Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] [TheLázs:] ADHS
- [Re:] [sh4d0w:] Windows Recall
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
Zen42
tag
Valami kávémester "monnya" má' meg nekem miért van az, hogy egyes pörkölőktől időnként olyan kávék jönnek amiket sokkal finomabbra kell őrölni a szokásosnál. Mondjuk 0-2.5 ricni helyett -5 vagy több? Eddig azt hittem, hogy ilyen csak az öregedéstől van de ez amit ma kibontottam tök friss pöri. Ráadásul nem lehet past harvest sem (több mint egy éves zöld kávéból) mert ez a konkrét kávé egy ruandai ahol márciustól kb augusztusig van szüret, tehát pont jónak kéne lennie. És ízre, illatra is rendben van csak rohadtul finomra kell őrölni.
[ Szerkesztve ]
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.