthatatlan extra akciókat nem tudom betervezni). -
Throme
veterán
Hát lehet volt 50k, csak az auchanban valahogy elfelejtődik a matrica. Sem a pénztáros (lehet elfelejti, vagy megvan hogy nem kéri a vásárló, akkor megvan a helye
) nem adja,én meg elfelejtem kérni. Ha meg csak akciós önamgában, akkor egy jóképességű úgy is söpri a polcokat.Az is lehet valahol be fog csúszni 55k, vagy az alá, de ez lutri.
Most ingyen szállítással (alza tagság nélkül is) már ma átvehető.
Valszeg nem ez lesz az évszázad biznisze, de eddig a 6x, 7x k huf árazás elriasztott.A DPD meg szarakodik egy sima Lego-s rendelésemmel. Kib@szottul rühelem azt a céghet. Már megint sikertelen kézbesítési kísérlet pedig boxba ment volna eredetileg....
Másodszor játszák el. Ennyire egy kib@szot fos céget nem hordott a föld a hátán.
Nem tudom mi a francért vesződik a Lego ezzel a rakás szarral még mindig????
Egyébként, mikor még az első 2 fázisban volt a csomagom, már akkor is ott volt a sikertelen kézbesítés opció, mintha erre készültek volna alapból.....
A telefonszám pedig foglalt....
-
Crus
addikt
Transz Szilviát én itthon felvezettem. Elvileg ma hozza a DPD. Napok óta finoman adagoltak, hogy hát izé, volt egy előrendelésem még tavasszal... és hát beérett, meg limitált. Meg Rivendell kategória, meg kb. a Lego történelmének dobogós készlete. (Nálam nevetve az.) És átment, pedig nejem már nagyon nagyon nem elfogadó erre a "hülyeségemre".
-
Throme
veterán
Ha gyűjteném a Lego F1 ezen szériáját, akkor is kihagynám MS-t belőle.
A kivételezések, vagy mikor Hill-t meg Villeneuve-t majdnem kib@szta a pályáról az szezonok uccsó versenyein (asszem '96 és '97). Ha sikerült volna, akkor tuti sima vesenybaleset azt ennyi...
Az Asterix fimben viszont nagy poén volt, hogy betették Todt-tal együtt.
Tényleg! Asterix nem jön Lego-tól? Mintha ezt még nem érintették volna....vagy már nem divat?#91603Tyler Durden
Rossi nagy név, szerintem az is hallott rola, aki F1-es rajongó.
Creator Expert-ből (vagy most Icon vagy mi a fene sosem fogom megjegyezni) nehéz lenne jól kinéző motort építeni, Technic-hez meg hülyén nézne ki a minifig. -
Nekem MotoGP' inkább, mint F1, anno még Senna időszakban csíptem F1-t is. Amúgy ha már MS, akkor egy kis érdekes adalék:
The "Schumacher vs. Rossi" comparison usually refers to their respective careers as legends in Formula 1 and MotoGP, or their interaction when Rossi tested Ferrari's F1 cars alongside Schumacher. Schumacher is the seven-time F1 champion, while Rossi is the nine-time MotoGP world champion. The two competed against each other in a different way during their test sessions in 2004 and 2006, where Rossi was impressively fast, coming within 0.7 seconds of Schumacher's time in one session, despite using a slightly older car.
Visszafele ezt nem sikerült megugrani (: -
Throme
veterán
"főleg a végig alárakott technikai dominancia miatt "
Erről szól sajnos az F1. Mindig van egy domináns autó és aki abban ül az nyer.
Leginkább szemléltette számomra ezt a problémát, mikor Hamilton kitalálta hogy kovidos és helyére beült az akkor még nem F1-es (asszem F2-t nyert) George Russell és a csapat hibájából (ami szerintem direkt volt) lett csak második. Hamilton hoirtelen felgyógyult a következő futamon kutya baja se volt...
Sumit én se szeretm. Elismerem, hogy jó pilóta, de amikor sárga zászlónál előzött büntetlenül, vagy a kavicságyból visszatolták és mehetett tovább...szóval rendesen kivételeztek vele azért.
Korábbi világbajnokok beültek más autókba és sehol nincsenek, vagy sehol nem voltak, majd abbahagyták a nyűglődést. Van aki rallyba, van aki 24H bajnokságba ment és ott lett sikeres. Szóval jó pilóták vannak, de a legmeghatározóbb a technika.
