Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gerner1
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
válasz
maross
üzenetére
Mondjuk én annyira nem követem közelről, mint mások, csak 1-2 készletre szoktam néha ránézni, hátha oltári szerencsém lesz... De nyilván nincs.

Van Gogh - Csillagos éj 46k alatt eMag-on Genius-szal... elgondolkodtam rajta, jól mutatna a Hokusai mellett...
-
flashpointer
őstag
válasz
maross
üzenetére
nekem az elozo rendelesnel csinalta ugyanezt, ranyomkodtam vagy 20szor mert a porgettyuzesnel nem ment tovabb , aztan mikor megneztem a paypal historyt vagy 23x levonta az arat
aztan fel is oldottak maguktol par nap mulva de sikertelen lett a vasarlas, ugyhogy ugy felhuztam magam rajta hogy nemis rendeltem inkabb semmit. -
válasz
maross
üzenetére
Ó de, itt van... 100+ oldal OMFG!
Viszont ez így elég "érdekes" lesz, mert nem hivatkozik a gyári összerakást mutató könyv számozására. Csak fotók alapján mutatja... hát kösszépe'! 
Ahogy látom, a pdf-et, előbb legyen kész a hajó és utána visszabontogatva kell beszerelni ezt a világítós extrát.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
maross
üzenetére
A probléma jelenleg az, ha most akarod eladni már 130k-ert is adják neten gwp-vel együtt 13 ezer haszonnal. Ha magadnak veszed akkor jó ötlet most megvenni.
Ha befektetésnek veszed kizárólag a gwp miatt akkor is jó most megvenni, de ki kell várni kb 5 évet hogy hasznod is legyen rajt.
Szóval egyetlen esetben éri meg rohanni és megvenni ha tényleg rajongó vagy és saját részre kirakni akrod, különben bőven ráérsz kifutás előtt akcióban megvásárolni. -
maross
nagyúr
válasz
maross
üzenetére
most latom, hogy tul sok assassins creedet jatszom
. ismet van creel allee-ban, még mindig jar hozza a radioallomas.31168-ra most lattam egy jopofa mocot, 31120-szal kombozva
-
apholyon
aktív tag
válasz
maross
üzenetére
Mondjuk most nézem, hogy nem sok kell hozzá... Csak így ha jól értem, a pontok mennek a levesbe? + a forrócsokis stand nálam nem lenne olcsósító, mert összeraknám a gyerekkel a karis készletek mellé

Vagy lehet olyat, hogy bedobok egy ilyen kis készletet a többit meg kedvezménybe?
-
Pötyi
őstag
válasz
maross
üzenetére
Egy nagy baja van - a fórumok szerint - mégpedig az, hogy a két nagy, sárga üvegbúra a felfüggesztésnél fogazott. Márpedig azokat a fogakat előbb-utóbb le fogja reszelni a felfüggesztés. Minden nyitásnál-zárásnál...
(Én direkt úgy raktam el vitrin mélyére, hogy a gyerek nehogy elérje!
) -
Crus
addikt
válasz
maross
üzenetére
Pedig hívtam őket... amikor a "hamarosan" levelük után semmi nem történt, akkor beszéltem velük és akkor mondták, hogy ezen a héten intézik.
Na sebaj... kizártnak tartom, hogy lesz még BDP-ben olyan kaliber, mint az Adventure in Transylvania, így többet nem fogok így rendelni.
Ja és az is milyen már, ha éppen nem elérhetőek, akkor az ügyfélszolgálat automatája nem közli ám, hogy nem vagyunk elérhetők, hívjon minket később/másnap, hanem bemondja 2x, hogy üdvözöl a Lego ügyfélszolgálat és néma csend! A vonalat se bontja. Iszonyat gagyi!
-
po1son
addikt
válasz
maross
üzenetére
vintade 40e ftért

Kicsit sajnálom én is, hogy nem tudok hozzájutni értelmes áron, elméletileg 50-50 lesz-e még idén...

SW csoportokban pedig nagyon durván lehúzták és fikázták ezt a szettet, de hát a 20e ftos bricklick árra beskálázott mézeskalács vader miatt volt ennyire kelendő biztos...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sb
veterán
válasz
maross
üzenetére
Mernék rá pénzt tenni, hogy default 30k-val számolnak és meghagyták a lehetőséget, hogy eldöntsék lesz-e emelés. Így írták és ki is nézek belőlük ennyi bonyolítást.
Ahhoz képest viszont annyira nem acélos. Szerintem minden körben volt eddig pár óra-egy nap alatt kifutó favorit készlet.Sőt, egyszer linkeltem minden körre statisztikát is, de nem találom. Emlékeim szerint max 1-2 van körönként ami ilyen 40-50%-os gyér számok alatt marad.
Ja és a rendelési kedv is ilyen ívű szokott lenni. Szvsz a szumma rendelés 80%-a kifut 1-2 nap alatt.Szóval szerintem ezek most határozottan gyengébb számoknak tűnnek.
-
sb
veterán
válasz
maross
üzenetére
Szerintem szept 18-tól indul majd az összekötés. A levél szerint év végéig lehet megcsinálni, utána inaktiválják az accountot. Ez alapján nem lesz automatikus.
A hátuljára most eszembe jutott a színvonalas, Lego-konform megoldás: egy k* nagy matrica!! Esetleg a dobozból kivághatóan.

