Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12775) Magnat válasza Tim82 (#12774) üzenetére


Magnat
veterán

Én sem értem, h te miért nem érted, h semmit :)
Viszont: tegyük fel, h én vagyok az egyszeri fórumozó, aki noti ram bővítés előtt áll és innen próbál infót szerezni, h milyen brandeket részesítsen előnyben a vásárlásnál. Ha azt hallom, h xy brand az én gépemben vagy működik vagy nem, akkor valszeg messze el fogom kerülni, mert semmi kedvem lutrizni és vívni a kereskedővel, h vegye vissza az 1ébként más típusú gépekben tökéletesen működő memóriát,esetleg adhassam el itt az aprón veszteséggel... Míg ha azt olvasom, h a szóban forgó brand műxik az én notimban, csak éppen volt már olyan, aki beleszaladt egy gyárilag rosszba, akkor nyugodtan keresgélek, mert 1részt rossz bármilyen márkából előfordulhat, másrészt pedig úgyis szó nélkül cserélik.

Mivel ez egy fórum, ahol jó esetben tanácsok és tapasztalatok megosztásával segítik egymást az ide iró és itt olvasó emberek, sztem érdemes rávilágítani a különbségekre, ha az lényeges lehet a választásban.

[ Szerkesztve ]

̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.