Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
adorjant
őstag
X41 wifi kártyája nincs valakinek elfekvőben?
Illetve,ha már az akku téma szóbajött,rossz-gyenge 4 cellás akku is érdekelne
Valamint,figyeltétek,hogy már az utángyártott Lenovo akkuk is fejlődnek? Power Manager nem visít,hogy nem eredeti akkut használsz -
yanna
addikt
Úgy tűnik nálam meggyógyult a System Update. 7 és Vista alatt is.
-
Tim82
félisten
válasz ^Clown #13659 üzenetére
Gyakorlatilag is megvan még.
Egyébként tudtommal minden miniPCI és IBM FRU-s wifikártya belemegy, így a 2100 is.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
audi100td
nagyúr
Miota Win7-et hasznalok X41-en, gyakran (vagy talan mindig) magatol bekapcsol a gep par percel azutan, hogy lecsuktam a fedelet es alvo modba kapcsolt. Elöfordult ez masnal is?
-
Tim82
félisten
válasz audi100td #13663 üzenetére
Igen, T42-nél, szintén Win 7-tel csinált nekem is ilyet, bár nekem nem pár perccel, hanem akár 4-5 órával később is. Ezt megelőzendő jó ideje úgy állítottam be, hogy hibernálja magát fedéllecsukásra.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz audi100td #13665 üzenetére
Utóbbira szavazok, szerintem Win 7 alatt nem az igazi a Power Manager. Ami engem nagyon bosszant, hogy egy 8 cellás, 70%-os állapotú X41 tablet akkumulátorból - Win 7, PM telepítve, Lenovo SSD - nem tudok 3, jó esetben 3,5 óránál több üzemidőt kihozni. Azt hiszem, hamarosan neki fogok rugaszkodni a CPU undervoltingnak, nagyon örülnék, ha stabil 4 órát sikerülne kisajtolnom vele.
-
feelgood
tag
ennyi lenne a megoldás, ezek után nem fog felébredni sleepből, állítsátok be ezt arra a profilra amit "elalvás" előtt használtok.
[ Szerkesztve ]
A Lenovo ThinkPad NEM IBM THINKPAD, HANEM LENOVO.
-
audi100td
nagyúr
válasz feelgood #13668 üzenetére
Köszi szepen.
Tim82: 3,5-nel többet nem igen ment nekem Xp alatt sem, bekapcsolt wifi-vel, közepes fenyerövel, vegyes hasznalat mellet, amibe belefer nehany youtube video is, de ugyebar nekem sima X41-em van, nem tudom ez mennyit szamit es szinten 70%-os akku.
adorjant: Ok, nincs mit.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz feelgood #13668 üzenetére
Köszi, de nekem - már csak a fogyasztás miatt is - jobb a hibernate.
audi100td: IPS panel valamivel többet fogyaszt, bár nem láttam még komparatív mérést.
-
audi100td
nagyúr
Egyebkent meglepödtem, hogy Win7 milyen gyors, meg a tetü vinyoval is, multkor szerintem tul hamar feladtam, lehet pont windows deffender csesztette a vinyot, vagy akkor meg csak 1GB RAM-om volt, mar nem emlekszem, de tenyleg pörgösebbnek tünik mint Xp, annak ellenere, hogy több eröforrast zabal. Akksit meg nem tudtam tesztelni, altalaban taprol megy.
-
Tim82
félisten
válasz audi100td #13671 üzenetére
Igen, nekem is egészen használható volt még a vinyóval is a tableten a Win 7 (már 2 GB-os modullal, utólag nem tudom, számított-e bármit is az SDHC mint ReadyBoost).
Ja, a fogyasztásról még annyit, hogy jelenleg egy 16 GB-os Class4-es SDHC van a kártyaolvasóban, mint extra tárhely, gondolom, pár percet ez is rövidít az akkuidőn. Class4 ide vagy oda, a kártyaolvasó nem egy gyorsvonat - nem SD-ről fogok filmeket nézni, mert oda másolt DivX filmek szaggatnak VLC-n. Marad a külső vinyó, azzal nem tapasztaltam ilyet.
-
Tim82
félisten
válasz audi100td #13673 üzenetére
Nekem PCMCIA-s HSDPA van, de mostanában szinte mindenhol van wifi, ahova vinni szoktam magammal. (Vettem a barátnőmnek egy TP-Link WR941ND-t. )
Itthon néha bedugok egy Linksys WPC300N-t, ha kevésnek találom a G-s sebességet, de ilyenkor úgyis töltőről megy.
[ Szerkesztve ]
-
BobMaster
senior tag
Mai találós kérdésünk: Mi van a képen?
[ Szerkesztve ]
A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.
-
Gondwana
addikt
válasz BobMaster #13675 üzenetére
Ráadásul, ha ez van a hátán, nekem is kell!
(jön a karácsony, most készültem ilyesmiket nyomattatni kockahaveroknak)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Cyberpunk
félisten
Na jelentem meg van a kis X60s-em Kisebb sérûlés van rajta de elhanyagolható hiba. Viszont nagyon jòálapotban van az akksi 8 cellás.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nagyúr
-
feelgood
tag
válasz Napfénysüti #13679 üzenetére
a kedves forumtars miatt van most bobmasternek is ilyen polobol sok. vegyél nala uj thinkpadot es kapsz egyet ingyen.
A Lenovo ThinkPad NEM IBM THINKPAD, HANEM LENOVO.
-
Tim82
félisten
válasz Gondwana #13677 üzenetére
Te elöl fekete, hátul fehér alapszínű pólókban szeretsz járni?
-
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Egy kis help kéne. A gépre XP van rakva meg az alap driverek. Viszont szeretném a Thinkpad-es programokat is felrakni.
Mit és honnét szedjek le?Hope was the right choice, and it always will be.
-
Gondwana
addikt
válasz Cyberpunk #13683 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy a blankó XP kap egy hálókártya-drivert, egy DotNet2.0-t, meg egy System Update-t.
Esetleg egyenként levadászod, ami még hiányzik.
Tim82: igen, mert így asszonypajtás már messziről tudja, hogy most éppen jövök, vagy megyek - az eszemtől.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
törölt tag
Üdv!
Kellene egy kis help!
Egy ismerősöm gépe vacakol, sajnos nem tudom a pontos típusát, valami 6 év körüli IBM Thinkpad Intel procival és alaplapi videokártyával. A kijelzőjén 3 függőleges, 1 pixel széles vonal jelent meg, mind3 egymástól különböző színű. Állítása szerint 2 vagy néha akár mind3 vonal is eltűnik kb 10 perc filmnézés után. Elvileg nem volt megütődve a laptop, de ilyen idős gépnél ez már nem zárható ki. Ha fizikai károsodás miatt van, akkor melyik alkatrész sérülhetett meg?
Videokártya drivert amúgy újrainstalláltam a gépén, de újraindításnál vettem észre hogy már a Bios üdvözlőképernyőnél, a bootolás előtt is látszanak a csíkok. Viszont amikor elindult a windows pár másodpercre eltűntek a csíkok majd fokozatosan tűntek elő újból.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Cyberpunk
félisten
válasz Gondwana #13684 üzenetére
Köszi.
Nekem viszont az a DotNet2.0 nem volt valamiért jó. MS oldaláról leszedett már viszont jó
Más: Kisebb hibák vannak itt-ott kopott egy picit és van rajta néhány karc. A legnagyobb hibája meg hogy a kijelző fedél jobboldali kis műanyag pöcke le van törve. Mondjuk eleve elég gyenge műanyagból van ez rossz pont a Lenovonak De minden esetre jól zár a maradék eggyel is.
Az akku az elég jó használt létére 78%-os kondícióban van.
Viszont ventilátor zaj terhelve van alapjáraton szinte hangtalan. Lehet hogy szét kéne szedni és kipucolni
No igen melegedés mérve nem nagy 45 fok körül van üresjáratban, terhelve meg 60 körül. Viszont az alja az eléggé átmelegszik hosszabb távon ölben használva nem valami jó már[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
-
i400
senior tag
kis segítséget kérnék tpfancontrol ügyben: hogy lehet a smart módhoz tartozó értékeket beállítani? csak annyit szeretnék beállítani hogy amikor erre váltok akkor vegye maxra a fordulatszámot.
köszi a segítséget! -
i400
senior tag
válasz feelgood #13691 üzenetére
// "Active=0" program just reads config.
// "Active=1" allow program to modify fan.
// "Active=2" program will come up in smart mode.
// "Active=3" program will come up in manual mode.
// bei "Active=0" wird nur die Konfiguration ausgelesen.
// bei "Active=1" die Veränderung des Lüfterverhaltens ist aktiviert.
// bei "Active=2" startet das Programm im "Smart"-Modus.
// bei "Active=3" startet das Programm im "Manual"-Modus.Active=2
ezek szerint ha az Active=2-t átírom 3-ra akkor jó lesz?
[ Szerkesztve ]
-
number666
tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo N200 típusú laptopom. Nagyon szépen működik már legalább 3 éve. Az akksi is bírni szokott 2 órát.
De! Most valami érthetetlen okból kifolyólag képtelen tölteni a laptop az akksit. Ha rádugom az adaptert, akkor felvillan a narancssárga led, de 2sec alatt ki is alszik.. :S
A Win7 azt jelzi, h az akksi 10%-ra van feltöltve, de ha lehúzom az adaptert, akkor kikapcsol a gép.
Próbáltam kivenni/visszatenni az akksit, de a jelenség ugyan ez. Tisztán hálózatról jól működik a laptopom.
Van ötletetek, hogy tudnám megszerelni a gépet, vagy egyáltalán rájönni, h pontosan mi okozhatja a hibát? Elég tanácstalan vagyok. :S -
Cyberpunk
félisten
Próbálkozott már valaki SSD-vel a Thinkpad-ében? Én most ezen gondolkozók. Valami olcsó darab kéne. Nem baj ha olvasásban az alja rendszernek úgy is az elérési idő számít.
Így sebesség érzett szempontjából jelentősen gyorsulna szerintemHope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro i7 12700h, RTX 3070Ti (150W), 16GB DDR5, 1Tb SSD, 16" 165hz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest