Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
addikt
FB-on 1x próbáltam (duplázást) eladni, teljes kudarc volt és utána úgy éreztem magam, mintha Indiában egy csatornából ittam volna. Gondoltam a másik oldal könnyebb lesz, vennék... a végére kedvem lett volna egy sarokba kuporodva sírni. Borzalmasan rossz tapasztalatokkal lettem gazdagabb... néha azt éreztem, hogy valami kandi kamerával tuti vesznek, mert egyszerűen nem akartam elhinni, hogy a másik fél ennyire elmeroggyant/nemtörődöm/hanyag/hazug.
A sors furcsa fintora, hogy a legutóbbi ilyen epic fail FB vásárlásom után Allegróról pont a hétvégén rendeltem meg (ingyenes kiszállítással), még olcsóbban is a kinézett készletet.
-
Crus
addikt
válasz
flashpointer
üzenetére
Azért ahol így meghagyják a port a polcra kitett bármin, ott vajon milyen lehet a lakás többi része, meg a higiénia. Ijesztő. Dermesztő. Észvesztő.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Same on English :-)
Dettó nekem is teljes sor + ez a készlet, de nálam akad egy Mimic láda, meg a fizikai kalandkönyv is. Ezt hívom szerelemnek. Vannak ilyen készletek és akkor az nagyon nagyon kell.
Szerintem én is most elértem a Lego nirvánát... ez a készlet, Rivendell, meg az Adventures in Transylvania.
Tl,dr: Nagy grat!
-
Crus
addikt
válasz
balint82
üzenetére
Van az 95 is :-D
Nem is értem sokszor a koncepciót... xy helyen éppen olcsóbb is, erre felteszi 5-8k-val többért és várja a csodát. Ha valaki Legót akar eladni, akkor menjen a bolygó legalacsonyabb ára alá pár ezerrel és hamar eladja. Persze, ha ezzel akar kereskedni az kemény dió 2025-ben magyarisztánban, ahol tömegek vásárolnak kényszerből a Tesco alsó polcáról.
-
Crus
addikt
válasz
beamen
üzenetére
ÁK béna, azt ne vedd HL árnak. Egyrészt volt itt aki 40k (vagy alatta csípte meg, asszem Juronics'), de nekem is picit ezen Allegrós ár alatt lett meg Emagról. (Igen, Emagról, nem, nem a hamisítvány, amit SOHA nem is árult az Emag, hanem az Emag felületén egy noname senki cég...)
-
Crus
addikt
Ezek is befutottak. Allegrónak újfent jár a piros pötty. Himeji gyári Lego kartonjában, Sárkánykő viszont Allegrós dobozban, viszont bubisba tekerve, majd alaposan kibélelve nagy légbubis anyaggal, az egész profin ragasztva. Példás. Gyorsaságban is!
Alzával együtt rendeltem tőlük, Alza cucc még sehol sincs és volt pofájuk +590 Ft-ot lehúzni rólam, mert nyilván nem akarom, hogy olyan retek módon csomagolják a Juhar fát, ahogy szokták.
-
Crus
addikt
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem is tegnap érkezett meg, perfekt minden, gyári kartonban. Mondjuk a DPD-nél kezdem unni, hogy a telefonálás - ha van - abból áll, hogy 100 méterről hív fel, hogy ott vagyok. Szóval, ha éppen tusolsz, vagy klotyón elmélkedsz, vagy ebédelsz, akkor rohanj, ki mert a vonat se vár, mert ezek se melléképületek.
De ok... ezt az Express One tudta a héten überelni. Eddig zömmel hívni szoktak, majd most az ürge a házunk előtt hívott fel, hogy itt van. Mondtam neki, hogy azonnal megyek. Mire kiértem mindenféle aláírás és egyéb nélkül a járda közepére odabaxta a csomagokat, amikben céges cuccok lévén nem kettő forint érték volt. Ezzel az erővel el is vihette volna magához otthonra és mondhatta volna azt, hogy ő átadta... agyrém.
-
Crus
addikt
Ezért az Allegrós kommentért jár a korbács. Muszáj volt még mélyebbre löknöd a verembe?
Architecture 21060 Himeji kastély 40k-ért, Ninjago 71819 Sárkánykő Templom 31k-ért be kellett*, hogy ugorjon és akkor most lehet kenyeret enni tejbe mártogatva 1 hónapig. Köszi télleg'.
*Most mit titkoljam... egy elég erős Japan-style scenén dolgozom.
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Részemről elfogadom, hogy a SC Countach mellé természetes, hogy van egy nagyobb is. Megértem az árazást is, főleg az akciós árat tartom manapság már elfogadhatónak, de 30k-nál többet nem adnék érte (amennyi soha nem lesz), pedig az IRL autó nyilván nagyon tetszik, a kicsi SC itt van a szemem előtt, mindig látom, de ez a nagy nem adja...
Ornihopoter hasonló... értem, hogy sokak miért kedvelik, de nap végén ez számomra egy kiállíthatatlan* helikopter és még csak nem is ez a legikonikusabb cucc a Dune franchise világából.
*(Elképzelni se tudom hová tenném.)
-
Crus
addikt
Transz Szilviát én itthon felvezettem. Elvileg ma hozza a DPD. Napok óta finoman adagoltak, hogy hát izé, volt egy előrendelésem még tavasszal... és hát beérett, meg limitált. Meg Rivendell kategória, meg kb. a Lego történelmének dobogós készlete. (Nálam nevetve az.) És átment, pedig nejem már nagyon nagyon nem elfogadó erre a "hülyeségemre".
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Igen, pár napig lehetett vinni, el nem hiszem, hogy ide nem került be. Nekem skip, kis Countach kellett, szeretem, de a nagyért nem adok 50-et se.
-
Crus
addikt
Alza végre észbe kapott... nem véletlenül
"Csomagvédelmi garancia: 590 Ft
Ha a csomag sérülten érkezik, a bejelentés után azonnal új terméket küldünk, vagy visszatérítjük a pénzt a számládra."Irgalmatlanul trehány módon csomagoltak mindig, ami egy kenyérpirítónál nem volt annyira nagy gond (bár ha ajándékba vetted, akkor de), de egy Legónál rohadtul. Hozzájuk képest az Emag&Sameday combo űrtechnika volt.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Most jött Lego mail, hogy küldik DPD-vel.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
"Raktárban" státuszban szerepel, ott írják is, hogy szállításra készítik elő. Értesítőt még nem kaptam semmiről, Lego fiókban néztem.
Könnyem kicsordul kb. annyira gyönyörű.
-
Crus
addikt
Pedig nem volt ez anno rossz. A kalandműfaj manapság nem megy sajnos, de ott és akkor eléggé kellemesnek számított.
A nagy kérdés az, hogy egy cirka 40 éves filmhez miért éppen most jön ki egy ilyen készlet... és hát pont ezért, mert 40 éves. Viszont nyilván az afol réteg fejése a nagy cél, de ahogy te is írod, akkora hú de nagy kultnak én se hívnám az is biztos.
-
Crus
addikt
-
Crus
addikt
válasz
maross
üzenetére
Pedig hívtam őket... amikor a "hamarosan" levelük után semmi nem történt, akkor beszéltem velük és akkor mondták, hogy ezen a héten intézik.
Na sebaj... kizártnak tartom, hogy lesz még BDP-ben olyan kaliber, mint az Adventure in Transylvania, így többet nem fogok így rendelni.
Ja és az is milyen már, ha éppen nem elérhetőek, akkor az ügyfélszolgálat automatája nem közli ám, hogy nem vagyunk elérhetők, hívjon minket később/másnap, hanem bemondja 2x, hogy üdvözöl a Lego ügyfélszolgálat és néma csend! A vonalat se bontja. Iszonyat gagyi!
-
Crus
addikt
BDP-re csak levonta a Lego a pénzt, de hogy...
0 értesítés. Pontosabban szólva 10 napja küldtek egy mailt, hogy hamarosan valamikor vonják. És ennyi. De még csak arról se jött értesítés, hogy sikeresen levonták, vagy valami visszaigazolás. A honlapon a rendeléseknél még mindig a júniusi levonás látszik
-
Crus
addikt
Venném, ha nem lenne olyan ocsmány studos a teteje nagyrészt. A közepén levő fényes elemekkel világosan megmutatták, hogy lehetne az egész sisak sokkal gyönyörűbb. Nem így lett, 30 ezerbe nem fért bele. Mennyivel dobta volna meg, ha fényes elemekkel van fedve? 5k? Nem hiszem, hogy több. Trehány, igénytelen készlet, ez is sok érte számomra.
Magánvélemény. -
Crus
addikt
BDP júniusi rendeléseket (pl. Adventure in Transylvania kastély) az ügyfélszolg. szerint holnap, legkésőbb csütörtökön vonják.
Nem tudom mástól vonták-e már, de nekem pont 1 hete jött a mail és furcsálltam, hogy meg se próbálják levonni a pénzt. Úgy tűnik még 1 napot várnom kellett volna.
Amúgy az ügyfélszolg. nagyon kedves és együttműködő. Ez a része 10/10.
-
Crus
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ugh. Ez mocsok kult cucc. Azért ebből is látszik, hogy a Lego elég keményen feji az AFOL réteget, ezek szerint jók a számok és nagyot mennek ezek a nosztalgia készletek.
Remélem lesz majd 100k alatt
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Abszolút nem vagyok ezeknek az autós legónak a fanja, de ez még a Skyline-t is veri. 10.000 Ft alá is be fog ez menni már jövőre, de a 10k egyébként 2025-ben mennyire tétel?
Fiam "minap" hősiesen kibírt egy fogorvosi vizsgálatot és voltunk olyan barmok, hogy előtte beígértük neki, hogy IS-ból bármit választhat. Volt ott 40k-ról 12k-ra leakciózott baromi jó robot és nem azt választotta, pedig már kb. térden állva könyörögtem neki, hanem egy licencelt kb. töltőtoll méretű MC figurát, ami semmit nem tudott azon kívül, hogy egy műanyag sz&r és tudod mozgatni a kezeit és lábait.
6.700 Ft-ba került. Mintha a vérem folyna azóta is.

Na most ehhez képest, hogy a játékok árai eleve nem a padlón vannak idehaza (Aliról, Temuról nyilván de, viszont mondd egy 7 évesnek, hogy várjon 1.5 hetet...), ahhoz képest egy 10k körüli Back to The Future kult DeLorean + 2 kult figgel egyszerűen KILLER.

-
Crus
addikt
válasz
apholyon
üzenetére
Nem értem az egészet én sem. 3 napja küldtek egy értesítést, hogy hamarosan levonják a pénzt. Azonnal tettem a Paypalra annyit, hogy legyen. Azóta se történt semmi. Se egy értesítés, se semmi, a pénz ott van a virtuális kártyámon ami a PP-al van összekötve cirka 20 éve! Nem értem, hogy egy ekkora név, mint a Lego, hogy engedhet meg magának egy ilyen 0 rendszert, amit két agyhalott dobott össze valami sikátor mélyén.
-
Crus
addikt
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Universal Pictures licenc. Tudtommal a matek úgy néz ki, hogy nagyobb márkák (SW, Marvel, stb.)10-20% a licencdíj a készlet nettójában. Középkategóriás licencek (Harry Potter, Sonic, Minecraft, stb.) pedig 5-10%.
-
Crus
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Tutira jobb, csak nem véletlenül nincs éppen 4k kupon.
-
Crus
addikt
Nem vagyok SC gyűjtő, se autómániás, de ez ilyen no brainer. SC-ből persze a nagyon kötelező megvan: Bond verda, Vin Diesel verda, Skyline és a Countach (meg fiamnak a dupla dobozos versenyótós'.)
11.790 Ft, gondolom láttátok. Szóval jah... lesz ez vastagon 10k alatt.
Fomo nem akkora gáz, ha kisebb tétel és a pénzedért kapsz is valamit, de többnyire nem ez a jellemző az emberi társadalomra. Sokkal inkább az, hogy Day1 rohan ájfon 678-at venni, 12 éves gumikkal a verdáján, meg málló vakolattal a fürdőben. Ez a gond.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem tudom mennyire gyorstüzeléssel rendelted, de én kb. itt az F5-öt nyomogattam és 20 mp-en belül rendeltem, annyira nem akartam róla lecsúszni. Aztán persze kiderül, hogy kár volt kapkodni.
-
Crus
addikt
válasz
hami85
üzenetére
Nekem is november rémlett, nem jött túl jókor, de ha nem eszek ebben a hónapban is kell az Adventure in Transylvania az nem is kérdés. A többi nálam szóba se jött, de annyira nem, hogy sem a korábbi BDP-ből nem volt nagy szerelem egyik se, se a következőkből. Csak ez.
-
Crus
addikt
BPD rendelés levonásról küldtek mailt, hogy hamarosan vonják.
Ilyenkor kb. hány nap szokott lenni?
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen, de ott meg egy kicsit kevéskének érzem aztán az összhatást azért az árért.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ez nem segít?
-
Crus
addikt
Ugh... hát ebben nagy fantázia van!
Embertelen drágán a light kitek, még akciós áron is csak bepakolom a kosárba a legszükségesebbeket és amikor látom, hogy a végösszegből egy csúcs drága készletet meg tudnék venni, akkor szépen be szoktam zárni az oldalt.
A videóban szereplő castle, az egyik legszebb, amit valaha láttam. De ránézésre van abban simán 1 milla :-/
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem egynek elmegy kategória, de majd értelmes áron.
-
Crus
addikt
Befutott a hajó Emagtól.
A Sameday futárszolgálat továbbra is pont olyan, mint a futárjaik... C-kat. Tegnap kellett volna megérkezzen, de a futár behazudta, hogy a címzett nem volt elérhető, csak hát rápacsált, mert abban a percben, hogy jelezte a központ felé a "gondot", hívtam a főnökét és elregéltem neki, hogy ketten is vártak rá, nem telefonált, nem csengetett és mint kiderült nem is járt errefelé, mert neki az kis kerülő és nem szeret erre jönni.
Az Emag viszont megint példásan csomagolt, nem úgy, mint a száni Alza, akik 1mm fóliával gondolnak megoldani mindent, meg zöld manós ragasztószalaggal. A hajó konkrétan az eredeti gyári Lego kartonjában érkezett és ez nem az első ilyen eset Emagnál. De, ha nem is eredeti Lego kartonban jött, akkor jött Emag kartonban normálisan kibélelve.
A hajó meg egy csoda.
-
Crus
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Mikor linkelte még volt.
-
Crus
addikt
válasz
Throme
üzenetére
Nem tudom sajna... ez azért nem az a nagyon nagy árkedvezmény, mert friss készlet, és nincs ez még 40% off, de én 2k miatt nem szarakodok, főleg, hogy ingyenes uv szállításom van rá szokás szerint.
Arra lennék azért nagyon kíváncsi, hogy vajon ténylegesen hány db. lehetett belőle nekik. De max 10-re mernék tippelni :-/
-
Crus
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
WTF?
Végül megrendeltem, el is fogadta, de ebben a pillanatban már nincs... wow ^^ Akkor ezt most bemákoltam?
-
Crus
addikt
-
Crus
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Ok, mákod volt... de ez így továbbra is (p)orosz rulett. Mert az ilyen sima fóliás Lego, a szállítás során vagy megsérül, vagy nem. Az Alza továbbra is rettenet ezen a téren (is) pont azért, mert ennyire felületesen csomagol. Akik javulnak arrafelé nálatok azok a futárok ezek szerint. Szóval, respect a futároknak arrafelé.
-
Crus
addikt
Nah... látom már 323k a Death Star "pancake". Vajh' hol lesz ennek is a vége...
-
Crus
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Friss készlet, rohadásig lesz belőle a világ. Persze aki 10 éves és képtelen várni... lsd. még Skyline :-/
-
Crus
addikt
válasz
gaga33
üzenetére
Nekem ez az Euronics akció erősen úgy tűnik, hogy azok kaptak leárazást ami - sorry - a kutyának eddig nem kellett normál áron. Sorba, tipikusan azok a készletek 95%-ban, melyeket tömegek görgetnek át. Ettől függetlenül hajrá azoknak, akik találnak valami vonzót, nekem ez így egy nagy meh.
-
Crus
addikt
-
Crus
addikt
Így ahogy van mehet is rá egy épített vitorla
Ha már fekete...
Amúgy döbbenet, hogy Wednesday - Wednesday és Enid szobája (76781) olcsóbb eredeti Lego termékként, figekkel, mint a nem licencelt, figek nélküli klón, amit feldobott az előbb valami Temus reklámként. (Persze ott 3x több elemből épül fel a cucc.)
-
Crus
addikt
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Az még mindig cirka 25k-val több, mint a Lego official ár -40%. Lesz ez még olcsóbb is... már akinek ingere van rá.
Ettől függetlenül a megosztásért:
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Majd ha lesz dolgotok a legendás UPS futárszolgálattal idehaza, az lesz ám az igazi nagy kaland. A Google értékelésekből filmet lehetne forgatni velük kapcsolatban, de nekem is lennének történeteim...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Battlefield 6
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Nintendo Switch 2
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

LÁZ