Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Bricklink.com és érdemes a magyar eladókat nézni az olcsóbb postaköltség miatt. A vitrinnel kapcsolatban a legjobb szerintem aukciós oldalon nézni vagy készíttetni egyet. Az Ikeásakat néztem én is, de nem volt egy nagy eresztés.
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
LÁZ
Topikgazda
Earn 1 VIP Point for every 300 Ft you spend online or at the LEGO® Store. Once you reach 100 VIP Points, you will receive a 1500 Ft reward!
Lényegében, bármekkora összegű vásárlás után kérheted a tagságot, de célszerű 17k-t vásárolni, mert onnantól ingyen van a normál posta, ami 3-4nap max. Az összes készletnél jelezve van, hogy mennyi VIP pont jár érte, azok rákerülnek a szládra mint pontszámok, és látod forintositva is, hogy mennyi az addig összegyüjtött kedvezményed.
számtalan alkalommal van olyan akció, hogy bizonyos készletért dupla pont jár(ilyenkor már a dupla pont szerepel a boltban, nem az duplázódik meg) , illetve van olyan is, hogy minden készelre pl 1 hónapig dupla pont jár. A dupla pontokon kivül vannak ajánlatok csak a VIP tagoknak, vagy kisebb készletek vásárlás után, vagy legtöbbször elővásárlási jog megjelenő készletekre (ez kb a shopban való értékesités előtti 1 hónap)
hivatalosan ahogy fent van irva, 1 pontonként 300ft-ot kapsz, és további 100 pontonként kapsz 1500ft-ot, tehát ha okosan csinálja az ember akkor kaphat ajándékba 1500öt, ha úgy jönnek össze a pontok.
Nekem pl a Thumbler volt igy 60 helyett 45, igaz közösen vettük a párommal, de a 45 mindjárt barátibb szám
igénylés után elvileg a kártyát is kiküldik postán, igaz én bécsben egy hivatalos lego shopban vásároltam, és ott egyből kaptam 1et.
ps. legnagyobb baj, hogy itthon mindenki viszonteladó, egyetlen 1 hivatalos lego shop sincs
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
MPowerPH
félisten
Ezt nem hiszem el, kojok koromban csorgott a nyalam e folott. Bar soha nem voltam az ur manias, de szep emlek. Engem inkabb a regi kalozhajok/bazisok erdekelnek. avagy kastelyok, vagy a varos egyes epuletei. Ha olyan van elado, akkor arra mindig vevo lennek.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Hintalow
senior tag
A bricklinkről rendelt alkatrészeknél nekem még a használtként vettek is újnak tüntek
Nem az jellemző arrafelé, hogy Pistike (v. Pistike szülei miután kiröpült a családi fészekből)
kaparja elő a 20 éves sokat látott doboznyi vegyes legót eladásra.
Inkább ezzel foglalkozó cégek/magánszemélyek árulnak, szelektált cuccokat.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
batmanéhes
tag
én éppenséggel tudnék innen 3 ezerért venni mert nem rosszak az árak. mindezt aug legelején fizu után, mert nem 3 ezerért rendelnék... csak az a kérdés hogyan tovább? elpostázod, és én a saját cuccot meg a belföldi postát állom? bocs, ha nem osztoznék a nemzetközi részben, de hasonló az itthoni árakhoz, szóval nekem önmagában nem nagy bolt. részemről ennyit tudok felajánlani.
-
tvamos
nagyúr
-
LÁZ
Topikgazda
alul ügyfélszolgálat-hiányzó darabok-kor,szállitási ország megadása-utána kiválasztod, hogy külön darabokat szeretnél venni, a négy variáció közül a legelső, aztán átirányit a pick a brick részére a shopnak, és lehet válogatni, én legalábbis igy rendeltem a shuttle adventure-hoz, jó ha tudod az elemek sorozatszámát (ID), hogy könnyebb legyen, mert az alapján is lehet keresni. A lépegetőt ugye már nem gyártják, ettől függetlenül lehet küldenek még egy emailt, hogy mi a helyzet, de sztem egyszerűbb a fenti módon megoldani.
illetve a rebrickable.com-on irja az elem id-kat is, és könnyebb összehalászni a hiányzó alkatrészeket
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
na igen, a jó kis ucs tantive, jó anyag, ez sztem biztos, hogy olcsóbban jön ki, ha összerendeli az ember, mert közel falcon árban van az 1x összerakott is, ennél már csak az ucs snowspeeder a ritkább
-
NGA
addikt
1979-ben 12 éves voltam, akkor még mást jelentett gyereknek lenni, legóztunk, játszottunk még. Az egyik osztálytársamnak a szülei nyugaton voltak, és a 928-at hozták neki karácsonyra. Amikor megláttuk, csak tátott szájjal bámultuk.
A Classic Space szürke/kék korszaka a világűr békés kutatásáról szólt. Nem voltak lézerágyúk, harci robotok, csak kutató űrhajósok, bázisok, járművek. Én ezt tartom a Lego Space sorozat legszebb korszakának.R3ĐßuŁŁ: 6500 Ft volt a vaterán. Remélem nemsokára teljes lesz. Alaplapom van hozzá, a többi is remélem meglesz:
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
mai viszonylatban, bár sztem a 30k a reális, de a 40 minősithető határesetnek, igaz, én le sem merem irni anno mennyiért bugáztam kettőt is az ebay-en.
de örülök, hogy meglett minden
-
LÁZ
Topikgazda
legközelebb majd olajozottabban megy, a falcont egy külföldi fészbukos csoportban összerakta igy a srác, elemenként, jómagyarforintban kifejezett értéke ha jól emlékszem vhol 300-350 között volt a végére.
természetesen ez qrva sok pénz, de a jelenlegi piaci árát figyelembe véve, ami bőven 350 fölött van, állapottól-kiadástól függően, annál 'megérheti' darabokban összeszedni.
A másik verzió, ha adott esetben egy kicsit hiányos készletet vadász az ember pl ebay-ről, és akkor valóban csak minimálisat kell rákölteni, nálam pl az Xwing volt ilyen, 20-25be volt a halom, amit láttam, és 5-10 között volt amit ráköltöttem, igy kb 'ingyen' lett egy Xwingem. Igaz túrtam is utána a netet, hogy meglegyen az a félkészlet.
-
LÁZ
Topikgazda
igen, a belső rész kicsit hiányzott nekem is, már nem lett volna nagy munka kitalálni, mert a beszálló ajtón keresztül azért sok minden látszódott volna, de ez van, viszont van hozzá befőttesgumi .
érdekes, hogy nem tűnik nagy melónak, de én is elmolyoltam vele 7-8 órát
-
Pötyi
őstag
Talán a Kenner akciófigura arányos méretű ehez az UCS lépegetőhöz.
(Érdekesség, hogy ez a szereplő nem más, mint maga a Jedi visszatér rendezője, Richard Marquand. Beugrott egy cameo-szerepre a saját filmjébe.)
QNX is cool!
-
tvamos
nagyúr
Ket napot kestem, de BSZ! Baba a torta!
Jovore a fiamnak is Lego T-Rex lesz. az meg nem volt. Vagy mondjuk valami mas....
Nagyon vagyom erre a gepre: 8070-1: Super Car.
Ezrintetek megeri ez a szet?(#5922) dime27 válasza Freddy76 (#5920) üzenetére
Nagyon jo a leirasod! Kedvet kaptam megvenni! De nem fogom! Ferrarira gyujtok...(#5916) LÁZ
Faja! A Fiamnak tetszene nagyon![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
Brumi
senior tag
Helyes! Itt most akciósan megkapod.
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
adalbert1
veterán
Én egy másik tescoban vettem Star Wars készleteket akciósan:
75030 - 1495
75035 - 2245
75048 - 4495R3ĐßuŁŁ #6046 - fúúú, ez így nagyon komoly, gratulálok. Ennél jobb már csak akkor lehetne, ha egy síkban lenne az egész összeépítve (ha egyszer nyerek a lottón, biztos csinálok egy több négyzetméteres LEGO terepasztalt ).
-
Sirandrish
legenda
-
-
Sirandrish
legenda
Hja egy ilyet akarsz venni? Hát akkor az asszonnyal csinálj valamit szerintem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest