Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-26 21:04:58

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52001) mancer7151 válasza apholyon (#51995) üzenetére


mancer7151
tag

A kosárban van 8 te még 8at beütöttél az 16, 11 van neki. Ha 8 helyett 3at irsz most és enter akkor leszel 11en.

Edit: és imádkozz h jó a leltárja és nem 9 van neki. :D

[ Szerkesztve ]

(#52002) apholyon válasza mancer7151 (#52001) üzenetére


apholyon
aktív tag

A képernyőfotó utána volt, de az "első" 8-at sem engedte megrendelni... mindegy, biztos én vagyok b@lf@sz... :DDD

Megrendeltem másik boltból (találtam ott még, ami kell és ez is csak pár forinttal drágább).

Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)

(#52003) h3lios


h3lios
addikt

[link]

UCS Razor Crest matrica ív leakje

B-tag: H3lios#2825

(#52004) Tyler Durden válasza #75376384 (#51994) üzenetére

Nekem “könnyű” dolgom van, nagylányom/fiam nem legózik már, kicsi meg még nem, illetve neki az ilyen duplo meg egyszerűbb lego-k be vannak tárazva. Viszont amiket magamnak szeretnék ott sokszor 50-60k a jónapot kívánok, így nem tudok számolatlanul vásárolni, illetve asszony is csak egy darabig nézi jószemmel (:
Azzal meg egyet értek, hogy a jövő kérdéses, szerintem a jelenlegi háborús/energiaáras helyzetben, mindenkinél kevesebb marad majd a hobbijára, meglássuk ez hogyan fogja befolyásolni az árakat. Most azt làtom, hogy ha lenne 1M amit csak legóra költhetnék, hát nem lenne nehéz dolgom :U

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#52005) szombatitomi


szombatitomi
aktív tag

Megépítettem a legendát. :)

Imádom, nem véletlenül van ekkora hype körülötte, bár az is lehet, hogy Porsche rajongóként elfogult vagyok. Amikor az RSR-t összeraktuk tesómmal karácsony előtt, végig a Bugattiról áradozott, hogy mennyire bejön neki. Még akkor este elkezdtem nézegetni, és nekem is nagyon megtetszett, aztán láttam, hogy hamarosan kivezetik, szóval meg is rendeltem, gondoltam januárban úgyis diplomaosztója lesz, ez meg emlékezetes ajándék lenne neki. Épp akciós volt, úgyhogy nem bírtam magammal és megrendeltem magamnak is. :DDD

Az akkori diplomaosztó kicsit, hát... megcsúszott :D úgyhogy azóta a szekrényemben pihent, persze amikor kiderült, hogy fél évet még erre várnom kell, akkor az enyémet összeraktam, viszont tudtam, hogy néha itt lurkol read onlyban, szóval emiatt nem is posztoltam róla, de a napokban végre összeraktuk őket.

Szerencsém volt a Porschével, még februárban találtam egy bontatlant marketplace-en nagyon jó áron, az eladóval néha azóta is dumálunk és üzletelünk. Pár hétig beszélgettünk róla, hogy hogy csináljuk az átvételt, aztán végül postázás lett és éppen a háború kitörésének reggelén jött meg, ez sokat elvett az örömből, amikor végül megérkezett.

Szóval egy hétvégén nekiültünk, és 3 nap alatt raktuk össze őket, végig nagy élmény volt.



Az abszolút kedvenc rész a marriage volt, kb egyszerre értünk oda. A Porsche egyszerűbb, nekem a Bugatti is elsőre sikerült, de tesóm egy másfél óra szenvedés után átpasszolta, hogy csináljam inkább én. :D A Bugatti építése közben végighallgattam a podcasteket, sokat hozzáadott ez is.

A W16-os motort egyértelműen jobb volt építeni (még ha nem is valós W16, a 3 külön forgattyús tengely miatt) mint a Porsche hathengeresét. Összességében nekem a Porsche alváza jobban tetszett, de a Bugattié a marriage után jóval masszívabb.


A matricázást nem szerettem, de azért sikerült szépen felrakni őket, az RSR után már lett benne gyakorlatom... :D A beltér kidolgozottsága persze ég és föld, a Bugattiban sokkal több részlet van, és nagyon jól mutatnak a bézs ülések, persze a GT3 RS igazából is jóval puritánabb.

A karosszériaelemek felrakása már nagyon hasonló volt mindkét autónál. Mindkettő sokkal jobban néz ki élőben, mint a képeken, viszont míg a Bugattinak a hátulja, a Porschének az eleje tetszik jobban.


Végül egy pár kép együtt:

Alig várom, hogy teljes legyen a szuperautó gyűjtemény, de mostanában nem hiszem, hogy be fogom szerezni a Lamborghinit és a Ferrarit, egy ideig még úgyis a piacon lesznek.

Köszi a végigolvasást, krumpli helyett egy ajándék 2000 forintos emag kupon 15k feletti vásárláshoz, holnapig érvényes: 8171-0873-9054-7113

(#52006) Sundesz válasza szombatitomi (#52005) üzenetére


Sundesz
őstag

Köszi a kupont. :R

Hörcsög Powa'

(#52007) Tyler Durden válasza szombatitomi (#52005) üzenetére

Uhh igazi vizuális orgazmus, legalábbis annak aki /mint én is/, ezekért lelkesedik (: Őszintén bevallom irígykedem a képek láttán, hatalmas élmény lehet egy ilyet megépíteni.. A bugattival én is kacérkodom, most pár helyen láttam dobozost jóáron, a porsche viszont nekem a közeljövőben tutti nem fog beleférni.. A porsche amúgy példányszám/ritkaság miatt drágább ennyivel? A bugatti/lambo/Ferrari az ami részemről még vállalható anyagi kategória.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#52008) #75376384 válasza Tyler Durden (#52004) üzenetére


#75376384
törölt tag

Igen, ez meg tud szaladni, ha az ember nem képes kritikus szemmel nézni magára. Én azt vettem eszre így, úgymond visszajove, hogy anno megtetszett egy vonal (modular) és 1-2 keszlet. majd egyre több és több minden. Végül ez már túl sok volt, aztán az élet úgy hozta más területen, hogy a Lego valahova nagyon hatra csúszott az életben és rájöttem hogy nekem ez mennyire nem “kell”. :)

Tavaly nyár óta volt egy-két cmf zacsi, pár apróbb bl rendelés (plusz a bl-es vár, amit elloptak) és most lesz az új 90 éves vár. Bar ezen is gondolkodom hogy lemondom.

A “kell” határai is visszacsúsztak a kezdeti helyre (modular és par apróság). Azonban már erre is sajnálom a pénzt. Összeségében nem bánom a dolgot, mert belegondolva ezek csak műanyag kockák. :D

(#52009) Đusty válasza szombatitomi (#52005) üzenetére


Đusty
addikt

:C

(#52010) Tyler Durden válasza #75376384 (#52008) üzenetére

Nekem, ahogy írtam a topikban már, egya nagyobbik fiamnak szánt ajándék indította el a lavinàt. Mivel 0-ról indultam, így kb mindent is megvennék jelenleg ami érdekel :D /creatorból pár, iconsból 10300, technic vonalon meg elég sokminden/
A pénzmag nyílván véges, így amit itt is tanácsoltak xls-be beírom mi a prioritás és havi szinten megy X forint a lego alapba. Beesik valami, akkor abból megveszem. A jelenlegi helyzet persze ezt is felülírja/írhatja meglássuk. Nyílván én sem mindenáron akarok birtokolni, de nem sokminden van, ami ennyire kikapcsolna, mint a legóval való foglalatoskodás/építés/szöszmötölés.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#52011) RapaNui1 válasza Tyler Durden (#52010) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Ne is mond. Épp most számoltam össze hogy amit jelenleg kinéztem az mennyibe is kerülne. Ezért is kell eladnom jó pár dolgot, bár a többiek már ismernek tudják, hogy megveszem, megépítem és az esetek többségében eladom a legot. Egyrészt helyhiány, másrészt miután megépítem nagyon kevés olyan dolog van amit meg is tartok. Azt is eladnám amit a páromtól kaptam, de azok jelenleg tabu targyát képezik, na meg nem is merném meghirdetni. :)

(#52012) RapaNui1 válasza #75376384 (#52008) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Én meg azt mondom, hogy meg lehet találni az egészséges közép utat. Tudni kell megválni is a szettektől és sajnos néha be kell vállalni azt is hogy nem lehet minden egyes szetten keresni főleg ha az ember kibontotta, kiélvezte az összerakás élményèt. Erre én úgy tekintek, mintha színházban vagy moziban lettem volna, ott sem sajnálod a kiadott összeget, mert egy emlékkel, egy élménnyel gazdagodsz, szóval az esetleges itt elkönyvelt bukóra is így tekintek. A lényeg hogy a birtoklási vágy ne legyen erősebb, tudni kell néha elengedni is. Ez nem azt jelenti hogy egy-egy készlet nem maradhat meg. Nekem pl ps játék sincs egy darab sem, ha valamivel szeretnék játszani megveszem a lemezes verziót játszom vele majd eladom. Digitális letöltésem nincs, és gyűjteményem sem. Persze nem lehet mindent megvenni, nem szakadt rám a nemzeti bank, de szeretek legozni és amíg tehetem megoldom valahogy. Persze az ember életében mindig változnak a prioritások, az orientációk, így meg tudlak érteni téged is, és egyáltalan ne ítélem el a látásmódod.

(#52013) RapaNui1 válasza szombatitomi (#52005) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Jók a fotók, jól mutatnak együtt.

(#52014) apholyon válasza RapaNui1 (#52012) üzenetére


apholyon
aktív tag

Nyilván ez mindenkinek egyedi, én eddig konkrétan utazáson kívül semmilyen hobbira nem költöttem folyamatosan. Anno vettem egy bringát, pár airsoft fegyvert és felszerelést, de ennyi. Az utazás sokat elvitt, de sosem bántam. Mióta nem tudunk utazgatni és be voltunk zárva, kezdtem el ismét Legozni... De hasonlóan hozzád, ennél jobban semmi nem kapcsol ki. Pedig pici gyerek mellett nehéz... Ellentétben veled viszont próbálok csak olyan készleteket megvenni, amiket meg szeretnék tartani... És ezért is bitang nehéz. Többet megvennék, mint amennyit el tudok helyezni, így szigorúan szűrni kell... Ami legalább jót tesz a bankszámlámnak is... Csak hát mindig bekattan valami... :N Most épp a Sesame str + Muppet figurák kombóról próbálom lebeszélni magam. De még a Delorean-t sem sikerült teljesen elengedni, illetve most ezek a téli szettek nagyon elkaptak hangulatban (így nyár közepén :DDD ), de azt tárolni... Plusz sok kifutott.

[ Szerkesztve ]

Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)

(#52015) RapaNui1 válasza apholyon (#52014) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

A probléma ott kezdődik hogy annyi a jó készlet, hogy szívem szerint én is sokat megtartanék, csak a hely, na meg az anygi része is véges, így megtanultam elengedni. Persze megértem azokat is akik meg szeretnék a gyűjteményt tartani, nekem is van pár dolog amitől vagy nem tudok, vagy nem szeretnék megválni, de málam ez sokkal kevesebb készletre korlátozódik, mint azok amiket meg szeretnék építeni. Nálam ezért is cserélődnek gyakrabban a készletek, mert engem jobban érdekel maga az építés élménye, minthogy nézegessem a vitrinben, de lehet ha már lesz unoka akkor ez is változni fog. ( győzöm majd a szekrényt zárva tartani) :)

(#52016) Tyler Durden válasza RapaNui1 (#52011) üzenetére

Én egyelőre mivel nemrég startoltam, nem tartok ott, hogy bármit is eladnék. Mostani eszemmel azt mondanám, hogy a nagyobb szetteket meg fogom tartani mindenképp, a kisebbekből majd mehet összerakás után eladásra esetleg.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#52017) RapaNui1 válasza Tyler Durden (#52016) üzenetére


RapaNui1
aktív tag

Nemrég láttam egy videót egy csávóról a neten, aki szerintem csak azért vett egy nagy házat, mert annak minden helyiségének minden falát körben szekrényekkel töltötte meg amire a kirakott Legoit pakolta, és még mindig rengeteg állt neki a földön karton dobozokban ami még kipaklásra várt. Szóval ne értsetek félre, de pl ha nekem is lenne akkora felesleges plusz anyagi forrásom, hogy csak ezért tudjak csak erre a célra egy házat, vagy raktárat stb venni vagy bérelni, hogy a kirakott legokat tároljam, na meg persze ha folyamatosan lenne ez mellet még keret a legora is, szívem szerint én sem adnék el egy darabot sem, de leginkább a helyhiány a probléma, dobozban pedig mi értelme lenne tárolni ha egyszer kiraktam, így inkább ha tehetem eladom, hogy más is élvezhesse ennek örömét, de sem elítélni, sem kritizálni nem akarok másokat, megértem és tiszteletben tartom mindneki érveit, nézeteit, hisz pont ez a jó ebben, hogy mindenki másképp látja és másképp gondolkodunk, de ettől még közös szenvedélyünk, az aszony és a gyerekek után a Lego. :)

(#52018) sb válasza LÁZ (#51987) üzenetére


sb
veterán

Én folyamatosan tervezem a rendelést.... épp ezért sose jutok el odáig. :D
De viccen kívül, lenne mit és már kellett volna, szóval ha a köv 1-2 hétben sikerül véglegesítenem a listámat akkor ránézek szívesen erre is. Nem tudom mennyire sürgős a dolog.

[ Szerkesztve ]

(#52019) LÁZ válasza sb (#52018) üzenetére


LÁZ
Topikgazda

tegnapra :DDD , nem sürgős, nekem is csak csúszik, a rebrickable-n van elemlista, de sztem a linken is az van, amit bedobtam ;)

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#52020) szombatitomi válasza Tyler Durden (#52007) üzenetére


szombatitomi
aktív tag

Köszi szépen, tényleg nagy élmény. Nagyon tudom ajánlani a 42110 Land Rover Defendert, ha bejön ez a vonal, építési élményben nagyon közel van ezekhez (darabszámban is csak kb 150-nel kevesebb, mint a Porsche) és nagyon jól is néz ki összerakva. Egyszer összeraktam már az eredetijét, aztán átépítettem motorizáltra, majd írok arról is egy hosszabb beszámolót hamarosan. Igen, sajnos a Porsche ára nagyon elszaladt, én még annyiért tudtam megvenni mint a mostani Bugatti árukeresős ár, durva, hogy azóta a legolcsóbb is kb 100k-val több már, de igen, a legfőbb oka a példányszám, az volt a legkevesebb ideig forgalomban az autók közül, sorozat első tagja, covid miatti keresletnövekedés, stb.

#52006 Sundesz: Használd egészséggel! :R

#52013 RapaNui1: Köszi szépen, igazán jól az egész sorozat mutatna egyben, de kell nekik hely bőven. :D Még a Mustang és sárga Fiat is a dobozban várnak az építésre, de egyelőre azokat sem tudnám hová tenni.

(#52021) Tyler Durden válasza szombatitomi (#52020) üzenetére

Köszi, rajta van a listámon, ha ennyire ajánlott, előre veszem. Tetszik nagyon pacekra, de megmondom őszintén nem is figyeltem a darabszámot.. Azt hittem jóval kevesebb, mint a legnagyobbak, de most látom 2500+.
Sejtettem, hogy ez az ok, mondjuk nekem /tudom ez egyeni/ pont az tetszik a legkevésbé, de ettől még nyílván jó lenne a gyűjteménybe. Az a bajom az árfekvéssel, hogy ha ekkora összeget kiadnék, mint a porsche ára, akkor inkább a Titanicot venném.. /mondom ezt úgy, hogy az autós technic vonal a szívem csücske/

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#52022) zbundy


zbundy
aktív tag

Első és utolsó olyan készlet amit kifutás után veszek meg. Sajnos ez a készlet mindig is mozgatta a fantáziámat és valamelyik nap felbukkant az egyik csoportban bontatlanul bricklink legolcsóbb ár alatt valamivel, szóval jelnek vettem. Mégis csak egy hajó, azokat meg szeretem :) ezzel a képzeletbeli lego bakancslista letudva és maradok továbbra is az aktuálisan megjelent készleteknél, azoknak is bőven el van szállva már az ára manapság:U

(#52023) zbundy válasza zbundy (#52022) üzenetére


zbundy
aktív tag

Gyors első tapasztalatok. 3 zacskóval végeztem. De tulajdonképpen a 3. zacskóval kezdődik a hajó építése ami tele van barna elemekkel. 2014es készlet. Mint mondtam bontatlan. És 5 törésnél tartok. Mint ha ropi lenne :U :( nem jó kilátások. Nagyon óvatosan kell építenem.

[ Szerkesztve ]

(#52024) HUN_Sector


HUN_Sector
senior tag

Dc tumbler 76239 end of life

(#52025) Tyler Durden válasza HUN_Sector (#52024) üzenetére

Basszus ne már, kb nem tudom mihez kapjak.. Mennyire szokott megugrani az áruk ilyenkor? 60-62k körül most még lehet lőni bontatlan dobozost.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#52026) PowerBuldog válasza HUN_Sector (#52024) üzenetére


PowerBuldog
veterán

Ez nem most jelent meg pár hónapja? :Y

Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html

(#52027) edgR válasza Tyler Durden (#52025) üzenetére


edgR
őstag

ez nem az a készlet, amire gondolsz.

(#52028) LÁZ válasza HUN_Sector (#52024) üzenetére


LÁZ
Topikgazda

pont tegnap akartam írni, hogy out of stock, csak elvitt a net :DDD , kb biztos voltam benne, hogy idén kivezetik, meg sztem a classic-al is ez lesz a történet :K

Tyler Durden: ez a kicsi, nem a nagy ;)

[ Szerkesztve ]

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#52029) Tyler Durden válasza edgR (#52027) üzenetére

Ahh látszik előbb pánikoltam, mintsem utána néztem volna, köszi ;)

LÁZ: köszi!

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#52030) Pötyi válasza zbundy (#52023) üzenetére


Pötyi
őstag

Ennél a barna színnél (reddish brown), különösen azokban az évben ez az elrepedés sajnos köztudott porbléma volt: Lego cég közleménye elrepedő reddish brown alkatrészek ügyében

QNX is cool!

(#52031) balint82 válasza HUN_Sector (#52024) üzenetére


balint82
senior tag

Nah akkor megtartom a 2 db-omat.

Köszönöm :R

Google Pixel 4a

(#52032) Bazsi1987 válasza balint82 (#52031) üzenetére


Bazsi1987
őstag

Nekem is van egy bontatlan, fel fog menni az ára majd? :)

(#52033) balint82 válasza Bazsi1987 (#52032) üzenetére


balint82
senior tag

Szinte 100%,hogy duplázni fog rövid időn belül.
Amíg készleten volt, akkor is alig lehetett kapni, most meg...

