Hirdetés
- MárkaLánc
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kicsivel több, mint egy hónapja vettük a mosogatógépet, ami azóta napi használatban van.
Mondom a tapasztalataimat.Egyszerű, szabadon álló típust kerestünk, aránylag sok terítékkel, ami még nem megy a méret rovására. Slim, vagy beépíthető nem került szóba.
Nem vagyok smucig, de szerintem felesleges a témát túlgondolni. Alap, 7 programos Indesitet használunk, amiből egy program van használatban, Az 1-es ECO, az is fél töltéssel. Napokat teszteltem, hogy melyik program lenne a legjobb, kezdve a legintenzívebbel, és így haladtam lefelé, mire eljutottam az ECO-hoz, majd vettem egy nagy levegőt, és kipróbáltam fél töltéssel.
Azóta is ezt használjuk, és abszolút elégedettek vagyunk a teljesítménnyel.Amit hátrányként tudnék felhozni. A hely nem a legtöbb benne. Ahogyan olvasom a vásárlói véleményeket, egy Bosch pl jobb belső helykihasználhatósággal rendelkezik.
Nekünk ebből annyi jött át a gyakorlatban, hogy pl a karima nélküli mélytányérokat csak a felső rekeszbe tudjuk pakolni, oda is max 4-5 darabot. (túl lapos szögben dőlnek előre)
Nagy méretű fedő, vagy tálaló tányér, felül nem fér el.
Fakanál, nagyobb kés, nem fér el az evőeszköz tartóban, csak rácsra fektetve.
Viszont, a levesfazék, simán befér alulra.
Hátrány még, hogy a gyors program nem szárít.
Vízkeménységet, sajnos nem lehet beállítani. Alapból közepesre van állítva a só és öblítő adagolás.
Finish márkájú salt + rinse aid + quantum ball van használatban.
Ami extra van benne, az az időzítő, 3,6,9 órás késleltetéssel.Összegezve: Leginkább a helyhiány az, ami kicsit bosszantó, de lehet vele együtt élni. Napi 1x, esetleg nagyobb család esetén 2x használattal ez sem jelent problémát.
A mosogatási teljesítménye viszont kiváló. Nálunk elszeparált helységben van, így a zajkeltés nem szempont, de amúgy ez sem jelentős.Gyártói garancia 1 év teljeskörű és 10 év alkatrész, de ez országonként eltér, mi meg az UK-ban élünk, szóval csak extra információként írom.
Mi végülis kötöttünk biztosítást rá, ahogyan a mosógépre is. Így havi fillérekért van az egész.Mindezt viszonyítási alapnak írtam, illetve, hogy mi milyen szempontok alapján vásároltunk, és mennyire jött be az elképzelés.
Egy jó ár/érték arányú készülék, kompromisszumokkal. Ha a tökéletes gépet keresed, akkor nem ez lesz a Te választásod.
Ha jól akarsz kijönni pénzzel, és otthon sincs túlárazva, akkor érdemes elgondolkodni rajta.Ára £220 volt, ami mai középértéken 78.000 forint
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik