Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi
senior tag
válasz adalbert1 #431 üzenetére
Köszi! Nekem is ömlesztve volt a sok régi Lego, aztán Bricklink lista alapján szétválogattam, lemostam, összeírtam a hiányokat, majd ezeket a darabokat megvettem és összeálltak a készletek. Mindent összeépítettem, szétszedtem, külön dobozba tettem, feliratoztam. Ez a meló kb 1 évig tartott (már amikor volt rá időm), és nem akarom tudni mennyit költöttem el rá...
Most már csak néhány olyan szettet veszek meg, ami nagyon tetszik (akár régi, akár új). Legutóbb a 8880-as autót vettem meg gyakorlatilag vadonatúj állapotában (1994-es készlet), valamint az összes gyűjthető figura megvan (9-es sorozatból már csak 2 nincs meg).
A Fabulandokat a párom vette, és a téli falu sorozat is az ő beszerzése.http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
-
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz adalbert1 #2507 üzenetére
Sajnos ezek az új pirates készletek közel sem olyan jók, mint a régiek. Soha nem gondoltam volna, de szerintem ezt az egész szériát kihagyom most. Max a hajóra nevezek be, pedig a castle és a pirates készletek 99%a már a gyűjteményemben van Nagy csalódás ez az új széria
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz adalbert1 #2673 üzenetére
Ha várat akarsz akkor a 6080 helyett a 6086-ot szerezd be szerintem az a legjobb vár az egész castle témában gyönyörű figek, atom baseplate és a játszhatósága is remek. Forestmen téma nekem abszolút favorit a melléktémák közül illetve a wolfpack Megvan az összes dobozosan kivéve a 6071-et
-
LÁZ
Topikgazda
válasz adalbert1 #2852 üzenetére
viszont a vip pontok elég korrekt kedvezményt adnak, ha gyüjtögeti őket az ember, ez sztem nagyon kevés itthoni shop/bolt-ról mondható el(ha van egyáltalán törzsvásárlói programjuk)
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz adalbert1 #2852 üzenetére
Simpson ház más tészta szerintem. Azt 2-3 évig szerintem biztos gyártják majd,de ki tudja Ideasnál divat, hogy elég hamar elfogy, bár nem tudom mi itt a rendszer, mert pl a Delorean-t elég sokáig nyomták.
LÁZ Vagány nagyon !
Habár nagyon tiltakoztam, de én is beszereztem ma egy UCS x-winget
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz adalbert1 #3407 üzenetére
Sajnos elég drágák igen, de azért az árért cserébe van egy nagyon kidolgozott és szép készletünk ami valamelyest elfeledteti a kiadott bankók számát
1 évig szerintem tuti a piacon vannak, de talán még kicsit tovább is. Sajnos akciók nemigazán vannak a webshopoknál szóval még csak javasolni sem tudom, hogy mikor érdemes vásárolni.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz adalbert1 #3614 üzenetére
Nekem is csak pozitív élményem volt az ügyfélszolgálattal kapcsolatban. Írták még anno páran, hogy pár doboz benyomódott stb.... Hát én kb 20-30x rendeltem már onnan, de mindegyik doboz sőt még a doboz amibe kaptam őket is minden alkalommal patika volt és természetesen airbag-ekkel kitömött dobozt kaptam mindig. Az én részemről csillagos ötös a kiszolgálás és akkor arról nem is beszélve, hogy 3 nap alatt megjön a csomag külföldről
-
-
DopeBob
addikt
válasz adalbert1 #6109 üzenetére
Azt hiszem hazafelé útba ejtem az itteni nagyobb Tescot
Egy kisebbe voltam, ott speed champions autó volt, 2,4k, meg is vettem, mondom jó lesz majd valakinek ajdándékba karácsony körül. Aztán csak nem bírtam magammal, és este össze is építettem.... kellemes csalódás volt, viszonylag sok elemből áll, és sokkal nagyobb, mint a doboz, vagy a kép alapján gondoltam. Azt hittem ilyen Lego City méretű a dolog.
MZ/X
-
Ereshkigal
őstag
válasz adalbert1 #14425 üzenetére
Túlárazott az a készlet szerintem, a 20k környéke már reálisabb ár, de ha tudsz várni vele, nézelődj még, hátha lesz olcsóbban. Én pár hete 16-ért vettem valakitől bontatlanul. Emlékeim szerint a lego shopban is jól le volt árazva nemrég, míg el nem fogyott.
A 75093-ban is van Vader. Kb. egy hónapja 22k-ra volt leárazva.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz adalbert1 #14570 üzenetére
már bezártak, csak a bóji van, meg a webshop, sztem sanszos, hogy becsomagolják rendesen , tisztában vannak az értékével, és sztem azzal is , hogy ekkora készletnél a doboz is számít
118at meg megér, olcsóbb nem lesz úgy sem
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz adalbert1 #14577 üzenetére
ennél közelebbit sztem nem fogsz kapni, mert legóék ugye nem árulják el, a sw ucs-ek átlagban 2.5 évet mennek, ha megnézted a grafikont a sw fülön, a halálcsillag volt az egyetlen, amit sokáig gyártottak, a shopban a hard to find-okat érdemes nézni, meg ugye ott is írják, ha kivezetés alatt van 'retiring soon'.
a halálcsillagog valszeg még 1,5-2 évig biztos gyártják
-
Ereshkigal
őstag
válasz adalbert1 #14887 üzenetére
Miskolcon is volt ilyen leárazás nemrég a teszkóban, lehet tart is még.
A podot megvettem, szerintem ez eddig a legjobb a három változat közül, meg a figurák sem voltak meg nekem. Sok pénzt szerintem nem fogsz keresni rajta.
Interceptor: ha már van hasonló géped (75038, 9494, esetleg 75168), akkor én kihagynám, bár nem egy nagy összeg... Ha esetleg kimaradna, még mindig ott lesz a 75191, a minifig felhozatala is jobb. Persze drágább is lesz.[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
sztem a bolti árnak később úgy is alá kell menni, legalább egy kicsivel, akkor már 2-3k-nál több nincs egy készleten /hogy értelme legyen, 5-6ot el kéne adni/, az áruk sem fog az egekbe szökni hónapok/évek múlva, szóval max ha sajátba kell, akkor ok, de egyébként sztem nincs értelme.
befektetésnek nagyobb készleteket érdemes, 25-30k v felettieknél érdemes kezdeni, de ugye a 'nagyobb mindig ritkább', pl a júniusi saturn v, arra biztos nagy lesz a kereslet most is, meg később is.
-
Djuree
félisten
én most ezeket 3500-ért tudtam volna megvenni dolgozói kedvezménnyel meg kuponnal de nem kellett, ilyen kicsi legókat nem veszek már, csak a helyet fogják az ucs-k elől, pedig ennyiért megérte volna.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LÁZ
Topikgazda
válasz adalbert1 #15171 üzenetére
gyárthatnák, de szinte biztos, hogy minden készletre megvan egy fix gyártási ciklus, ami persze változhat kicsit menet közben, de 90%-ban tartják magukat hozzá, persze vannak szélsőséges esetek, pl a 2008as ucs halálcsillag, az 7.5 évig ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs