Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-26 21:04:58

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57002) Pötyi válasza tocsek18 (#57001) üzenetére


Pötyi
őstag

Faszom a kattintásvadász címadásba! Elsőre azt hittem, hogy a gyűjthető emberkék zacskóját azonosítja az app a pettyek alapján...

:DDD

QNX is cool!

(#57003) Lajti


Lajti
tag

Én amúgy nagyon élvezem Mozaart AT-AT beszámolóit, Tony mikulásszánját helikoptereit (jut eszembe a felhőkarcolóid tök szuperek és szerintem fantáziadúsak), szombiatomi Deloreen képeit, a szuper kísérteties bonsai-okat és mindenkiét akit nem említek.
Sokszor van, hogy nem reagálok, pl. Zbundy Tallneck-es bejegyzésére, mert hát mégse írhatom mindegyikre oda, hogy "de szuper", "tök jó", "még", de ettől még nagyon is tetszenek. Tuti nem én vagyok az egyetlen csendesebb tag (most is több ritkán hozzászóló írt) és valószínűleg mások is élvezik, ha éppen én írok összerakós beszámolót pár képpel, pedig volt, hogy nem kaptam rá reakciót (mindegy, milyen "minőségűnek" van gondolva).
És mellékesen örülök az akcióknak és a dobozpornónak is, én is jártam már jól itt megosztott lehetőséggel. Vagy a beanie baba sztori is nagyon érdekes, jó volt végigolvasni.

(#57004) Tony21 válasza Lajti (#57003) üzenetére


Tony21
tag

Azért nem csak helikoptereket bütykölök :DDD Mikor igen, akkor is inkább poénból, no meg sokszor kihívás is (botanikus sorozatból pl.)
Múltkor leesett a nyuszi (40463), a feje egész jól egyben maradt, na abból sem az eredeti nyúl lett :DDD
De volt már belőle Razor Crest meg Klingon Bird of Prey is (meg persze helikopter :DDD ).
31058-ból sokan állatokat építenek (adja magát nagyon), én inkább felhőkarcolókat, vagy AT-ST, esetleg egy Reaper a Mass Effect-ből ...


Vagy anyahajó és rakétás romboló az oroszlánból:

Szóval olyasmiket amik az adott készletből nem szokványosak ... én így szeretek legózni ... mikor van időm :DKedvenc 3in1 kis készletem a 31087, abból már nem sok kéne a 100 Moc-hoz :DD

(#57005) RapaNui1 válasza Tony21 (#57004) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Hihetetlen, de tényleg. Megmutattad, hogy ezért ennyire jó és népszerű a lego, mert tulajdonképpen a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

(#57006) RapaNui1


RapaNui1
aktív tag

Na amíg alszik a család gondoltam kirakom a Micimackót.
Nagyon szép a doboza már-már sajnálja az ember kibontani és meglepő módon elég nagy a súlya, bár igaz, hogy az 1265 elemet egy nem túl nagy dobozba csomagolták, de ez épp elég a mai pazarló világban.
Szóval a grafika gyönyörű alig várom hogy elkezdhessem megépíteni.
Régóta szemezgettem vele, amikor jobb áron volt nem vettem meg de hála Lana fórumtársnak normális áron jutottam hozzá és ahogy láttam van még neki belőle, keressétek bátran.

(#57007) RapaNui1


RapaNui1
aktív tag

Szóval 7 zacskó, plusz az építési pár matricával, a belsejében a könyv illusztrációinak pár jelenetével, illetve az eredeti ötlet fotójával és megálmodójának fényképével, kis eredet történettel, majd a lego designer csapatának bemutatásával, na meg a százholdas pagony térképével.
Micsoda emlékek ébredtek újra.
Rájöttem, hogy milyen régen is olvastam a könyvet és mennnyire jó volt és arra is hogy már milyen ritkán olvasok sajnos. Na kezdődjék az élmény.

[ Szerkesztve ]

(#57008) RapaNui1


RapaNui1
aktív tag

Azt meg elfelejtettem leírni pedig akartam, hogy azért az eredeti ötlet nem teljesen hasonlít a végeredményre, de az eredeti ötlet fotóját nézve ez nem is baj, szerintem a lego most jobbat hozott ki az eredeti ötletből, szóval előnyére vált a dolog.

(#57009) RapaNui1


RapaNui1
aktív tag

Na kész az első zacskó. Ízlések és pofonok, valóban adhattak volna egy kis pocakot Micimackónak, de nekem így is tetszik Micimackó és Malacka figurája is. Érdekes, hogy nekwm pont a Csacsival kapcsolatban ban hiányérzetem,wgoldhatták volna talán másképp is, illetve most veszem észre, hogy a karakterek közül iszonyatosan hiányzik Róbert Gida. Nem is értem azt már miért nem tudták belepakolni a készletbe.

[ Szerkesztve ]

(#57010) HUN_Sector


HUN_Sector
senior tag

A csacsi szerintem mindent visz. Nagyon jól sikerült a figurája, én örülök hogy öntőformával oldották meg

(#57011) #75376384 válasza gaga33 (#56993) üzenetére


#75376384
törölt tag

szerintem errol beszelt: [link]

ezt a tallneck-et en is nézegetem mar egy ideje, de nem visz ra a lelek, hogy pénzt költsek ra. :D

(#57012) Throme válasza Tony21 (#57004) üzenetére


Throme
veterán

Hej a Reaper! Jó lett és végre nem csillagok háborúja téma :C
Igazából olyan, mint egy befékezett rák :DDD de ha ilyennek álmodta meg a ME dizájner....
Persze a "csirkék" is tetszetősek

Év elején elkezdtem az Andromédát, csak valahogy félbeszakadt... és a ME felújított változatát is beszereztem, hogy újra beleássam magam a sztoriba.

(#57013) Mozaart válasza Throme (#57012) üzenetére


Mozaart
aktív tag

ME [ Mass Effect ] , többi olvasónak :)

AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH

(#57014) Janaboy válasza #75376384 (#57011) üzenetére


Janaboy
veterán

Pedig nagyon jó szett, főleg aki a játékot is ismeri :)

Janaboy

(#57015) Segal válasza Pötyi (#56999) üzenetére


Segal
veterán

Előbb írtam a lényeget :P
Csak azokban a témákban működik a spoiler (mindenre) ahol engedélyezve van. Ott csak rá kell kattintani a gombra és kész, a többi témában viszont hiába írja be manuálisan a tartalom elé meg mögé a spoilerhez tartozó kódrészt, nem fog működni.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#57016) Throme válasza Mozaart (#57013) üzenetére


Throme
veterán

Ebben már ki lett részletezve: #57004Tony21, ezért rövidítettem.

(#57017) Mozaart válasza Throme (#57016) üzenetére


Mozaart
aktív tag

Tudom, de azért én még odaírtam. :R Nézd el, reggel van. :D

AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH

(#57018) Llew válasza Pötyi (#57002) üzenetére


Llew
senior tag

Dettó. Az lett volna igazi nagy dobás. Ez csak a lustaknak való akik nem akarnak bricksetten vagy bricklinken keresgélni

#Tony21 #57004
A reaper nagyon jó lett, de a többi is ötletes

[ Szerkesztve ]

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.

(#57019) #75376384 válasza Janaboy (#57014) üzenetére


#75376384
törölt tag

Szepen is nez ki. mármint tényleg ilyen tipik kiállítási darab. lehet beszerzem. most akciósak a coopban a legok es 86 frank korul dobjak az ember után. annyiért pedig mar egész baráti.

most hogy igy erre jársz. írtad, hogy október végén nyílik a lego bolt Zürichben. tudni hogy pontosan mikor, mert sehol semmi info nincs rola.

(#57020) Janaboy válasza #75376384 (#57019) üzenetére


Janaboy
veterán

Sajna nem tudok én se konkrétat, kérdezgettem bent, de ott se hallottam semmi pontosat.
De majd rakerdezek megint.

Janaboy

(#57021) RapaNui1


RapaNui1
aktív tag

Elkeszültem a 3. zacskóval a Micimackó készletnél. A belső berendezés fenomenális. Az ahogy az ágyat, illetve a függönyöket megoldották nekem nagyon tetszik, ahogy a külső virágos ládák megoldása is.

A szereplők közül Róbert Gidán kívül kihagyták még ugye Kangát, Zsebibaát és Baglyot. Azért szerintem ezek olyan ikonikus szereplői a mesének, mint akármely másik szereplő és simán belefértek volna ebbe az árba, vagy lett volna pár ezressel drágább, de pl Bagoly elfért volna a fán mégha fröccsöntött lett volna is mint a csacsi, szintén betehettek volna egy kicsi fröccsöntött zsebibabát, na meg Róbert Gida.

Ettől eltekintve az építési élmény eddig csillagos ötös, nagyon tetszenek az ötletes és szép megoldások.

(#57022) #75376384 válasza Janaboy (#57020) üzenetére


#75376384
törölt tag

Köszi.

mindenesetre fura. Az első hivatalos Lego bolt lesz az országban és zero info van róla. Lehet elnezek arra fele vmikor hátha ott ki van írva vmi.

(#57023) gaga33 válasza #75376384 (#57011) üzenetére


gaga33
tag

Köszönöm, ha belefutsz jó áron ne hagyd ki. A minifigura is szerintem messze az egyik legkülönlegesebb, már csak a haj alkatrész miatt is :R

(#57024) Segal válasza RapaNui1 (#57021) üzenetére


Segal
veterán

Attól eltekintve hogy micimackó úgy néz ki benne mint valami fitness világbajnok, egész korrekt szett :K

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#57025) Throme


Throme
veterán

A legfrissebb Batman filmben néztem a verdát, hogy valóban különböznek a kerekek elől és hátul, vagy sem. Elég nehéz jól megfigyelni a filmen az autót.

Gondoltam az első kerekeket lecserélem olyanra, mint hátul látható.

Eredeti:

Nagyobb kerekekkel:


...túlexpózva:

Mivel a lego technics autók kereke nem úgy fordul, mint egy normál autóé (tengely végen csapszeg), hanem majdnem, mint egy lovaskocsié (az egész tengely fordul) ezért sajnos ez a megoldás játszhatatlanná teszi az autót, mert kanyarodásánál a kerék hozzáér a kasztnihoz, a kerékjáratban. Egyenesen semmi gondja persze.

Kipróbáltam kisebb kerékkel (az eredeti első kerekek)
túlexpós:


A nagy kerék esetében a tengelyt lejjebb kellett építeni, hogy beférjen egyáltalán a nagy kerék és itt ezt a módosítást meghagyva került fel a kiskerék, így egy szintben van a hátsóval, az autó vízszintesben van így is.
Első kerekek kormányzása tökéletes, nem ér bele semmibe, ahogy az eredetin sem, de így meg azért nem néz ki olyan jól. Túl nagy a kerékív ezeknek a kisebb kerekeknek. Viszont játszható.

Ez a pici MOC-olás nem jár szerencsével. Nagyon át kéne építeni elől, hogy anagyobb kerekek akadálymentesen forogjanak kanyarodásnál.
Vagy építeni egy rugós felfüggesztést, megemelkedő kasznival...

(#57026) Throme válasza RapaNui1 (#57021) üzenetére


Throme
veterán

Ez a micimackó tényleg furi. Nem szeretem a mesét, de ház cuki.

(#57027) Llew


Llew
senior tag

Ha már a Micimackó készlet előkerült. Ennek kapcsán mindig eszembe jut, meg valahol olvastam is, hogy igyekeznek visszaadni a figurákat legósítva, de pont a mackónál ez a pocak festés egy elég gyenge megoldás lett.
Van ez a mentőmellény verzió, ami kicsit alakítva, vagy mintázva tökéletes lenne egy pocakos karakter megalkotására. Itt, hogy még színben is passzol a tűzoltóhoz jól látszik szerintem mire gondolok:
https://images.brickset.com/sets/large/60213-1.jpg?201811301044

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.

(#57028) #75376384 válasza Llew (#57027) üzenetére


#75376384
törölt tag

Anno a hobbit készletben nagyon jól megoldották az egyik törp pocak/szakáll kombojat.
[link]

A Lego egész egyszerűen egy spur …. azért nem ölnek bele többet. Tudják így is megveszik a népek, akkor meg minek.

de nem kell messze menni, az új hulkbusterhez tartozó Tony is gyalázatos lett.

(#57029) Segal válasza Llew (#57027) üzenetére


Segal
veterán

Simán lehetett volna valami egyedi elemet is önteni hozzá. Későbbiekben más szetteknél is jól jöhetett volna.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#57030) Llew válasza #75376384 (#57028) üzenetére


Llew
senior tag

Igen, de azóta sem volt hasonló, meg az nagyon egyedi. Simán megoldhatták volna később is használható pl. új torzó elemmel, ahogy #57029 Segal írja, vagy valami kiegészítővel, mint az én ötletem.

Hát igen a UCS készletben egy minta nélküli soma láb az nagyon gáz. Főleg a legutóbbi CM szériák után. Nem mondom, hogy mind legyen olyan,d e azért egy UCS Hulkbusternél illene. Ezért tetszenek nagyon a Ninjago figurák. Évek óta nagyon részletes és folyamatosan fejlődő mintázatuk van egy nem licenszes szériában.

Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.

(#57031) kbalage2 válasza Throme (#57025) üzenetére


kbalage2
aktív tag

A Technic változat kerekei több szempontból sem stimmelnek. Arányaiban a kocsihoz képest érdekes módon az első kerék az korrekt méretű, viszont ott is túl peres a gumi, szóval kisebb felnin kéne lenni hasonló külső átmérőjű guminak. Hátul viszont túl nagy a kerék, az eredetin kb 90% az első mérete a hátsóhoz képest, a lego változaton ez ~80%. És persze ott még feltűnőbb hogy mennyire nem jó a gumiválasztás, jóval kisebb felni kéne oda is.

Sajnos nincs olyan lego felni/gumi kombináció amivel méretben korrektül vissza lehetne adni az eredeti arányokat, de fut egy projektem amivel megkísérlem a lehetetlent ;]

Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

(#57032) zbundy válasza gaga33 (#56993) üzenetére


zbundy
aktív tag

Semmi extra csak feldobtam kicsit az amúgy elég szegényes és kopár vegetációt :D

(#57033) gaga33 válasza zbundy (#57032) üzenetére


gaga33
tag

Azért így sokkal jobban mutat :R

(#57034) RapaNui1 válasza zbundy (#57032) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Ez nagyon állat. Imádom, tényleg mint a játékban. Az első rész nekem nagyon tetszett, de valahogy a többivel nem tudtam megbarátkozni, számomra már túl nehezek voltak még könnyű játékmódban is. Kár hogy a Ghost of tsushimából nem adnak ki valamit, na abban voltak gyönyörű helyszínek, a mai napig az egyik kedvencem a Last of Us után.

(#57035) japunk


japunk
aktív tag

Felraktam pár eladó szettet a közös excel-be akit érdekel esetleg. :)

The owls are not what they seem.

(#57036) zbundy


zbundy
aktív tag

Részben kész a Halloweeni dekor legoból :D a napokban még megcsináljuk a bonsai ősziesítését és denevérekkel, csontvázakkal, tökökkel való benépesítését.

(#57037) timar88


timar88
tag

Rapa:
Az a Micimackó tényleg fura, főleg, hogy a Fülest ilyen klasszra meg tudták csinálni. Nem is értem, mivel ugye Micimaci a főszereplő... Mindegy engem nem mozgat meg hálistennek, de ezt eltekintve amúgy tetszetős a szett. Egyedül a függöny megoldása nem tetszik, ahogy most így fényképezted, túl vastag, és rálóg az ágyra is, biztosan máshogy oldottam volna meg.

Throme:
A batman autó a kicsi kerekekkel elég érdekesen néz ki. Mondjuk nekem az auto sem tetszik, sem a filmben, sem legoban. Múltkor majdnem ráugrottam, de a moc-kot csináltam volna meg belőle.

Zbundy:
A Tallneck meg van, karira megkapom magamtól. :D
Várom már, egyelőre a kicsi moc van a polcon már évek óta. Tetszik ahogy befüvesítetted, ha nem baj valószínűleg ellopom az ötletet majd.

Tegnap mocoltam sokáig, elkezdtem egy halloweeni témát. Ugye a tökös bonsai adta az ihletet. Végül tököm ki lett, mert pick a bricken akartam megrendelni az elemeket, és ugye két helyről küldik. Sehogy nem jött ki úgy, hogy az akart színekből összejöjjön az érték ami felett nem számolnak fel plusz pénzt. Kicsit drágálnám a 3 ezernyi szolgáltatási díjat plusz még a 2 ezres postaköltséget is... Úgyhogy bepipultam, maradt a tök fa, megcsinálom hasonlóra, plusz jön mellé a Mikulás szánja, így ingyenes lett a szállítás is.

Forest Hideout 15k, Black Falcon katonák 5 db 11k, Forestman katonák 5 db 13k, Tallneck moc 8k, Sok 9v vonatsín! érd. privi vagy email

(#57038) jackal79


jackal79
aktív tag

Sziasztok!
Ez a kamion érték/árat tekintve jó vételnek tűnik:
[link]
Valaki összerakta már? Mi a vélemény róla?

(#57039) Lajti válasza Tony21 (#57004) üzenetére


Lajti
tag

Ó, tehát most már biztosan tudjuk, hogy legalább egy ember van a Lego topikban, aki legózik :D
A Kaszásnak külön örülök én is :)
Throme, nekem mindkét kerekes tetszik, a túlexpózott képen meg valahogy egész jó aranybarnás színe lett a kocsinak.
Viszont ez az anorexiás Micimackó nagyon gáz, kell az a pocak.
Zbundy: az extra vegetációval sokkal jobb, életszerűbb a Tallneck, nagyon jól mutat.
A minifig boszi szerintem sokkal jobban sikerült legókénak, mint a nagy, és a két zombi, főleg a zombi pompomlány baromi jó :D

[ Szerkesztve ]

(#57040) kbalage2 válasza jackal79 (#57038) üzenetére


kbalage2
aktív tag

Perpill a legjobb ár-érték arányú klasszikus Technic szett szerintem, részletesebben itt :)

Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

(#57041) Mozaart


Mozaart
aktív tag

PH! LEGO klub: cserebereadokveszek

Kedves Ismeretlen, ha itt vagy és olvasol, csupán a táblához hozzáférés kérése nem fog sikerülni. Csatlakozáshoz hozzáférés igénylés szükséges --> LÁZ

AT-AT: https://flic.kr/s/aHsmWKTBXH

(#57042) Throme válasza kbalage2 (#57031) üzenetére


Throme
veterán

Ha az első kerék a korrekt, akkor ahhoz mérten kéne kialakítaniuk a kerékíveket.
Igen, a nagy kerék meg már túlzás, de az ívek miatt az megy hozzá jobban.
Ha sikerült volna egy Sián féle kialakítást megoldani, akkor még a nagy kerék is - jó eséllyel - nem érne semmihez hozzá kanyarodáskor.

Szerintem kerékméret + legalább Siános (de még ott is vándorol a kerék egy kicsit) megoldással elég korrekt eredményt érhetnének el...

Kíváncsi vagyok a projektedre :K

#57037timar88
Az első és a mostani Batman autó tetszik nekem, a Tumbler kicsit sem.
Legó kiadás megelőzte a filmet, így elég nagy különbség van az első és hátsó kerekek méretei közt.
Elején még hiányzott a rugós tag a futóműből, de utolóag azt mondom, hogy nem baj, hogy kihagyták.
Kárpótoltak a világítással.
Lángnyelvek is elférnek, mert ugye ez úgy technic szett, hogy Batman.

(#57043) RapaNui1


RapaNui1
aktív tag

Na elkészült a Micimackó. Eszméletlenül jó lett ez is. Nem túl nagy, de jól eltalált és hangulatos készlet. Gyerekkoromban mennyit játszottam volna ezzel. Kicsit a végén a levelek felrakása a fára már monotonnak tűnt, de hát ez is a Lego és a végeredmény része.
Bocsi a sok fotó miatt.

[ Szerkesztve ]

(#57044) RapaNui1 válasza zbundy (#57036) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Ez is nagyon jó, egyre inkabb hajlok arra hogy én is összerakjam ezeket a készleteket.

(#57045) RapaNui1 válasza jackal79 (#57038) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Nekwm megvolt. Nagyon jók a pneumatikus és egyéb mechanikus megoldások, jól játszható készlet, de nem kicsi. Ár érték, építési élmény és játszhatóság tekintetében is szerintem is az egyik legjobb technic készlet, bár nálam a helikopter elvitte a pálmát.

(#57046) sb válasza Throme (#57025) üzenetére


sb
veterán

Érdekes volt ez a próba. Magamtól azt mondtam volna, hogy valamelyik - inkább a kisebb, mert a hátsó az alapból nagynak tűnt - jó lesz az autóhoz.
Így megépítve viszont bármelyikkel aránytalannak néz ki. A kicsi is. Bár ott erősen rontja a képet a nagy sárvédő ív, azt cserélve talán jobb lenne a helyzet.

@kbalage
A kettő között, kevésé peres guminak a 62.4x20S van még. Az meg elég keskeny... hátra mondjuk dupla kerékkel biztos jó lenne. :)

@RapaNui1
Ez a Micimackó képsorozat is érzékenyen érintett most. Nálunk még sajnos dobozban marad egy ideig... kicsi a gyerkőc hozzá. Naggggyon jól néz ki, főleg a ház. A minifigek eredetileg sem tetszettek igazán mind, inkább a ház fogott meg. Azóta azért barátozom velük is. És valóban jó lenne a többi figura is.

@vzarmo
A Lego egész egyszerűen egy spur …. azért nem ölnek bele többet. Tudják így is megveszik a népek, akkor meg minek.
Egyetértek. Az Avatar készletekbe pl. ha jól látom sikerült egy rakás egyedi figurát/fejet önteni.

@zbundy
Jó a halloweeni felhozatal! :) Én a macskás-egeres készletet szereztem be, a topictagoknak hála lesz Spooky VIP addon is ill. jött még egy közepes tökfej tároló. :)
A kastélyt kéne előhúzni de ahhoz helyet is kell gyártani itthon előbb. :D

(#57047) sb válasza jackal79 (#57038) üzenetére


sb
veterán

+1
Nagyon jó szett. Ár/értékben is, a pneumatika felé elfogult vagyok biztos de szeritem az is különleges és nagyon jó. És itt még van mellette egy rakás más funkció (aktuátorok) is.

(#57048) #75376384 válasza RapaNui1 (#57043) üzenetére


#75376384
törölt tag

Micimackó mellett nekem tigris is elég meh lett. Mármint akkora feje van a testéhez képest vagy lehet más miatt de szörnyen aranytalannak tűnik.

(#57049) gaga33 válasza RapaNui1 (#57043) üzenetére


gaga33
tag

Szuper szett, a téliesítésén gondolkodom egy ideje :R A jégpáya adott, megszabadítva a Kinai elemektől csak hogy idevaló legyen, az utóbbi évek Winter szettei is bekerülnek, ill egy szánkópáyát kellene építeni. Azért ez központnak jó kiindulópont szerintem. [link]

[ Szerkesztve ]

(#57050) Napfénysüti

Összeraktam tegnap a Pozsgások készletet, szerintem jópofa dekoráció.

Més que un club!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.