- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
adom, ha ilyen lesz a végleges sherlock
-
LÁZ
Topikgazda
ninjago sárkány júniusban, 150 dolcsi, 1650 elem
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Neurotoxin #88564 üzenetére
az biztos, hogy hiánypótló, de nekem jó lesz nagyba is
-
LÁZ
Topikgazda
tengeri csendélet gwp
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Djuree #88516 üzenetére
korábban volt az leakelve, máj 15re van irva, majd kiderül, az [áprilisi tréfák ezek voltak]
-
LÁZ
Topikgazda
jango gwp
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
RapaNui1 #88493 üzenetére
nem gondolnám, hogy el lennénk kényeztetve, max abban, hogy qrva sok cucc jön ki (és nagyja töltelék), persze vannak köztük kellően kreativok is, de jelen esetben sztem azért a 70 ojróért lehetne 1 nél több extra benne, mert akit egy kicsit is érdekel a logo (és fel tudja találni magát), az gyanús, hogy összebricklinkezi a feléből (nem számoltam utána, de gyanitom).
a marvel is csak a polcra van, aztán mégis tudtak hozzá rakni 5 figurát, itt akár kevesebb is elég lett volna, igy kicsit megúszósnak tűnik, mert majd úgy is megveszik a sw fanok, de mind1 is, nem rossz, de max bricklinkről
-
LÁZ
Topikgazda
május 1, 70 ojró,
elég sovány
, vagy csak másnaposak voltak a legonál, amikor tervezni kellett, a marvelesben volt legalább minimál kreativitás a figurákkal
-
LÁZ
Topikgazda
stárvárszok májusra
-
LÁZ
Topikgazda
rendös dobozkép
-
LÁZ
Topikgazda
június 1, 60 ojró o-O
aug 1, 60 ojró -
LÁZ
Topikgazda
vkinél nem lapul egy fehér 32x32-es baseplate
bittedanke
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector #88359 üzenetére
majd meglátod, ha még szivárog a data
• Includes 2970 pieces
• Minifigures: Jango Fett, Boba Fett
• US $299.99 - DE/FR €299.99 - UK £TBA • Release: MAY 1ST 2025 -
LÁZ
Topikgazda
gyanitom méj de forszra
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Zotyipotyi #88294 üzenetére
elirtam, ettől függetlenül csak arra volt az utalás, hogy nagyobb elemszámú boeing repülő volt már régebben, amihez lehet viszonyitani
Đusty@: 2006os, akkor még nem volt minden ivelt csillivilli
meg aztán más röpcsi nem volt sztem ekkora méretben, összerakva egyébként nem volt rossz, nekem bejött.
-
LÁZ
Topikgazda
aszongyákaverebek
-
LÁZ
Topikgazda
elvileg mától/hnaptól duplawip is
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Major Lion #88177 üzenetére
pedig a filmben is pont igy nézett ki
@Diesel38: no, akkor jól tippeltem, pont annyi, mint az első kiadásos hobbitlak most
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
húzsvéti gwp, 75 ojró fölött, mától
-
LÁZ
Topikgazda
ne is görgessük tovább
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
5150head #88159 üzenetére
vinteden volt pár opció, 1-2 hete nézegettem, [smithtoys] árul elemes ledes 5 polcosat, 30-40 ojróért, de ők nem szállitanak hozzánk, még [allegron] , [mömaxon] akad ilyesmi, illetve a [plexibox] is bőven működőképes, ikeában meg van ledsor
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Stefi_dzsi #88053 üzenetére
üdv
1.
ahogy a többiek is irták, bricklink alapján be tudod árazni, illetve azt is látod, hogy mennyiért ment el az adott készlet legutóbb, mert hiába van ott vmi 100ezerért, ha az utolsó olyat csak 60ért adták el.2.
gyanithatóan itt is képben vagyunk a -tól -ig ot illetően, én biztosan, szóval a korrektség jegyében nyugodtan bedobhatod a listát, készletszámmal, állapot megjelelőléssel, aztán privátban úgy is rádirnak majd páran, ha még nem tették meg, mert simán lehet, hogy mindennek lenne gazdája -
LÁZ
Topikgazda
engedjük is el a sztorit bitte
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector #87783 üzenetére
naigen, a szürke üveg mind1 is, sin biztos lett volna vmelyik vidámparkos cuccból (creator,city) , de minek kellett agyig butitani azt a szegény monorailt...
