Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
Mezeskalacs at-at mar sehol nem kaphato?
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ha ez a teljes mennyiseg, nem a funded, akkor a 30-50k limiteket nezve nem rossz.
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Én nem tudom mikor neztem, de a bandita egy hajszalra volt a funded-tol, a tobbi pedig mar elmozdult egy-ket hajszalnyit a 0-rol.
-
maross
nagyúr
tenyleg jo, nekem password reset (ugyanarra, nem tiltakozott) es a sokadik rossz password error dobas utan fel masodperccel lepett tovabb, de ugy, hogy elolrol kezdte a teljes folyamatot, es utana mar elfogadta az eddig is eroltetett usernev/passwordot (fontos egyebkent, hogy usernev kell)
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
úúúú, ez nagyon jo
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
ugyanitt f1 haas 6.9k, sauber 6k
-
maross
nagyúr
bricklinkes accountot hol lehet hozzakotni lego.hu accounthoz? Nem talalom sehol, csak azt hogy szeptember 18-adikán automatikusan megtortenik.
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
oh, tenyleg. bar 11 es fel ora mulva inkabb ejfel lesz, mint egy

-
maross
nagyúr
Ma ejfelkor varhato a nagy may the 4th akcio, vagy egykor? Muszaj lenne egy kort vasarolni, lejar a 60napja az egyik ajinak.
euronics fortnite: se hire se hamva, még talalatot se dob ra
-
maross
nagyúr
Taviranyitos cada blue night es blaze car 5600/db emagon, ennyiert megtortem.
-
maross
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
csak csoronak tetszik lenni, mehet az 1849 forintos 200 grammos lurpak melle a kosarba

-
maross
nagyúr
válasz
nyul105
üzenetére
Nem veszem szemelyes sertesnek, mert vagy nem ugyanazt az emailt kaptuk, vagy kettonk kozul nem en nezem be
. Most belepve a bricklinkre van egy felso figyelmezteto sav "Store Suspended: Your store has been suspended. (Contact Help Desk)" felirattal. -
maross
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
Nekem is jott ilyen uzenet, valamikor el akartam adni par legot, de elengedetem, szoval zarjak be nyugodtan, 0 penzmozgas volt ott. Most ujra megneztem, nekem meg mindig hitelesnek tunik az email, es bricklinkre mutat, chrome automatikusan kitolti a bejelentkezesi adatokat.
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Itt is probaltak, nyilvan nem volt annyi penz rajta. 50p varakozas telefonon, es megoldottak. Innovacio van, nem kertek el a kartyaszamom, hanem kuldtek egy fizetesi felszolitas linket, fel perc alatt be is volt fizetve.
-
maross
nagyúr
marmint ez?
kommentekben van info a hogyanrol -
maross
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nem feltetlenul felbontott a felbontott, es ha az, nem feltetlenul szamolja meg az alza
. Majd te, es max visszakuldod. -
maross
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Keves a negativ tapasztalat, de nem 0. Ha kicsit is gyanus, hogy bontva volt, ki kell bontani, es ellenorizni a tartalmát. Ha megsem lenne benne minden, vissza lehet kuldeni, ingyenes.
-
maross
nagyúr
koszi!
-
maross
nagyúr
Egy ilyenben mifele motor van, hogy belefer ebbe az arba? Hasznalhato cucc ez?
-
maross
nagyúr
válasz
flashpointer
üzenetére
Camponas kockaparkra van valami olcsositas mai napra? Vagy annyi amennyi, helyszinen fizetve.
-
maross
nagyúr
válasz
wolfcsibe84
üzenetére
csabito, van egy osszerakott fordom, es egy bontatlan zetrosom

-
maross
nagyúr
Esetleg egy elado elmo figuraja van valakinek? Haver kislanyanak keresem, bricklinken 3000 + postaert latok, nem tudom ez mennyire jo.
-
maross
nagyúr
válasz
beamen
üzenetére
Rengeteg alkatresz megmaradt, mert pl a legretrobb kek batmanbol a vilagoskek alkatreszek sehova nem kellettek ketszer. De azt nem tudom, hogy a tenyleges tartalek apro alkatreszekkel szamolt-e a keszito, szerintem nem (maradt pl +2 fehér szem ahogy nézem). Egyébként abból érdemes lehet más színt is venni, én vettem sárgákat, kicsit feldobja). A tálcában van 5-10 alkatrész más készletekhez, pl a mack anthem elveszett antennája, még nem válogattam át.
-
maross
nagyúr
2 doboz batman + bricklinkes anyag reddites poszt alapjan + postak, kb 25k.

-
maross
nagyúr
Napi csomi sztori : eladtam egy kis készletet vinteden, easybox-os feladás. Bár a meretnek elvileg okenak kellett volna lennie, kinyilik a fiok, persze nem fer be. Na de nem is baj, mert eleve van benne egy csomag
, es szerencsere van "kinyit egy masik fiokot" gomb. Nyilik is az eggyel nagyobb, ebbe mar kenyelmesen beferne, de abban is van egy csomag. Hat jo, kinyit masik fiok, kinyilik a legnagyobb fiok, amibe mar nem mertem utnak inditani a csomagot, mert epp 700 forint koruli osszegert megy, es nem tudom ilyenkor ratenne-e meg duplaannyit vagy sem. Szoval ha csodalkoztok hova tunik a vintedes csomagotok, akkor lehet valaki mar boldogan bontogatja
. -
maross
nagyúr
42177-re van nost valahol jo deal?
-
maross
nagyúr
válasz
RapaNui1
üzenetére
Akkor en jol jartam, 10x rendeltem toluk, 21feb és 22nov kozott. Azon kivul, hogy 300 meterre vannak, es igy is napokig tartott kihozni, mas gondom szerencsere nem volt veluk. De az durva, hogy arukereso ilyenre se reagal, nem fajna nekik sokba feketelistara tenni a boltot.
-
maross
nagyúr
alza 30%-os glamourt lebutitotta 20-ra. Akartam venni a speed champions ferraribol, ketszer kellett torolnom a hirdetest, nem ertettem miert lett teljes ar, pedig elfogadta a kupont. Aztan vegul a harmadiknal mar kiirta, hogy nem jo erre a termekre.
-
maross
nagyúr
válasz
maross
üzenetére
Euronics ugyfelszolgalat - a csomag ott az uj egyeztetett kiszallitasi ponton (an kozelemben egy masik bolti arvevohely), pont ma szolt a raktar. O mondom de jo, vegre valami jo hir. Ja nem, varjak egy kicsit, mar elindult a csomag visszafele, mert 29.-e ota ott van, es ezzel mar semmit nem tudnak csinalni, hivjam a boltot vagy a dpdt. Amikor visszaer a csomag termeszetesen megoldhatatlan, hogy ugy ahogy van kuldjek ki nekem. Dpdt hivtam, mondtak hogy igy jartam, ok mar csak euronicsnek viszok vissza....
-
maross
nagyúr
válasz
RapaNui1
üzenetére
Nalam in transit statusz, ugy, hogy mar 30.-an irtak az 1-5 napon beluli szallitast. A tuzolto repcsi el se indult, gondolom utanrendeles miatt.
Minden nagyon el van havazva. A packetas atvevohely a kozelben, egy hobbibolt - ma kapom az smst, hogy egy labdat (leeresztve, tehat lehet vagy 5cm magas meg 20 szeles) nem tudtak atadni nekik, valasszak mas helyet...ugy, hogy oda varom bravostore-rol ket bazi nagy keszletet....na arrol semmi hir.
szerk: ja es ugye elotte amit az alzaboxba rendeltem euronicstol, vegyem at dpd depoban rakospalotan...aha...euronics "nem igernek semmit, csak egy visszahivast" ugyfelszolgalat...lehet tippelni, hogy legalabb visszahivtak-e, azt se tudom mi van a csomival. Szoval hivom is oket... -
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
13 ert alig vittek el oket par napja. Az osszes tobbi figura meg buko
. -
maross
nagyúr
A printed elemek benne vannak az eredeti egy brickheadzes dobozban. Abbol kiindulva, hogy csomo alkatresz hattal oszthato, valami printedet duplan hasznalhatnak, es igy 8 helyett csak 7 lesz osszerakva (1+6 a tartalek es bricklink alkatreszekbol). Amugy a fehér félkör alaku szem volt a hianyzo alkatresz, de rendeltem helyette szurket es sargat, majd csak lesz kesobb valahonnan feher. kb 6500-ba fajt, es abban mar benne van par egyeb elherdalt alkatreszem is mas keszletekbol, amiket most potolok. Best buynak tunik, ha befutott es osszeepitem oket, beszamolok rola mennyire tuti az a lista. egy copy paste-tel at lehetett varazsolni wanted listre, fajdalommentesen.
-
maross
nagyúr
Batman 8in1 brickheadz jopofa, de jo lenne 8darabot meguszni olcsobban. Ha esetleg mas is ilyen vonalon gondolkodik, redditen elvegeztek mar a melot, csak at kene tenni bricklinkes wantedra es megnezni mennyi az annyi
(egyik kommentelo szerint 1 ujabb batman arabol kihozhato a maradek 7db). Rengeteg alkatresz maradt még a zacskokban, joval tobb mint a fele.
-
maross
nagyúr
Jo hogy mondod, pont ma vettem at eletem elso vinted rendeleset, ami konkretan egy szemetes zacskoban erkezett, egy darab kb 1 centi szeles fekete szigeteloszalaggal korberagasztva. Nem azt mondom hogy tropara ment a doboz, de azert gorbul itt-ott, valamint a tanulsagot is le tudtam vonni.
-
maross
nagyúr
Egy ismerosom keres sw coruscantot (75354) , latom mindenhol sah arban megy, igy jofogas lenne belole, hacsak itt le nem csap valaki a kinalkozo lehetosegre. A kerdes az lenne, hogy a "DoTaBricks2 - Hydvéginé Haklik Éva" vagy mondjuk a"DTBricks" felhasználó mond valakinek valamit? Irto ciki lenne, ha sikerulne egy csalot ajanlanom neki

-
maross
nagyúr
bravostore eldorado mar csak 2 uzletben szemelyes atvetellel
Hardrada: ugyanez volt nekem millenium falconnal es a mercikkel
-
maross
nagyúr
lehet egyszerre hasznalni a penztlevonos kupont, es a pontokert vett ajikat? vagy ott is okositottak mar?
-
maross
nagyúr
Egy kis sirám, vagy inkabb ketto - rendeltem emagtól két dínós kétszletet, egyik full bontva érkezett, ragasztószalagok nem tul finoman letepve rola - irok nekik, x nap mulva valaszolnak, hogy forduljak a partnerceghez. Visszairtam nekik, hogy nincs semmifele partnerceg, mert emag altal forgalmazott es szallitott felirat volt a termek mellett ,most itt allunk, varok a par nap mulva erkezo ujabb valaszra.
Masik: mar hetekkel ezelott rendeltem euronicstol két csillagos éj készletet, irtam is nekik felenken 10 nap mulva, hogy mizu, dpd-re mutogattak, nem tudtak kiszallitani, de 3x kiserlik meg. Most irrt a dpd, hogy tulmeretescsomag vagy automata hiba/telitettseg miatt nem tudtak kiszallitani az alzaboxba, ugyhogy faradjak be a telephelyukre a vilag masik vegere rakospalotara, es vegyem at, kulonben visszaviszik a feladonak...kossz. -
maross
nagyúr
-
maross
nagyúr
válasz
Xboxone40
üzenetére
En egy regrol rendelek, es minden rendeleshez kuldeenek limitatlepos ajit, kivetel nelkul (es van rajta 150k pont, szoval rendeltem mar ezt-azt). Egyetlen dolog miatt ami megerne, az a superlimitalt perceken-orakon belul elfogyot, 1db/felhasznalos pontokert veheto keszletek, mint legutobb talan a batman anniversary. De nem biztos hogy ertekelni fogjak, ha kiderul a duplareg.
-
maross
nagyúr
Ezt de el tudnam kepzelni legoval, instant buy, rengeteget mentene <-achtung, facebook link.
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
bravostorenal 33k felett tuzijatek aji [link]
lego.com -on ma ejfeltol insiders hetvege, duplapont, es a meno retro lemezjatszo ajandek, (altta is van meg ket ajandek) de sajnos az 95k-tol. -
maross
nagyúr
válasz
flashpointer
üzenetére
Egesz jo, botanical utan johet a mineral szeria is

-
maross
nagyúr
válasz
flashpointer
üzenetére
haaat...egyreszt orulok, hogy van folytatas, mert tok jo az elso keszlet, de nagyon letekerték az életkort
-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Szinte orulok, nincs az, hogy meg "kell" venni valamit, kulonben sajnalni fogom, hogy kihagytam

-
maross
nagyúr
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Gondolom sajat dedikalt 1 keszletes legos doboz volt, mert nekem utobbi tiz legot bubifoliaban kuldtek, javareszt szetb*. Olyat, ahol a legoeknal egy kartondobozban tobb legos doboz van, abbol irto reg nem lattam olyat, hogy alza veszi a faradsagot, es kulon bedobozolja. mas: ha ilyen van szolj, es alzaplus-szal el tudom kuldeni neked boxba ingyen
-
maross
nagyúr
A Lampasok Varosat meg lehet vajon uszni olcsobban? Most kb 50k, pontokat es az ajit beleszamitva. Kezd utolso pillanatos lenni, es sehol nem akarjak akciozni, vagy hasznaltan olcson hozzamvagni.
-
maross
nagyúr
Azert vannak szamomra erthetetlen kivetelek (150k lego storeban). Tobb mint egy eve kint van mar, elodje kapta a learazast rendesen, nem ertem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Alumínium terasz tervezés - építés
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Új Reolink TrackFlex Floodlight WiFi biztonsági kamera
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.