Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
flashpointer
üzenetére
azt gondoltam, vmi barn find sztori

-
LÁZ
Topikgazda
válasz
flashpointer
üzenetére
szép halál, de legalább megmentetted, mondjuk az kemény, hogy a matrica nem töredezett szrrá
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
az alzás vonalat ne görgessük sodródásig
bittedanke -
LÁZ
Topikgazda
leak
insiders weekend gwp
black friday gwp
-
LÁZ
Topikgazda

-
LÁZ
Topikgazda
a kihogymiértcsomagolúgyahogy vonalat ne vigyük tovább plz
bittedanke -
LÁZ
Topikgazda
aztán ámerika kapitány steelbox
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector
üzenetére
nekem ez vhogy kimaradt az életemből, az se vágom, hogy sorozat vagy mozifilm volt e
de itt van hozzá a gwp
-
LÁZ
Topikgazda
napiSAH
7.én adtam le a rendelést (készleten lévő cuccra), azóta is küzdenek vele, hogy egyáltalán elinduljon....#vanbaj
-
LÁZ
Topikgazda
ÁrkádAlleeWestend 30% off Citykre 16.-ig Onlány is
-
LÁZ
Topikgazda
az élet közbeszólt...durván (lehet a gyüjtemény egy részének is mennie kell
), igy mielőtt hétfőn visszavinnék 2 r2d2 pakkot alzáékhoz, rákérdezek, hogy aki lemaradt (szigorúan saját részre), annak érdekes lehet e még... -
LÁZ
Topikgazda
hamár másztörsz
xmas projekt
lego puzzle boxot épitenék (jutubot néztem, rebrickablet is), kb olyasmit amiben 1 v 2 figurányi 'hely' van, mert az ajándék maga, az egyedi figura lenne, de ugye ingyenkenyér nincs, igy a delikvenseknek meg kell 'küzdeni' érte
szóval nem kell, hogy óriási legyen, másik opcióm vmi titokbox, de mivel legalább 5 kellene, igy a legoval gyanitom ktsghatékonyabb leszek az össze briklinkezett elemekkel.
ötletek,linkek jöhetnek
bittedanke
-
LÁZ
Topikgazda
értem

mindenesetre már a logo is örvendetes, az extra figurával együtt, a kevesebb valszeg több lett volna, de majd jól elmondja a dizájner, ha lesz hivatalos videó róla.
plusz simán lehet, hogy 'szabadkezet' kapott akinek ki lett adva
ps. én pl vmi lightbrickes reflektort is el tudtam volna képzelni, vmi közepes méretben, az fless lett volna

-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector
üzenetére
yepp, a linkelés minutumában még volt ajcsi , de én is későn linkeltem, mert most, hogy néztem a telón, 8.31kor jött a készletértesitő..
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
thx
-
LÁZ
Topikgazda
R2D2 iz bekk
-
LÁZ
Topikgazda
kickstarter guru vanik e itt, kéne egy kis help
-
LÁZ
Topikgazda
októberi gwp
-
LÁZ
Topikgazda
akkor engedjük is el, bittedanke
-
-
-
LÁZ
Topikgazda
azt tudjuk vajon, hogy miaráknak kell végigkattintgatni azokat a dolgokat bricklink bejelentkezéskor, amit már a lego accountból úgy is tud a lego....
illetőleg az vajon merő vágyálom ebben a nagy migrálásban, hogy pl a lego fiókomból is el tudjam érni a bl fiókomat
természetesen mindkét kérdés prózai...
-
LÁZ
Topikgazda
most engedjük el a dpd-t
-
LÁZ
Topikgazda
a világrekord az világrekord...
-
LÁZ
Topikgazda
asszemmegjöttünk...o-O
-
LÁZ
Topikgazda
preorder on SAH, januártól jön
végre printed elemek....ohh wait...
-
LÁZ
Topikgazda
ideas HOBBY contest nyertes, majd GWP lesz belőle egyszercsak
-
LÁZ
Topikgazda
szeptember 8tól GWP ~45któl

-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
• Includes 697 pieces
• US $79.99 - DE/FR €79.99 - UK £TBA
• Release: OCTOBER 1ST 2025
-
LÁZ
Topikgazda
ne kezdjünk sodródni
bittedanke -
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
dupla pont jópár készletre a sah-on aug 31ig
-
LÁZ
Topikgazda
umplalumpákutánam , 220 ojró, augusztus

-
LÁZ
Topikgazda
kicsi lego
bittedanke -
LÁZ
Topikgazda
hp gwp a szeptemberi Hogsmeadehez
-
LÁZ
Topikgazda
21ig megint van space baby gwp 58k felett
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector
üzenetére
brickfanatikon írták , nem néztem meg

-
LÁZ
Topikgazda
válasz
HUN_Sector
üzenetére
lehet végre lesz papagája Cpt Redbeardnek

-
LÁZ
Topikgazda
szpájdörmen sorozat
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
UberMutant
üzenetére
legegyszerűbb a sortörlés
-
LÁZ
Topikgazda
az előző részek tartalmából

-
LÁZ
Topikgazda
WELKÁM BEKK EVRIBÁDI
-
LÁZ
Topikgazda
aug 9, 280 ojró
-
LÁZ
Topikgazda
gondolom vmi parája van, irni kell az ügyfélszolgálatnak, aztán vagy nem érdekli majd őket, vagy jóváirják, de pl 2018 előtti készletek már nem is játszanak
pontokat vásárlás utána kaphatsz leginkább (többször van egy évben dupla-tripla-5x pontos időszak, most is van ilyen promóció, adott készlet után 2x pontot kapsz), illetve az insider rewards részen is van néha olyan cucc, amiért 10-20-30 pontot lehet kapni (kérdőiv kitöltés legtöbbször), de kb ennyi.
ps. manualt még 1x se szkenneltem, de lehet rászánok némi időt az összerakott cuccaim manualjaira, pár 100 pont biztos összejönne, de inkább az a bajom, hogy meglévő pontjaimat hogy verjem el a leghatékonyabban
"A dupla LEGO® Insiders-pontokra vonatkozó ajánlat a LEGO® Insiders-tagok által a LEGO.com oldalon online, a LEGO üzletekben, valamint a LEGO katalógusból telefonon leadott City, Classic, Creator 3in1, DUPLO®, Friends, LEGO® DREAMZzz™, NINJAGO®, LEGO® Animal Crossing™, Minecraft®, LEGO® Wednesday és LEGO® Wicked rendelésekre érvényes, 2025. 07. 08. és 2025. 07. 17. között."
-
LÁZ
Topikgazda
ON PLEASE
-
LÁZ
Topikgazda
sodródunk
-
LÁZ
Topikgazda
landolt egy nagyobb kontingens eltévedt classic space minifig (piros-fehér-sárga vegyesen), elkülönitek 20at a táblázatba a mai nap folyamán
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
adom, ha ilyen lesz a végleges sherlock
-
LÁZ
Topikgazda
ninjago sárkány júniusban, 150 dolcsi, 1650 elem
-
LÁZ
Topikgazda
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Neurotoxin
üzenetére
az biztos, hogy hiánypótló, de nekem jó lesz nagyba is
-
LÁZ
Topikgazda
tengeri csendélet gwp

-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Djuree
üzenetére
korábban volt az leakelve, máj 15re van irva, majd kiderül, az [áprilisi tréfák ezek voltak]
-
LÁZ
Topikgazda
jango gwp
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
RapaNui1
üzenetére
nem gondolnám, hogy el lennénk kényeztetve, max abban, hogy qrva sok cucc jön ki (és nagyja töltelék), persze vannak köztük kellően kreativok is, de jelen esetben sztem azért a 70 ojróért lehetne 1 nél több extra benne, mert akit egy kicsit is érdekel a logo (és fel tudja találni magát), az gyanús, hogy összebricklinkezi a feléből (nem számoltam utána, de gyanitom).
a marvel is csak a polcra van, aztán mégis tudtak hozzá rakni 5 figurát, itt akár kevesebb is elég lett volna, igy kicsit megúszósnak tűnik, mert majd úgy is megveszik a sw fanok, de mind1 is, nem rossz, de max bricklinkről
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csak nevében van M1
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BMW 325XI 3.0L sor6 218LE 2008
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- KPC Roadster 3.0 Lady női kerékpár, nem új, de soha nem használt
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, mer ugye az felülről takarva van ergo kevesebb a por rajta

), igy mielőtt hétfőn visszavinnék 2 r2d2 pakkot alzáékhoz, rákérdezek, hogy aki lemaradt (szigorúan saját részre), annak érdekes lehet e még...