Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39729) julius666 válasza oroszzoli (#39728) üzenetére


julius666
addikt

valóban igaz az az elv, hogy bármit vesz az ember csak minél több garancia legyen rajta ?

Valóban. És kb. ez a leghasznosabb infó, amit megbízhatósággal kapcsolatban kapni fogsz itt, minden más (pl. hogy vegyél "drága németet") vagy urban legend, vagy egyéni tapasztalat, aminek vagy van alapja és relevanciája, vagy nincs.

Persze gari és gari között is van különbség (pl. szerviz ellátottság), de laikusként előre ezt pont annyira nem fogod tudni, mint hogy milyen alkatrészeken spórolt a gyártó.

Első körben márkát szeretném belőni, illetve azt, hogy szerintetek egy márkán belül mozogjak, vagy inkább gépekre koncentráljak ?

Tök felesleges márkahűnek lenni. Első körben lődd be az egészre mennyi pénzt szánsz, aztán abból legózz. Ez a 90-130e forint eszközönként marhaság, mivel pl. főzőlapot, mikrót jóval olcsóbban kapsz teljesen jót.

Pár tanács olyantól, aki berendezett legénylakást már:
Ha jól gondolom, max 2-en fogtok lakni (esetleg jövendőbeli) pároddal, nem biztos, hogy sok értelme van sok terítékes beépített mosogatógépnek. Nekünk kis asztali 6 terítékes van, bőven elférünk benne, pedig főzünk rendszeresen. Egy ilyet megkapsz 60-70e forintból.

Indukciós főzőlapból kis lakásba pénz és helypazarlás nagy beépíthetőt venni. Nekünk is elég lett volna 2 főzőhelyes, vagy még inkább 2 db. mobil főzőlap, amit ha nem kell fel lehet akasztani a falra és nem foglalja a helyet a munkapulton.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.