Milyen felháborodás ment, mikor - asszem - Niki Lauda mondta, hogy a modern versenyautókat egy majom is elvezeti...#91588Gubbba
Lehet igazad van, de így lesz még kb 4 versenyautó (ferka, merci, redbull, honda) ha jól számolok. Persze lehet ennyi elég is, nem kell túltolni, de speed champion rajongóként nincs az a mennyiség , ami elég lenne
. Ha az ágynemű tartóból folyik is ki, mert nincs hova tenni, akkor se elég
-
Mozaart
aktív tag
Raknék bele 2 falu uveget es tennek bele szinezett kek vizet. Tudjatok regen meg most is van olyan muanyag pohar amibe csillamos folyadek lotyog.

Amugy en se ertem ezt minek kellett. Lassan tenyleg atfordul a lego diszpolcos / szobros vonalra.Nagyon tetszett sb a technic-es kommented. Neha mar kezdem elengedni a forumot mert mindig csak a panaszkodas / hiszti van. De ilyenkor mindig olyan jó ilyen gyongyszemeket is olvasni. Koszonom!!
-
Throme
veterán
Nem vagyok szakértő, csak gyanítom egy valódi akvárium, ebben a méretben, ilyen "felszereltséggel" többe jön ki
.
Itt csak a takarítás a hátrány, bár az igazit se könnyű.Szerintem tök jó készlet, csak hely és pénztárca igényes.
(kisebben nem mutatna...#91539sb
Egy ideje én is ezt mondom, hogy vissza kéne hozni a noname járgányokat.
A videóban is feltűnt párszor az Extreme Adventure lila, lánckerekes autó. Nekem is megvan.
Bár ahogy látom most a Lego-t, ha licensz nélküli autó jönne ki, akkor az ár maradna és ez lenne az új áremelés.... Szóval tökmindegy.Technic motorokból 2017 óta licenszelt jön ki, pedig olyan nagy különbség nincs a noname-ekhez képest...
Ráadásul a licensz elhagyásával lehetne sokkal változatosabb a felhozatal.
Következő 1:8 verda mennyibe fog kerülni, 200k huf?
-
-
-
apholyon
aktív tag
Hát figyelj, én hívtam őket, csak furcsák az e-mail címek is: payments@mail.p.lego.com // Noreply@t.crm.lego.com // hello@support.lego.com (még ez utóbbi értelmezhető is...).
Adyen-es fizetéses linket küldtek, amit ráadásul a uBlock Origin sem szeret... paródia...
Ettől függetlenül nem gondolnám, hogy scam, mivel többeknek most jött a BDP-s értesítő + beszéltem az ügyfélszolgálattal, de akkor is...
-
Crus
addikt
Nem vagyok SC gyűjtő, se autómániás, de ez ilyen no brainer. SC-ből persze a nagyon kötelező megvan: Bond verda, Vin Diesel verda, Skyline és a Countach (meg fiamnak a dupla dobozos versenyótós'.)
11.790 Ft, gondolom láttátok. Szóval jah... lesz ez vastagon 10k alatt.
Fomo nem akkora gáz, ha kisebb tétel és a pénzedért kapsz is valamit, de többnyire nem ez a jellemző az emberi társadalomra. Sokkal inkább az, hogy Day1 rohan ájfon 678-at venni, 12 éves gumikkal a verdáján, meg málló vakolattal a fürdőben. Ez a gond.
-
-
-
Crus
addikt
Ugh... hát ebben nagy fantázia van!
Embertelen drágán a light kitek, még akciós áron is csak bepakolom a kosárba a legszükségesebbeket és amikor látom, hogy a végösszegből egy csúcs drága készletet meg tudnék venni, akkor szépen be szoktam zárni az oldalt.
A videóban szereplő castle, az egyik legszebb, amit valaha láttam. De ránézésre van abban simán 1 milla :-/
-
Nagyon köszi a felhívást erre a cuccra, komoly potenciál van ebben ha el lehet vele hagyni a kábelezést. Ráadásul én csak most tervezek beleugrani ebbe az egészbe, eddig egyik készletre se applikáltam világítást. /most is egyelőre csak a hajókra akarok, Endurance, Gyöngy + karácsony fele ha meglesz a Titanic/
Elmör: nagyon király készlet ez is, nekem még dobozban pihen, pedig már az eredeti matrica készletet is megvettem rá.
Esetleg van olyan aki összerakta és meg tudta oldani, hogy a hátsó kerekek vastagabbak legyenek, ne ilyen virsligumik. Lehet én vagyok szőrszálhasogató, de nekem nagyon illúzióromboló.. -
Crus
addikt
-
kbalage2
aktív tag
A FAQ szerint 50k az abszolút plafon. Az én értelmezésem szerint van egy előre allokált gyártási kapacitás az egész szériára, egyrészt ott van x százalék mozgástér, másrészt ha látják hogy valamelyik kevésbé fogy, akkor rá lehet erősíteni a többire. Elég tapasztalat van már az előző szériák alapján hogy milyen görbét ír le a vásárlási kedv. Nyilván nem lehet mind az ötöt felfuttatni 50k-ig, de erre nincs is sok esély.
Az előző széria tapasztalata alapján olyan nem várható hogy valami néhány óra alatt elfogy, ha már 2-3 napig fut minimum minden szett, akkor akit érdekelt a dolog az kényelmesen meg tudja venni.
-
kbalage2
aktív tag
A progress bar-ra annyi volt a komment az előző széria alapján, hogy az embereket eléggé összezavarta ahogy folyton vissza-visszaugrott ahogy emelték a limitet. Ettől persze még valami számszerű adatot ki lehetne írni, hogy hol tart a dolog. Szerencsére a BDP csapat vezetése nem úgy áll hozzá a dolgokhoz ahogy a LEGO-nál megszokhattuk, szóval szerintem most kipróbálják milyen lesz a fogadtatása ennek a módszernek, aztán ha nem tetszik a népnek akkor kitalálnak vmi mást.
Szerk - szerintem egy előnye biztos lesz ennek a módszernek, így potenciálisan elvesztheti végleg a gyűjtői jellegét a dolog, és tényleg az fogja venni a szetteket aki össze is akarja rakni.
-
Crus
addikt
Így ahogy van mehet is rá egy épített vitorla
Ha már fekete...
Amúgy döbbenet, hogy Wednesday - Wednesday és Enid szobája (76781) olcsóbb eredeti Lego termékként, figekkel, mint a nem licencelt, figek nélküli klón, amit feldobott az előbb valami Temus reklámként. (Persze ott 3x több elemből épül fel a cucc.)
-
kbalage2
aktív tag
Az új vonat egy jó lehetőség volt hogy megint megpörgessük a dolgot egy kicsit
Egyébként viccesen kirajzolódik a kommentek alapján hogy melyik országot honnan látják el, úgy tűnik hogy UK/FR/NL/BE/DK/NO/SE/FI egy raktárból kapja a dolgokat, egyedül náluk elérhető mind a három alkatrész jelenleg. Bevallom ezeket külön nem kattogtam végig, de Dániát igen. Tegnap délelőtt vettem fel a videót, akkor még out of stock volt ott a hub, és előtte egy héttel is mert akkor megnéztem, ma már érdekes módon újra elérhető.
-
Crus
addikt
Ugh... hát én nagyon vevő vagyok a Spooky témára, de ez irtó gagyi szvsz. 40697 is megvanik, azt többre tartom ennél. De még a mostha sorsú Creator 3-1 vas és edényorrú bábát is, mert ott van black dragon meg cicccca alt build is.
Olyan 2.5k-t tartanék számomra elfogadhatónak rá, de a világító kocZka miatt 6k alatt szerintem nem lesz.
-
ssgk
aktív tag
Igen az bután fest, hogy úgy van kiemelve mintha a jövőből hozták volna ezt el
. De lényegében új dolog lego körbe így érthető. Persze emiatt felár képzés nem szabad, hogy legyen a jövőbe. Pedig nagyságrendekkel drágább és sokkal lassabb mint fröccsönteni.Mondjuk most nagyok kíváncsi vagyok a nyomtatófarmra. Bár gyanítom megrendelésbe van egyenlőre és nem saját maguk nyomtatják.
-
Ennyi erővel te is írhatnál a első lépésben a Lego Hungáriának, hogy megtévesztve érzed magad: a dobozon fel van tüntetve a PU motorizációs lehetőség - csak épp nem lehet kapni az egész NATO-ban (EU + USA) az ehhez szükséges alkatrészeket, se fizikai boltban, se webshopban. Írd bele a levélbe, hogy ha X határidőn belül nem rendezik ezt a helyzetet, akkor továbblépsz a fogyvéd felé.

-
kbalage2
aktív tag
Még egy gondolat aztán ezt a témát elengedem - a felülete pont olyan, mint a rücskös slope-oknak amit a LEGO évtizedek óta nem csinál simára
Az ügyfélszolgálatot PU ügyben "magánemberként" kerestem meg, direkt a általános angol ügyfélszolgálatot kérdezgettem 5-6 levélváltáson keresztül. Ők szemmel láthatólag nem rendelkeznek semmi érdemleges információval, és az a baj hogy helyenként egymásnak is ellentmondó dolgokat közölnek. Ez vagy a háttérendszer gyengesége, vagy az ügyfélszolgálatosok tapasztalatlansága, nem tudom. Az biztos hogy a PU mint téma teljesen marginalizálódott, pár év alatt sikerült leszoktatni az embereket arról hogy maguktól motorizáljanak bármit is. Ami távirányítós szett ahhoz ott a gyári program, viszont látásra.
Persze fel fogom dobni ezt a témát (újra) a hivatalosabb csatornákon is, de nem hiszem hogy túl sok magyarázattal fognak szolgálni.
-
kbalage2
aktív tag
Az benne a pláne hogy a mozgó alkatrészeket nem kell összeilleszteni, minden elem "helyben terem". Ilyet ebben a minőségben és méretben nem csinálsz otthon az FDM nyomtatóval, ez SLS, más kategória.
Kicsit olyan a dolog mint a fém kampó volt 30 évvel ezelőtt, arra se volt igazán szükség, megcsinálták mert jól hangzott, a gyereknek meg csillogott a szeme hogy nem csak műanyag van a készletben. Erre írtam, hogy jobban örülnék valaminek ami szerves része a szettnek és van funkciója, de nyilván ők is óvatosak és egyelőre nem adnak olyan nyomtatott alkatrészt ami mozog is és közben csatlakozik a sima műanyaghoz. Egy ilyen aprósággal lehet tesztelni a sorozatgyártást, mennyire strapabíró, stb.
Nyilván a jövőben is csak egy-egy speciális területen alkalmazzák majd a technológiát ha jól működik és skálázható, szerintem hasznos ha ilyen is van a repertoárban.
szerk: Itt a kacsa alulról amit anno a LEGO House-ban osztogattak, látszanak a mozgó alkatrészek, ilyesmit kell elképzelni a vonatban is.
-
kbalage2
aktív tag
A 3d nyomtatott mozdonyban az az extra hogy kb 4 stud hosszú, viszont a kerekek forognak, és libegtetik a "füstöt" a kéményben. Ezt a mechanikát ebben a méretben fröccsöntéssel nem tudnák összehozni. Mondjuk hogy az "ilyet is tudunk ha akarunk" erődemonstráción kívül mi értelme van egy ilyen szettben azt nem tudom
L'art pour l'art jópofa, de akkor már ennél lehetne hasznosabb feladatot is adni annak a nyomtatónak 
A PU helyzet egyébként valóban kriminális, pont mostanában huzakodtam egy sort az ügyfélszolgálattal hogy mi elérhető és mi nem. Szerintük teljesen ok hogy bizonyos termékek több mint egy éve nem elérhetőek egy-egy piacon, na meg az hogy random termékek oldalai felszívódnak, ahelyett hogy "out of stock" vagy bármi ilyesmi jelenne meg. A PU régen se kapott nagy prioritást, de most már egyértelműen a megtűrt mostohagyerek szerepében van.
-
Crus
addikt
Nálam ez most átlépett egy határt. Ha ez licencelt SW készlet, meg se szólalok, nem az én asztalom, tudomásul veszem, lépek tovább. De nem is olyan rég Haunted Castle-t lehetett ennél drámain olcsóbban veszegetni és hát bocsi, de a kettő között akkora a difi, a ház javára, mint ide az Alpha Centauri.
Ez így erősen akciós áron is 75-80k, ami még mindig nagyon erős...
Rettentő csalódott vagyok a Legóban.
Meanwhile pont ma dobott fel egy 13 ezres kínai másolatot egy templomról és kb. elaléltam tőle. (14k-ért Black Pearl, 12k-ért Notre-Dame copyról már nem is beszélve...)
-
Throme
veterán
.. na azt nem is néztem, hogy poered up cuccok nem is nagyon kaphatók a Lego oldalán.
innen onnan még összevadászható.Hát igen, nem túl rég még a mikulás látogatása kb 1400db és 3x k huf volt...
Annyit még hozzátennék az összehasonlításhoz, hogy a régi vonatnak a kerekei azért autentikusabbak
Nálam a nosztalgia miatt ez a WV vonal megmarad egyelőre. "Lego a karifa alatt" érzés legyen már meg
. Tudom ezt más szettel is el lehet érni, de ez a karácsonyi szett
.#90892Crus
De legalább a kocka darabára jobb, mint a vonaté
Várom, hogy itt a fórumon legyen egy építős bemutató belőle... -
Mozaart
aktív tag
Nyílvan az a keretbe/árazásba nem fért bele hogy gomb legyen a masik oldala. Mennyi kocka az egy ekkora szettnel. +úgy még a falhoz se tudod tenni. Milyen mély polcra fér az rá..

+arra senki se gondol de ha felgomb is van rajta akkor eldol mivel nem egyenletes a suly. Tudom ezt is "oldjak meg"..
-
kbalage2
aktív tag
A hátuljára simán mehetett volna valami ART-szerű minta, hasonlóan a nem túl hosszúéletű Brick Sketches sorozathoz. Lehetett volna csatajelenet, detsztár felirat, bármi. Azt is lehet síkba építeni hogy a falra még fel tudd rakni, cserébe valami pluszt adtak volna a legdrágább szetthez evör. Még ~500 db alap plate meg tile nem hiszem hogy rettentően hazavágta volna a költségvetést.
-
-
-
backdraft81
csendes tag
Szerintem kijött pár jó dioráma készlet a múltban, ami ennél sokkal kidolgozottabb és jobban néz ki, ráadásul szó szerint töredék árért. Én ha milliárdos lennék, és óriási Star Wars rajongó, akkor sem venném meg. Ennek az árában jobb és izgalmasabb LEGO-t lehet venni a Csillagok háborúja világában is. Legfeljebb nem lesz 40 figurád, csak 25. De ez nem ok rá.
-
-
kbalage2
aktív tag
Az idei és tavalyi City munkagépekben több a spiritusz mint a Technic felhozatal háromnegyedében

Én is szeretem a funkcionális kis modelleket, idén a bush plane pl nagyon ötletes volt. A Volvo valóban egy tisztességes modell, de ott is nyugodtan kimaradhatott volna a branding, talán az árát is lejjebb vitte volna egy kicsit.
A legnagyobb hiba szerintem a brandelt szettek aránya a témán belül, és az hogy ezek mennyire behatárolják a tervezési szabadságot és a lehetséges funkciókat. 10 évvel ezelőtt kijött 13 szett, abból 1 volt licenszelt (Arocs). Idén volt 21 szett, és abból összesen 5 van ami nem az. Az egyik polybag, és a többi is 500 darab alatt van. Jövőre csak márciusig pletykálnak 13 db szettet, abból 10 tuti hogy licenszelt.
-
Throme
veterán
Nekem bejönnek ezek az ásványok, persze nicns helyem, meg aztán ezeket (is) ízlésesen jó kiállítani, nem csak berakni a polcra.
Amúgy is szeretem az átlátszó/áttetsző lego kockákat.Lego-ból épített kis táblát (mint pl van technic autóknál vagy komolyabb star wars szetteknél) igazán kreálhattak volna és rámatricázni, hogy mi is az pontosan.
-
Llew
senior tag
Az a felnagyitott mikulas fugura jó, pedig nincs benne semmi extra. A legutobbi verzíonal is írzam, hogy ezekkel siman jöhetne minden témaban a LEGO, lenne ra érdeklődés.
Ha valaki megy müllerbe nezze már meg legyem szíves, hogy a 75434 K-2SO mennyi. Illetve meddig tart a -20%?
-
Throme
veterán
Hopp a mézeskalács mikulás ház és az építhető miki kéne. Remélem nem ki...tt limites ajándék szettek lesznek.
Van remény, mert pl tavaly az a manós kisautós szett is vásárolható volt külön....A vonatra én is kíváncsi vagyok. Nagyon remélem nem fog jobban tetszeni, mint a meglévő... akkor lehet egy szünetet tartani
Így is gyűlik nagyon a WV téma. Így is lesznek kis szettek (pl brickheadz diótörő, mikulás házaspár...stb) amiket idén valszeg máshova teszek -
Throme
veterán
-
Mauzes
addikt
De egyébként ez miért annyira kirívó? A világ elsőszámú játékgyártója saját szellemi termékkel. És van kb. 18,5% nettó profitja a bevételre vetítve, a szabad cash flow meg 13,7%. Mennyi lenne elfogadható?
Ez egy jó profitabilitás, de a "túlárazás" ebből egyáltalán nem látszik.
-
Crus
addikt
Kísértetházra én azt tudom mondani, hogy akit kicsit is érdekel a téma vegye meg a "régit" (10273)... az egyszerűen killer. (Nálam motorizálva is van.) Építési élménye is kiváló volt, rendkívül szép, jól is játszható és baromira hangulatos. (Neppereknél még egész korrekt áron is akad néha.)
Ez az új kis Creator kísértetház, majd a várható 22-23k-s padlón lesz érdekes, addig: meh.
-
kbalage2
aktív tag
Az ügyfélszolgálatos szerintem pont azt fogja neked mondani amit te is látsz, pl. hogy a 88012 hub az nálunk vagy a németeknél már "kivezetett termék", hiába kapható Amerikában. Ők se látják a szándékot, hogy miért ez vagy az a státusza az adott terméknek. Régebben futottam ilyen köröket alkatrészek vagy komplett Control+ szettek ügyében amikor hirtelen eltűntek a S@H-ról, nem hiszem hogy túl sok információval fognak szolgálni.
Szerk.: most ránéztem az L motorra, USA-ban kapható, Dániában (!) kapható, ehhez képest magyar vagy német felületet nézve még a termékoldal is hiányzik. Totális káosz ez, minden tervező szándék nélkül.
-
kbalage2
aktív tag
A cikkben leírtak érdekesen hangzanak, meglátjuk mi lesz belőle. Az is jó kérdés, hogy a már kvázi kész City szettek miért nem lettek kiadva.
Ami a PU alkatrészek jövőjét illeti semmi infóm nincsen, jelenleg ebben a témában én is max az ügyfélszolgálatot tudom megkérdezni, akik persze nem tudnak semmit. Szeptemberben megpróbálok kicsit jobban utánajárni.
-
Dilikutya
félisten
Deppnek voltak nagyon jó filmjei: Ed Wood, Dead Man, A pokolból, Az álmosvölgy legendája. Az úgymond fura, különc sosem állt távol tőle, de ezek még jól elkülönültek egymástól. Jack Sparrow után kicsit benne ragadt, bár a gengszterfilmjét nem láttam. De idővel már Jack Sparrow is sok volt Jack Sparrow-nak, bár ott a filmeknek több baja is volt a folytatásoknál. Az első rész viszont egy hibátlan kalandfilm kalózokkal, kinccsel, egy kis misztikummal.
Személy szerint örülök, ha ilyen régi filmek is előkerülnek Legoból. Ott az 1966-os batmobil, azt is bevállalták, két méretben is.
-
nyul105
senior tag
azt nem értem miért jó, hogy ezeket csak azután tudom módosítani, miután kosárba tettem (kiszedem). Egyszerűbb lenne, ha sima szűrőszerűen működne, mert igy párral több kattintás, ha fejeket akaraz cserèlni pl. illetve ha hiányzik belőle valami elem, akkor nem lehet kiválasztani.
-
Llew
senior tag
Direkt linkek nincsenek, én is a csak a stonewarson láttam. Mondjuk értelmét nem látom, mert sw-n kívül ilyen arcra is passzoló klónsereg kinek kell?
Biztos folyamatosan variálnak, mert jelenleg 100 db az egy oldalon megjeleníthető elem ,míg korábban 400 volt ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) nem adja,én meg elfelejtem kérni. Ha meg csak akciós önamgában, akkor egy jóképességű úgy is söpri a polcokat.
. Ha az ágynemű tartóból folyik is ki, mert nincs hova tenni, akkor se elég

LÁZ