Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Mozaart
üzenetére
Lejárt a szabadalmi jog a kockákra, csak a figurákon maradt meg. Így ez nem törvénysértő. És ha ennyiért lehet venni távirányítót meg motorizációt, akkor az a vevőknek jó. Mert egyébként csak horror árú készletből tudnál.
Egy pl. kiállítót szerintem hidegen hagy hogy az épített moc vonatjában eredeti vagy copy-e az elektronika. Így nem tudom okolni azt aki megveszi, még én is elgondolkoztam rajta

Az árkülönbözet eközött meg a lego között sokat elárul a haszonkulcsról. -
HUN_Sector
őstag
Visszatérő probléma a motorvonatok motorizációs elemeinek hiánya. A lidlnek is lett saját márkás építőjátéka, közte vonat. Egész pofás áron.
[link]
Nem lepődnék meg ha kompatibilis cucc lenne -
HUN_Sector
őstag
Interspar, 13-tól
[link] -
HUN_Sector
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de mindkettő - insiders + bf - gyengusz. Utóbbinak a black fridayhez sincs sok köze. Anno a bliszteres fekete figura tök jó volt
-
HUN_Sector
őstag
Mátvó?
-
HUN_Sector
őstag
Ideas 2025 kiválasztott készletek
[link]nem kell adósságba vernem magamat
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Tegyél melléjük digitális
harcosokatmario figurákat
Hellyel-közzel méretarányosak
Bár az arányokat elnézve, nem tudom hogy képzeli Bowser a nászéjszakát. Illetve értem, miért menekül Peaches
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Egy jó tom cruise féle Legenda, vagy a klasszikus mortal kombat 1-2 előtt én még mindig szélesre vigyorodó pofával tömöm a pattogatott kukoricát a fejembe. Esetleg egy remek Langolierek az idő fogságában alatt, amitől más sikítófrásszal rohanna el.
Most hogy így felmerült, a gyilkos paradicsomok támadását sem láttam mostanság.

-
HUN_Sector
őstag
pár kattintás és megtalálható videán a teljes film. Az a legszebb, a felvétel alatt ott fut az aktiválja az windowst felirat
- de vannak egyéb felvételek is fent
[link] -
HUN_Sector
őstag
Goonies leak (Kincsvadászok)
-
HUN_Sector
őstag
Allegron 41960 a going merry kalózhajó.
4000-es kuponnal még jobb -
HUN_Sector
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én raktam össze "Bózert"
Biztosan elcsúsztál valahol, mert teljesen jól épül össze a feje -
HUN_Sector
őstag
Szfvár balatoni úti ibtersparban vannak 50%-os legok.
pl sw jedi bob fighter 8500ft
Egy-két kisebb minecraft meg animal crossing
bosszúállók helicarrier 16500ft
Meg kuponnal minden legora ami teljes árú mínusz 30% -
HUN_Sector
őstag
Bricklink designer programban így tudod megnézni a forráskódból az eladott mennyiséget
For those who wish to know the sales percentage for the BDP sets, here’s how to proceed: 1) Right-click with your mouse, then select “View page source.” Keyboard shortcut: Ctrl + U 2) Using the keyboard shortcut Ctrl + F, open the search bar. 3) Type in the search field: dPercentagePreordered 4) You will then see a line that reads something like: dPercentagePreordered":0.XXX (a number between 0 and 100). The XXX represents the percentage of preorders for the specific set page whose source code you opened. As of October 7, 2025, at 6:00 PM, the percentages were: 910054 – The Art Factory: 39% 910055 – Gold Mine Expedition: 37% 910056 – Off-Road Adventure: 29% 910057 – Outlaw Forest Den: 60% 910058 – Sequoia Tree Trail: 21% -
HUN_Sector
őstag
-
HUN_Sector
őstag
nem nagyon pörög az a számláló a farkasoknál

Én még nem tudom kell-e vagy sem. Érveket, ellenérveket kérek! Döntésképtelen vagy. Vagy mégsem? Vagy mégis?
-
HUN_Sector
őstag
Jelentem sértetlenül megjöttek. (az első két példa csak a meme kedvéért van beletéve)
Az alza nagyon szépen javul szállításban. Hiába csak bubifólia és sima fólia borítja, az elmúlt időszakban sértetlenül érnek ide a csomagok boxba. -
HUN_Sector
őstag
Az én Alzás Artum reggel be is futott az alzaboxba. Hamartosan rápillantok.
Más:
Beszabehu - dupla Rivendell [link]
-
HUN_Sector
őstag
Best akció evör! (nem sikerült a megfelelő képet megtalálniuk
)
[link] -
HUN_Sector
őstag
2 mézeskalács lépegető behúzva!
-
HUN_Sector
őstag
Pár nap és kezdődik az új Bricklink Designer Program készlet értékesítés!
Kinek mi fog a kosárba kerülni?
-
HUN_Sector
őstag
lego eldorado erőd 94850ft alza +-szal
[link]Kifutott, az ár ennek megfelelően kezelendő
-
HUN_Sector
őstag
Napi vicces
-
HUN_Sector
őstag
Friss lego retardált lista [link]
-
HUN_Sector
őstag
Szfvár nagytesco
-
HUN_Sector
őstag
+
emagon 24-es marvel kalendárium 5000, McAllister ház 86000 valahányszáz -
HUN_Sector
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Mai info: feladtam egy teljes sor lego minifigurát foxposttal vasárnap Debrecenben.
Ma hívtak Nagyecserből, egy ismeretlen személy, hogy ő kapta meg a nyitókódot, de ez nem az a csomag amit ő várt.
Az ügyfélszolgálat hümmögött-hammogott, hogy ez rendkívül érdekes. Aztán felvették a téves átvevővel a kapcsolatot, generáltak neki egy kódot, ő meg berakta a terminálba. Persze a doboz nyitva, nem tudta visszaragasztani, benne van a pókember minifig sor.Vajon lopás nélkül odaér?
Milyen mázli, hogy egy tisztességes ember vette át.
Milyen pech hogy egy tisztességes ember vette át - így nem veszik el a csomag és nem kapok 50000ft kártérítést
-
HUN_Sector
őstag
Emagon az emag geniussal (azt hiszem anno mindenki kapott ingyen egy évre) 138000ft a sauron tornya lego
-
HUN_Sector
őstag
Na kibontottam a fóliában és bubifóliában automatába küldött Alzás fortnite battle bust.
Hehe, hibátlan a doboza
De biztos nem a csomagoláson múlott. -
HUN_Sector
őstag
válasz
hami85
üzenetére
Ha van egy holland, egy francia, egy német, egy magyar, egy bolgár, egy romàn vásárló és 6 db termèk van raktáron, amit a 3 gazdag ország lakosa meg is vesz, akkor átlagosan mindenkinek van egy darab.
Hamar el is kelnek.
Viszont neked, nekem nem jut, de keret sem biztos hogy lenne rá
-
HUN_Sector
őstag
válasz
kbalage2
üzenetére
Ha szálakból nyomtatott, fdm, akkor sokkal gyengébb a szerkezete mint a fröccsöntöttnek. A pla környezetbarát műanyag, hamar lebomlik. A PETG nem zöld. Az abs meg nem tér el az olcsóbb fröccsöntési anyagtól.
Ha gyanta alapú, akkor tudja csak ugyanazon fizikai elvárásokat - ha jól lett kikeményítve -
HUN_Sector
őstag
én megvárom inkább a huszonpár nap múlva esedékes készletet: Outlaw forest den
[link]Szerintem veri a várat. Játszhatóbb, színesebb. Jobban hozza a gyermekkor emlékeit.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
lilaűrhajós
üzenetére
Én berendeltem a onepiece kalózhajót. Ha eladom a sega kontrollert meg egy pontokból beváltott készletet, reményeim szerint 32-ben meg is áll a hajó.
A fekete gyöngyöt meg majd fekete pénteken
-
HUN_Sector
őstag
alza+, fortnite battle bus: 24000ft
[link] -
HUN_Sector
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Fent van már a lego.comon a coming soon rész alatt
-
HUN_Sector
őstag
Müller app-pal -20% a legokra
-
HUN_Sector
őstag
Nálam úgy van, ha nem legot veszek, másra cseszem el a pénzt. Pl. Pokemon kártyára. Vagy nekiállok egy új gépet összerakni.
Esetleg hirtelen ötlettől vezérelve rendelek 30 kg filamentet a 3d nyomtatóhoz
Olyan hogy megmaradjon... na olyan nincs.
-
HUN_Sector
őstag
jönnek ki a feka gyöngy bemutatók
[link] -
HUN_Sector
őstag
Minél többet játszok a kingdom come 2-vel, annál röhejesebbek ezek a kitalált lego várak, a számolatlan toronnyal. Egy jó kis közép, vagy kelet-európai igazi vár különb ezeknél.
-
HUN_Sector
őstag
szfvár Balatoni úti interspar
-
HUN_Sector
őstag
A könyvet szerettem a Charlie és a csokigyárból.
A Johnny Deppes filmet szerettem.
A Gene Wilderesre rá se bírok nézni, annyira borzalmas.Az umpalumpákat meg bármikor képes lennék internáló táborba küldeni
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Throme
üzenetére
Megvolt a régi winter village vonat. Szó szerint ronda.
Meg is látszott az árán. 35000 ft körül ment a lego shopon ha jól emlékszem, a végén már 20000ft alatt is el lehetett csípni webshopokban és a listaáráért nem lehetett kifutás után sem eladni évekig. Nem követtem örökké az árát, kb 2 évre rá hogy megvettem egy karácsonyi szezonban sikerült eladni nagy nehezen. Egyszerűen nem volt szép.
Még a vasútállomás is sokkal jobban hozott a konyhára, holott elég üres volt az is - talán 2 évvel később volt kapható kifutáskor 17000 ft-ért a Müllerben ha jól dereng. Aztán jött a katasztrofális épület előfal tűzoltóállomás (szintén tizenezrekért ment, mert a kutya nem vette), majd a szép, de statikailag instabil mézeskalács ház.A kék karácsonyi ház pár évvel ezelőttről, na az szép volt
-
HUN_Sector
őstag
allegro jó árak: [link]
Appban 4000ft-os kupon is van -
HUN_Sector
őstag
Ez egy szuper designú és ár érték arányú készlet, nem csak játszásra, de kiállításra is az utóbbi évek legjobbja. A régi wall e már a neppereknél is kifutott, nem volt az olyan nagy szám, nekem is megvolt. A brickheadzes is megvan, de túl alap, de ez, ez nagyon ott van a szeren
-
HUN_Sector
őstag
Megnéztem a 2021-es hozzászólásokat a 31120-as várról, ami jelenleg kvázi istenítve van. Akkoriban sokan szidtátok rendesen.
Most ugyanezt csináljátok az új várral. ‘29-ben gondolom meg a mostani lesz az új etalon

-
HUN_Sector
őstag
én először talán olyan 13 éve találkoztam ezzel igazán keményen, amikor az akkori családi cégünkkel védőeszközt forgalmaztunk. A br. 150 ft-os szerelőkesztyű 750 ft volt az obiban.
Szóval nem csak az árfolyam, hanem a 31,5% 33% áfa is (kisker adó 4,5%, csipszadó 1,5%) rádob sokat amagyar árakra. Nem beszélve a kötelező árréses termékekről, amit máshol kell beszedni. Az Auchan, vagy épp a müller is gyakran 10%-kal van az MSRP felett.
-
HUN_Sector
őstag
Én ezzel a Vánpísz hajóval szemezgetek.
A hajók mindig nagyot futnak idehaza az aftermarketen.
-
HUN_Sector
őstag
Újra itt! Gyorsan offiljuk tele a topicot mielőtt újra lehal a fórum!

Ui.: szfvár nagytesco ma
-
HUN_Sector
őstag
Ha már busz: megint van az euronicsnál 26-ért fortniteos
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szia. Nálam akad.
-
HUN_Sector
őstag
Csak hogy mindenki érzékelje: az ország többsége autóiparhoz köthető állásban dolgozik. Tömeges leépítések vannak. Mi három napot termelünk több csarnokunkban, de a nyugati üzemeket elkezdték bezárni.
A magyar gyár 60-80000 tonna alumínium autóipari termék kibocsátására van tervezve, de ennél tud jóval többet. 60 alatt nem igazán rentábilis. Most 30000-et gyárt már második éve éves szinten.
Az emberek munkahelye nem stabil. Elvesztek az éjszakás műszakpótlékok a 2 műszakra átállás miatt. Ez szegény opiknak a 350-es bér helyett 250-es fizut jelent. Őrületes kaja infláció van. Béremelés nem igazán van, mindenki örüljön hogy van hol dolgozni.
S mivel fejnehéz az ipar, ha az kiesik, a többi is ki fog. Nem megy senki a mekibe, nem megy szállodába, étterembe. Nem vesznek biciklit a gyereknek, nem küldik különtanárhoz, nem vesznek sonkát húsvétra. Ördögi spirál. Nagy sz@rban van az unió ipara a méregzöldek hülyesége miatt, erre a vámok és a háború is rátesz egy lapáttal. A cseresznye a habon meg egy dilettáns, hozzá nem értő kormányzás. Utazok Európában a cégek között, sehol sincs ekkora slamasztika.Mellékzönge: a standard and poors belengette hogy idén bóvliba vágja hazánkat
-
HUN_Sector
őstag
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy a lego mai megvalósítása elég ótvar. Mindent mütyürből rakj össze.
Gyerekként ezek közepes készletek voltak, mennyire imádtam őket. És számtalan egyedi építés alapját is adták:
Imperial Outpost - 195(!) darab! [link] (5000ft-ért vettem még zsebpénzből a skálában kisgyerekként)
vagy épp
Exploriens base - 255 darab! [link]A maiakat is meg tudnák valósítani panelekkel, épkézláb méretű elemekkel. Így lehetne egy 2000 darabos hobbiton helyett 600 darabosat gyártani. De a lego inkább sok apró szirszarral gyárt, mint ha az lenne a célja, hogy darabszámra vonatkozóan lője be az árat
-
-
HUN_Sector
őstag
Azért fene se gondolta hogy ekkora baj van.
Ez Székesfehérvár, tegnap kora este. Elmentem az esélytelenek nyugalmával, hozzá se nyúlt senki csütörtök óta az akciós készletekhez.
Pedig itt az auchannél a nemzetközi K-Ny európai átmenő forgalom is hatalmas.
Egy skiffet elvitt már valaki, egyet meg én vettem ki a kép készítése előtt. (A keddi mennyiségre emlékszem mert aznap voltam bent és nézegettem is) Droidok is fullon. Viszont fura, hogy ami akciós city online az boltban nem akciós csak glamour kuponnal -20%-os.
Sw részleg:
-
HUN_Sector
őstag
Szfvár balatoni úti interspar. Van 5 dobozzal

2990-ért meg van obi van, st walker, bo-katan lego újság -
HUN_Sector
őstag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Valószínűleg igen
-
HUN_Sector
őstag
válasz
RapaNui1
üzenetére
Egy gyors összecsapás volt a Kamino-n vagy hol. Egy tengerbolygó, ott nevelte Jango Bobát és ő adta a dns mintát a klónokhoz. 2X év távlatából nem minősül spoilernek, hogy Obi wan a nyomozása miatt ide vetődik (most hogy a Padme elleni merényletkísérlet után), s Jango megpróbálja eltenni láb alól.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1 humoros
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elden Ring
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De a lego is lassan efelé tart az árazásával