Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:47:34

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18001) thesound


thesound
őstag

42055 *9

Oh my fckn' god

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#18002) thesound


thesound
őstag

Ez is ötletes.

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#18003) Teszla_ válasza thesound (#18001) üzenetére


Teszla_
senior tag

Elég beteg :D
Egyet is elég összerakni belőle. Nekem nettó 23 óra volt, pedig még siettem is, hogy szilveszter előtt kész legyen.
Mondjuk gyorsabb nem lett a lánctalpas része :)

(#18004) hulp01 válasza thesound (#18001) üzenetére


hulp01
senior tag

Aztaku***. Nem kicsi. Mondjuk a videó nem az igazi. Jó lett volna több nagytotál. Így pont a lényeg nem látszott: a böszme nagy méret (kivéve a vége).

(#17993) [CsuCsu] Igen, láttam már én is. Leg-technicen volt fenn egy katalógus kép. De ott csak a sziluettje volt a kamionnak. Az alapján érdekesnek tűnik. Pár oldallal ezelőtt volt is róla szó. De ez megint kamion. Gondolom sokan unják már itt, de nekem örök vesszőparipám (legalább is amíg ki nem adják) egy backhoe loader. Mondjuk egy 3000 db-os flagshipként. Mondjuk egy ilyen. Már nagyon régen volt ilyen markoló.

(#17997) balint82 hát ezaz. Kinek van ennyi pénze egy rakás műanyagra. Aztán meg csak áll a polcon, és nézi az ember. Ráadásul már polc sincs, ahova tenni tudnám. Sőt, ház sincs, ahova a polcot tenném. (Mert minden pénz megy a Legonak a szebbnél szebb készletekre.)

(#18005) thesound válasza hulp01 (#18004) üzenetére


thesound
őstag

Ez a Lipko féle cucc nagyon penge, én is el tudnám képzelni flagshipnek.

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#18006) Teszla_ válasza hulp01 (#18004) üzenetére


Teszla_
senior tag

Én Technic fronton valami tényleges újdonságot várnék. Nekem a rengeteg munkagép nem tetszik :( persze érthető, hogy azoknál megoldható a sok mozgatható rész, de így is aránylag nagy részét a Tecnic-eknek a munkagépek adják. Azt se bánnám, ha nem jármű lenne. Nem tudom mi lenne, ami megfogna, de azt igen, hogy az utóbbi évekből szinte semmi. Egyedül a Bucket Wheel Excavator, az Arocs, a lila lánctalpas terepjáró jött be, meg a Porsche úgy, ahogy, de azt meg drágállom. Felőlem jöhetne valami Star Wars is Technic köntösben, mint anno a Battle Droid, vagy valami más. Talán itt érzem a legjobban, hogy nincs igazi újdonság.

(#18007) hulp01 válasza Teszla_ (#18006) üzenetére


hulp01
senior tag

Igen, igazad van, hogy eléggé sok az ismétlés. Viszont sokszor simán jobb annyival az új készlet, hogy érdemes azt is beszerezni. Pl. mobile crane, Arocs-nak is volt pár évvel korábban egy elődje (ami akkor úgyszintén jól sikerült szerintem). Szóval ezeket én nem bánom. Meg ahogy korábban is írtam már, nekem a Technic a funkcióról/működésről szól, tehát evidens, hogy valami munkagép/jármű legyen. A valós gép működésének modellezése, bemutatása. Viszont pl. nagyon örülnék egy hivatalos GBC masinának is. De pl. a teherszállító repcsi, meg előtte a mentőhelikopter is nagyon jó választás volt, és azt a témát nem is nagyon érzem elcsépeltnek. És azokban is volt olyan újdonság, ami korábban még nem. Szerintem a SW-hoz sokkal jobban illik a normál Lego. Nekem pl. a hajó már nem igazán Technic téma, mert pont az eredeti funkciójára alkalmatlan, vagyis nem úszóképes. Ettől függetlenül nem néz ki rosszul. Láttam már Technic elemekből épült vizimalmot is, ami baromi jól nézett ki, ugyanakkor hivatalos készletként nem hiszem, hogy megvenném, mert az építése nem lehet túl izgi. Egy 30*30 cm-es Technic fal építése (ráadásul négy is kell belőle, plusz tető) eléggé unalmas lenne.

Ettől függetlenül biztos van olyan téma, ami nem jármű mégis király készlet lenne. Csak legyen benne rengeteg fogaskerék a funkciók miatt. :)

[ Szerkesztve ]

(#18008) thesound válasza hulp01 (#18007) üzenetére


thesound
őstag

Hullámvasút

Nem teljesen technic, de elég jó a megvalósítás.

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#18009) Throme válasza Teszla_ (#18006) üzenetére


Throme
veterán

Szerintem is (#18007 hulp01 ) maradjon a SW ott ahol van. Eléggé ki van maxolva így is. Szeretem a filmeket, a "mitológiáját" stb, de elég. Nagyon eltolódtak a licenszelt termékek irányába. Persze lehet izgibb, mint a kismilliomodik city szett, fene tudja.

#18007) hulp01 : Technic-ben meg elfér a több féle irányvonal. Járművekben (földi. légi...stb) mind van fogaskerék, meg mozgatható funkció. Ok, hogy egy munkagép daruja több mozgást végez, mint egy terepjáró csörlője. DE nem mindenki munkagép rajongó.
Tartsák csak meg a diverzitást. Így se jelenik meg minden évben, minden kategória. Van amikor van motor, aztán terepjáró (ok most ebben az évben ez egybe esett :) ), aztán munkagép...stb. Nem is baj, mert nem győznénk hellyel és/vagy pénzzel...

Az igazi technic fanok mikor kapnak egy 7 ezres készletet (UCS akármi) tele fogaskerekekkel, meg egyéb gépelemekkel?? :DD
Pl Perpetuum mobile UCS 7000 pcs :))

[ Szerkesztve ]

(#18010) hulp01 válasza Throme (#18009) üzenetére


hulp01
senior tag

Persze, maradjon csak meg a sokféleség. Én sem azt mondom, hogy csak munkagép legyen, csak annyit, hogy nekem azok jönnek be. Ettől függetlenül a Porsche is megvan, és a legutóbbi forma versenyautó is (ami már nem mai darab, 42000 asszem). Meg amúgy a flagshipek érdekelnek inkább, szóval elsősorban azokra értettem. A lejjebb lévő cuccok annyira nem mozgatnak meg, persze van itt is kivétel pl. Xerion. De az meg simán elment volna előző években flagshipnek is. Pont emiatt nem is bánom, hogy az ideiek nem tetszenek, mert így azokat nem kell megvennem.
A bányagép szerintem tekinthető valamiféle UCS-nek a maga 4e-s elemszámával. A mostani Falcont leszámítva más témákban sem nagyon mennek 4-5e darab fölé. Nálam a bányagép esetében ez is motivációs tényező volt, hogy milyen rohadt sok alkatrészből áll, mert azért külsőre annyira nem szép.

(#18011) Freddy76 válasza Throme (#18009) üzenetére


Freddy76
addikt

Azt se feledjük, hogy Technic-ben feltehetőleg sokkal bonyolultabb úgy több ezres készletet tervezni, hogy annak legyen értelme, és ne csak a méretet növeljék. Mert pl. a Falcon, lássuk be, erről szól. A másik, hogy egy 2000 darabos "normál" Legó összerakása 5-7 óra, egy ugyanilyen darabszámú technic-é 12-14 óra.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#18012) csubi82 válasza Throme (#18009) üzenetére


csubi82
kezdő

Lehetne több saját téma,unalmas a sokadik TIE fighter , stb..../mielőtt bárki belémkötne gyűjtöm a Star Warst/ néha úgyérzem a SW vonal kezd ellaposodni-a normál termékpaletta,nem az UCS-k ...

[ Szerkesztve ]

(#18013) Throme válasza Freddy76 (#18011) üzenetére


Throme
veterán

Igaz nem vagyok dizájner, de igazad lehet, hogy gépelemeket megtervezni, és annak valamilyen "pofát", megjelenést adni nehezebb, bár ha az idei halászházat vagy az assembly square-t nézem, azok sem piskóták... , oda is kell az ötletesség, a craft, hogy a sokat látott lego rajongók szeme is elkerekedjen...
Túl sok technic szettet nem ismerek, amiket eddig vettem, ott fellelhető a sablon koncepció. Nincs vele bajom, mert én az egész produktumot nézem, de egy felfüggesztés, egy kormányzás, egy lánchajtás nagyjából ismétlődik szettről szettre. Most a bmw motor ezért is tetszik, mert egyrészt az első felfüggesztést variálták kissé (eredetinek megfelelően), és a hajtást is. Mivel az egészet nézem ott a craft a licenszben és a kicsit több tartalomban (ok, ez a bmw jel, meg szürke dobozok, de akkor is több, mint ami eddig rajta volt a motorokon). Viszont ott a variálás, hogy adnak és elvesznek, mert pl fékkarok már lemaradtak...

#18010) hulp01: a 7000-res technic csak vicc volt részemről. Az elemszám nem annyira döntő, hiszen akkor nem lenne pl motorkerékpár sem, mert azok jellemzően olyan 300 db-osak lehetnek (becslés) (kivéve az idei szettet). Ha beszerzem az idei 42069-et, akkor nekem az lesz a csúcs db számú szett, viszont nem ez motivál. Lehet élmény összerakni egy 1500-zas szettet, és dög unalmas egy 3- 4000-rest...

(#18012) csubi82 : attól függ mit tartasz saját témának. Ezek a ninjago, meg chima, meg a bionicle (vagy mi) témák nem tudom mennyire sikeresek. Aztán a lego mozik se lettek nagyon sikeresek, ahogy olvastam, és az egyik a 'betmen' , a másik a ninjago.
Vagy arra gondolsz, hogy a hagyományos szettek (city, creator, duplo...stb)?

[ Szerkesztve ]

(#18014) csubi82 válasza Throme (#18013) üzenetére


csubi82
kezdő

Saját téma: Castle,Space ,vagy más ,általuk kitalált.Ahol látszódik a tervezői kreativitás..

[ Szerkesztve ]

(#18015) Throme válasza csubi82 (#18014) üzenetére


Throme
veterán

Nekem még volt (valahol lehet meg is van) váram, meg űr szettem (még ez a bolygót kikerülő nyíl emblémás mandrókkal :B ), és ha 82-es vagy, akkor neked is lehetett, de a mai gyerekek már nem biztos, hogy keresnék a betmen, sztárvarsz és hasonlók helyett. Nosztalgiából vennél a gyereknek egy lovagot, ő meg rogyásig látja az említetteket a tévében, nem biztos, hogy örülne. Ha magadra gondolsz, akkor valszeg nem vagy célközönség :N

(#18016) csubi82 válasza Throme (#18015) üzenetére


csubi82
kezdő

Nem magamra gondolok,de sok gyereknek tetszenek azok is ,sok szülő keres olyat a mai napig...Ha nem is ezek a témák ,akkor is biztos találna a LEGO olyan nem licenc témát biztosan ami felkeltené a gyerekek érdeklődését...

(#18017) bobafett válasza Throme (#18015) üzenetére


bobafett
tag

Az nem nyíl, az egy űrhajó! ;]

(#18018) [CsuCsu] válasza csubi82 (#18016) üzenetére


[CsuCsu]
őstag

A szulo vajon azert keresi, mert a gyerekenek az kell, vagy azt hiszi, hogy az kell a nosztalgiatol futve?

Egyebkent van ott sajat tema: Ninjago, Nexo, Friends, Elves. Volt meg egy Chima is nemreg. A problema, hogy Nexo es Chima eleg ratyi. Egyebkent en a The Lego Batman Movie temat is sajatnak tartom, a Batman licenc ellenere.

[ Szerkesztve ]

(#18019) Pötyi válasza hulp01 (#18007) üzenetére


Pötyi
őstag

Érdekes amit mondasz példának, a Technic vizimalom falával kapcsolatban, mert ha én terveznék egy ilyen modellt, akkor garantáltan nem tömör, teli fala lenne. Én úgy csinálnám, hogy egy drótváz jelképezné a ház éleit, mert úgy látható lenne, hogy mi-hogy működik a belsejében. Voilá! Kapásból a megépítése is könnyebb lenne.

QNX is cool!

(#18020) [CsuCsu] válasza Pötyi (#18019) üzenetére


[CsuCsu]
őstag

En mar regota vallom, hogy egy jo malom, vizi vagy szel, kellene a Creator Expert vonalba. A mechanizmus Technic lenne, de nekem kellenek a reszletek es minifigek melle.

(#18021) hulp01 válasza Throme (#18013) üzenetére


hulp01
senior tag

Nekem pont az tetszik a Technicben, hogy sokszor egy variációra mennyire más megoldásokat találnak és ezért nem feltétlen unalmas. Ismét csak a két autódarut vagy a két négytengelyes kamiont hoznám fel példaként. Pl. a régebbi kamion LA-s míg az Arocs kompresszor+pneumatika, Az előd első tengelyeinek fordulása fogaskerékáttételes, mig a másik rudazatos. Ugyanez a daruknál: A régi négytengelyesnél a fogaskerekek áttételével érték el a különböző szögű elfordulást a 42009-nél pedig a különböző hosszúságú csatlakozásokkal (ezt nehezen tudom megfogalmazni, de akinek megvan, tudja miről beszélek). És mindkettő működik, sőt az újabb általában jobban sikerül. Nő a funkciók száma is új alkatrészek bevezetésével. És a Technicnél általában az elemszám növekedése a funkciók számának/bonyolultságának a növekedésével is együtt jár. Persze itt meg kell említeni, hogy egyenes arányban növekszik a pinek száma is, ami a bányagépnél szerintem már simán 1000db körül van. És nekem az a véleményem, hogy sokkal kevésbé jellemző az ismétlés is egy-egy készleten belül. Normál Legonál azért többször van az, hogy csináld meg ezt vagy azt mondjuk négyszer, nyolcszor (ez már inkább Architecture sajátosság, ami kevésbé az építési élményről szól).

Castle visszahozása szerintem nem lenne annyira rossz. Unokaöcsém 9 éves és ő kezd átpártolni a Playmobilra, mert ott vannak katonák és imád velük játszani. Persze ő kicsit speckó eset, mert nem nagyon nézhet semmi szuperhősöst vagy SW-t. Meg ő jobban is szeret játszani a Legoval is, mint építeni, ami ugye a nagy eltérés a két brand között. De lehet, hogy egy Lego kastély mindenféle licensz nélkül azért bejönne neki is.

(#18019) Pötyi Nekem is inkább erről szól a Technic ennek ellenére pont ellenkező a trend. A MOC-ok népszerűségén felbuzdulva a Lego is kezdi előtérbe helyezni a külsőt is. A Porsche nagyszerű mechanikájából semmi nem látszik. Pedig nekem még megvan a 8865-ös test car, ami pont ezt a vonalat képviseli, amit én szeretek. Gyerekként tök jó volt látni összeépítés után is, hogy mi hogy működik.
Mellesleg a vizimalom baromi jól nézett ki ennek ellenére.

[ Szerkesztve ]

(#18022) Jim-X válasza hulp01 (#18021) üzenetére


Jim-X
őstag

A Porsche-nel meg elmenne, hogy nem latod a mechanikat, de sajnos az alap modellnel nincsen funkcioja... Az kit erdekel, hogy a kamumotor (ami amugy se latszik) gyorsabban vagy lassabban mozog ha valtasz?
Inkabb csinaltak volna motorosra...jo persze akkor az ara megjobban elszallt volna... :((

A játék az nem játék!

(#18023) [CsuCsu] válasza Jim-X (#18022) üzenetére


[CsuCsu]
őstag

Az elozo Technic sportkocsiknak sem volt valami sok funckioja, kb annyi mint a Porsche-nak vagy meg kevesebb.

(#18024) csubi82 válasza [CsuCsu] (#18018) üzenetére


csubi82
kezdő

Nem kell mindenbe a nosztalgia faktort látni,ha valaki megnézi a facebook csoportokat,ott rengeteg szülő úgy indítja a posztjait,hogy a gyerek ezt meg azt szeretne...Batman mozi meg eleve licenc és a film alapján adtak ki készleteket...

(#18025) hulp01 válasza [CsuCsu] (#18023) üzenetére


hulp01
senior tag

Pont ezért nem vagyok túl nagy rajongója a supercar vonalnak. A Porsche is a váltó miatt érdekelt, ami tetszik is nagyon, de kicsit csalódás, hogy nem látszik belőle semmi. Ugyanakkor pozitív csalódás, hogy szerintem nagyon szép modell lett. De a széria következő darabjára már nem valószínű, hogy ki fogok adni ennyi pénzt. Szóval Lego modell szempontjából egy autó technikailag ugyanolyan, csak a külseje változik (kis túlzással). Ugyanakkor az AFOL-ok egy jó része meg van őrülve a supercarokért. Szóval nem baj, ha van az is, az ő igényeiket is ki kell elégíteni a Legonak. Forma autót sem valószínű, hogy veszek még egyet. A 42000 egynek kíváncsiság miatt jó volt (szerencsére nem licenszelt, szóval még nem is drága), de már az abban lévő extra funkciók is erőltetettek.

Ja, amúgy pl. tök szívesen látnék egy Lego robotkezet is a Technic vonalon.

[ Szerkesztve ]

(#18026) bobafett


bobafett
tag

Az utosló Castle vonal óta már eltelt pár év, a Lego is sokat változott azóta. Most elképzelek egy Ninjago City / vagy Joker Manor-szerű és méretű készletet váras témában.... :)

[ Szerkesztve ]

(#18027) [CsuCsu] válasza csubi82 (#18024) üzenetére


[CsuCsu]
őstag

A Batman mozirol az a velemenyem, hogy a Lego teljesen a sajat kepere formalta az alapanyagot, ami nyilvan licencelt. De a hozzaallas meroben kulonbozik a tobbi licencelt tematol, ahol az alapanyaghoz nem nyulnak, csak elkeszitik Lego formaban.

(#18028) balint82


balint82
senior tag

Bocsi srácok, semmit nem tudtam külön venni, így is egy rohanás volt a nap.:(

Csak a shopban tudtam kicsit szétnézni :

120eur:

Google Pixel 4a

(#18029) Djuree válasza bobafett (#18026) üzenetére


Djuree
félisten

azt megvenném nagyon durván. a betmen marhaság nem érdekel, magában nagyon kevés, hiába szép nagy, kéne még mellé több készlet, magában nem mutat.
viszont egy új, fasza castle téma. na azt megvenném mindet. sztem lesz is...

Bálint: annyiért hozhattál volna nekem. :(

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18030) Janaboy


Janaboy
veterán

Most hallom, hogy a toy r us csődölt..

Janaboy

(#18031) balint82 válasza Janaboy (#18030) üzenetére


balint82
senior tag

Ilyen árakkal, nem is csodálom. :)

Djuree : ha az segít, magamnak sem vettem:(

[ Szerkesztve ]

Google Pixel 4a

(#18032) Novics


Novics
senior tag

Benéztem a paksi Tecsóba - kajáért mentem, de ha már pont a LEGO-s polcok előtt kellett elmenni... :)) - és megnéztem közelebbről a technic BMW mocit. Az eredetit nem mostanában lesz pénzem megvenni, de egy ilyenre azt hiszem benevezek majd valami jó kis akcióban. :K (Volt ott legalább 3, ha nem több doboz. Talán ki akarják majd egyszer szórni olcsóért. :) )

Egy másik boltban meg a Ninjago mech sárkányt láttam összerakva - igaz csak futólag. Elég baba.

Old school Castle - nem ez ami volt orkos izé - tényleg jöhetne, de nem tudom, hogy mekkora sikere lenne. Szerintem a legtöbb mai gyereknek már túl ingerszegény lenne. (Ha tényleg a régi vonalat hoznák vissza.)

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#18033) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Lego Life-ról tudtok valamit?

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#18034) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Elvileg reggeltől a madaras tecso-ban 20% kedvezménnyel leszenk a Ninjago készletek, elkezdtem nézegetni őket... megint kapható SAH-ban az Airjitzu templom... 70000-ért :Y :W

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#18035) Teszla_


Teszla_
senior tag

Joker Manor már fent van a shopban, coming soon, elég drágán. Én pont ennyire számítottam :(

Két új Brickhead is van [link] [link]

[ Szerkesztve ]

(#18036) Djuree válasza Janaboy (#18030) üzenetére


Djuree
félisten

ez biztos? én sehol nem hallottam ilyet. vagy akkor csak 1-1 üzlet?

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18037) hulp01 válasza Djuree (#18036) üzenetére


hulp01
senior tag

Sajnos igen. De egyelőre csak az amerikai részről van szó. Nem tudom mennyire van külön az európai rész. Idén karácsonykor még azért nyitva lesznek.

(#18038) Djuree válasza hulp01 (#18037) üzenetére


Djuree
félisten

hát szomorú. bár én egyszer se voltam még a közelében sem, szóval nekem végülis mindegy...

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#18039) hulp01 válasza Djuree (#18038) üzenetére


hulp01
senior tag

Én meg onnan szerzek be szinte mindent. Csak azt nem, amit nem lehet ott kapni. De szerencsére Technic meg Architecture mindig van. És a 20%-os karácsonyi (meg most már máskor is) akciók mindig nagyon jól jöttek.

(#18040) Jim-X válasza hulp01 (#18039) üzenetére


Jim-X
őstag

En is vettem mar ott par keszletet, foleg, hogy 2perc setara van a legkozelebbi onnan ahol lakunk :DDD

De pl a gyerekeknek vettunk mar hintat, jatekokat, meg egy idoben volt a sajat markas popsitorlojuk, az is nagyon fasza ar-ertek arannyal birt. :K

:W

A játék az nem játék!

(#18041) b12gege válasza Jim-X (#18040) üzenetére


b12gege
csendes tag

Most meg éppen BB-8 is akciós... 70 ajróért már egész jó vétel, főleg, hogy limitált Ninjago-s figurák is járnak mellé! :K

@Teszla_: Az meg újfent bicskanyitogató, hogy a 270 EUR-t sikerült 100 ezer jó magyar forintra "fordítaniuk"!! :((( :W

[ Szerkesztve ]

(#18042) Teszla_ válasza b12gege (#18041) üzenetére


Teszla_
senior tag

Na igen, mai árfolyamon 84ezer lenne, nem tudom hogy jott ki ebbol 100ezer :(

(#18043) Throme válasza b12gege (#18041) üzenetére


Throme
veterán

Számold hozzá, hogy az áfa az nálunk jóval több, mint ahol 270€ van az árcédulán.

Sajnos ez megy más terméknél is, ami $-ban nyit az az eu-ban ugyanannyi € (már áremelés), és ezt még megfejelik nálunk a nagyobb áfa-val, meg egy kis magyar szorzóval, és az így kapott árat összehasonlítod az induló $-ral akkor agyfaszt kap az ember fia.

(#18044) balint82 válasza b12gege (#18041) üzenetére


balint82
senior tag

Nyilván mától érvényes, és nem tegnaptól, amikor arra jártam :(((

Elég brutál akciók vannak, érdemes átfutni az újságot:

bb8: 70 EUR
Xerion: 100 EUR
10654-es 1600 db-os elemkészlet StarCard-dal: 40 EUR (!)

[ Szerkesztve ]

Google Pixel 4a

(#18045) [CsuCsu] válasza Throme (#18043) üzenetére


[CsuCsu]
őstag

Magyar afaval szamolva 89k HUF a €270 a nemet afat alapul veve (89k =270*310/1.19*1.27). Szoval igen, van ott egy jo kis magyar szorzo.

(#18046) Ereshkigal válasza balint82 (#18044) üzenetére


Ereshkigal
őstag

Bár szállítanának hozzánk. :(

(#18047) Throme


Throme
veterán

Szerintetek a "LEGO DUPLO Disney TM 10597 Mickey & Minnie születésnapi felvonulása" duplo szett jövőre még kapható lesz?
Nem tudom mikor jelent meg, illetve azt, hogy duplo-nál mennyi egy szett életciklusa, ráadásul ez - gondolom - licenszelt szett, a figurák miatt.

kösz!

(#18048) #45302528 válasza Throme (#18047) üzenetére


#45302528
törölt tag

Itt azt írják, 2015-ben jelent meg:

[link]

[link]

E szerint meg már retail:

[link]

(#18049) bobafett válasza #45302528 (#18048) üzenetére


bobafett
tag

A retail itt nem azt jelenti, hogy sima boltokban is kapható?

(#18050) Throme válasza #45302528 (#18048) üzenetére


Throme
veterán

Hát akkor idén beszerzem, hogy ne bízzak mindent a véletlenre...

thx!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.