És mindez csak 20k-val dobná meg az árat.@Crus
Valamiből élni kell... másnak is. Avagy... Matematikus Ön??!? -
-
sb
veterán
válasz
maross
üzenetére
A másik topicban már volt 1-2 link róla. Azok alapján egész korrekt.
Pl. itt egy amin látszik a monolit hub+motorok és az irányítás. -
sb
veterán
válasz
maross
üzenetére
Igen, kiegészítésképp írtam, hogy volt is előtte -30% valóban, bár más formában. A kupon nekem úgy tűnt, hogy eleve 20%-ról indult, max bannerben volt 30.

Az meg egész fura, hogy kupon nélkül tették ki annyiért.
@Throme
Ha jön még -4k-s kupon akkor nagyon akarják, hogy megvegyem.
-
sb
veterán
válasz
maross
üzenetére
Ha már, akkor ide is egy érdekesség. Nem tudtam, hogy Glamour lesz, de pont ránéztem az indulás napján éjjel a listára, láttam, hogy vmi új akció van. Akkor eleve csökkentett áron voltak kint a termékek. Minden olcsóbb volt mint utána reggel, de csak egy ragadt meg bennem, a 10.5k-s mikulásszán.
Két verzió van:
1. Ott még a 30%-kal indult a sztori...
2. Vagy lehet, hogy a 20 (30?) százalékos kupon is aktív volt még a félreárazott termékekre.
-
dellfanboy
őstag
válasz
maross
üzenetére
vintednel a suly fontosabb mint a meret. en tobbszor futottam bele hogy kis csomagot adnek fel, de nem volt szabad kicsi fiok... beraktam a legnagyobba
+10 ilyen vintedes eladasom volt, idaig nem szoltak. sot ha nem vagyok benne biztos, hogy beferek pl. m meretbe kapasbol l est nyitok... -
-
maross
nagyúr
válasz
maross
üzenetére
Euronics ugyfelszolgalat - a csomag ott az uj egyeztetett kiszallitasi ponton (an kozelemben egy masik bolti arvevohely), pont ma szolt a raktar. O mondom de jo, vegre valami jo hir. Ja nem, varjak egy kicsit, mar elindult a csomag visszafele, mert 29.-e ota ott van, es ezzel mar semmit nem tudnak csinalni, hivjam a boltot vagy a dpdt. Amikor visszaer a csomag termeszetesen megoldhatatlan, hogy ugy ahogy van kuldjek ki nekem. Dpdt hivtam, mondtak hogy igy jartam, ok mar csak euronicsnek viszok vissza....
-
Lana102
csendes tag
válasz
maross
üzenetére
Miénk a Dotabricks. Nem vagyunk csalók

Hivatalosan értékesítünk.Bricklink dotabricks bolt azért van zárva, mert az EU-s eladási limit 10.000.- EUR/év Áfamentesen, utána minden országban be kellene lépni az Áfakörbe, ahová valamit eladtál. Így másik BL boltunk, és vállalkozásunk is van.
Rapanui kolléga tud rólam pozitív referenciával szolgálni.

-
-
sb
veterán
válasz
maross
üzenetére
S@H, Store most az ajándékkal azért talán jobb mint a többi bolt.
Kettes nélkül, DoTaBricks BL-ről nekem ismerős.
Viszont most rákeresve ott: Store Closed on Jun 11, 2024
Persze lehet, hogy élő - ha ugyanaz - és ez magyarázza a kettest.
BL-en viszont nem láttam újabb boltot és az utolsó eladása is nyári.
-
zsuha
aktív tag
válasz
maross
üzenetére
Lehet egyszerre, igen.
Sőt, egyszerre akárhány pénzlevononos kupont felhasználhatsz egy rendelésben, de csak egy ajándék kupot még összesen. Tehát, ajándék kuponból 1 rendelésben 1 et tudsz csak felhasználni maximum.Nekem eltűntek a pénzlevonos kuponok, nem találom sehol őket.
-
Gizmo86
csendes tag
válasz
maross
üzenetére
Akkor rant-ra rant: Euronics-al én is így jártam, csak nekem Foxpost-al, engedte simán kiválasztani az automatát, aztán kapom az értesítést, hogy megy vissza a feladónak. Felhívtam a Foxpostot, akkor derült ki, hogy túlméretes a cucc, nem fért be az automatába, így megy vissza a feladónak. Semmi B. verzió, hanem küldik vissza. Utána az Euronics-al is nagy kínkeservesen sikerült kapcsolatba lépni telón, mail-re laza 1 hét után válaszoltak. A rendelést sztornózzák, mert nincs már raktáron az amit rendeltem (WTF??? - nekem az is jó amit elsőre ki akartak küldeni, ezt nem is értettem). Aztán majd visszautalják az árát. Pont ma 2 hete, hogy a Foxpost visszaküldte, de azok amúgy nem tudták konkrétan múltkor megmondani, hogy átadták-e már a csomagot vagy sem, ezt sem értem (1 hét után). Elkezdi az üfsz.-os csaj: hát ennyi idő után már biztos megkapták. Lóvé még sehol, közben az Euronics-os fiókom meg valahogy még le is tiltódott egészen érthetetlen módon, szóval én tőlük többet biztos nem veszek semmit.
-
Mauzes
addikt
válasz
maross
üzenetére
Fú, az a DPD-s move az bicskanyitogató. Ez fogyasztóvédelmi kategória kellene, hogy legyen, nem akarod felnyomni őket? Ehhez a problémához neked semmi közöd nem kellene, hogy legyen.
Egyébként ha automata telítettség van, akkor át kellene irányítaniuk egy közeli egységbe vagy boltba. Lehet a futár volt trehány? -
sb
veterán
válasz
maross
üzenetére
Nincs tapasztalatom de beleolvastam a részlete leírásba. Arról van szó, hogy "részleges" visszatérítést is adnak a termék áráig bezárólag, gondolom ha nem küldöd vissza csak a fenti módon összetört dobozt megtartod vagy ilyesmi... és ennek a legegyszerűbb formája ha visszaküldöd, akkor nincs számolgatás, okoskodás, teljes pénz vissza. Azt írják a csomagküldési díjjal együtt. Visszaküldés meg most ingyenes ezzel a smart akármivel.
Nem tudom, eléggé nyomulnak, ilyen körítéssel talán - legalább most - nincs még szívatás. Vagy a fene tudja... lehet, hogy sokat látok bele, amazon.de-n is szocializálódtam már és merőben más mint az itt megszokott balkáni tempó. -
Xboxone40
csendes tag
válasz
maross
üzenetére
Nem tudom lehet, de vagy 7 éve így van és nem bánták, más cim más számla más név szóval nem csinálnak ügyet belőle, bár így nehéz lenne... Igen a Batmanből is sikerült kettő. Ez ám a sebesség:
Rendelési szám: ...........Rendelési dátum: 2024. november 23.Összesen: HUF 95,272.00 -
Crus
addikt
válasz
maross
üzenetére
Monstert akartam én is, de hát a gyerkőc... amúgy alig múlt 6 (nálatok mi az életkor?), szóval valószínűleg nála ez a gond, de, hogy nálam mi a gond, amikor több ezres készleteket rakok össze hiba nélkül azt nem tudom. Mondjuk Techniket jó pár hónapja nem építettem és a közepétől kezdtem el igazán felpörögni és élvezni. Talán ebbe is bele kell rázódni.
-
sb
veterán
-
sb
veterán
válasz
maross
üzenetére
A három budapesti hivatalos fizikai Store-ra gondoltam (Bravostore izé).
Igen, a S@H-on most is van, ezért is jár nekem is rajta az agyam...
Csak eszembe jutott, hogy a boltokban volt valamikor akcióban is idén.Más:
A Friends botanikus kertből van aki vett kettőt (vagy többet) moc-nak?
Vagy olyan sincs aki egyet vett? Csak én?
Gondolkodom még a teljes eltűnés előtt egy másodikon, de felmerült bennem, hogy fordítva ülök a lovon.
(A nagyot - bármennyire szép - továbbra sem tartom reális/megérős saját targetnek de lehet, hogy rosszul gondolom.) -
sb
veterán
válasz
maross
üzenetére
Bár a Monkie Kid tudom, hogy mostoha téma - itt a topicban is kb. csak én kérdeztem róla 1-2-szer - azért azt hittem, hogy pár ilyen nagyobb készlet nem ennyire érdektelen mint ahogy írták a többiek.
Én is nézegettem ezt anno, asszem 2 kör emelésben is benne volt, olyasmi rémlik, hogy gwp-kkel anno 40 alá számoltam ki.
De szerintem az 50k is jó ár/értékben, még most is megfordult a fejemben nekem is... 1-2 hónapja a Store-ban is volt akcióban de ott már elfogyott. Szóval kétesélyes: sztem most sem rossz és lehet, hogy hamarosan elfogy.
B. verzió, hogy idén lesz még talán jobb lehetőség: BF+VIP hétvégéből csak lesz egy jobb gwp-s + 2xVIP-es rész... de addigra kérdés, hogy marad-e.A fentiek alapján mondjuk ilyet még nem sokat láttam, de az is lehetne, hogy kifut és később is lesz olcsón? Ez kérdés, de mintha ilyesmit látnék pl. a holdújévi jégfesztivál készletnél is. A másik vonal ami nekem bejön... még a 80113 kínai éttermes készlet is listán volt nálam és elvileg az is kifut.
-
Crus
addikt
válasz
maross
üzenetére
Van rá magyarázatom. Azok a készletek, melyek a tapasztalat szerint nagyon nehezen fogynak (lsd. day1 drága és nagy Ninjago készletek), azokból a 3rd party sellerek nem nagyon táraznak be... de van aki egyáltalán nem, egyetlen darabot sem. Így pedig akció is ritkább rá, mert akciózni akkor szokás, ha árverseny van.
-
Throme
veterán
válasz
maross
üzenetére
Én élvezem a nepperkedés visszaszorulását, nem mintha sok legó vennék, de legalább át lehet gondolni mit veszek meg, hova tudom még besúvasztani, nem kell éjszakázni, mert a gwp miatt az első 10 perben elfogy az akciós termék...
Az okát nem tudom, de nagyon örülök, hogy pl az idei karácsonyi manós ajándék szállító kis járgányt hagyományos módon meg lehet venni boltokban és nem gwp. A Lego már annyira felvitte a limiteket, hogy ilyennel nem is foglalkozok.
Elérhető korábbi gwp boltokban is, ez is szimpatikus. Onnan nagyobb bizalommal veszek meg bármit is, mint magánszemélytől.
Mindig is bicskanyitogató volt, hogy akciós áron kínált szetteket a legót szeretők, vagy családok nem tudták megvenni, mert mások tucatszám söpörték a polcokat, nem saját felhasználásra (értsd építés, gyereknek ajándék...), hanem haszonszerzésből.
Tudom erről sokat beszélgettünk már itt a fórumon....Szerintem még vannak elérhető árú szettek, amik kielégítik/csillapítják a "legóéhséget" .
Habár nem veszek star wars szetteket, de ott pl az tetszik, hogy több méretben is elérhető szinte ugyanaz. Pénztárcához mérten lehet beszerezni pl egy falcont.Lego maga is elmozdult a baromi nagy elemszámú szettek felé. Értem, hogy úgy lehet kimaxolni a részletességet, csak drasztikusan meg is növeli az árakat.
Ez után megy a BL is. Legtöbb megvásárolható szett 2-3k db-tól felfelé jön ki.#84046Mozaart
"amit nem szeretek itt. Hogy hangot adunk annak hogy atterunk alternativara"
Ez egy folyamat. Nem csak a Lego fórumnak van meg az alternatívája. Szép lassan lesz másnak is.
Ráadásul az nem annyira kötött (ami valahol érthető is persze) ezért szabadabban lehet beszélgetni.
Nincs, vagy kevesebb a tabu. -
sb
veterán
válasz
maross
üzenetére
Berakhatod a rendeléshez, az értékhatár miatt ingyenes lesz a szállítás és azt rögtön kiküldik, nem várják meg a BDP-t.
Sőt, irtam korábban, hogy még a fizetésben is előnyösebb mert az első küldésnél rendezik a terhelést. Ahogy elindul a gwp-d 2-3 nap múlva, elengedik a BDP készlet árának foglalást is.
Nekem legalábbis így volt, nem kellett heteket várni a pénzre.@Llew
Csak az app-ban kell regisztrálni, semmi más nem kell hozzá. -
LÁZ
Topikgazda
válasz
maross
üzenetére
nem vágom (sztem gyanúsan nem is volt régebben sem futó gwp, amikor designer volt az aktuális), de ez hamar kiderül, ha kosárba rakod, viszont sztem most nincs is gwp-s promó, de insider kódot hozzá tudsz adni, ha onnan váltottál be vmire.
ps. hamár gwp, töklámpás 5kba érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 2026 - Íme a 16. héten megjelenő játékok listája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont ez így elég "érdekes" lesz, mert nem hivatkozik a gyári összerakást mutató könyv számozására. Csak fotók alapján mutatja... hát kösszépe'!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De egy kis pozitívum: Nekem AlzaBox-os átvételem volt a napokban és ahogy becsuktam a fiókot, jött azonnal egy üzenet, hogy köszönik a gyors átvételt, így több csomagot tudnak Karácsonyig leszállítani
LÁZ