namind1, sose tudjuk meg, ha nem találnak ki rá vmi irreális vip pontot, lehet behúzom
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector #87781 üzenetére
nem, de azt mondja meg nekem valaki, hogy a qrva monoraillel mi baja volt a legonak
értem, hogy az sose jó a legonak, amit a random ember tervez egy tervezős versenyre, de gyanitom, hogy elemszám csak ki volt kötve a kiirásban, mondjuk 1 megoldás lehet, több vip pontért kevesebb/kisebb készlet...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
benjoe1 #87681 üzenetére
valszeg a srác ebay-es boltja lesz a megoldás sztem, mert pl az ilyen kültéri dekoros helyeken (zászlók, molinók) ez a 3 vitorla minimál tétel, nem biztos, hogy foglalkoznak vele. A másik opció talán vmi művészellátós bolt lehet, ahol biztos van [megfelelő vászon] , de valszeg a legolcsóbb is jó lesz, mert nem vitrinbe lesz a ladik
.
Kérdés, hogy a plusz nyomtatással olcsóbban kijön e, mintha ebayen megrendelnéd az embertől, de gyanitom adná olcsóbban is, ha pl bricklinken megtalálod, vagy instán, és direktbe fizetsz neki pl paypalon, mert akkor az ebay jutalékkal se kell foglalkozzon
.
szerk. [itt a srác boltja] , de ahogy néztem, ott is ugyanannyi (meg ugye usa, áfa-vám, ha itthon fennakad), esetleg még a topik összefoglalóban jelzett Matricás srácnál megér egy kérdést, mert ha tud pl a legolcsóbb vászonra nyomtatni, akkor azt telenyomja, lehet megáll 7-8kból a buli.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
RapaNui1 #87662 üzenetére
"lehet hogy tényleg kihoztam a sodrából", pont senkit se érdekel
, mert "jó napot, bemutatkoznék, a vevő vagyok"
1x megkérdeztem az éppen aktuális ügyfelestől, hogy szerinte akkor és ott kinek a pénzén ül a cég, az övén, vagy az enyémen, mert nekem olybá tűnik, hogy nekem van 80k-val kevesebb pénzem nem neki...hát öööö, és nem ők oldották meg a problémát, hanem az idő...
egyszerűen nevetséges, hogy egy ekkora cégnél ez megy, illetve megengedheti magának, de gyanitom ezt is azért, mert eu szinten még nem voltak elegen felháborodva emiatt, és senki se nyomta fel őket az ilyenek miatt..
lassan szólni kell Cameronnak, hogy izzitsa a tengeralattjáróját
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Kopasz93 #87645 üzenetére
a szó, amit keresünk, az a 'random', szóval full random az egész a legonál....
volt aki pl törölte a rendelését, és újra rendelt a BDP-ből 2 nap múlva, mert azon a 7végén dupla pontok jártak, és meg is kapta őket, szóval én is verném az asztalt, ha rendeltem volna.
ps. a lego oldalán valszeg nem fogod nyomát találni a régebbi akcióknak, de kb biztos, hogy pl a promobricksen/brickfanatics-on vissza tudod keresni a 'hirt' magát, és ott tuti lesz hivatalos link/kép is hozzá.
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Shadowfax #87597 üzenetére
nagyobb boltokban már egy ideje ilyen nincs, kisebb helyeken tudsz kb ömlesztettet venni, de lehet a legjobban vmelyik nagyobb fészbukos csoporttal jársz, és onnan veszel kilóra.
plusz a bravostore-os helyeket, amiket irtál hivd fel, hogy a pick a brick működik e még náluk, de ott se túl nagy a pohár, amibe válogatni lehet, a legonak is van ilyen klasszik sorozata, az is jó opció lehet 1nek.
-
LÁZ
Topikgazda
nohát
itt a lehetőség, hogy [végre mindenkinek meglegyen a teljes modular sorozat]
ps. vajon az idei lego house set fabuland lesz?
, de ami egyelőre biztos, hogy jól megmérik, 995 dkk...
-
LÁZ
Topikgazda
Batman Brickheadz nyócazegyben
vkinél akad wanted list a bricklinkre?
-
LÁZ
Topikgazda
kértem, hogy ne görgessük tovább...
-
LÁZ
Topikgazda
az off vonalat ne görgessük tovább plz
-
LÁZ
Topikgazda
ezt a vonalat engedjük is el
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Micsurin #87170 üzenetére
korán van még, de nem vágom mit kéne látnom
, de majd ha kiadják őket, okosak leszünk
a 259es a vöröspanda, a transformerek meg sorba vannak, de az összes dupla brickheadznél igy van a számozás (egymást követő), az elemszám meg a kettőre (figura+autó) vonatkozik egyben, simán lehet, hogy 15+ elem van a dongóban...
@balint82: ahogy Throme is bedobta, a koncepció már létezik, gyanitom erre blaziroznak a legonál is, aztán jön majd a többi transzformersz is kicsibe
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
mivel elég sok hsz kellett volna offba rakni, igy a thread törlés húzta a rövidebbet
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
flashpointer #87062 üzenetére
csak nehogy küldjek egy listát
-
LÁZ
Topikgazda
nohát, megkaptam a hálás melót, friends 41744 kerestetik megmenteni a világotapusztulástól nomeg a szülinaptól, tegnapra
kockán rendelhető, de sztem abból nem lenne másnapi vidéki kiszállitás,
-
LÁZ
Topikgazda
best deal evör
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Zotyipotyi #86966 üzenetére
még hiányzik, kemény meló lesz megcsipjem 50k alatt, de nem adom fel
-
-
LÁZ
Topikgazda
életemben nem volt még pab rendelésem, de ha ott van a fiókodban és még nincs 'in warehouse' státuszban, akkor ott is kéne legyen cancel opciónak
én lehet, hogy még 1 emailt irnék, amiben megemliteném a fogyvédet, de az amúgy nonszensz, hogy többszöri jelzésre se törlik...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
RangerFox #86899 üzenetére
érdemes még 1 emailt irni, vagy ha az auto emailben van vmi hivatkozási szám, akkor felhivni az ügyfélszolgálatot azzal, a pótlásokat általában sima levélként/küldeményként adják fel, szóval nem a dpd hozza, igy akár világvége+1nap is lehet a shipping.
de a legjobban azzal jársz, ha bedobod ide képpel, hogy mi hiányzik, és nagy esély van rá, hogy vkinek a feneketlen dobozában lesz belőle.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
flashpointer #86862 üzenetére
a pod majd gwp lesz az enterprájszhoz
-
LÁZ
Topikgazda
a next round [ideasok] között megint akad pár csoda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
osztrák kontakt vkinek?
én megpróbálok vkit keriteni, mert csak osztrákiába szállitanak, és ennyiért ez nem rossz deal
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Major Lion #86547 üzenetére
sztem engedd el azt a boltot, van amit nem tudsz megmagyarázni, nálam rendszeres, hogy német eladók a saját hirdetésükre se képesek válaszolni(nem lego), ha nem németül kérdezel, de legtöbbször a németre se válaszolnak, euban máshol nincs az a cucc?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
dellfanboy #86507 üzenetére
ez nem a mezei dobozos, hanem az amit kb 3 percig volt fent a vip vásárolható cuccok között globálisan 2500 pontért (vagy vmi ilyesmi).
@bobafett: egy időben nézegettem a német aprós oldalakon, 15k-ból megállt volna postával, itthon max olyan helyeken érdemes megnézni, akik az ajándékot árulni szokták, de bricklink a legegyszerűbb (sztem 25k alatt kevés esély van rá most), esetleg vinteden lehet kevesebb ha felbukkan.
-
LÁZ
Topikgazda
[röpcsi] o-O
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
najóvan, de az akkor best buy volt annyiért, pont a pf cuccok miatt, már csak azok miatt érdemes elrakni párat, ha 30k alatt van bármilyen távirányitós cucc, ami included pf.
sztem most már maga a készlet is dupla-tripla között van, ha nem több, ami bnib, még annyit lehet megpróbálni, hogy irsz a legonak, hogy megtaláltad álmaid készletét, de a moci nem akar működni, tudnak e rá megoldást.
-
LÁZ
Topikgazda
fészbuk legos csoport, oder [bricklink] , itthoni eladót nem dob ki, de eu pipa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest