Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
válasz enterlaci #51684 üzenetére
Már megy fel a videó és megírtam a bővített formáját az itteni hozzászólásnak cikk formájában. Amint felmegy a videó, felteszem a cikket is, és akkor remélem érthetőbb lesz minden. Megmondom őszintén, hogy a kritikák valóban építő jellegűek voltak és hatalmas tanulsággal szolgált.
Legközelebb előbb megmérek minden sz@rt, hogy ne vigyen félre. Az szívatott meg a legjobban, hogy korábban mikor mértem, akkor alatta volt a 90-nek. Simii a tanúja, hogy még fel is hívtam miatta. De azóta volt nála szűkítőzésen és ki tudja, hogy varázsolt-e még valamit. Az biztos, hogy amikor visszakaptam a gépet csak annyit mondtam neki, hogy úgy gondolom, hogy most tökéletes. Parádés kávékat húzok vele.
Kellő bemelegítés után még számomra is meglepő, hogy mennyire stabil. A beállítási lehetőségei ezek szerint lényegesen szélesebb spektrumon mozognak, csak figyelembe kell venni azt az 5 celsius körüli különbséget (amit most már tudok). Igazából mindig úgy állítgattam a Gaggián a PID-et, amíg az adott kávé jó nem lett, és kevésbé érdekelt az érték, mert az ízek és crema színe eléggé árulkodó.
Innentől lett végleg tiszta számomra, hogy aki írta, hogy 96 fokos beállítással készíti a kávét, amin korábban szörnyülködtem és nem akartam elhinni, csupán ott simán benne van, hogy nála meg 5 fokkal kevesebb a kilépő víz. Vagyis emberek tessék elszaladni az ikeába és vegyetek egy 1500 FT-os hőmérőt, mert lesz nagy meglepődés
Most, hogy kiraktam a konyhapultra még ennek fényében viccelődök vele, bár korábban is próbálgattam magasabb hőfokra állítani, de az max. 94 volt. Eredménytől függetlenül küldöm vissza a gépet, mert a Gaggia nekem továbbra is nyerő teszteléshez a szélesebb beállítás miatt.
Most jönne el az a pont, hogy szívesen ütköztetnék egy PID-es tuningolt szilviát a Gaggiával
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok