Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-06-17 21:32:33

LOGOUT.hu

Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11350) lapa válasza gabo89 (#11349) üzenetére


lapa
veterán

az már régen rossz, ha a burkolaton meglátszik a bontás nyoma. mivel bontottad? flex?

mindenesetre attól, hogy kicsavarod a csavarokat és kiszeded a billzetet pl nem veszik el a jótállás.

más: levittem 6,5-ről 6.3w-ra a fogyasztást, mert a "thinkpad button" alkalmazás is minden tizedmásodpercben egyszer felébresztette a cpu-t. így a 91.7% töltöttségű akksira írt 12,5 órát minimum fénynél. gut.

a gps-sel futottam egy kört. a linuxon jó a magasság, amit mér.

van gps vezérlő app, hogy ne kelljen élőszóban beszélgetni a modemmel (mbm-gpsd), hozzá egyszerű kis alkalmazás is, ami csak a pozíciót mondja el (mbm-gps-control).

az igo pc indulás után pár másodperccel valami c++ hibával elszáll. írtak valami spyware-ről, aminek ez a fájlneve. remélem wine alatt futnak a vírusok, vicces lenne.

a gpsdrive nevű ingyé app nem látja a gps-t alapból, a beállítások között sincs lehetőség megmondani neki melyik eszköz az. mindenesetre komolynak tűnik.

az openstreetmap.eu a turistautak.hu részletes topográfiai adatbázisát használja (megyarul nem csak az utak vannak jelölve és szintvonalak is vannak. az meg csak garminra tölthető le. garmin emut nem néztem eddig.

a wifi meg a gps bluetooth nélkül baromi sokat eszik, a 6-8 helyett 13w volt a fogyasztás. majd meg kell néznem hogyan tudom letiltani a wifit, és hogy csak a gps mennyit eszik.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  ThinkPad (NEM IdeaPad) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.