Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dilikutya
félisten
1985-ös tini kalandfilm az ifjú Josh Brolinnal, meg Samuval a Gyűrűk urából.
Spielberg produkció. Sok filmet bírok abból az időből, sokat csak felnőttként láttam, pl. ezt is, nem rossz, de nem öregedett túl jól, én nem éreztem azt, hogy ez mekkora film. De a hatása pl. a Stranger Things-re letagadhatatlan.
Egyszer azért érdemes megnézni, mert amúgy nem rossz, és a kalandfilm műfaja amúgy is halott manapság. -
Még július végén rendeltem meg Szörnyella kocsiját, állítólag az eredeti, amiről mintázták, az egy Panther De Ville volt, na és az volt kiírva a Lego honlapjára, hogy előrendelést vesznek fel rá. Kiszállítás talán szept. 01. után? Kellett rá várni, de megjött sssimán szept. elején. (Mondjuk a kézbesítő futár nem találta meg a hármas ikerház három egymás mellé épült blokkja közül a B-t, a középsőt, de azt már kitárgyaltuk, hogy ha több esze lenne, akkor talán rakétamérnök lenne a NASA-nál, de mivel nincs neki, ezért futár a DPD-nél...)
-
Krajczi
tag
Köszi.
Bár eredetileg én csak a Főpályaudvart kerestem [link] , de így végignéztem a teljes választékot és végül [link] még ezt választottam: F1®-es boxutca és személyzet, Ferrari autóval. Vettem volna még többet is, de kettő hiánycikk éppen, egyet pedig csak a boltban lehet megvásárolni, online most nem. -
Hát őőő... Nekem meg pont a logóval szemben vannak fenntartásaim. Ránéztem, oszt' rá van baszva a felületre minden szar porfogónak, ami csak volt maradék alkatrész a raktárban. Az ostortól kezdve a cilinderen át a Teddy-henger nyeléig és a telefonkagylóig minden. Ez így mégis micsoda?!? Mert ha mondjuk az a koncepció lenne benne, hogy Batman eszközei lennének rajta, azt adnám én is. De így?!? Mégis, mi ez? Utoljára az UCS Millennium Falcon felületére kellett rátegyek ennyi sok felesleges szart, de ott legalább tudtuk a háttértörténetből, hogy Han bütykölte a hajót minden hulladék alkatrésszel, ami a rendelkezésére állt... Lehetne tök sima felülete is, ahogy Gordon felügyelő rávetíti a felhőkre a projektorral. Érted!
-
apholyon
aktív tag
Aztaaa betyár! Holnap megnézem...
Karácsonyi szettek vélemény:- Fa: szerintem én vagyok az egyetlen, akit nem nyűgöz le, nem rossz, de nem is kapott nagyon el... Furcsa az alakja, egyáltalán nincs meg a feeling elsőre, majd holnap megnézem "nagyban".
- Vonat: NAGYON vártam, ehhez képest csalódás... A régi jobban tetszik, de ára miatt esélytelen... Így vagy marad ez, vagy egy HP vonat (de utóbbi felé hajlok egyelőre)...Árakat hagyjuk is... Én is kezdem szépen lassan elengedni - sajnos.
-
kbalage2
aktív tag
Van benne nyomtatott is, elég sok helyen, csak matricából is jut bőven
Viszont az hogy direkt a fényszóró újra matrica az elég gáz... Meg az egész koncepció. Miért nem jöhetett ki ez Cars vagy Disney téma alatt, miért kellet hogy SC legyen?
#90826 Vistaboy - A bonyolultság elég szubjektív téma. Pl ott van a CaDA féle Kick Sauber, sokan tökre oda vannak érte, szerintem az oldaldobozok elemei már olyan szinten random vannak felpakolva, hogy az jóval túlmutat azon amennyi szabad szobrászkodás kéne hogy legyen egy ilyen készletben. De én teljesen megértem ha valakit ez hoz lázba, csak azzal nem értek egyet, hogy ez kellene legyen az építőjátékok "csúcsa". Nem gondolom azt hogy jobb lenne az ilyen megoldás mint egy trükkös technikákkal megszórt, ámbár átláthatóbb instrukcióval megáldott LEGO készlet. -
-
Neurotoxin
őstag
Vasárnap este én is találkoztam vele
Uhh, újra kellene nézni a flimet!@Prendergast: Egyszerre nem lehet megfelelni az AFOL-nak és a "játszós" szettek vásárlóinak sem, de ahogyan SW vonalon, itt is lesz valószínűleg egy kisebb szett belőle.
Valaki követi a YouTube-on, a Kocka Űr csatornát? Azt rebesgetik, hogy lesz a Venatorból midi scale verzió!
Tudom, MOC verzió már van egy pár, de hivatalos Lego-ból vevő lennék rá.@yahagyma: Akkor kevertem a másik szettel
Igen, ez volt, erre emlékszem #90603 
-
RapaNui1
aktív tag
Annak idején a gyerekeim nagy kedvence volt a Charlie és a csokigyár című film, de nekem valahogy nem jött be és az új verziót sem láttam, de hála égnek ez a készlet sem mozgat meg. A színvilága nem rossz akiknek megvannak a gombaházas tematikák és a bogarak lehet jól mutatna mellette.
-
-
Throme
veterán
szintén 'welkámbekk'
A gameboy jó lett szerintem, ha meglenne a többi játékgép Lego adaptáció , akkor meg is venném.
A Óz nem rossz, de a képbe be lehet aplikálni a figurákat? Mondujk a lábukat hátra hajtva rá lehet tenni, de valami normálisabb dologra gondoltam.
Walle esélyes, csak az ára kérdéses. Brickheadz-ben megvan.
-
-
-
Neurotoxin
őstag
Végre, K2-SO, jól fog mutatni a Rogue One - The Empire over Jeddha city MOC-om mellett!
@sb #88549: Nem tudom, hogy helyileg hol van a PH! szerver, de nem messze dolgozok a szerkesztőségtől sem Hűvösvölgyben, viszont sokszor tapasztalom nap közben, hogy baromira lassan töltenek be az oldalaik.. -
RapaNui1
aktív tag
Mostanában egyébként elég megúszósra vette a Lego a figurát, de ezt is már kibeszéltük, hisz iszonyatosan pörögnek az eladásai, növekszik a bevétel és folyamatosan épülnek az új gyárak is, gondolom többek közt a covid alatt sokan rákaptak és annál kevesebben morzsolódtak le azóta, szóval valóban egyenlőre kár erőlködnie, de reméljük ahogy lassan talán majd a Disne'y is rákényszerül hogy ne csak szemetet adjon ki a kezei közül úgy talán és remélem hamarabb mint hinném eljön az az idő is amikor a Lego is belátja ezt.
-
RapaNui1
aktív tag
Szerintem meg túlságosan elrugaszkodtunk a valóságtól. A Lego elkényeztette az embereket ezekkel az easter eggekkel, most meg már mindenki azt keresi egy készletben, maga a készlet meg már szinte nem is érdekel senkit, csak hogy hova meg mennyi utalást rejtettek el. Persze lehet 70 euroért el lehetne ezt akár várni is, nem vagyok ebben szakértő hogy most mennyire is jön így ki darab árban, de aki ezt megveszí úgyis csak kirakja a polcra minek telepakolni easter eggekkel? Én pl a Barad dúr befejezésekor már el is felejtettem hogy a falba 1 vagy 2 helyen elrejtettek egy pókot meg nem is tudom még mit, a szétszedéskor jutott eszembe, hogy ja tényleg ilyen is volt benne, számomra teljesen feleslegesen.
-
RapaNui1
aktív tag
Mondjuk nekem is tetszik pont azért mert egyszerű, letisztult és nem akar semmi egyéb más lenni mint az eredeti Star Wars logo és ennyi, viszont épp ezért nem értelmét se sokat látom, bár Star Wars fanoknak biztosan kötelező vétel. Ha kijönne egy LOTR felirat azon lehet én is elgondolkodnék, bár még nem zárom ki annak a lehetőségét hogy idővel ha nagyon-nagyon jó áron lenne nem szerezném be mivel a Star Wars legókat nem gyűjtöm, egyedül a Mos Eisley Cantinát bánom hogy nem tartottam meg, de ez azért elférne pont az egyedisége miatt.
-
Mozaart
aktív tag
Igazábol most probaltam a szememmel nezni a vasalo aranyait. Es nagyon ovatosan de ugy latom szebb a mostani UCSnak mint 75060nak.
Ha 1 dolgot megneztek. Ahol betoljak Hant. Tehat a kapu hatul. A filmben sokkal alacsonyabb aranyu.
Na mindegy nem megyek bele. Ezek az UCS aranyok.. pff..
-
RapaNui1
aktív tag
Az odáig megvan hogy SW, az is hogy ez volt Boba fett és Jango hajója, csak az nem jött át hogy ki az a gyerek, illetve abban még segítsetek hogy ebben a formában melyik filmben vagy sorozatban volt látható?
tPedro: Pedig ott van az gyanítom 1x1x1-es kockák formájában

Llew: Valóban
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Parfüm topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és köszöntsük is őket prózai okokból is

Ez tényleg poénos ellenben a Rebuild the Galaxyval. Gondolom a scalperek majd rárepülnek, hogy majdan egy Zálogcsillagok szerű műsorban, 5 év múltán 2000$-t kérjenek érte.
Igen, ez volt, erre emlékszem