Google Pixel 4a

(#52034) apholyon válasza HUN_Sector (#52024) üzenetére


apholyon
aktív tag

2 hete vettem meg... :P

Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)

(#52035) HUN_Sector


HUN_Sector
senior tag

Szerintem ritka ronda egy készlet, nekem 7000ft-ot sem érne meg :) Nem tudom ki fog érte 30-40-et fizetni.

(#52036) proci985 válasza HUN_Sector (#52035) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

most tudjuk am melyikrol beszelsz :D

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#52037) HUN_Sector válasza proci985 (#52036) üzenetére


HUN_Sector
senior tag

Logikai sorrendben haladva a kicsi tumblerről :)

(#52038) sb válasza HUN_Sector (#52037) üzenetére


sb
veterán

Egyébként hol írták ki? Nem mintha számítana, de a magyaron ideiglenes készlethiány van még kiírva, us-en meg available.

@zbundy
Ez kemény ilyen árú kifutott készletnél. :( Vajon ilyenkor mit csinál a Lego, ha megírja az ember nekik a listát a hibás elemekről de pl. évekkel ezelőttiek, esetleg nincsenek gyártásban?

(#52039) HUN_Sector válasza sb (#52038) üzenetére


HUN_Sector
senior tag

Brickfanatics [link]

(#52040) Janaboy


Janaboy
veterán

A 21022 tényleg 30et ér? :Y

De most nézem wall-e nek is szépen felment az ára.

[ Szerkesztve ]

Janaboy

(#52041) Pötyi válasza Janaboy (#52040) üzenetére


Pötyi
őstag

Mit ír a BrickLink árindex?

QNX is cool!

(#52042) apholyon válasza HUN_Sector (#52037) üzenetére


apholyon
aktív tag

Nyilván szubjektív, de nekem pont, hogy nagyon bejött. Pedig nem vagyok nagy Batman fan... :U

#52040 Janaboy Egy <300 db., csupa fehér aprólékból álló készletről beszélünk ráadásul... :N

[ Szerkesztve ]

Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)

(#52043) Janaboy válasza Pötyi (#52041) üzenetére


Janaboy
veterán

Hát azt irja hogy 30k a bontatlan. :D

De a 4002019 is már 250k te jó ég.

Janaboy

(#52044) apholyon válasza Janaboy (#52043) üzenetére


apholyon
aktív tag

Azért abból láttam többet is MP-en / jófogáson az elmúlt 2-3 hétben, 100-150k között... de annyiért is ki veszi meg, de komolyan?

Ha a dolgok nem fordulnak jobbra, hát majd balra fordulnak... :)

(#52045) Janaboy válasza apholyon (#52044) üzenetére


Janaboy
veterán

Aki vágyik rá és nem sajnálja rá a pénzt :D

Janaboy

(#52046) Pötyi válasza Janaboy (#52043) üzenetére


Pötyi
őstag

(Lécci tedd már meg, hogy mostantól linkesíted azokat a szájbalökött készletazonosító számokat, amiket beírsz, hogy rohadna le hónaljból az a lusta kezed...)

:DDD

QNX is cool!

(#52047) Janaboy válasza Pötyi (#52046) üzenetére


Janaboy
veterán

De akkor megfosztanalak a keresési élménytől ;]

Janaboy

(#52048) Lana102 válasza apholyon (#52044) üzenetére


Lana102
csendes újonc

Nincs már 100-150 ért 4002019, de ha látsz, akkor csapj le rá!

Eladó 43222 - Disney kastély 128.000.- Ft.

(#52049) Pötyi válasza Janaboy (#52047) üzenetére


Pötyi
őstag

De az nekem nem élmény, hogy egy helyett négyet kell kattintsak. :DDD

QNX is cool!

(#52050) balint82 válasza Pötyi (#52046) üzenetére


balint82
senior tag

Nem tudod fejből? Hát milyen fórumlakó vagy te, hogy a 41592 fogjon veled kezet :DD

4002019 - bőven 200 felett van. Kérdés,hogy meddig megy még fel, mikor éri meg eladni :F

[ Szerkesztve ]

Google Pixel 4a

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.