Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
A jelenlegi ft árfolyamnàl már igazán nem fair a 420-as árfolyam…
-
HUN_Sector
őstag
Globális műanyaghiány, duplázódó nyersanyagárak
[link] -
HUN_Sector
őstag
lego shopon még fut néhány akció
és star wars készletekre 62800ft felet 40765 kamino kiképzés készlet jár ajándékba -
HUN_Sector
őstag
Euronicsban vannak csábító árak
Pl.
butik hotel 66000
delorean 8200szemezgessetek
[link] -
HUN_Sector
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Ez a számuk: +36 80 216 013
A te általad megadott nyíregyházi körzetszám. Nem hiszem hogy a gyár hívna
-
HUN_Sector
őstag
Gondoltam veszek ma egy 20 dobozzal a board on tantive akciós alza készletből. 40 rohamosztagos, elmegy 60-ért. 60 lázadó elmegy 80-ért. 20 darth vader, kb 40000. A kilós lego 7-8 kg, olyan 40000. A 20 fives meg ingyen lett volna.
erre mától teljes áras…
-
HUN_Sector
őstag
Akinek van még pontja az mit lát a lego.com insiders boltjàban? A 40911 pokemon center van még?
Usában sold out a cikkek alapján -
HUN_Sector
őstag
Kockaáruházban a sauron sisak 27500 rózsaszín axolotl táskadísszel. 1090 ft a gls terminálba szállítás. Hátha valakit érdekel.
(Kiscsajom totál oda lesz a díszért, én meg a Sauronért, win-win és idehaza el tudom adni, hogy miatta rendeltem) -
HUN_Sector
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
A 90-es évek végén valóban jött egy elem katyvasz - ld. time cruisers. Bár addigra én már a z exploriens, ufo, insectoids, rock riders, fright knights és a pirates islanders vonalat erősítettem.
Az évtized elején én még ilyen legokat kaptam: ebből még robotot is építettem, imádtam

S volt pár olyan kisebb építményem aminek nem volt ajtaja, gyerekként semennyire nem zavart. -
HUN_Sector
őstag
Auchanban (szfvár) van már újfajta gyűjthető minifig, ha valaki keresné
-
HUN_Sector
őstag
Alzánál előrendelhető a Sötét Nagyúr sisakja
-
HUN_Sector
őstag
válasz
cyber86
üzenetére
Itt a hivatalos kép:

Alul az oszlopnak nem egy studos részbe kéne belemennie? (Ez a képről nem állapítható meg). - megnéztem, nem, sima tilera megy rá
De játszhatsz azzal még, hogy mennyire nyomod be a kör alakú részbe az antennákatVideó is van, hátha az segít, ld. itt: [link]
A videó készítője is szidja, hogy rémes építés és isntabil.
-
HUN_Sector
őstag
Alzán van lego akció, pl fekete sólyom 50000, tantive megszállás 13000ft
-
HUN_Sector
őstag
Kívül microscale, belül mindig méretű diorámás
-
HUN_Sector
őstag
Alzán 34840 a creator vár
-
HUN_Sector
őstag
Állítólag ez a minas tirith
-
HUN_Sector
őstag
Lík
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nézd meg a stranger things kindertojásokért micsoda hiszti megy
FOMO
-
HUN_Sector
őstag
-
HUN_Sector
őstag
Usa 650-es pokemon készlet elővételben sold out
[link] -
HUN_Sector
őstag
válasz
turikoczka
üzenetére
Tiszta 4+ / Juniors
-
HUN_Sector
őstag
Egy lego influenszer videója, amit tűzzel-vassal üldöznének bizonyos prohardveres fórumokon a tartalma miatt

[link]Magas labda volt a minapi csörte miatt
-
HUN_Sector
őstag
válasz
RapaNui1
üzenetére
A pokemon egy területen pipált le mindent. Ez pedig a TCG (trading Card Game), vagy ha úgytetszik, a gyűjthető kártyák.
Az internet tele van az amerikai boltokkal, ahol scalperek lesöprik töltés után az egész polcot, a kártyaadó gépeket szárazra szívják egymaguk. Ingatlanjaik, ahol százasával, ezresével állnak az idehaza darabonként 60-80000 ft--os készletek.Ez az őrület miatt került anyagilag oda a Nintendo és a kiadást végző Wizards of the Coast szerelemgyereke, ahol most vannak. Biztosan lesz kereslet a készletekre is, de a Mega ezt már megcsinálta. Szóval én a legora nem vonatkoztatnám azt rá, ami a kártyák világában megvan.
MÁS: LEGO shopon lett egy két 60-70%-os akciós készlet a több 50-es mellett. Illetve megjelent ez is:
60198 tehervonat - 55993ft
[link]
78500ft-nál oldtimer gwp ajándékba -
HUN_Sector
őstag
mótvá? Olcsóss szauron
75 euro
03.01-től
-
HUN_Sector
őstag
Ha számít valamit, én sem értek egyet azzal, hogy ami nem lego az ördögtől való.
A lego mára egy túlárazott ipari hulladék lett. Fentebb gyönyörű képek illisztrálják hogy pl miért.
Igenis van helye egy-egy jobb alternatív gyártmányról szóló hírnek, pl az építsdfeles csatornán is bemutatott mega hotwheels széria.
Ha meg mind átmegyünk a másik topikba, ennek harangoztak
-
HUN_Sector
őstag
Boldog és lego akciókban gazdag új évet mindenkinek!
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Pár hete én egy olyan piros címkét láttam a játékosztályon, hogy 10990 helyett akciósan 11990 ft a termék.
-
HUN_Sector
őstag
Lidlben találtam
2299ft -
HUN_Sector
őstag
Feleségem Eva-val és a kis takarító robottal kb 50 perc alatt végzett, nekem 1,5 ra volt a Wall-e. (lehet őket párhuzamosan építeni)
EVA pocakjában ott a bakancs a növénnyel, míg Wall-E-ében egy csomag szemét lapul.Nagyon cukik, nagyon aranyosak. Minden elem nyomtatott, nincs benne matrica.
Megvan a brickheadz verzió, az kis butuska készlet értelemszerűen. Megvolt a nagy (UCS) Wall-E, az értelemszerűen egy külön történet. De a kettő közötti sávban, ez erőteljesen a nagyobb testvér fele lóg ki. Szép, részletes, mozgatható részekkel és a játszáson kívül kiállítási darab is.
-
HUN_Sector
őstag
állítólag:

-
HUN_Sector
őstag
Ha már úgyis ennyire SW témánál vagyunk és ünnepi időszak van:
Kellemes Ünnepeket! Ragyogjon rátok az uralkodó brilliáns elméjének szüleménye!

-
HUN_Sector
őstag
-
HUN_Sector
őstag
valószínűleg oka van hogy senki sem hallott róla, de még legos youtuberektől sem

Egyébként nem rossz, de hiába az elemszám, azért az ár/érték aránya és a kapott építmény az kritikán aluli. Egy gyerekeknek való készlet, ami kiállítási, nem játékkészlet, holott a témája alapján játszani kellene tudni vele. A designerek sem igen tudták, mit hozzanak létre.
-
HUN_Sector
őstag
Lehetne írni egy tanulmányt, hogy az átlag magyar legos afol esténként legurít valami égetett szeszt. Beszállok, nálam narancsos jager volt (ritka sz@r)

SW: Tegnap már volt kint kép, de senki sem linkelte. Jön megint egy 300 darab körüli at-st chicken walker jövőre. De annyira snassz volt, hogy rá sem kattintottam a hírre -
HUN_Sector
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem tudom mi volt az eredeti termék. De amit én vettem bitang. A klíma kültéri egységét is ezzel takarítom le, olyan elképesztő ereje van. Egy levegős spray bakfitty ehhez képest
-
HUN_Sector
őstag
DPD off [link]
(lego shop at home kiszállítás miatt lehet érdekes) -
HUN_Sector
őstag
megjött a 17000 ft-os duplán kuponozott wall e emagról dobozban, hibátlanul

Végre nekem is lesz építenivalóm (a gépemen kívül) karácsonykor -
HUN_Sector
őstag
Legó comon karácsonyi mézi kisvonat 30000ft-tól
-
HUN_Sector
őstag
A city nagyon rossz példa. A régi town érában is voltak nagy és szép készletek, a mostani city vonal azonban kezd a 4+ fele elmenni. Nagy panelek, buta kinézetű épületek.
Számomra örök klasszikus marad a katalógusokban nyálasra nézett sárga metro station (vasútállomás)De castle/pirates témában is 300 elemből közepes készletet építettél, melyből gond nélkül kreáltál magadtól robotot, űrállomást (vagy egyes topiclakók bizonyára helikoptert)
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Mozaart
üzenetére
nem minden kínai klón és nem minden klón kínai

Van - azt hiszem - amerikai "klón"gyártó is, amely a Mattel tulajdona. Szóval ha matchboxot és hot wheels-t adsz a gyereknek, akkor pl. mega bloksot is adhatsz.
Ahogy fent is írták, addig trónoltak a babérjaikon az európai autógyártók is, amíg a Tesla és a SAIC cégcsoportok állva hagyta őket.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Vannak készletek, melyekből nem kell és nem szabad lego építményt piacra dobni: mint pl a lego csocsóasztal, a lego fifa trófea, a lego varrógép és társai
Okkal buknak meg ezek -
HUN_Sector
őstag
válasz
balint82
üzenetére
Stitch 14000 ft, Botanical Orchidea és a bonsai fa is 10500-10500ft, horizon dawn készlet (fenetudjamianeve) 10500ft, jabba bárkája 98000ft (mire odaértem nem volt, pedig előző nap még 2 doboz figyelt), Countach 35000, fortnite battle bus 22000ft, technic bmw motor 47600ft, city börtönsziget 22400ft. Ezekre emlékszem ár tekintetében, még több ilyet a jövőben is.
-
HUN_Sector
őstag
Auchan kerek áras termékekre is megy a vásárlók éjszakája kupon, de csak ma este. Doboz gatya, de még így is best price. A 140000-es Jabba hajóból fehérváron nem volt már, de lambo rogyásig van 50000 - 30%-ért

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Akciókamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

2299ft